Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

65 olayım peki...:) tesekkurler canım

Eki Görüntüle 1365797

İşte yazınki kilomdayım...Yani 40 beden...68.600 gr ..Nasıll vereyim mi daha???

hello marian cim,

Bence goruntu guzel ama sunu unutma, spor yaparak zayifladigin icin suanki 68 kilon daha fit gorunur :)
sen kendini nasil iyi hissediyorsan oylesi en iyisi canim.

ama boyun 1.70 e yakinsa eger 65 kiloda manken gibi olursun
benim boyum 1.68 falan olmasi lazim banada 64-65 kilo cok super oluyor

Boyum 165 canım...65 de manken gibi olmasamda yakısıyor bana...3 kılo daha verelim bakalım :)

merhaba kizlar

bugün 1 saat 15 dakika spor yaptim cok iyi geliyor spor istahimi kesiyor aksam karnabahar yemegi yaptim bir tabak yedim yaninda bir küçük kase yogurt....veee kapanisi yaptim cay icerim birde 3 adet ceviz yiyecegim bu kadar....

Banada yardim 25 yasinda 1.72 boyunda 92 kg yum desteklerinizi bekliyorum motive olmaya ihtiyacim var 70 kg olabilsemm

Günaydın herkese...Hayırlı nurlu cumalar
Menümü yazayım
sabah:2 yumurta domates zeytin yesillik nescafe 2 dilim ekmek
ara:bitki çayı
öğle:1 kase yoğurt
ara:ceviz ve kahve
akşam:tarhana çorbası ve sebzeli makarna..
2 lt su içilecek...
200 yada 300 arası ip atlanacak...Biraz agır menü oldu...İlk gün olması acısından hafif baslıyım dıyete dedim..

Boyum 165 canım...65 de manken gibi olmasamda yakısıyor bana...3 kılo daha verelim bakalım :)

yok yaaa resimde uzun duruyon marian :)

eneeem bizim sporcu baslamis yine spora, hayirli olsun canim :)

Aynenn bende salladiydim bende aldim baya kilo.. Ama basladim yine simdi :)

sen hergun menu paylasimi yapiyormusun cadi?
dun 2 kilo daha gitti yazmissin, cok sevindim

Banada yardim 25 yasinda 1.72 boyunda 92 kg yum desteklerinizi bekliyorum motive olmaya ihtiyacim var 70 kg olabilsemm

slm kardelen, tabi buyur gel sende katil bize
bize derken ben bu aralar kadro disiyim, sen kizlara katil

Ben de yarından itibaren daha düzenli asılıp paylaşım yapıcam

evet ya duzenli paylasim yap, sen olmayinca tadi olmuyo

Hayirli bereketli guzel cumalar dilerim size kizceler

Günaydın kızlar. Bu hafta kilo veremedim bugün dikkat edip 100 gr da olsa eksi olmak hedefim.menümü yazaym.
Sabah: yumurta zytin peynir 2 dilim ekmek salatalık yeşilçay

Ara: nescafe

Akşam: tavuk + salata
Artı olarak 40 dk spor ve ip atlama.

[QTE="Semo, post: 38763598, member: 95564"]yok yaaa resimde uzun duruyon marian :)

Eee bende kimse yok diye gittim 200 gr almışım o kadar yememe rağmen....Çok rahatsız hissettim gece yemekten...O eski enerji gitti...Çok sağlıklıymış 5 den sonra yememek...5 olmasa da en geç 7 den sonra yemeyeceğim...Çok aşırı kilom yok çünkü...Ekstradan 5 kilo versem harika olur...Spor eşliğinde vermeye çalışıcam inşallah

eneeem bizim sporcu baslamis yine spora, hayirli olsun canim :)

sen hergun menu paylasimi yapiyormusun cadi?
dun 2 kilo daha gitti yazmissin, cok sevindim

slm kardelen, tabi buyur gel sende katil bize
bize derken ben bu aralar kadro disiyim, sen kizlara katil

evet ya duzenli paylasim yap, sen olmayinca tadi olmuyo

Bende bir ara 6 dan sonra yemeyerek kilo vermiştim
Gerçekten işe yarıyor
Ama bu aralar yapamıyorum hiç zaten çok geç yatıyorum ve iştahım geceleri çok açık oluyor

Alıntı yapamadım sorun mu var acaba?
zeyas bitki çayı iç günde 2 bardak verirsin eksi ye düşersin ertesi gün tartıda....Suyu da arttır ondan verdiğin kilo belli olmamıştır. ..Şişlik kalmış olabilir vücudunda...

Menu cok guzel canim sen karataya mi basladin?
bu hafta misafirlik mevzulari oldu ondan veremedin sanirim, neyse bu haftada boyle gecti.
haftaya bomba gibi bekloooruz seni

aman dikkat 200 gram bi sey degilde, daha fazla almadan hemen ipleri eline al marian cim.
bende deli gibi terleye terleye spor yapmayi özledimmmm.

Sende sag salim bebeğini kucagına al da o günlerde gelecek inşallah; ) Evet ipleri aldım elime, yarın eksiye düşerim çünkü yedim yedim bu aksam yemeyince vucut sasırıp şokk olacak

Selam guzeller..

Ben yine mal gibiyim yaaa.. bi atamadim depresyonumu uzerimden..
Ayniyim ben.. 60.30.. yarina tarti surpriz yaparmi bilmiyorum.. kiramadim seytanin bacagini yine..

Selam guzeller..

Ben yine mal gibiyim yaaa.. bi atamadim depresyonumu uzerimden..
Ayniyim ben.. 60.30.. yarina tarti surpriz yaparmi bilmiyorum.. kiramadim seytanin bacagini yine..
Hoşgeldin nesilcim Est niye mal gibi olacaksın. ..İnsan bazen olur böyle ..Hersey bizim için değil mi? Topla kendini...Şeytanın bacagını da kolunu da kır att

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…