Kesinlikle.40 dk yürüdüm kendimi kuş gibi hissediyorum şuanSu anda toplam 110 oldu...200 e cıkarcamm bitiricemm canımm....sporr insana ıyı geliyor...
Canım ben 83 ten indim 65e 1 sene oldu başlayalı 65 te takıldım bi süre sonra kurbanda memlekete gittim bidahada toparlayamadım kendimi.çok uzun süre olduğu için sıkıldım sanırım.Zeyascımmm senn nasıll 10 kılo verdin....gün içinde diyett yaptın mı...ben 65olabılır mıyım ki
Masallahh canımmm tebrikk ederimm....ben sıkılmadımm artıkk canımm ıstemıyor cokk amann amann yıyesim yokk artıkk...benn spora agırlık vermeye basladımm sadece 5 den sonra yememekle kılo gıtmıyor pek...Canım ben 83 ten indim 65e 1 sene oldu başlayalı 65 te takıldım bi süre sonra kurbanda memlekete gittim bidahada toparlayamadım kendimi.çok uzun süre olduğu için sıkıldım sanırım.
geçen gün bende yaptım normalde bende severek yiyemiyordum ama bu sefe hoşuma gitti.domates saltalık doğradım azcık tuz ektim bolca pulbiber ekledim bolcada limon sıktım çok lezzetli oldu dene istersenYarınn pirinc lapası yapıcamm midemm bulansa da...Bünyemin ihtiyacı varrr
Tuz atıcam biraz bende domates salatalık vs..bıde lıght kola ıcılıyormuş bu dıyette.. meyve yerıne bunu kullanıcamm..tansıyonum duserse arada meyve yerimmm.geçen gün bende yaptım normalde bende severek yiyemiyordum ama bu sefe hoşuma gitti.domates saltalık doğradım azcık tuz ektim bolca pulbiber ekledim bolcada limon sıktım çok lezzetli oldu dene istersen
Pirinc lapasi nasil yapiliyor merak ettim paylasir misinYarınn pirinc lapası yapıcamm midemm bulansa da...Bünyemin ihtiyacı varrr
Günaydın kızlar... bugün daha hazır hissediyorum kendimi diyet yapmaya bugünki menümüşu şekilde planladım.
Sabah: iki dilim ekmek kızartması domates salatalık peynir zeytin
Ara: türk kahvesi + 2 minnak lokum
Akşam: fırında çipura + salata
Artı olarak 2 litre su + akşama 40dk yürüyüş
Yapılısı 3bardak suya 1 bardak pirinc ti sanırımm haşlıyorsun cokk suyun cekmicekk bıtıncede baharatlarla yada yesıllıklerle tatlandırıp yeniyor..nette daha ahrıntılı canımmPirinc lapasi nasil yapiliyor merak ettim paylasir misin
Oyyyy özlemişim yaaa sizi valla
Semoşcumm 2,5 lt denicemm bu aksamm bakalımmm...su içmekde cokk zorlanır oldummm ..
Merhaba kizlar bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta penir bi parca saat 4 civari arkadaslarimda oldugum icin kacamakkk yaptimiki dilim borek ve bi dilim sutlu tatli ama daha baska bisey yemedim bugun kapanmistir
bugünkü menüm için yorumlarınızı bekliyorum.
kahvaltı; 1 elma, 1 portakal
öğle ; 1 rafadan yumurta, peynir, zeytin çok az ekmek
akşam ; 1 dolma, 3 sarma yanında da bol yoğurt
birazdan 20 dk yürüyüş ( bugün çok halsizim o yüzden kısa tuttum süreyi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?