Oooooo süpersin semocum ya maşallah böyle devam et.enemm cok sevindim, 69 lu bir seyler gördun demek. Cok gayretlisin ama gercekten masallah sana
ben bugun yarin 69 lu rakamlar görecgini tahmin etmistim :)
bunlari kendinde zaten deneyerek uygulayarak göruyorsun ögreniyorsun canim.
(bunu bizzat yasamanda anlaman icin cok super olmus)
cok spor yaptigin gunun ertesi gunu hamliyorsun ya hani dogal olarak, bacak kaslarin sert oluyor boyle hafif agrili gibi elledigin zaman. ha i$te bacaklarinin öyle sert oldugu sabahlari tartilmicaksin, tartilirsanda tartida fazla cikacagini bil moralini bozma(hamlama semptomu ayrica, cok iyi spor yaptiginin belgesi)
He sen simdi diceksin, sen bunlari nerden biliyorsun bea
ben bunlari abimden biliyorum, abim diyetisyen. sagolsun banada baya faydasi dokunuyor walla :)
su ve yesil cay ic aybalam iyi gelir sisligine.
insallah sevmedigin seyler hazirlamistir arkadasin :)
hehe valla zeyasim, ben doktorda 900 gram fazla ciktim (gectigimiz kontrolden beri, 1ay oldu)
cok iyi dedi :) Benim 900 gram almama ragmen bebisim 500 gram almis
Oooooo süpersin semocum ya maşallah böyle devam et.
Anammm semoşumm sen iyiki varsınn....Cumartesiye kadar tartılmıcamm zaten...Saglıklı besleniyorumm...Diyet yapmıyorum artı kilo verme olayını kafamdan atıp rahatlıcammenemm cok sevindim, 69 lu bir seyler gördun demek. Cok gayretlisin ama gercekten masallah sana
ben bugun yarin 69 lu rakamlar görecgini tahmin etmistim :)
bunlari kendinde zaten deneyerek uygulayarak göruyorsun ögreniyorsun canim.
(bunu bizzat yasamanda anlaman icin cok super olmus)
cok spor yaptigin gunun ertesi gunu hamliyorsun ya hani dogal olarak, bacak kaslarin sert oluyor boyle hafif agrili gibi elledigin zaman. ha i$te bacaklarinin öyle sert oldugu sabahlari tartilmicaksin, tartilirsanda tartida fazla cikacagini bil moralini bozma(hamlama semptomu ayrica, cok iyi spor yaptiginin belgesi)
He sen simdi diceksin, sen bunlari nerden biliyorsun bea
ben bunlari abimden biliyorum, abim diyetisyen. sagolsun banada baya faydasi dokunuyor walla :)
su ve yesil cay ic aybalam iyi gelir sisligine.
insallah sevmedigin seyler hazirlamistir arkadasin :)
hehe valla zeyasim, ben doktorda 900 gram fazla ciktim (gectigimiz kontrolden beri, 1ay oldu)
cok iyi dedi :) Benim 900 gram almama ragmen bebisim 500 gram almis
hadi bakalim kolay gelsin bebegim, tabi canim cok abartma. sadece istedigin seyleri ye
bizi haberdar et please
hosgeldin ozgekar, insallah en kisa zamanda diledigin kiloya inersin canim
evet bu cok dogru bir tespit
2-4 gunluk kucuk shok diyetler faydali oluyor bu durumlarda :)[/QUOT
hoşbuldukk :) inşallah canım :) artık insem çok mutlu olucam :)
Anammm semoşumm sen iyiki varsınn....Cumartesiye kadar tartılmıcamm zaten...Saglıklı besleniyorumm...Diyet yapmıyorum artı kilo verme olayını kafamdan atıp rahatlıcamm
Aynen öyle....Mesela 1 saat 15 dakika yürüdüm ya hiç acıkmadım..Diyet yapıyorum komutunu vermeyeceksin beynine...Hersey beyinde bitiyor zaten...Sen istediğin herseyi yiyebilirsin diyorum kendime...sende iyiki varsin canim
eneeeem bak o cok heycanli oluyo, 3 gun tartilmican yane :) cumartesiye neler olur neler :)
kafana: ben saglikli besleniyorum, vucudumu fazlaliklardan arindiriyorum diye bir dusunce yerlestir
diyet ve kilo verme dusunceleri seni stresse sokuyorsa uzak dur, cunku stress aninda kilo alinmasi kadar normal bi sey yok
Aynen öyle....Mesela 1 saat 15 dakika yürüdüm ya hiç acıkmadım..Diyet yapıyorum komutunu vermeyeceksin beynine...Hersey beyinde bitiyor zaten...Sen istediğin herseyi yiyebilirsin diyorum kendime...
Duymadım da ben yurudukce basenler sallanıyor:) sallanın sallana sallana gideceksiniz diyorum...Aksam da ip atlayınca da mutlu oluyorum....İp atlarken müthiş kalori yakıyor insan...Tüm bölge çalıştığı için..En büyük destekcim sensin semoşcum...Yarın da pirinci yapıcamm artıkk....Ertesi gün protein alırım bol boll...he bide beyin dedin de, söyle bir seyde var.
spor yaparken mesela, yaglarinin eridigini ve eriyecegini dusun.
(yaglarin eridikten sonra nasil ta$ hatun olacagini hayal et, kafanda)
bak daha cabuk ve daha guzel sonuclar elde edersin, hem motivasyon acisindan etkili olur :)
hatta oyle zayiflama metinleri ve muzikleri falanda var onu hic duydunmu
Duymadım da ben yurudukce basenler sallanıyor:) sallanın sallana sallana gideceksiniz diyorum...Aksam da ip atlayınca da mutlu oluyorum....İp atlarken müthiş kalori yakıyor insan...Tüm bölge çalıştığı için..En büyük destekcim sensin semoşcum...Yarın da pirinci yapıcamm artıkk....Ertesi gün protein alırım bol boll...
Seni yaşam koçum sectim.Bana şunu yap de yaparım...bugun senin diyeti yaptımm cok ıyıydı..yarın pirinc yapıcam...persembe cuma da protein yaparım...Yumurtayı seviyorum...Bakalımm 68 gördüm mü uçarım sevinçten...İnşallah görürümm..sallana sallana gidecek mecburen o pis fazlalik kalintilar oleyyyyy :)
walla mariancim, cumartesi gununu bende 4 gozle bekliyorum. bu haftada diger haftalar gibi cok iyidin
cok guzel seyler olucak gibinnnn cumartesi tartidaboyle devam et :)
bugun yumurta gunu yaptin demi?
yarin pirinc.
persembe protein.
istersen cuma da protein yap
Seni yaşam koçum sectim.Bana şunu yap de yaparım...bugun senin diyeti yaptımm cok ıyıydı..yarın pirinc yapıcam...persembe cuma da protein yaparım...Yumurtayı seviyorum...Bakalımm 68 gördüm mü uçarım sevinçten...İnşallah görürümm..
Tamam canımm abartmadan yapıcam sporu...Gorusuruz opthehe sagol mariancim
insallah bu gayretlerinin karsiligi olarak 68 - 67 yi gorursun. bakalim :)
ama $u 3 gun icinde, sporu cok a$iri derece cogaltma. bu aralar yaptigin gibi yap.
cok hamlarsan cumartesi gunune kadar, kaslarinda ödem olur, tartida fazla cikarsin
ben kactim canim, yarin gorusuruz
Iyiaksamlar kizlar......
Gecen haftaki +300 gr sonra kendimi toparlamaya calisiyorum.
Daha regl olmadim canim bu aralar acayip tatli cekiyor
Bugün yediklerimi yazim
kahvalti:2 pogaca,kahve
Öylen:1 tost
Aksam:4 tane tatli kurabiye,1 elma
İnşallah canım...Doğuma kaç kiloyla girmek istiyorsun ?Günaydin kizlar,
dün aksam tursu yemistim azicik oda hemen tartiya yansidi
umarim bugun atarim o ödemi...
Yarin tartida 81 gôrmek istemiyorum, 80 li rakamlar gorurum insallah :)
İnşallah canım...Doğuma kaç kiloyla girmek istiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?