:) ayy ne biliim yaaa.. araliksiz titriyorum, tum gun.. sicak ama ben isinamiyorum.. Hiiiiic bisii yapasim yok.. seytana kafa goz giriim ben en iyisi..Hoşgeldin nesilcimEst niye mal gibi olacaksın. ..İnsan bazen olur böyle ..Hersey bizim için değil mi? Topla kendini...Şeytanın bacagını da kolunu da kır att
Alıntı yapamadım sorun mu var acaba?
zeyas bitki çayı iç günde 2 bardak verirsin eksi ye düşersin ertesi gün tartıda....Suyu da arttır ondan verdiğin kilo belli olmamıştır. ..Şişlik kalmış olabilir vücudunda...
yok canım karatay yapamam ben ya.eköeksiz ve tatlısız yaşamak bana göre değil. ucundanda olsa nefsimi körwltmek için yicem ben o tatlıdan.kafama göre bişiler yapıyorum işte bu tarz beslenme mutlu ediyor beni tatminde oluyorum.Menu cok guzel canimsen karataya mi basladin?
bu hafta misafirlik mevzulari oldu ondan veremedin sanirim, neyse bu haftada boyle gecti.
haftaya bomba gibi bekloooruz seni
aman dikkat 200 gram bi sey degilde, daha fazla almadan hemen ipleri eline al marian cim.
bende deli gibi terleye terleye spor yapmayi özledimmmm.
Bende çok sık deprosyana girerim nesilim 2 gün iyiyisem 2 gün kötÜ hissedwrim kendimi.yalnız senin şeytanın bacağı koptu kopcak resmen sürünüyo artık.300 gram me demwk canım kopar at artık şu bacağı yazık şeytanaSelam guzeller..
Ben yine mal gibiyim yaaa.. bi atamadim depresyonumu uzerimden..
Ayniyim ben.. 60.30.. yarina tarti surpriz yaparmi bilmiyorum.. kiramadim seytanin bacagini yine..
HaklısınHavalarda böyle olunca insanın depresif hissetmesi doğal ben yaz aylarını severim insana başka bir enerji aşılar
Kilo vermeye çalışırken sık sık tartılmakta moral bozukluğu bence kafanın oraya yoğunlaşmasına izin vermemek lazım
Depresif hissetiğinizde olumsuzluklar gelir çoğunlukla akla onları hemen savurun etrafınızdan örneğin ben kilo veremeyeceğim, aman versem de olur vermesemde gibi şeyler geçtiğinde hayır ben bunu başarıcam ben güçlüyüm deyin herzaman önce kendinize inanin bakın o zaman o olumsuz negatif düşünceler uğrayabiliyormu yanınıza
HaklısınGenel olarak pozitif insanım arada oluyor böyle...
Bana yine azim geldi...65i gözümde büyüttüm dilersem 60 bile olurum dedim...İnanın hiç aç değilim bugün...Sadece kola tatlı hamur işini hayatımda azalttıgımda ve aksam 5 den sonra yemeyerek kilo verdim....Yine aynısını yapıcam..İstek doluyumTabiki ipin etkisi de paha biçilmez...İp sayesinde baldırlarım inceldi...Ki genetik sanıyordum Durmak yok artık 60 doğru gidiyorum inşallah. .
Spor iştah kesiyor...Ufak bir yürüyüş le başlayın devamı gelir...Daha hızlı verirsinizAynen bende öyle yoğun bir diyet programı uygulayamıyorum ama hamur işini çok az miktarlara indirmeye çalışıyorum, aksamları ekmek yemiyorum birde yeşil çay ve bol su tüketiyorum sporda yapabilsem daha iyi olucak tabide ama başlayamadım malesef
Sizin adınızada çok sevindim bu azinle ideal kilonuza ulaşacaksınızdır
kesinlikle katiliyorum spor istah kesiyor ben spor yapinca daha az yiyorum....Marost: 38772957 .!.:Spor iştah kesiyor...Ufak bir yürüyüş le başlayın devamı gelir...Daha hızlı verirsinizBen de 60 olmak istiyorum artık...Son 8 kıloyuda atıp kurtulmak istiyorum ...Burada motive oluyorum...Kızların sayesinde geldim bu kiloya...İnsan azimli oluyor burada
Spor iştah kesiyor...Ufak bir yürüyüş le başlayın devamı gelir...Daha hızlı verirsinizBen de 60 olmak istiyorum artık...Son 8 kıloyuda atıp kurtulmak istiyorum ...Burada motive oluyorum...Kızların sayesinde geldim bu kiloya...İnsan azimli oluyor burada
zeyascim bende karatay yapamadim sifir seker olmuyor yani benim zaafim cikolata yasak oldugunu bilince daha cok yiyesim geliyor...bende kafama gore bir diyet yapiyorum...canım bu hafta diyet yapamadım çok gelenim gidenim oldu.su içmeyi çok severim zaten 2 litre kesin içerim.biki çayı olarakta yeşil çay tüketiyorum.
yok canım karatay yapamam ben ya.eköeksiz ve tatlısız yaşamak bana göre değil. ucundanda olsa nefsimi körwltmek için yicem ben o tatlıdan.kafama göre bişiler yapıyorum işte bu tarz beslenme mutlu ediyor beni tatminde oluyorum.
Merhaba kizlar
evet semosum deli gibi spora basladim inan hemen vucud toparlaniyor bugun 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakikada eliptik bisiklet yaptim 1 saat 20 dakika spor ile gunu kapattim...4 gundur yapiyorum diyet ve spor bakalim yarin ne olacak sali sabah 74.200 idim bakalim yarin tarti ne diyecek...
nes seni coook kiskandim maşallah güzel 60 gordun super darisi basimaaaaaa:)))))
Ben de kafama göre yapıyorum. ..Karatay dükan vs bana göre değil...Herseyden az yemek felsefem..Baskı olunca yemek istiyorum ben..Beynim diyet yaptıgımı bilmeyecek...
Çokk doğru canım...Sporu aksattım günlerdir bugün ip atlayarak yumuşak giriş yapıcam...en dogrusu herseyden az ve erken saatte yemek bende bunu uyguluyorum...uzmanlar diyorki yapacaginiz diyet yasam felsefeniz olacak ona gore yapin diyorlar sporda oyle hergun yapabileceginiz kadar spor yapin diyorlar...bi anda yuklenip birakmak olmaz diyorlar...
Çokk doğru canım...Sporu aksattım günlerdir bugün ip atlayarak yumuşak giriş yapıcam...
Ben günümü hatırlamıyorum. .ne zaman basladım? Aksamları kacamak yapmıyordum ama gün içinde asırıya kactıgım oluyordu...aman aman diyet yoktu. ..Sporumu düzenli yaptım...suyumu düzenli bol bol içiyordum...Yeni yıldan itibaren yiyorum aksamlarıda yedim...200 gr almışım bugun gitmiştir muhtemelen...Asırı diyet olayına karşıyım. ..Diyet olunca spor olmuyorsen maşallah iyi kilo verdin canim istikrarli gittin bende iddaya girdim nisan 15 te 64 olmak istiyorum...sen kac gunde ne kadar verdin hic kacamak yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?