Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesilcimm gecmiş olsun ...Ne oluyor bu ara yavrulara....hepsi hasta ...gecmiş olsun rabbimm şifa versin....Evett lapa çok zor bana ders oldu asla gırısmem artık bu tarz seylere.....

Merhaba Kızlar ,

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize Teşekkürler :)))

NEScim sizede geçmiş olsun canım biz onu iki hafta önce yaşadık hastanede yattık kusma ishal ateş adı rota virisü aşısı vardı ona rağmen geçirdi hastalığı... Bol bol muz, elma ve pirinç lapası ve yoğurt yedir canım hemen ishal duruyor dr tavsiye etti bize....bol bol bol su içmesi gerekiyor. Çok geçmiş olsun canım Evettt şu yavrular hasta olmasın. Bu arada dikkat edin evdeki herkese bulaşıyor ama yetişkinler daha çabuk atlatıyor bende eşimde yaşadık aynı hastalığı biz bir günde iyileştik....

Nesilcimm gecmiş olsun ...Ne oluyor bu ara yavrulara....hepsi hasta ...gecmiş olsun rabbimm şifa versin....Evett lapa çok zor bana ders oldu asla gırısmem artık bu tarz seylere.....

Canım seni takip ediyorum süper kilo veriyorsun azmine hayranım ben şu hastalıklardan başlayamadım konsantre olamadım inşallah yarın kuzum daha iyi olur ufak ufak başlayacağım özledim hepinizi...spor yapmayı özledim ki ben deli gibi spor yapardım eski kızlar bilir inşallah başlayacağım...

Bugün yediklerimi yazmiycam kizlar cünkü gün boyu nerdeyse cikolatayla beslendim.
Regil olmadan iki ücgün önce böyle oluyorum canim acayip tatli abur cubur cekiyor..
Bir an önce normale dönmeliyiiim.....

Bende regli olamadım kızım hastalığıyla uğraştım soğan suyunu ihmal ettim bu ay sonuç 4 gün geçti regliden ama hala olamadım şişlik var aynııı senin gibi tatlı arıyorum evde Allahtan almadım eve tatlı masamda marul yıkadım koydum gidip gelip marul yiyiorum hahahah ))

Saol bitanem.. amin.. :)
Adacim bu sabahta bogazim aciyo ddi, gribe cevirecek galiba.. tekrar goturucem bende doktora..
Bu arada bugun evdeysen s. kabuk denesene.. bakalim noolcak?

marian
Gecmis olsun canim, pirinc sana yaramadi desene :-( Tansiyonun dusmus olabilir buyuk bir ihtimal.

Nesil,
gecmis olsun kuzucuga. Rabbim sifa versin.

kuzucuk nasil oldu ada? daha iyimi?

68 i gordugune cok sevindim canim
menu cok guzel yine, herzamanki gibi ;-)

Masumla denvir kokomel sınıfçı da yok ortalarda....umarım em kısa zamanda dönerler....

kuzucuk nasil oldu ada? daha iyimi?
Canim Teşekkürler daha iyi gibi biraz halsizlik var sanirim vucud direncini tekrar kazanirsak tamamdir...ahhh semocum annelik zormus valla hastalaninca cocuk anne baba hayatı duruyor yipraniyor insan benim kuzum dogdugundan beri ilk defa bu kadar hasta oldu allah bidaha yasatmasin inşallah

Neyse bugün oldumda rahatlarim artik. Evet evde tatli olmayinca iyi oluyor ama bende malesef herzaman bolca bullunur.
Ben almasamda esim sürekli alip doldurur evi.

Adacigim benimde iki cocugum var cok iyi billiyorum cocuklardan birtanesi hastalandimi bütün
Aile perisan oluruz.Insallah kuzucugun bir an önce sagligina kavusur.

Bugün yediklerim...
Kahvalti:2 dilim ekmek peynir biraz recel
öylen:bulgur pilavi yaninda kavrulmus et
Aksam:1 pogaca,3 dilim un helvasi

Merhaba arkadaşlar. Günlerdir saat 19.00 dan önce akşam yemeği yiyemedim. Kurallara uyamadım ama hergün bir saat eliptik bisiklet yaptım.
Nihayet bugün akşam yemeğimi 17 de yedim. Sabah annemin yaptığı sigara böreklerinden yağda kızardıklarını bile bile dayanamayıp yedim bu yüzden akşam sadece meyve yedim ve bir bardak süt içtim. Yine bir saat eliptik bisiklet yaptım.

Sagol zeyas insallah zayiflarizz hepimiz
Bugun arkadasta toplandik ee abarttim yine bu gun borek falan diyeti bozsum yazmak gelmiyor icimden yarin gorusmek uzere kizlar

Günaydin kizlar,

Nasilsiniz? insallah herkes iyidir.
Hafta yine bitti, hafta sonu yaklasti (zaman su gibi akip geciyor)

Yarin yine tarti gunu yav, bende aksam arkadasa ev görmeye gidecegim. ve eminim buda kiloma yansiyacak....

bu aralar, nerdeyse her hafta sonu misafirlige gidiyorum.... dogumdan önce gitmem gereken yerleri halledeyim yoksa hepsi kalacak, bi yönden iyi oldu hepsi aradan cikti ev görme, cocuk görmeler bitti. Tabi kilo acisindan pekte iyi olmadi ama bugunden sonra gidilecek yerimde kalmadi

Insallah direncini de cabucak toparlar minnos

eneeem, ada bakalim beni neler bekliyor, macera dolu bir hayata baslayacagim bakalim hayirlisi ola :-D
cennet bosuna annelerin ayaginin altinda degil demekki adacim...

Günaydın çıtırlar...Nasılsınız? Hayırlı cumalar herkese
Menümü yazayım
sabah:2 yumurta tavada peynırlı pulbiberli...domates nescafe
ara:bitki çayı
öğle:yesil elma ve galeta
akşam:tavuk sote ve salata ayran...
Yine yürüyüş ve ip var...
1,5 lt su anca içebiliyorum bu ara...
aksam bitki çayı ıcerim kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…