Evet canımm önemli olan bebeğin sağlığı...hedefim 83 kilo aslinda canim, 69 la baslamistim hamilelige.
84- 85 kilo olabilme ihtimalide var, bilemiyorumda kontrolun hepsi benim elimde degil, bebegin gelisimi, kan hacmi, ödem, vs bunlarinda rolu buyuk. bakalim hayirlisi.
bebis saglikli olsunda 3-5 kilonun önemi yok
Kizlar bi gelemedim araniza cumartesi aksam kizimi yine hastaneye götürdük ateş 40 serum verdiler. ..antibiyotik verdiler ama kullanmadim kendi kendine gecsin istedik ama ateş tehlikeli korktuk. Simdide ishal basladi gibi artik hastaliktan yorulduk yiprandik damar yolunu acamayan hemsireler cabasi sinir olduk yavrumun aglamasi cok yaslandim hissediyorum görüşürüz
Gecmiş olsun ada....Allah şifa versin... semoşcuk masumla kokomel zeyas yokki....çok kötü yaptı bu diyey beni...Dayanıcam...
Evett ilk defa...spor yaparken cokk zorlandım...Bi daha şhok diyet mi? Sevgilim de kızdı bayılıcaktım az daha.....Diyet defteri kapandı anlıcagın..Dengeli ve saglıklı beslenicem artık bide spor...Göremicem 68'i...hadi zormu pirinc?
ilk defa mi yapiyorsun bunu?
Boyum 165Slm kızlar pirinç diyetini ben 2 gün yapmıştım.bugün yine diyet yapamadım bi düzen oturttamadım gitti.marian boyun kaçtı senin şuan iyi gözüküyosan herşeyden ye bence ama az.sporla dengele.
Aslında kural boy eksi 3 tür ama kendini bu kiloda iyi hissediyosan kal. Canım daha nasıl diyet yapcaksın çok süper yaptın valla mükemmel hızlı kilo verdin.bu aralar takılman yada az kilo vermn çok normal ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek çok zor.ağır diyetlerden sıkılsıysan abur cubur yemeden ekmeğide fazla tüketmeyerek devam et bakalım.karatayada bakabilirsin.bi ara yapmıştım ben. Marianacım ben 5 ten sonra yemeyerek gün içindede çok dikkat ederek verdim aç yattım aç gezdim.ama o irade kalmadı gitti iştahım felaket durumda bu araBoyum 165
Kilom 69.700 gr basenliyim ama abes durmuyor...bana akıl ver zeyaas....senn nasıl verdin kıloyu...sporu guzel yapıorum...diyett yapamıyorum..tansıyonum düşük..bide guatr hastasıyım düşün
Canım 42 beden gıyıyorum olmaz bu kılo ıyı değıl...Dengeli saglıklı beslenerek devam edecegım...Ekmeği cıkarttım hayatımdan bugunden ıtıbaren....Çok sıkmadan devam edeceğim çünkü aksam yememek de etkili ama gün içinde abartınca yerinde sayıyor insan...Neyseki tek desteğim spor...62 olmalıyım aslında dimi...38 beden olmak için 2 beden zayıflamam gerek de artıkk uzun vadeli olsun saglıklı olsun diyorum...Aslında kural boy eksi 3 tür ama kendini bu kiloda iyi hissediyosan kal. Canım daha nasıl diyet yapcaksın çok süper yaptın valla mükemmel hızlı kilo verdin.bu aralar takılman yada az kilo vermn çok normal ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermek çok zor.ağır diyetlerden sıkılsıysan abur cubur yemeden ekmeğide fazla tüketmeyerek devam et bakalım.karatayada bakabilirsin.bi ara yapmıştım ben. Marianacım ben 5 ten sonra yemeyerek gün içindede çok dikkat ederek verdim aç yattım aç gezdim.ama o irade kalmadı gitti iştahım felaket durumda bu ara
65 te iyi olur ama taabi 62 dahada iyi olur.ben senin vereceğine inanıyorum caanım sendeki bu azim irade oldukça.sabah güzel bir kahvaltı öğlen bi ara öğün akşamda protein tüketmeyi deneyebilirsin.Canım 42 beden gıyıyorum olmaz bu kılo ıyı değıl...Dengeli saglıklı beslenerek devam edecegım...Ekmeği cıkarttım hayatımdan bugunden ıtıbaren....Çok sıkmadan devam edeceğim çünkü aksam yememek de etkili ama gün içinde abartınca yerinde sayıyor insan...Neyseki tek desteğim spor...62 olmalıyım aslında dimi...38 beden olmak için 2 beden zayıflamam gerek de artıkk uzun vadeli olsun saglıklı olsun diyorum...
menün güzel olmuş canım böyle devam inş istesiğin kiloya hemen düşersin.Bu saatte kimseler kalmıyor ama yine de menumu paylaşayım
Sabah iki haslanmis yumurta peynir zeytin bal ve bir dilim ekmek
Saat 3 gibi bi kase yogurt ve iki kasik bulgur pilavı
Saat 5 gibi de bi tabak tavuk sote ve mercimek çorbası bu gun boyle kapandi herkese iyi geceler
Cok gecmis olsun canim umarim bir an önce yavrun sagligina kavusur....Kizlar bi gelemedim araniza cumartesi aksam kizimi yine hastaneye götürdük ateş 40 serum verdiler. ..antibiyotik verdiler ama kullanmadim kendi kendine gecsin istedik ama ateş tehlikeli korktuk. Simdide ishal basladi gibi artik hastaliktan yorulduk yiprandik damar yolunu acamayan hemsireler cabasi sinir olduk yavrumun aglamasi cok yaslandim hissediyorum görüşürüz
Adacim gecmis olsun.. pazardan beri benim kuzumda hasta, atesli ishal.. okula filan gidemedi ama daha iyi bugun.. salgin varmis..Kizlar bi gelemedim araniza cumartesi aksam kizimi yine hastaneye götürdük ateş 40 serum verdiler. ..antibiyotik verdiler ama kullanmadim kendi kendine gecsin istedik ama ateş tehlikeli korktuk. Simdide ishal basladi gibi artik hastaliktan yorulduk yiprandik damar yolunu acamayan hemsireler cabasi sinir olduk yavrumun aglamasi cok yaslandim hissediyorum görüşürüz
Mariacim, zormus bu ya, ben denemedim ama bi gun zor dayananlar vardi.. ilk gun 1 kilo, ertesi gun 200 gram filan eksi goruyolardi ama ben yapamadim hic.. 1 kez 1 ogun denedim, yiyemedim.. sonra corba yaptim o pirincleri, azcik salca, azcik yag ve tuz.. bol maydonoz.. fena olmuyor ama eksi 1000 gostermiyo tabii..Gecmiş olsun ada....Allah şifa versin... semoşcuk masumla kokomel zeyas yokki....çok kötü yaptı bu diyey beni...Dayanıcam...
Ahh bebemmm, burdayim hep ben ama bu ara yalnizim iste, isler yogun filan.. jr. hasta bide.. diyette yapmiom ya ben, yazacak bisey bulamiom bazen.. son zamanlarda sadece aksam yemiyorum.. 60,50 deyim hala.. kasmadan dewam boyle.. :)Günaydın kozlar adacım çok geçmiş olsun sisilim regli zamanı oluyor öyle bendede olur.... nesil beni getirdi kendi kayboldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?