Ayyy cokk güzelll semoşum...güle gülee kullanınn
Ayrıcaa tesekkürr ederim semoşcum...yeni gördümm daha
Begeniriz tabiii:) ben de sade severim...Malesef haftada 6 gün...tesekkur ederim canim, oda tüm bittikten sonrada resim atarim
cok sade olucak ama begenicekmisiniz bilmiyorum
haftada kac gun calisicaksin canim? full mu yoksa part time mi? ;-)
Begeniriz tabiii:) ben de sade severim...Malesef haftada 6 gün...
Evett sabah 9 aksam 6
Hos geldin Adacigim....takma düzene girdinmi toparlarsin yine.Merhaba kızlar
artik araniza döndüm kizim iyilesti cok sukur ama ben feci kilo aldim iki gundur 1 saat 10 dakika yürüyorum. artik ciddi ciddi yemegi biraktim kiyafetlerim sıkmaya başladı soook oldum evde ev kıyafetleri ile pek fark edilmiyor...yook artik gunluk 1 saat 10 dakika mutlaka yuruyecegim1 ay boyunca aksam menu sadece 3 kozlenmis biber uzerine yogurt
bunlari yiyecem ogle abartmadan az yiyeceğim uzerine spor yapacam...ekmek ve çikolatalı şeyler yok..cok kararliyim bu sefer...
Sagoll canımmBugünkü menüm
kahvalti:2 dilim ekmekle kahvalti
öylen:2 haslanmis yumurta ve 1 yesil elma
arada (1 dilim cikolatali pasta
aksam:firinda pismis patates biraz tavuk
Adaaaaaaaaa hosgeldinnnnn sevindim kizinin iyilestiguneMerhaba kızlar
artik araniza döndüm kizim iyilesti cok sukur ama ben feci kilo aldim iki gundur 1 saat 10 dakika yürüyorum. artik ciddi ciddi yemegi biraktim kiyafetlerim sıkmaya başladı soook oldum evde ev kıyafetleri ile pek fark edilmiyor...yook artik gunluk 1 saat 10 dakika mutlaka yuruyecegim1 ay boyunca aksam menu sadece 3 kozlenmis biber uzerine yogurt
bunlari yiyecem ogle abartmadan az yiyeceğim uzerine spor yapacam...ekmek ve çikolatalı şeyler yok..cok kararliyim bu sefer...
Bu arada kızlar ben 68.600 grmla gayet ideal oldum...Biraz ara verdim...Düzenli spora gidicem artık kısmetse...bölgesel calısacagım...
Merhaba kızlar
Adaaaaaaaaa hosgeldinnnnn sevindim kizinin iyilestiguneMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?