Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Zeyascımmm senn nasıll 10 kılo verdin....gün içinde diyett yaptın mı...ben 65olabılır mıyım ki

Ben yemek yemeyi çok seviyorum gün içinde dikkat etmeyince kilo gitmiyor malesef.bide aç kalmak şart gece aç yatmazsam zayıflayamıyorum ben. Marianacım sen çok hızlı ve güzel kilo verdin hedefine ulaşacağına eminim bn

Canım ben 83 ten indim 65e 1 sene oldu başlayalı 65 te takıldım bi süre sonra kurbanda memlekete gittim bidahada toparlayamadım kendimi.çok uzun süre olduğu için sıkıldım sanırım.
Masallahh canımmm tebrikk ederimm....ben sıkılmadımm artıkk canımm ıstemıyor cokk amann amann yıyesim yokk artıkk...benn spora agırlık vermeye basladımm sadece 5 den sonra yememekle kılo gıtmıyor pek...

Yarınn pirinc lapası yapıcamm midemm bulansa da...Bünyemin ihtiyacı varrr
geçen gün bende yaptım normalde bende severek yiyemiyordum ama bu sefe hoşuma gitti.domates saltalık doğradım azcık tuz ektim bolca pulbiber ekledim bolcada limon sıktım çok lezzetli oldu dene istersen

Su yumurta dıyeti iyi geldii bana...yarınn pırınc lapası yapıp kendıme guvenımm gelsinn...yumurta yıcemm hepp ekmegı tamamenn atıcamm artıkk hayatımdan yoksa olmuyor...

geçen gün bende yaptım normalde bende severek yiyemiyordum ama bu sefe hoşuma gitti.domates saltalık doğradım azcık tuz ektim bolca pulbiber ekledim bolcada limon sıktım çok lezzetli oldu dene istersen
Tuz atıcam biraz bende domates salatalık vs..bıde lıght kola ıcılıyormuş bu dıyette.. meyve yerıne bunu kullanıcamm..tansıyonum duserse arada meyve yerimmm.

Merhaba kizlar bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta penir bi parca saat 4 civari arkadaslarimda oldugum icin kacamakkk yaptim iki dilim borek ve bi dilim sutlu tatli ama daha baska bisey yemedim bugun kapanmistir

menün harika sporla muhteşem olmuş. dün 40 dk spor yapacaktım ufaklık izin vermedi anca 15 dk yaptım hiç yoktan iyidir dimi

bugünkü menüm için yorumlarınızı bekliyorum.
kahvaltı; 1 elma, 1 portakal
öğle ; 1 rafadan yumurta, peynir, zeytin çok az ekmek
akşam ; 1 dolma, 3 sarma yanında da bol yoğurt
birazdan 20 dk yürüyüş ( bugün çok halsizim o yüzden kısa tuttum süreyi)

Oyyyy özlemişim yaaa sizi valla

he walla bizde seni özledik cimcime

Semoşcumm 2,5 lt denicemm bu aksamm bakalımmm...su içmekde cokk zorlanır oldummm ..

Marian cim, naptin icebildin mi 2.5 litre suyu? :)

Merhaba kizlar bugünkü menum sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta penir bi parca saat 4 civari arkadaslarimda oldugum icin kacamakkk yaptim iki dilim borek ve bi dilim sutlu tatli ama daha baska bisey yemedim bugun kapanmistir

kahvalti guzel
aksami erken kapatmissin bu iyi
hadi sütlu tatliya da bi sey demeyelim :)
börekte olsun bakalimda, pazartesi den itibaren olmasin ama

selam cicik,

Menu guzel canim, su ictinmi peki?
oglen 1 yumurta az gelmedimi ? 2 tane ye yumurta dan korkma.

ZEYAS GELDI NESIL KAYBOLDU.
MASUMCUM DA YOK HAFTA BASINDAN BERI

merhaba kızlar,

Ben demiştim ne zaman super geliyorum bomba gibi geliyorum dersem hep bişey çıkıyor diye iki gündür kızım yine rahatsız grip oldu sanırım çok değil ama ateşi 37.2 lerde seyir ediyor takipteyim sürekli ama yedıklerime dikkat ediyorum dün saat 17.00 dan sonra hiç birşey yemedim sadece çay içtim o kadar. sabah çok acıkmıştım kızım yine ateşi olunca yemeği düşünmedim elimde ateş ölçer devamlı etrafında döndüm durdum.... şuan uyudu ama yanına sürekli gidip geliyorum ateşi uykuda yükselmesin diye .... yarın kesinlikle kilo bildirimi yapacağım şimdilik benden bu kadar görüşürüz

Günaydınlarr hayırlıı cumalarr...
semoşcumm ıcemedimm bugunn insallahh 2,5 içicem...1 lt olmakk uzere ...aksamm su iyi gıdıyor ac olunca bakalımm...

selam kızlar benim bugünki menüm
abah 2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık peynir şekersiz çay
öğlen ıspanak yameği az makarna yoğurt
akşam tavuk ızgara aralarda yeşil cay şekersiz normal cay aksam 7 den sonra yemek yok işten cıkıp anca yemiş oluyorum o saate

ama bugün dayanamayıp bi çikolata yedim regl yakın tatlı isteği beni benden alıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…