Tmmm not alıpp dolaba asıcammm.....nescafeyi bırakamm bennn onu içerim olmamııı
Kaç günlük bu peki semoşum...
Semo desteğiniz için teşekkürler. Insanlar uzulecegimizi düşünemiyor bazen kırıcı oluyorlar. Ben de takmamaya çalışıyorum. Sadece kendimi daha iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum. 22 yaşındayım.
Günaydın kızlar... bugün daha hazır hissediyorum kendimi diyet yapmaya bugünki menümüşu şekilde planladım.
Sabah: iki dilim ekmek kızartması domates salatalık peynir zeytin
Ara: türk kahvesi + 2 minnak lokum
Akşam: fırında çipura + salata
Artı olarak 2 litre su + akşama 40dk yürüyüş
Günaydınlar hepiniz iyisinizdir inşallah...
Menüm;
1dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
1dilim peynir kahve
öğle;2 yumurta tavada
aksam;ton balık ve salata
bol su bol ip atlanıcakk
Arkadaslar merhaba bende yeni katildim KK ... uzun zamandir takip ediyorumher kadin gibi benimde bayaaa fayla kilolarim var :-( 30 yasindayim 176cm boy ve kiloooo 114 cocugum yok kilomdan dolayi olmuyor herhalde cok istiyorum... bende aksam yemegini kesenlerdenim.. bide sabah aksam sirkeli su iciyorum... daha tartilmadim... bende katilabilirmiyim araniza?
Semo cok tesekkür ederim... tabii seve seve.. yarin degilde pazartesiden itibaren yazabilirim...hadi bakalim herkeze bol sanslar gitsin kilolar
65e ineyimmm öyle...3270 adım attımm....:) beraberr yenileriz semoşum...Suyu 3lt ye cıkarmk istyrm hımbıll hıssedıyorum kendimi...Daha aksamm ip atlıcamm pertimi cıkartıcam...68 olmak istyrm cumartesii...hırss geldi...2015 gelini olcam inşallahh sözüm olacak ocakta...acık renk elbiseler giyeyimm gitsinn kilocuklar....eneeeeeem nettin Marian, deh$et bu menu :-D
göster o kilolara günunu, erit gitsin bitsin onlari
alisveris var daha, ne zaman cikican kiz gardorop yenilemeye. bende gelem
hosgeldin duygu,
tabi buyur gel sende katil bize
1 hafta deneme surecimiz var, duzenli paylasim yaparsan. kilo listesine yazilir ismin.
gunluk menu paylasimi yapmani isticez senden canim, diger arkadaslarin yaptigi gibisen onlara, onlar sana yorum yapicak.
Rabbim gönlune gore versin, olur insallah. (cok kafana takma, kafaya takinca zor oluyor...)
65e ineyimmm öyle...3270 adım attımm....:) beraberr yenileriz semoşum...Suyu 3lt ye cıkarmk istyrm hımbıll hıssedıyorum kendimi...Daha aksamm ip atlıcamm pertimi cıkartıcam...68 olmak istyrm cumartesii...hırss geldi...2015 gelini olcam inşallahh sözüm olacak ocakta...acık renk elbiseler giyeyimm gitsinn kilocuklar....
Marian menün şahane canım tebrik ederim seni gerçekten harika gidiyosun.Günaydınlar hepiniz iyisinizdir inşallah...
Menüm;
1dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
1dilim peynir kahve
öğle;2 yumurta tavada
aksam;ton balık ve salata
bol su bol ip atlanıcakk
Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemen inersin.burda olmak bize iyi geliyor Sanada iyi gelecektir.Arkadaslar merhaba bende yeni katildim KK ... uzun zamandir takip ediyorumher kadin gibi benimde bayaaa fayla kilolarim var :-( 30 yasindayim 176cm boy ve kiloooo 114 cocugum yok kilomdan dolayi olmuyor herhalde cok istiyorum... bende aksam yemegini kesenlerdenim.. bide sabah aksam sirkeli su iciyorum... daha tartilmadim... bende katilabilirmiyim araniza?
Hoşgeldin dikkat ettiğinde 10 kiloyu bi kaç ayda verirsin Canm.merhaba kızlar bende geldim aranıza
bende kilo vermek istiyorum akşam yememek cok mantıklı ben eve gidince dayanamayıp abur cubur ne varsa yiyorum ama bu sayede yemiycem artık sürekli karın şişkinliğinden bıktım böyle deniycem bugünden başlıyorum şu an cok motiveim boyum 166 kilo 76.5 68,69 olsamda yetecek
kaçtane ip atlıyosun canım bi ara bnde atlıyodum 100ün üstüne çıkamıyodum.65e ineyimmm öyle...3270 adım attımm....:) beraberr yenileriz semoşum...Suyu 3lt ye cıkarmk istyrm hımbıll hıssedıyorum kendimi...Daha aksamm ip atlıcamm pertimi cıkartıcam...68 olmak istyrm cumartesii...hırss geldi...2015 gelini olcam inşallahh sözüm olacak ocakta...acık renk elbiseler giyeyimm gitsinn kilocuklar....
Benn dınlene dınlene atlıyorum..60 oldu daha...100 e tamamlıcamm...bide yuruyus yapıyorum...3877 adımm atmışımm az yaaaSu mevzusu olmuş kızlar kışın su içmek çok zor ya yazın 3 litre içiyordum.kış gldi hiç içmesem aklıma gelmiyor 2 litre içiyorum anca.bugün menüme sadık kaldım yürüyüşümüde yaptım.kendimi iyi hissediyorum.tekrar 65 olayım ohhh dicem.vücut kitle indeksim 65 olunca normal çıkıyo şuan fazla kilolu çıkıyorum canım sıkılıyor.
Marian menün şahane canım tebrik ederim seni gerçekten harika gidiyosun.
Hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemen inersin.burda olmak bize iyi geliyor Sanada iyi gelecektir.
Hoşgeldin dikkat ettiğinde 10 kiloyu bi kaç ayda verirsin Canm.
kaçtane ip atlıyosun canım bi ara bnde atlıyodum 100ün üstüne çıkamıyodum.
Bir süre sonra bünye alışıyor kilo takılıyor ama pes etmezsen tekrar gitmeye başlıyor.Benn dınlene dınlene atlıyorum..60 oldu daha...100 e tamamlıcamm...bide yuruyus yapıyorum...3877 adımm atmışımm az yaaa
2 bucuk lıtre su içip ödem atıcamm...asırı şiş hantall hıssedıyorum kendimii ben...Bi de 5 den sonra yemıyoruz ya karnım guruldamıyor haliyle eksi gramm olmuyorrr... bugunn yırtıcamm kendimii cokk sinirr oldummm...o kadarr acc kall anca boyle..ne zormuş
ş kılo vermkk ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?