Şuan felaket acıktım uzun zaman sonra ciddi anlamda diyet yapınca böyle oluyomuş demekki.azönce tartıldım sabahki kilomdan -400 gram eksilmişim bile sabaha kaç çıkarım merakla bekliyorum .bu arada kızlar kilo aldım ama bedenim değişmedi çok şükür o yuzden hemen veririm diye düşünüyorum.bu hafta full protein takılacağım belki perşembe günü biraz bozulur bakalım cumartesi gününe neler değişcek.aklıma geldikçe ip atlıyorum bu arada yaşasın diyet yaşasın açlık gitsin kilolar
Semoşum sabaha kadarda -600 gitmiş 1 günde 1kilo vermiş oldum.ama uzun zamandır diyet modunda olmadığım için yeni diyete başlayınca nasıl hızlı gidiyorsa benimkide öyle sanırım.maşallah valla canım çok dikkatlisin son ayların tadını çıkar bu kadar sıkma kendiniGünaydin kizlar,
Nasilsiniz? ben dun aksam biraz tatli yedim, yemeseydim iyiydi. (bugun dikkat edicem, dunku tatlilari telafi etmek icin)
wow simdi
Protein cok etkili olur, kolay gelsin zeyasim
Semoşum sabaha kadarda -600 gitmiş 1 günde 1kilo vermiş oldum.ama uzun zamandır diyet modunda olmadığım için yeni diyete başlayınca nasıl hızlı gidiyorsa benimkide öyle sanırım.maşallah valla canım çok dikkatlisin son ayların tadını çıkar bu kadar sıkma kendini
Aaa ozaman kahveyi sütsüz içerim semoşum su ile yaparım sıkıntı yok.teşekkür ederim uyarın için doğru diyosun et yanına yoğrt olmaz diye yemicektim ama öğlen süt içiyorum ne alaka dimi. 85 olmadan tamamlarsın sen bu gidişle inş.oleyyyyyyyyyy, supersin zeyasim. Böyle olmasi cok guzel oldu, motivasyonun yuksek basladin
yilbasina 80 le giricem diye söz vermistim kendimeazla almiyim diyorum
he bide haftalik 300 - 400 mem gerek canim. 10 haftam kaldim, buda toplamda 3-4 kilo eder.
(hem bebegin kilosu simdilik iyi yerinde, hatta olmasi gerektiginden fazla)
CANIM MENU COK GUZEL
ama arada sut var, ve aksam et var. bunlarin ikisi agir gelebilir sana, kan grubuna faydali olmadigi icin.
(yarin sabah tartilma bence, biraz fazla veya ayni cikabilirsin...)
Aaa ozaman kahveyi sütsüz içerim semoşum su ile yaparım sıkıntı yok.teşekkür ederim uyarın için doğru diyosun et yanına yoğrt olmaz diye yemicektim ama öğlen süt içiyorum ne alaka dimi. 85 olmadan tamamlarsın sen bu gidişle inş.
Günaydınnn kızlarrrrr tartıldım şok oldum -70085 dim 84.3 cıktımmmmm
bu Sabahki kahvaltımm
1 kaşarlı tost ve bikac dilim domates ve mini light mozarellaa
Merhaba kızlarr masallahh ıyısınızBen de diyette değilim ama dikkat ediyorum...menüm
sabah:2 yumurta ve kahve
ara:bitki çayı
öğle:tavuk döner ekmek arası
ara:bitki çayı
akşam:salata ve 1 kase yogurt
Ayyy çokkk tesekkür ederim semoşum :) idare ediyoruz işte...aynen canim benim hedefimde 85 olmadan tamamlamak insallah, bakalim hayirlisi
kucuk detay bunlar biliyorum ama, et yedigin gunun ertesi gunu tartilma. ben oyle tercih ediyorum, yoksa canim SIKILIYOR arti rakamlari gorunce
afferim minno$
kahvalti guzel, yumurta yiyebildigin gunler mutlaka sabahlari yumurta ye antepish. rafadan, haslanmis yada tavada...
(protein, hem tok tutar hemde metabolizman hizlanir)
aha gelmis benim cok ba$arili minik kusum
menun gayet guzel canim
Öyle yapam ozaman semooşş :) balık yiyecegim günler yumurta yemiyorum ama protein ok geliyyyyaynen canim benim hedefimde 85 olmadan tamamlamak insallah, bakalim hayirlisi
kucuk detay bunlar biliyorum ama, et yedigin gunun ertesi gunu tartilma. ben oyle tercih ediyorum, yoksa canim SIKILIYOR arti rakamlari gorunce
afferim minno$
kahvalti guzel, yumurta yiyebildigin gunler mutlaka sabahlari yumurta ye antepish. rafadan, haslanmis yada tavada...
(protein, hem tok tutar hemde metabolizman hizlanir)
aha gelmis benim cok ba$arili minik kusum
menun gayet guzel canim
Öyle yapam ozaman semooşş :) balık yiyecegim günler yumurta yemiyorum ama protein ok geliyyyy
Günaydın günaydın günaaaayyyydııınnneksili bir sabaha daha uyanmak güzel hemen menümü yazayım:
Sabah: 1 yumurta zeytin pynir 1 dilim ekmk
Ara: sütlü kahve + kuru üzÜm kuru kayısı
Akşam: 2 yımırta + yoğurt
Akşam 40 dk yürüyüş + sınırsız ip atlama
Yeniyıldada mı diyet yapıcaz yaaaa
Kızlarrr günaydınnnn :) bugünde tarti güldü veeee -200
bu aksam herkes izinli diyet miyet yok bugun
super antepish[/QUOTE
Oleyy
Yaşaasınnnbu aksam herkes izinli diyet miyet yok bugun
super antepish
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?