Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bi sey degil canim, sen gercekten bakma kimsenin laflarina (hele mahalle karilarinin dediklerine).
Bizim milletimiz o kadar cok bos bogazlik yapiyorki, haddi hesabi yok. (sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle ol)

Eneemm 22 yasinda bu citir

bu cumartesi tartil, (bu cumartesi ki kilon baslangic kilon olsun) seni haftaya listeye yazicaz okey?
1 hafta deneme sureci oluyor, duzenli paylasim yaptigin taktirde listeye yaziyoruz seni

GUNAYDIN SEKERIM,

oley kararli ve istikrarli zeyasi gordum ben
deh$et bir menu ve spor programi, kolaysa gitmesin o kilolar!!!
o kilolara günunu goster beybiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakem

Günaydınlar hepiniz iyisinizdir inşallah...

Menüm;
1dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
1dilim peynir kahve
öğle;2 yumurta tavada
aksam;ton balık ve salata
bol su bol ip atlanıcakk

Arkadaslar merhaba bende yeni katildim KK ... uzun zamandir takip ediyorum her kadin gibi benimde bayaaa fayla kilolarim var :-( 30 yasindayim 176cm boy ve kiloooo 114 cocugum yok kilomdan dolayi olmuyor herhalde cok istiyorum... bende aksam yemegini kesenlerdenim.. bide sabah aksam sirkeli su iciyorum... daha tartilmadim... bende katilabilirmiyim araniza?

Menüm;
1dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
1dilim peynir kahve
öğle;2 yumurta tavada
bol su bol ip atlanıcakk

eneeeeeem nettin Marian, deh$et bu menu :-D
göster o kilolara günunu, erit gitsin bitsin onlari
alisveris var daha, ne zaman cikican kiz gardorop yenilemeye. bende gelem

hosgeldin duygu,

tabi buyur gel sende katil bize

1 hafta deneme surecimiz var, duzenli paylasim yaparsan. kilo listesine yazilir ismin.
gunluk menu paylasimi yapmani isticez senden canim, diger arkadaslarin yaptigi gibi sen onlara, onlar sana yorum yapicak.

Rabbim gönlune gore versin, olur insallah. (cok kafana takma, kafaya takinca zor oluyor...)

Semo cok tesekkür ederim... tabii seve seve.. yarin degilde pazartesiden itibaren yazabilirim... hadi bakalim herkeze bol sanslar gitsin kilolar

13/12 - 20/12

Mariana ... (78,0) - (toplam - 07.10) ... 70,9 - ? ( - ? gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o9.20) ... 58,7 - ? ( - ? gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60?5 - ? ( - ? gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - ? ( - ? gram )

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 72,50 - ? ( - ? gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.00) ... 66,5 - ? ( - ? gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 79,8 - ? ( + ? gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (sinav vardi)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Semo cok tesekkür ederim... tabii seve seve.. yarin degilde pazartesiden itibaren yazabilirim... hadi bakalim herkeze bol sanslar gitsin kilolar

tamam canim, pazartesi seni bekliyoruz
yarin sabah tartil kilonu sayfaya yaz olurmu?
bu haftaki kilonu, baslangic kilon olan yazariz haftaya listeye

merhaba kızlar bende geldim aranıza
bende kilo vermek istiyorum akşam yememek cok mantıklı ben eve gidince dayanamayıp abur cubur ne varsa yiyorum ama bu sayede yemiycem artık sürekli karın şişkinliğinden bıktım böyle deniycem bugünden başlıyorum şu an cok motiveim boyum 166 kilo 76.5 68,69 olsamda yetecek

Mrb arkdaslar . 4.gunde 74.9 dan 72.2 ye dusmus bulunmaktayim :) aksamlari yemiyorum bol su bitki cayi iciyorum. Canim tatli isrednde sabah yiyorum . Aksam ekmek hic yok spor yapamiyorm vaktim olmuyor hic hareketli olmaya caliisyrm birde bakalm 1 hafta toplaminda ne olacak . Caniniz ne istiyorsa sabahbyiyin abartmamak sartiyla boylece vucudunuz kendini sıkmaz ve kilo verebilirsiniz :)

65e ineyimmm öyle...3270 adım attımm....:) beraberr yenileriz semoşum...Suyu 3lt ye cıkarmk istyrm hımbıll hıssedıyorum kendimi...Daha aksamm ip atlıcamm pertimi cıkartıcam...68 olmak istyrm cumartesii...hırss geldi...2015 gelini olcam inşallahh sözüm olacak ocakta...acık renk elbiseler giyeyimm gitsinn kilocuklar....

Bide bugun 4 bucukta kapatıyorum aksamı..5den sonra acıkmıyorum vucut alıstıı artıkk gıtmıyor fazla gram

valla marian icebilirsen 2 bucuk litre de cok iyi.
3 litre fazla olur gibi, hem suyunda fazlasi zarar bildigim kadariyla canim.

Su mevzusu olmuş kızlar kışın su içmek çok zor ya yazın 3 litre içiyordum.kış gldi hiç içmesem aklıma gelmiyor 2 litre içiyorum anca.bugün menüme sadık kaldım yürüyüşümüde yaptım.kendimi iyi hissediyorum.tekrar 65 olayım ohhh dicem.vücut kitle indeksim 65 olunca normal çıkıyo şuan fazla kilolu çıkıyorum canım sıkılıyor.

Menüm;
1dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
1dilim peynir kahve
öğle;2 yumurta tavada
bol su bol ip atlanıcakk
Marian menün şahane canım tebrik ederim seni gerçekten harika gidiyosun.
Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemen inersin.burda olmak bize iyi geliyor Sanada iyi gelecektir.
Hoşgeldin dikkat ettiğinde 10 kiloyu bi kaç ayda verirsin Canm.
kaçtane ip atlıyosun canım bi ara bnde atlıyodum 100ün üstüne çıkamıyodum.

Benn dınlene dınlene atlıyorum..60 oldu daha...100 e tamamlıcamm...bide yuruyus yapıyorum...3877 adımm atmışımm az yaaa
2 bucuk lıtre su içip ödem atıcamm...asırı şiş hantall hıssedıyorum kendimii ben...Bi de 5 den sonra yemıyoruz ya karnım guruldamıyor haliyle eksi gramm olmuyorrr... bugunn yırtıcamm kendimii cokk sinirr oldummm...o kadarr acc kall anca boyle..ne zormuşş kılo vermkk ya..

Semoşcumm 2,5 lt denicemm bu aksamm bakalımmm...su içmekde cokk zorlanır oldummm ..

Su anda toplam 110 oldu...200 e cıkarcamm bitiricemm canımm....sporr insana ıyı geliyor...

Bir süre sonra bünye alışıyor kilo takılıyor ama pes etmezsen tekrar gitmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…