Gecmiş olsun canım...Allah şifa versin...Tez vakit iyilesir inşallah..Aslında şaşırdım sadece 900 almışım halbuki anamlarda yedim içtim hiç spor yapmadım ve üstelik regli haftasına girdim şişkinlikte cabası yani ona göre +900 benim için iyi korka korka çıktım tartıya ... artık asılmaya devam diyete spora başlayamadım yaaa. kızım hala hasta dün akşam ateş 38,2 gördüm biraz telaşlandım sabaha kadar eşimle nöbetleşe baktık şuan uyuyor kuzum inşallah çabuk atlatır....
Aslında şaşırdım sadece 900 almışım halbuki anamlarda yedim içtim hiç spor yapmadım ve üstelik regli haftasına girdim şişkinlikte cabası yani ona göre +900 benim için iyi korka korka çıktım tartıya ... artık asılmaya devam diyete spora başlayamadım yaaa. kızım hala hasta dün akşam ateş 38,2 gördüm biraz telaşlandım sabaha kadar eşimle nöbetleşe baktık şuan uyuyor kuzum inşallah çabuk atlatır....
selam cicik,
Menu guzel canim, su ictinmi peki?
oglen 1 yumurta az gelmedimi ? 2 tane ye yumurta dan korkma.
Teşekkürler cevabin icin denicemYapılısı 3bardak suya 1 bardak pirinc ti sanırımm haşlıyorsun cokk suyun cekmicekk bıtıncede baharatlarla yada yesıllıklerle tatlandırıp yeniyor..nette daha ahrıntılı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?