Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam caniskolar..
Azim ve irade tavan yapti yine sayfada..

Ben bu sabah 60.40 gordum yine..
Gunduzu cok masum bitirip aksam rahat takilmak istiyorum. Hos istesemde cok yiyemiyorum artik ama ciss seyler yaparim sanirim..

Herkese sevdikleriyle musmutlu yeni bir yil diliyorum. Hepinizi cok seviyorum.. :)

az kaldi beybiiiii, 59u gormene

Mutlu yıllar nesill

Semoş ne zaman döncen türkiyeye sanki yanyanayız da ayyy bii tuhaff oldumm görmesem de memleketimizden uzaksın diye...Neyse oldugun yerde saglıklı ve mutlu olman önemli mühim olan....

O kadar çokk yedim ki...Kapattım yeme faslını akşam hiç bişi yemicem...Regli de oldumm tam oldu..Egzersiz yapamam ama bogazımı tutacagım...aksamm bitki çayı içip şişliğimi indireceğim...yoksa cumartesii tartıda eksii göremem...Hedefim 67 ... olacak inşalllahhh

Günnaydın 2015 in ilk mesajı benden olsun... dün akşam çayın yanında bişeyler atıştırmama rağmen yine eksi çıktım tartıda.bugün eşim evde güzel bir kahvaltı yaptık öğlesen sonra ikeya gitcem evime yeni cicişler alcam.yemeğide dışarda hallederiz heralde hafif birşeyler yerim.bugünüde böyle kapatırım. Suyumu yeşil çayımı ve sporumuda ihmal etmem tabi.

Kızlaaar nasılsınızzzzzzz ?:))) hepimiz cin yeni bir güzel bir başlangıc ben bu sene işi bitircm yeni bir başlangıc güzeldir :))))))) öpüyorum hepiniziii kocamannn

hello, sagol nesilcim cumlemizin yeni yili musmutlu olsun canim.
bizde seni cooooooook sevvooooooruuuuuuzzzzzzzzzzz

Mutlu yıllar nesill

Semoş ne zaman döncen türkiyeye sanki yanyanayız da ayyy bii tuhaff oldumm görmesem de memleketimizden uzaksın diye...Neyse oldugun yerde saglıklı ve mutlu olman önemli mühim olan....

Kesin dönus yapmayi istiyoruz canim, ama burda dogup buyumus olmamiz bu girisimi biraz zorlastiriyor tabi...
Bakalim herseyin hayirlisi olsun.

Mutlu yillar tatliskom

Oo super gidiyorsun canim, masallah de kendine.
kendi nazarin degmesin kendine

Kızlaaar nasılsınızzzzzzz ?:))) hepimiz cin yeni bir güzel bir başlangıc ben bu sene işi bitircm yeni bir başlangıc güzeldir :))))))) öpüyorum hepiniziii kocamannn

hadi bakalim göster kendini kucuk cadi, bu sene hepimiz bitirelim artikin

Günaydin kizlar,

Nasilsiniz bakem?
Biz iyiyiz cok sukur, persembe gunu arkadasa gittim orda azicik kacirdim...

Dünde kayinvalidem lere gittik orda, birazcik tur$u yedim ellerim ayaklarim $i$ simdi, hissediyorum. Hemen ödem oldu...
hafta sonu tartilmadim da, yarin tartilirim artik.

BUGUN HERKES DIKKAT ETSIN, YARIN SABAHKI KILOMUZU YAZALIM OLARMI, NE DERSINIZ?

kizlar nerelerdesiniz??????????

zeyasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Nesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Mariaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Antepliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ADAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

BEN BURDAYIMMM SEMOOOOOOOOOOOOOOO :))))))

selam kızlar bende sizi özledim semocum ama ofisteki pc berbat vğrğs dolu buraya girmek 1 saatimi alıyor
diyet berbat gidiyor ((

Kızlarrrr bugğn misafir vArdı gec yedik yarınde davetliyiz kızlarrr yengemle iddaya girdim :) 2.3.2015 e kadar 70 olmalıyımmmmmmmmm cok hrycan yaptımm cok seviniyorummm yuppii

Günaydınlar....Ben de işe başladım...Yoğunumm artıkk...diyet yapmıyorum ama bu sabah yıne 68.600 gr cıktım...İştahım yok artık...Pazartesiden itibaren düzenimi kurucam artıkk
..iyi haftasonları hepinize...

27/12 - 03/01

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.00) ... - 68.50 - 67.30 (-1200 gram)

Mariana .... (78,0) - (toplam - 09.40) ... - 68.60
-68.60 (AYNI)

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11.50) ... - 60.40
( - gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8.90) ... - 59.30
( - gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... - 80.80 ( + gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73,4 - ( - gram )

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (nerdesin baby?)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (sinav vardi)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - ? ( - ? gram ) (yeni i$e girdi, yogun)

Son düzenleme:
Hayırlı olsn canım yeni işin.listeye ekledim kilonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…