Selam kizlar,
Cumartesi yazamamistim.. evdeydim firsat bulamadim.. ölüyorum yorgunluktan..
Gecen hafta ici aksamlari cok usumustum, ellerim cok yipranmis. Haftasonuda deterjan filan, hep catlak oldu parmaklarim, hatta bileklerim bile.. kendimi cok hirpalanmis hissediyorum.. gelen giden 5 dk. oturamadim haftasonu.. tabanlarim bile aciyo..
Masum, maria yeni isleriniz hayirli olsun.. zeyas tebrikler, harika vermissin..
Noona, tebrikler.. dedigin gibi en guzeli saglikli zayiflamak.. imkanin varsa yurume firsati bulursan daha da hizli etki gorebilirsin canim.. azmin daim olsun..
Vazelin aklima gelmemisti, denerim.. iyi fikir.. tesekkurler.. :)Canım çok teşekkür ederim yürüyüş yapmaya çalışiyorum otobüsle gelirken 2-3 durak önce inip yürüyorumda malum bu aralar hava buz gibi olduğundan koşarak eve gelme çabasındayım
Bu arada elleriniz için bol bol vazelin öneririm çok faydasını görürsünüz iyi günler dilerim :)
Vazelin aklima gelmemisti, denerim.. iyi fikir.. tesekkurler.. :)
selam kızlar bende sizi özledim semocum ama ofisteki pc berbat vğrğs dolu buraya girmek 1 saatimi alıyor
diyet berbat gidiyor((
Günaydınlar....Ben de işe başladım...Yoğunumm artıkk...diyet yapmıyorum ama bu sabah yıne 68.600 gr cıktım...İştahım yok artık...Pazartesiden itibaren düzenimi kurucam artıkk
..iyi haftasonları hepinize...
Selam kizlar,
Cumartesi yazamamistim.. evdeydim firsat bulamadim.. ölüyorum yorgunluktan..
Gecen hafta ici aksamlari cok usumustum, ellerim cok yipranmis. Haftasonuda deterjan filan, hep catlak oldu parmaklarim, hatta bileklerim bile.. kendimi cok hirpalanmis hissediyorum.. gelen giden 5 dk. oturamadim haftasonu.. tabanlarim bile aciyo..
Masum, maria yeni isleriniz hayirli olsun.. zeyas tebrikler, harika vermissin..
Noona, tebrikler.. dedigin gibi en guzeli saglikli zayiflamak.. imkanin varsa yurume firsati bulursan daha da hizli etki gorebilirsin canim.. azmin daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?