Hafif diyetde yaptımm ben ....Aksam 5 den sonra yemedim...8 kilo veriyim bende tıkanıyımbu şekildemi verdiniz 8 kilo neler yaptınız başka
bende o şekilde yapıyorum bakalım sonucu yazarım :)Hafif diyetde yaptımm ben ....Aksam 5 den sonra yemedim...
Sizz nasıll yapıyorsunuz...Gün içinde cokk dıkkat ediyor musunuzbende o şekilde yapıyorum bakalım sonucu yazarım :)
Çokk yardımcı oldunn canım teskben sabahları normal kahvaltımı yapıyorum iki dilim ekmeği geçmiyorum yummurtamı falan yiyorum. akşam 5 ten max 6 dan önce yemeği kesiyorum akşam ekmek yok . çok canım isterse bir dilim yiyorum ekmekleri yalnız tam tahıllı kullanıyorum. hazır meyve suyu asitli içecek abur cubur yemiyorum. canımçok tatlı isterse sabah yiyorum. 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum bol su ve bitki çayı içiyorum. diyelimki çok acıktın bir iki tane badem at yada az tarçınlı süt içebilirsin.kan şekerinin düzenler. spor yapacak hiç vaktım olmuyor o yuzden bende durak mesafemi uzattım 200 e yakın kalori gün içinde yakılabiliyor bu şekilde sadece adımsayardan takip ediyorum. yediklerimin kalorilerini hesaplıyorm kabataslak kafamda aynı zamanda . bu arada alacağın en yüksek kaloriyi sabah al akşam en az kaloriyi almaya çalış. birşey yemediğin için daha çok su içersin gün geçtikçe artar dediğim gibi extra bir spor flan ypmıyorm . canım istedinde yiyorum.böylece vucut kendini kilitlemiyor. :)inşallh yardımcı olmuşumdur :)
Çokk yardımcı oldunn canım teskBen de sabah yıyorum ciks şeyleri..Bugün 4de kapattım...Yıyerek sporla nasıl gidiyor kilo ona bakıcamm:)
Daha aclık yok...ki 4 de kapattım...Mide guruldamadı mı eksi olmuyor malesef...İnşallah eksi görürüm de diyetden kurtulurum...:) sporla daha iyi gideer. takıldığın yerde yeme tarzını değiştir vucudunu şaşırt böylelikle kilo verebilirsin cnm :)
Aynen bende skldim bu kilodan artik:) szi kac gunde 8 kilo verdniz nasil verdnz birdeDaha aclık yok...ki 4 de kapattım...Mide guruldamadı mı eksi olmuyor malesef...İnşallah eksi görürüm de diyetden kurtulurum...
Ben başlangıc tarıhımı bılmıyorumm canım...Sanırım 2 ayda verdim...Bir ara sıkı dıyet yaptım...ekmek vs kullanmadım..abur cubur tatlı hamur işi hiç yemedim...Sadece aksam 5 den sonra kacamak yapmadım pek...Gün içinde bu aralar yemeye basladım...Sporla destekleyince en az 100 gr gıdıyor gunde...Aynen bende skldim bu kilodan artik:) szi kac gunde 8 kilo verdniz nasil verdnz birde
spor şartta bakalm sporsuz nereye kadar gidebilicem :) zayıfladıkça yazarım :)Ben başlangıc tarıhımı bılmıyorumm canım...Sanırım 2 ayda verdim...Bir ara sıkı dıyet yaptım...ekmek vs kullanmadım..abur cubur tatlı hamur işi hiç yemedim...Sadece aksam 5 den sonra kacamak yapmadım pek...Gün içinde bu aralar yemeye basladım...Sporla destekleyince en az 100 gr gıdıyor gunde...
Tamam gün içinde istediğimi yicem...Bugün 10000adım attım ve 150 de ip atladım....Yarın eksi varsa tartıda bu sekilde gidicem..Çok da abartmıcam mesela yemek olayını canımın cektiğini yicem...Yarın iki saat yürüyeyim diyorum bakalım ertesi gün ne olacak?
Ben de düşük tansiyon var çok ac kalamıyorum
bende o şekilde yapıyorum bakalım sonucu yazarım :)
:) sporla daha iyi gideer. takıldığın yerde yeme tarzını değiştir vucudunu şaşırt böylelikle kilo verebilirsin cnm :)
İyi hadiii maşallahh....Gözün aydın canımGünaydin kizlar,
Dün aksam doktora gittik minnos kizimi azda olsa gördum, oda yeter. Sagliklica oldugunuda duydum.
Cok sukur, elhamdullilah hersey yolunda :)
kilosu 1.500 gram olmus, ve normalki haftam 28 hafta 4 gün. Ama bebisimiz 30 haftalik gibi, olmasi gerekenden biraz daha buyuk :)
seker testimde iyi cikmis, hic bir problem yok :)
gözün aydın semocum.4 kiloyu geçmesinde cimcime bebeğin bile minnakı seviliyo ya ben tosun bebek sevmiyorum.Günaydin kizlar,
Dün aksam doktora gittik minnos kizimi azda olsa gördum, oda yeter. Sagliklica oldugunuda duydum.
Cok sukur, elhamdullilah hersey yolunda :)
kilosu 1.500 gram olmus, ve normalki haftam 28 hafta 4 gün. Ama bebisimiz 30 haftalik gibi, olmasi gerekenden biraz daha buyuk :)
seker testimde iyi cikmis, hic bir problem yok :)
Güzel uygulama sizinki....Regli olunca 2 kilo bile fazla çıkabilir insan...Dert etmeyin..Arkadaslar bisey sorcam ben genellikle isyerinde ögle yemegini saaat 2 gibi yiyorum sonrada aksam 7-8 kadar acikmiyorum... benim planim su sabah ac karnina gece uyumadan önce ilik suya 1 corba kasigi elma sirkesi sabah 8-9 arasi siyah ekmek arasi peynir tomates yesil cay saat 11:00 yesil cay ( saat basi su) 13:45-14:15 mutfakda ne cikarsa 16:00 yesil cay aksam 18:00 gibi evdeyim bir kase yogurt icine yarim limon suyu bide kirmizi pul biber uyumadan öncede yinede sirkeli suyum ne dersiniz? su an regl dönemimdeyim ve sabah tartiya ciktim 116 gösterdi sok oldummmm
Semoşcum seninn dediğine uydum ya ...Dün 71.400 gr cıkmıstmm....Pazar gecesi yedim çünkü..Neyse bu sabah tartıldım....69.700 gr..Dün bitki çayı da içtim...Damarlarım şiş gibi sanki bacaklarımda...Yürümekten olsa gerek...Neyse sporla kılo gıdıyor fakat bunda aksam 4 den sonra yememek de var...Ancak bu sabah karar verdim....Afedersin ayı gibi yememin anlamı yok...Kendine eziyet yani...Bir an önce kurtul şu kılolardan sonra istediğini istediğin zaman belli ölçüde yersin dedim ve yumurta agırlıklı beslenicem bugun...Diyet yapıyorum diye kendime baskı yapıp da bunyemi sartlandırmıcam...Çok isteklenip azmettim...Bu hafta cumartesi hedefim 68i görmek
Menüm
sabah:2 yumurta tavada...peynir domates salatalık kahve..
ara:bitki çayı
öğle:1 yumurta domates
ara:mandalina
akşam:yumurta ve patates haslamasından olusan karısık salata...
2 saat yürüyüs yapıp ip atlıcam insallah
Slm kızlar.regli oldum regliden sonra net kilom ortaya çıkar sanırım çok aşırı şiştim bu sefer . Bugün öğleden sonra arkadaşa gitcem orda ne yersem artık onla yatarım.spora iyi başlamıştım ama regliyken çekilmiyor.
gözün aydın semocum.4 kiloyu geçmesinde cimcime bebeğin bile minnakı seviliyo ya ben tosun bebek sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?