İpp kesinlikle tavsiye ediyorum...Basenlerim ip sayesinde gidiyor yavas yavaş çokk faydası var...yürüyüş o kadar etkili değil...1 saat yürüyecegine günde 200 ip atla ondan iyiGünaydın kızlar... bugün yeni bir başlangıç benim için 3 buçuk kilo fazla ile aranızdayım.hedefim 65.
Bugünkü menüm ise şöyle olcak:
Sabah: 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık azıcık ekmek
Akşam:2 yumurtadan omlet yaparım yanında yğurt ile
Ve 40 dk yürüyüş ve atlayabildiğim kadar ip atlayacağım mariancımdan özendim
Veee 3 bardak yeşil çay içeceğim semocumdan kaptım tüyoyu+ olarak 2 litre su içilecek.
merhaba kızlar. 58 kiloyum 5-6 kilo vermek istiyorum.2 yıl önce doğum sonrası kilolarımı verip 52 kiloya inmiştim ama bu aralar kilo almaya başladım. Bu durum da beni rahatsız ediyor. Ama bir türlü tek başıma konsantre olamıyorum. Gündüz çalışırken fazla yemiyorum ama uzun kış akşamları boş geçmiyor. Yedikten sonra da pişman oluyorum. Kilomu görmemek için tartıya çıkmak istemiyorum ama kıyafetlerim dar gelerek kilo aldın diyor.Sizinle birlikte konsantre olup kilo vermek istiyorum.
20/12 - 27/12
Mariana .... (78,0) - (toplam - 09.40) ... 70.0 - 68.60 ( - 1400 gram )
Nesil ......... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.7 - 60.4 ( -300 gram )
Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8.90) ... 59.0 - 59.30( +300gram )regl
Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73,4 - ( - gram )
Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.00) ... 67.8 - 68.5 (+700 gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 80.2 - ( + gram )
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (nerdesin baby?)
Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (sinav vardi)
Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)
Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - ? ( - ? gram ) (yeni i$e girdi, yogun)
Selam bebegim.. gunaydin.. iyi guzel haftalar olsun..haha nesil ayni anda liste paylastik
ben duzelttim ama simdi
Selam kizlar.. 2014 un son pazartesisi ve son bildirimimi yeni yapabildim..
Gecen hafta oglum cok hasta oldu yaa, geceleri 40 a dayandi hep atesi, hala da toparlanamadi kuzum.. esimde bilegini incitmis.. kirik cikik yok allahtan ama ezik var.. bayaa yogun bir haftasonu gecirdim anliycaaniz, o yuzden simdi yazabildim kilomu..
Maria, tebrikler cnm.. guzel vermisin bu hafta..
Zeyascim.. aynen canin.. toparlanmak gerek artik bu hafta..
yilbasi gecesi izin vericem kendime.. yine eksiye dusemem, bu haftaki hedefim ayni kalmak.. :)
Günaydın kızlar... bugün yeni bir başlangıç benim için 3 buçuk kilo fazla ile aranızdayım.hedefim 65.
Bugünkü menüm ise şöyle olcak:
Sabah: 2 yumurta zeytin peynir domates salatalık azıcık ekmek
Akşam:2 yumurtadan omlet yaparım yanında yğurt ile
Ve 40 dk yürüyüş ve atlayabildiğim kadar ip atlayacağım mariancımdan özendim
Veee 3 bardak yeşil çay içeceğim semocumdan kaptım tüyoyu+ olarak 2 litre su içilecek.
İpp kesinlikle tavsiye ediyorum...Basenlerim ip sayesinde gidiyor yavas yavaş çokk faydası var...yürüyüş o kadar etkili değil...1 saat yürüyecegine günde 200 ip atla ondan iyi
Nesilcimm çok geçmiş olsun...
Semoşum bu hafta pekk azimli olamam sanırım yılbası vs yaneyse sağlık olsun artık...Sen de çok almamışsın...O kadar misafirlikte 600 gr gayet iyi ...
Kızlar sınavlarım yüzünden giremedim hasta oldum toparlanamadım bi haftadır uyguluyprum yime diyeti aranıza katılmak istiyorum tekrar gidip geliyorum biliyorum ama busefer öyle olmayacak düzenli menü paylaşıcam bu sabah meyveli yogurt yedim yanına bir ceviz ara ögün olarak yeşil cay spora başladım yine hakkınzı helal edin olurmu gidip geldim ikidebir
evet evet evet evet busefer yapıcam semo cünkü kalbim busefer cok kırıldı be inadına yapıcam kacışım yok bu yoldan :) artık burdayım söözzneyse canim sikma canini, bu haftada kendine coook az izin ver. Eger yilbasi gunu pilanlarin varsa.
buda ara ödulun olsun olmazmi, cok guzel seyler basardin zaten kisa zamanda
hosgeldin antepli.
umarim bu defa kalici gelmissindir
Anteplim hoşgeldin canım... menün mükemmel olmuş bu sefer bitir şu işi istediğn zaman başardığını hepimiz gördükhad bakalım bismillah.Kızlar bugünki menüm :)
Sabah : meyveli yogurt 1 ceviz
Ara : yeşil çay
Sonra 45 dk spor :)
Ardından bi kupa yeşil çay dahaa
Ve biraZdan akşam yemeğimi yiyicem
Patlıcan yemegi bi kepce corba ve bol su
ayyy zeyasssMenüme sadık kaldım çok şükür az önc sporumuda yaptım aerim bana
Anteplim hoşgeldin canım... menün mükemmel olmuş bu sefer bitir şu işi istediğn zaman başardığını hepimiz gördükhad bakalım bismillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?