Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben sabahları normal kahvaltımı yapıyorum iki dilim ekmeği geçmiyorum yummurtamı falan yiyorum. akşam 5 ten max 6 dan önce yemeği kesiyorum akşam ekmek yok . çok canım isterse bir dilim yiyorum ekmekleri yalnız tam tahıllı kullanıyorum. hazır meyve suyu asitli içecek abur cubur yemiyorum. canımçok tatlı isterse sabah yiyorum. 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum bol su ve bitki çayı içiyorum. diyelimki çok acıktın bir iki tane badem at yada az tarçınlı süt içebilirsin.kan şekerinin düzenler. spor yapacak hiç vaktım olmuyor o yuzden bende durak mesafemi uzattım 200 e yakın kalori gün içinde yakılabiliyor bu şekilde sadece adımsayardan takip ediyorum. yediklerimin kalorilerini hesaplıyorm kabataslak kafamda aynı zamanda . bu arada alacağın en yüksek kaloriyi sabah al akşam en az kaloriyi almaya çalış. birşey yemediğin için daha çok su içersin gün geçtikçe artar dediğim gibi extra bir spor flan ypmıyorm . canım istedinde yiyorum.böylece vucut kendini kilitlemiyor. :)inşallh yardımcı olmuşumdur :)

Çokk yardımcı oldunn canım tesk Ben de sabah yıyorum ciks şeyleri..Bugün 4de kapattım...Yıyerek sporla nasıl gidiyor kilo ona bakıcamm:)

:) sporla daha iyi gideer. takıldığın yerde yeme tarzını değiştir vucudunu şaşırt böylelikle kilo verebilirsin cnm :)
Daha aclık yok...ki 4 de kapattım...Mide guruldamadı mı eksi olmuyor malesef...İnşallah eksi görürüm de diyetden kurtulurum...

Aynen bende skldim bu kilodan artik:) szi kac gunde 8 kilo verdniz nasil verdnz birde
Ben başlangıc tarıhımı bılmıyorumm canım...Sanırım 2 ayda verdim...Bir ara sıkı dıyet yaptım...ekmek vs kullanmadım..abur cubur tatlı hamur işi hiç yemedim...Sadece aksam 5 den sonra kacamak yapmadım pek...Gün içinde bu aralar yemeye basladım...Sporla destekleyince en az 100 gr gıdıyor gunde...

spor şartta bakalm sporsuz nereye kadar gidebilicem :) zayıfladıkça yazarım :)

Günaydin kizlar,

Dün aksam doktora gittik minnos kizimi azda olsa gördum, oda yeter. Sagliklica oldugunuda duydum.
Cok sukur, elhamdullilah hersey yolunda :)

kilosu 1.500 gram olmus, ve normalki haftam 28 hafta 4 gün. Ama bebisimiz 30 haftalik gibi, olmasi gerekenden biraz daha buyuk :)

seker testimde iyi cikmis, hic bir problem yok :)

hadi bakalim kolay gelsin bebegim, tabi canim cok abartma. sadece istedigin seyleri ye
bizi haberdar et please

bende o şekilde yapıyorum bakalım sonucu yazarım :)

hosgeldin ozgekar, insallah en kisa zamanda diledigin kiloya inersin canim

:) sporla daha iyi gideer. takıldığın yerde yeme tarzını değiştir vucudunu şaşırt böylelikle kilo verebilirsin cnm :)

evet bu cok dogru bir tespit
2-4 gunluk kucuk shok diyetler faydali oluyor bu durumlarda :)

13/12 - 20/12

Mariana ... (78,0) - (toplam - 08.00) ... 70,9 - 70.0 ( - 900 gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60?5 - 60.7 (+ 200 gram ) regl

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8.90) ... 58,7 - 59.0
( + 300 gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 72,50 - 73,4
( + 900 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.00) ... 66,5 - 67.8
( + 1300 gram)

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 79,8 - 80.2 ( + 400 gram ) (cumaki kilom)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (nerdesin baby?)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (sinav vardi)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - ? ( - ? gram ) (bir kac hafta yogun)

İyi hadiii maşallahh....Gözün aydın canım

Semoşcum seninn dediğine uydum ya ...Dün 71.400 gr cıkmıstmm....Pazar gecesi yedim çünkü..Neyse bu sabah tartıldım....69.700 gr.. Dün bitki çayı da içtim...Damarlarım şiş gibi sanki bacaklarımda...Yürümekten olsa gerek...Neyse sporla kılo gıdıyor fakat bunda aksam 4 den sonra yememek de var...Ancak bu sabah karar verdim....Afedersin ayı gibi yememin anlamı yok...Kendine eziyet yani...Bir an önce kurtul şu kılolardan sonra istediğini istediğin zaman belli ölçüde yersin dedim ve yumurta agırlıklı beslenicem bugun...Diyet yapıyorum diye kendime baskı yapıp da bunyemi sartlandırmıcam...Çok isteklenip azmettim...Bu hafta cumartesi hedefim 68i görmek
Menüm
sabah:2 yumurta tavada...peynir domates salatalık kahve..
ara:bitki çayı
öğle:1 yumurta domates
ara:mandalina
akşam:yumurta ve patates haslamasından olusan karısık salata...
2 saat yürüyüs yapıp ip atlıcam insallah

Son düzenleme:
Arkadaslar bisey sorcam ben genellikle isyerinde ögle yemegini saaat 2 gibi yiyorum sonrada aksam 7-8 kadar acikmiyorum... benim planim su sabah ac karnina gece uyumadan önce ilik suya 1 corba kasigi elma sirkesi sabah 8-9 arasi siyah ekmek arasi peynir tomates yesil cay saat 11:00 yesil cay ( saat basi su) 13:45-14:15 mutfakda ne cikarsa 16:00 yesil cay aksam 18:00 gibi evdeyim bir kase yogurt icine yarim limon suyu bide kirmizi pul biber uyumadan öncede yinede sirkeli suyum ne dersiniz? su an regl dönemimdeyim ve sabah tartiya ciktim 116 gösterdi sok oldummmm

Slm kızlar.regli oldum regliden sonra net kilom ortaya çıkar sanırım çok aşırı şiştim bu sefer . Bugün öğleden sonra arkadaşa gitcem orda ne yersem artık onla yatarım.spora iyi başlamıştım ama regliyken çekilmiyor.
gözün aydın semocum.4 kiloyu geçmesinde cimcime bebeğin bile minnakı seviliyo ya ben tosun bebek sevmiyorum.

Güzel uygulama sizinki....Regli olunca 2 kilo bile fazla çıkabilir insan...Dert etmeyin..

Dert ediyorum ne yazikki... kilo vermek zorundayim bebek istiyorum... bu haldede olmuyor olsada kim bilir nasil olurum... korkuyorumda... esim sagolsun beni cok destekliyor ama ben kendim icin vermek istiyorum 5.ayda trde kuzenimin dügünü var ve ben kendimi o dügüne incecik olmasa bile en az 20-25 kilo vermis olmak istiyorum... istedigim elbiseyi giymek icin :-( bugünden itibaren basladim bakalim aksam yemek yerine yogurt limonlu pul biberli bol bol yesil cay ve su umarim haftaya daha mutlu ve hafiflemis olarak yazicam... burda olmak insana gercekden güc veriyor... iyiki varsiniz...

enemm cok sevindim, 69 lu bir seyler gördun demek. Cok gayretlisin ama gercekten masallah sana
ben bugun yarin 69 lu rakamlar görecgini tahmin etmistim :)

bunlari kendinde zaten deneyerek uygulayarak göruyorsun ögreniyorsun canim.
(bunu bizzat yasamanda anlaman icin cok super olmus)

cok spor yaptigin gunun ertesi gunu hamliyorsun ya hani dogal olarak, bacak kaslarin sert oluyor boyle hafif agrili gibi elledigin zaman. ha i$te bacaklarinin öyle sert oldugu sabahlari tartilmicaksin, tartilirsanda tartida fazla cikacagini bil moralini bozma (hamlama semptomu ayrica, cok iyi spor yaptiginin belgesi)

He sen simdi diceksin, sen bunlari nerden biliyorsun bea
ben bunlari abimden biliyorum, abim diyetisyen. sagolsun banada baya faydasi dokunuyor walla :)

su ve yesil cay ic aybalam iyi gelir sisligine.
insallah sevmedigin seyler hazirlamistir arkadasin :)

hehe valla zeyasim, ben doktorda 900 gram fazla ciktim (gectigimiz kontrolden beri, 1ay oldu)
cok iyi dedi :) Benim 900 gram almama ragmen bebisim 500 gram almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…