Hiçbişey meyve de dahil...sadece sekersiz cay veya bitki cayları içilebilir...17 den sonra yatıncaya kadar hiç mi bişey yenmeyecek yoksa meyve yiyebilir miyiz elma portakal kivi gibi ??
evet bitki çayı içeyim bari yatana kadar yeşil çay ,ıhlamur felan .Teşekkrler cevap içinHiçbişey meyve de dahil...sadece sekersiz cay veya bitki cayları içilebilir...
eliptik bisikletin faydasını görüyor musunuz vücudunuzdaMerhaba kizlar
bugün 1 saat 15 dakika yürüyüşbandinda yürüdüm 15 dakikada eliptik bisiklet yaptim...aksama sadece pirinc lapasi yedim.. bu saatten sonra cay ve 3 ceviz baska bisey yiyip icmem..
kesinlikle cok faydasi var bacaklari popoyu suprr topluyor inceltiyor...benim ust tarafim kalin alt tarafim sporla inceliyor. ust tarafi icin ne yapmaliyim kizlar.eliptik bisikletin faydasını görüyor musunuz vücudunuzda
bende eliptik bisiklet alacağımda popoyu küçültmesi kaç haftada yada ayda olur sizce hergün 1 saatlik kullanımla ??kesinlikle cok faydasi var bacaklari popoyu suprr topluyor inceltiyor...benim ust tarafim kalin alt tarafim sporla inceliyor. ust tarafi icin ne yapmaliyim kizlar.
bende eliptik bisiklet alacağımda popoyu küçültmesi kaç haftada yada ayda olur sizce hergün 1 saatlik kullanımla ??
ayy canım çok sağolll ellerine sağlıkBildirim yapan arkadaşların kilolarını girmeye çalıştım hata varsa düzeltin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?