Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

tesekkur ederim canim, oda tüm bittikten sonrada resim atarim
cok sade olucak ama begenicekmisiniz bilmiyorum

haftada kac gun calisicaksin canim? full mu yoksa part time mi? ;-)
Begeniriz tabiii:) ben de sade severim...Malesef haftada 6 gün...

Bu arada kızlar ben 68.600 grmla gayet ideal oldum...Biraz ara verdim...Düzenli spora gidicem artık kısmetse...bölgesel calısacagım...

Merhaba kızlar
artik araniza döndüm kizim iyilesti cok sukur ama ben feci kilo aldim iki gundur 1 saat 10 dakika yürüyorum. artik ciddi ciddi yemegi biraktim kiyafetlerim sıkmaya başladı soook oldum evde ev kıyafetleri ile pek fark edilmiyor...yook artik gunluk 1 saat 10 dakika mutlaka yuruyecegim1 ay boyunca aksam menu sadece 3 kozlenmis biber uzerine yogurt
bunlari yiyecem ogle abartmadan az yiyeceğim uzerine spor yapacam...ekmek ve çikolatalı şeyler yok..cok kararliyim bu sefer...

Hos geldin Adacigim....takma düzene girdinmi toparlarsin yine.

Bugünkü menüm
kahvalti:2 dilim ekmekle kahvalti
öylen:2 haslanmis yumurta ve 1 yesil elma
arada (1 dilim cikolatali pasta
aksam:firinda pismis patates biraz tavuk

Adaaaaaaaaa hosgeldinnnnn sevindim kizinin iyilestigune

Bu arada kızlar ben 68.600 grmla gayet ideal oldum...Biraz ara verdim...Düzenli spora gidicem artık kısmetse...bölgesel calısacagım...

ama resim isteriz mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

hosgeldin canim, cok sevindim kizinin iyi olduguna, cok sukur
kiz 3 biber ve yogurt coook az degilmi, bari domates ve haslanmis yumurta ye yaninda.
(cok az yeme, bu seferde metabolizman yavaslar...)

hosbulduk kizlar

cok giremiyorum nete ama diyete devam bugun tam 1,5 saat spor yaptim... ah ettim gidecek bu kilolar kizlar boyle gitsem acaba nisanda 15 de 64 olurmuyum iddaya girdimde....suan kilom 74.200 olmusum sabah tartildim beynimden vuruldum ben hep haxir gida yedim bir ara hep 72 lerde seyir ediyordum....neyse verecem bol spor yapacam..

semocum az degil ogle pisirdigim yemekten ekmeksiz yiyeceğim. aksama yogurt ve biber artik kafaya koydum ....

Adaaaaaaaaa hosgeldinnnnn sevindim kizinin iyilestigune

Heytt kızlar cok iyi gidiyooo diyetin maşallah maşallah hahah 2 kilo gitti bile 82.9 cıktım gecen yarınde tartılcam bugün tartılmadım :)

İşte yazınki kilomdayım...Yani 40 beden...68.600 gr ..Nasıll vereyim mi daha???

Slm kızlar bu hafta acayip misafir yoğunluğu yaşadım.dolayısı ile dikkat edemedim.
Marianacım çokiyi gözüküyosun canım ama bence 65 olmalısn. Balık etli sviyorum diyosan böyle iyisin.tebrik ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…