Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Oooooo süpersin semocum ya maşallah böyle devam et.

Oooooo süpersin semocum ya maşallah böyle devam et.

insallah boyle devam edicem canim.
dikkat ettim 1 aydir, nerdeyse hic denecek kadar az abur cubur yedim....

ama 5 kere falan misafirlige gittim, zaten o 900 grami. misafirlikler de aldim kesin :)

Anammm semoşumm sen iyiki varsınn....Cumartesiye kadar tartılmıcamm zaten...Saglıklı besleniyorumm...Diyet yapmıyorum artı kilo verme olayını kafamdan atıp rahatlıcamm

Anammm semoşumm sen iyiki varsınn....Cumartesiye kadar tartılmıcamm zaten...Saglıklı besleniyorumm...Diyet yapmıyorum artı kilo verme olayını kafamdan atıp rahatlıcamm

sende iyiki varsin canim
eneeeem bak o cok heycanli oluyo, 3 gun tartilmican yane :) cumartesiye neler olur neler :)

kafana: ben saglikli besleniyorum, vucudumu fazlaliklardan arindiriyorum diye bir dusunce yerlestir
diyet ve kilo verme dusunceleri seni stresse sokuyorsa uzak dur, cunku stress aninda kilo alinmasi kadar normal bi sey yok

Aynen öyle....Mesela 1 saat 15 dakika yürüdüm ya hiç acıkmadım..Diyet yapıyorum komutunu vermeyeceksin beynine...Hersey beyinde bitiyor zaten...Sen istediğin herseyi yiyebilirsin diyorum kendime...

Aynen öyle....Mesela 1 saat 15 dakika yürüdüm ya hiç acıkmadım..Diyet yapıyorum komutunu vermeyeceksin beynine...Hersey beyinde bitiyor zaten...Sen istediğin herseyi yiyebilirsin diyorum kendime...

he bide beyin dedin de, söyle bir seyde var.
spor yaparken mesela, yaglarinin eridigini ve eriyecegini dusun.
(yaglarin eridikten sonra nasil ta$ hatun olacagini hayal et, kafanda)
bak daha cabuk ve daha guzel sonuclar elde edersin, hem motivasyon acisindan etkili olur :)

hatta oyle zayiflama metinleri ve muzikleri falanda var onu hic duydunmu

Duymadım da ben yurudukce basenler sallanıyor:) sallanın sallana sallana gideceksiniz diyorum...Aksam da ip atlayınca da mutlu oluyorum....İp atlarken müthiş kalori yakıyor insan...Tüm bölge çalıştığı için..En büyük destekcim sensin semoşcum...Yarın da pirinci yapıcamm artıkk....Ertesi gün protein alırım bol boll...

sallana sallana gidecek mecburen o pis fazlalik kalintilar oleyyyyy :)
walla mariancim, cumartesi gununu bende 4 gozle bekliyorum. bu haftada diger haftalar gibi cok iyidin
cok guzel seyler olucak gibinnnn cumartesi tartida boyle devam et :)

bugun yumurta gunu yaptin demi?
yarin pirinc.
persembe protein.
istersen cuma da protein yap

Seni yaşam koçum sectim.Bana şunu yap de yaparım...bugun senin diyeti yaptımm cok ıyıydı..yarın pirinc yapıcam...persembe cuma da protein yaparım...Yumurtayı seviyorum...Bakalımm 68 gördüm mü uçarım sevinçten...İnşallah görürümm..

hehe sagol mariancim
insallah bu gayretlerinin karsiligi olarak 68 - 67 yi gorursun. bakalim :)

ama $u 3 gun icinde, sporu cok a$iri derece cogaltma. bu aralar yaptigin gibi yap.
cok hamlarsan cumartesi gunune kadar, kaslarinda ödem olur, tartida fazla cikarsin

ben kactim canim, yarin gorusuruz

Tamam canımm abartmadan yapıcam sporu...Gorusuruz opt

Merhaba ben menumu ancak yazabiliyorum
Sabah tavada iki yumurta, peynir Iki dilim ekmek
Ogle yemegi is yerinde yiyorum saat 12 de iki tane pisi ve peynir cay
Aksam saat bes bucuk civarında tavuk doner ve sonra dayanamayarak pi parca cikolatali ekmek yedim yani bugun yanlis beslendim farkındayım kizlar yarin toparlanicam

Iyiaksamlar kizlar......
Gecen haftaki +300 gr sonra kendimi toparlamaya calisiyorum.
Daha regl olmadim canim bu aralar acayip tatli cekiyor

Bugün yediklerimi yazim
kahvalti:2 pogaca,kahve
Öylen:1 tost
Aksam:4 tane tatli kurabiye,1 elma

Herkese günaydın....Menüm bugun pirinç lapası.....meyve ve sebzede yiyecegım aralarda...Bol su bol bitki çaylı bir gün olacak....Yürüyüsü de 1 saat yapıp bırakıcam...

Iyiaksamlar kizlar......
Gecen haftaki +300 gr sonra kendimi toparlamaya calisiyorum.
Daha regl olmadim canim bu aralar acayip tatli cekiyor

Bugün yediklerimi yazim
kahvalti:2 pogaca,kahve
Öylen:1 tost
Aksam:4 tane tatli kurabiye,1 elma

sisiii cok az yemissin ama...

Günaydin kizlar,

dün aksam tursu yemistim azicik oda hemen tartiya yansidi
umarim bugun atarim o ödemi...

Yarin tartida 81 gôrmek istemiyorum, 80 li rakamlar gorurum insallah :)

Günaydin kizlar,

dün aksam tursu yemistim azicik oda hemen tartiya yansidi
umarim bugun atarim o ödemi...

Yarin tartida 81 gôrmek istemiyorum, 80 li rakamlar gorurum insallah :)
İnşallah canım...Doğuma kaç kiloyla girmek istiyorsun ?

İnşallah canım...Doğuma kaç kiloyla girmek istiyorsun ?

hedefim 83 kilo aslinda canim, 69 la baslamistim hamilelige.
84- 85 kilo olabilme ihtimalide var, bilemiyorumda kontrolun hepsi benim elimde degil, bebegin gelisimi, kan hacmi, ödem, vs bunlarinda rolu buyuk. bakalim hayirlisi.
bebis saglikli olsunda 3-5 kilonun önemi yok

Pirinç lapası diyeti 2 gün mü yapılıyor? Nette 2 gün diye geciyor....Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…