Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizlar..

Birkac gundur isler cok yogun, yazamadim.. ama aksamlari okudum gecmisi..

Benim pembisler dun basladi, karnim 4 aylik hamis gibi.. seytanin bacagi haftaya kaldi.. kiramadim bu hafta yine 60 li rakamlari..

arada bir yasiyorum ben buralardayim yaz bebegim, gozlerimiz ariyor seni.

Günaydınnn millet...Nasılsınız ?
Kilomu tarttım ...Bu hafta 70.00 olmuşum 900 gram gitti...69 a inemedim....Neyse spora daha cokk asılıp aksamı 4de kapatıcam bünye alıstıı gıtmıyor kilolar....

Marian 900 gram hicte fena degil canim, mutlu olman gerek !!!!
Kilon azaldikca, verdigin kilonun azalmasi kadar normal bir sey yok

gayet iyi, bencede cok almamissin
Gecmis olsun canim, kizin dis mi cikariyor yoksa adacim?

hosgeldin cadi,

Bizde aynen oyle tahmin ettik, isleri yogundur gelemedi dedik :)
isini sevdin anladigim kadariyla, cok sevindim canim!

tamam kiloyu sormuyoruz, sen i$lerini yoluna koy kafan rahatlasin sonra baslarsin bomba gibin

13/12 - 20/12

Mariana ... (78,0) - (toplam - 08.00) ... 70,9 - 70.0 ( - 900 gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60?5 - 60.7 (+ 200 gram ) regl

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8.90) ... 58,7 - 59.0
( + 300 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.00) ... 66,5 - 67.8
( + 1300 gram)

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 79,8 - 80.2 ( + 400 gram ) (cumaki kilom)

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 72,50 - ? ( - ? gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (sinav vardi)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - ? ( - ? gram ) (bir kac hafta yogun)

Günaydın canım...Sıkıldımm motivasyonum bozuldu...acıkmıyorum aksamları kılo da gıtmıyor...Yuruyuse asıldım 8000 adıma kadar cıktım...napıcam bılmıyorum..dıyetde yapamıyorum...bugun yıcem hersey...yarın demet akalının gunde 1 kilo verdiren yumurta dıyetıne baslıcam.. Moralim kalmadı artık...Hiç kacamak yapmadım aksamları.Gün içinde ölü diyeti yapmadan olmayacakk bu

gunaydiiiiiiiin,

Nasilsiniz kizlar? insallah herkes iyidir
Hafta sonu nasil gecti? kimler kacamak yapti?

Ben cuma kayinvalideme gittim, misafiri gelicekti. (orda kacirdim biraz)
cumartesi gunude abimlere gittim, (orda kacirdim biraz)
dün iyi dikkat ettim ama, bugunde coook dikkat edicem! :)

Aksama kontrolumuz var, ben cok heycanliyim. minno$ kizimi görucem insallah elleriyle yuzunu kapatmaz uslu uslu yatarda :-D Bende doya doya bakarim :)

yok tatliskom, ölu diyeti yapma... (bunyen ona alisinca, en ufak yedigin bir seyde kilo aliyorsun sonra)

$öyle dusun, simdiki veridgin kilolari sen kac zamanda aldin? kilolar uzerinde ne kadar uzun zaman kalmi$sa eger gitmeside o kadar inatci oluyor. Kilo verme hizinin yavaslamasi o kadar normalki... dert etme sen.

Tamam canım duzenli spora devam o zaman

Tamam canım duzenli spora devam o zaman

spora devam

He canim bilgine:
Gecen hafta cok spor yaptiysan eger, fazla kilo gitmemesinin sebebi buda olabilir.
Spor yaptigin zaman, kaslarini zorluyorsun. kaslarinda kucuk kucuk yirtilmalar oluyor.
(kaslarinda kendini onarabilmek icin ödem tutuyor)

Merhaba kizlar bugünkü menumu yazayim
Sabah bir dolma (aksam yiyememistim) bir parca peynir biraz bal
Ogle yemegimi is yerinde yedim corba makarna yogurt aksam da bes bucukta evde olurum salata yemeyi düşünüyorum belki bi dilim ekmek yerim ve bol suuuuuu

Çok spor yaptım ve yapıyorum evet...Bugun sınırsız yicemm yarın senin şu protein diyetini yapıcam....Ekmek asla yok...Ekmeği hayatımdan tamamen cıkartıp ciddi anlamda asılıcam..Sıkıldımm artıkkk

ArKadaslar 1 haftadr aksam 5 6 dan sonra birsey yemiyrum ve sonuc 75.2 den 73.3 e dustum :) onceki verdgm bilgilerde tartinin azizligine ugradm .kesn olarak yaklasik 2 kilo vermis oldum darisi basiniza :)diete devam bakalım bu hafta kac olacağım :)

ilk zamanlar jet gibi gider kilo...Tadını cıkar

marian,
$iddetle tavsiye ediyorum gunde 3 kere (sekersiz). sabah, oglen aksam.
metabolizmayi hizlandiriyor, ödem atiyor ve vucutta yag olusumunu önluyor...
ve daha o kadar cok yarari varki, anlatmakla bitmez.
Eee içeyimm bari....Bişi dicem gün içinde istediğimi yesem sporla ve aksam yemeyerek kılo veremem mi? ;(

istedigini yemek istiyorsan. ve spor yaparak kilo vermek istiyorsan, baya bir spor yapman gerek canim.
bunu deneyerek gorebilirsin ancak, metabolizmani dinlemelisin.
1 hafta boyunca istedigini ye ve ayni zamanda gunluk 1 saat spor yap. (bak kilo gidiyormu?)

eger kilo az gidiyorsa sporu 1saat 15 dakika yap.
eger kilo cok gidiyorsa sporu 45 dakika yap ve haftda 5 gun yap.
kapich?

Tamam gün içinde istediğimi yicem...Bugün 10000adım attım ve 150 de ip atladım....Yarın eksi varsa tartıda bu sekilde gidicem..Çok da abartmıcam mesela yemek olayını canımın cektiğini yicem...Yarın iki saat yürüyeyim diyorum bakalım ertesi gün ne olacak?
Ben de düşük tansiyon var çok ac kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…