Nesilcimm gecmiş olsun ...Ne oluyor bu ara yavrulara....hepsi hasta ...gecmiş olsun rabbimm şifa versin....Evett lapa çok zor bana ders oldu asla gırısmem artık bu tarz seylere.....Adacim gecmis olsun.. pazardan beri benim kuzumda hasta, atesli ishal.. okula filan gidemedi ama daha iyi bugun.. salgin varmis..
dayanamiom ben kuzucuklara yaaa..
Mariacim, zormus bu ya, ben denemedim ama bi gun zor dayananlar vardi.. ilk gun 1 kilo, ertesi gun 200 gram filan eksi goruyolardi ama ben yapamadim hic.. 1 kez 1 ogun denedim, yiyemedim.. sonra corba yaptim o pirincleri, azcik salca, azcik yag ve tuz.. bol maydonoz.. fena olmuyor ama eksi 1000 gostermiyo tabii..
Ahh bebemmm, burdayim hep ben ama bu ara yalnizim iste, isler yogun filan.. jr. hasta bide.. diyette yapmiom ya ben, yazacak bisey bulamiom bazen.. son zamanlarda sadece aksam yemiyorum.. 60,50 deyim hala.. kasmadan dewam boyle.. :)
Nesilcimm gecmiş olsun ...Ne oluyor bu ara yavrulara....hepsi hasta ...gecmiş olsun rabbimm şifa versin....Evett lapa çok zor bana ders oldu asla gırısmem artık bu tarz seylere.....
Bugün yediklerimi yazmiycam kizlar cünkü gün boyu nerdeyse cikolatayla beslendim.
Regil olmadan iki ücgün önce böyle oluyorum canim acayip tatli abur cubur cekiyor..
Bir an önce normale dönmeliyiiim.....
Saol bitanem.. amin.. :)Nesilcimm gecmiş olsun ...Ne oluyor bu ara yavrulara....hepsi hasta ...gecmiş olsun rabbimm şifa versin....Evett lapa çok zor bana ders oldu asla gırısmem artık bu tarz seylere.....
Adacim bu sabahta bogazim aciyo ddi, gribe cevirecek galiba.. tekrar goturucem bende doktora..Bende regli olamadım kızım hastalığıyla uğraştım soğan suyunu ihmal ettim bu ay sonuç 4 gün geçti regliden ama hala olamadım şişlik var aynııı senin gibi tatlı arıyorum evde Allahtan almadım eve tatlı masamda marul yıkadım koydum gidip gelip marul yiyiorum hahahah))
Bende regli olamadım kızım hastalığıyla uğraştım soğan suyunu ihmal ettim bu ay sonuç 4 gün geçti regliden ama hala olamadım şişlik var aynııı senin gibi tatlı arıyorum evde Allahtan almadım eve tatlı masamda marul yıkadım koydum gidip gelip marul yiyiorum hahahah))
68 i gordugune cok sevindim canimGünaydınn kızlar....Nasılsınız?
Dün sıgamadıgım 4 pantolonumu denedim hepsi oldu...Dar oldular ama sığdım:) 1 pantolonum kaldı sığmadığım...Dayanamadım bu sabah tartıya çıktım...Asırı hafıflık vardı ve tartıda 68.400 grmı gördüm...Şokk oldum...Sporun bitki çayın ve pirinc diyetinin etkisini gördüm....Bu moralle uçarımm artıkkk....Daha çokk spor yapıp diyet yapmadan kilo vermeye calısacagım...Hedefim 65 ama şimdilik...60 benım için ideal kilo...Gün içinde dikkat etmeyince aksam 5 den sonra yememek etkili değil tartıda aynı cıkıyorsun çünkü....
menüm
sabah: tavada iki yumurta domates 2 dilim ekmek 2 catal bal ve kahve
Ara:bitki çayı
Öğle:1 kase yogurt ve yesil elma
ara:bıtkı cayı
akşam:tarhana çorbası ve salata
son olarak da nescafeyle günü kapatıcam...
2 lt su ve yuruyus ve olmazsa olmaz kalori yaktıran ip
Saol bitanem.. amin..marian
Gecmis olsun canim, pirinc sana yaramadi desene :-( Tansiyonun dusmus olabilir buyuk bir ihtimal.
Nesil,
gecmis olsun kuzucuga. Rabbim sifa versin.
Canim Teşekkürler daha iyi gibi biraz halsizlik var sanirim vucud direncini tekrar kazanirsak tamamdir...ahhh semocum annelik zormus valla hastalaninca cocuk anne baba hayatı duruyor yipraniyor insan benim kuzum dogdugundan beri ilk defa bu kadar hasta oldu allah bidaha yasatmasin inşallahkuzucuk nasil oldu ada? daha iyimi?
Neyse bugün oldumda rahatlarim artik. Evet evde tatli olmayinca iyi oluyor ama bende malesef herzaman bolca bullunur.Bende regli olamadım kızım hastalığıyla uğraştım soğan suyunu ihmal ettim bu ay sonuç 4 gün geçti regliden ama hala olamadım şişlik var aynııı senin gibi tatlı arıyorum evde Allahtan almadım eve tatlı masamda marul yıkadım koydum gidip gelip marul yiyiorum hahahah))
Canim Teşekkürler daha iyi gibi biraz halsizlik var sanirim vucud direncini tekrar kazanirsak tamamdir...ahhh semocum annelik zormus valla hastalaninca cocuk anne baba hayatı duruyor yipraniyor insan benim kuzum dogdugundan beri ilk defa bu kadar hasta oldu allah bidaha yasatmasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?