Bastan asagı smiley
Bastan asagı smileycok hoşuma gidiyor bu smileyyler... bu arada sen belçikadamı yasıyorsun...
Selam caniskolar..
Azim ve irade tavan yapti yine sayfada..
Ben bu sabah 60.40 gordum yine..
Gunduzu cok masum bitirip aksam rahat takilmak istiyorum. Hos istesemde cok yiyemiyorum artik ama ciss seyler yaparim sanirim..
Herkese sevdikleriyle musmutlu yeni bir yil diliyorum. Hepinizi cok seviyorum.. :)
Selam caniskolar..
Azim ve irade tavan yapti yine sayfada..
Ben bu sabah 60.40 gordum yine..
Gunduzu cok masum bitirip aksam rahat takilmak istiyorum. Hos istesemde cok yiyemiyorum artik ama ciss seyler yaparim sanirim..
Herkese sevdikleriyle musmutlu yeni bir yil diliyorum. Hepinizi cok seviyorum.. :)
Mutlu yıllar nesill
Semoş ne zaman döncen türkiyeye sanki yanyanayız daayyy bii tuhaff oldumm görmesem de memleketimizden uzaksın diye...Neyse oldugun yerde saglıklı ve mutlu olman önemli mühim olan....
Günnaydın 2015 in ilk mesajı benden olsun... dün akşam çayın yanında bişeyler atıştırmama rağmen yine eksi çıktım tartıda.bugün eşim evde güzel bir kahvaltı yaptık öğlesen sonra ikeya gitcem evime yeni cicişler alcam.yemeğide dışarda hallederiz heralde hafif birşeyler yerim.bugünüde böyle kapatırım. Suyumu yeşil çayımı ve sporumuda ihmal etmem tabi.
Kızlaaar nasılsınızzzzzzz ?:))) hepimiz cin yeni bir güzel bir başlangıc ben bu sene işi bitircm yeni bir başlangıc güzeldir :))))))) öpüyorum hepiniziii kocamannn
huhuuuuu beni hatırlayan varmı
BEN BURDAYIMMM SEMOOOOOOOOOOOOOOO :))))))kizlar nerelerdesiniz??????????
zeyasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Nesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Mariaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Antepliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ADAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Masummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsn canım yeni işin.listeye ekledim kilonuGünaydınlar....Ben de işe başladım...Yoğunumm artıkk...diyet yapmıyorum ama bu sabah yıne 68.600 gr cıktım...İştahım yok artık...Pazartesiden itibaren düzenimi kurucam artıkk
..iyi haftasonları hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?