çook teşekkürler cnm cevap beni bayaa aydınlattı.hergun 1 saat eliptik kullanamazsiniz ki ben deli gibi spor yapiyorum ama eliptik en fazla en fazla 30 dakika yapabilirsin coook yorucu..ama yürüyüş bandi alsan 1,5 saat yapabilirsin. eliptik duzenli kullanimla 1 ayda bayagi bir fark edilir incelme oluyor...
Merhaba kizlar
evet semosum deli gibi spora basladim inan hemen vucud toparlaniyor bugun 1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakikada eliptik bisiklet yaptim 1 saat 20 dakika spor ile gunu kapattim...4 gundur yapiyorum diyet ve spor bakalim yarin ne olacak sali sabah 74.200 idim bakalim yarin tarti ne diyecek...
nes seni coook kiskandim maşallah güzel 60 gordun super darisi basimaaaaaa:)))))
Herkese GünaydınUzun bir aradan sonra tekrar 5 den sonra yemedim dün akşam kaçamak da yapmadım sadece arkadasımın ısrarıyla iki cips yedim...Sabah da tartı yüzüme güldü...67.600 gr olmuşum..Tam 1 kilo gitti Demekki ara vermek iyi geliyormuş...Bide arkadaşım basen bölgen var dedi...İyisin böyle demedi fena uyus oldum Ama inat ettim...İple balık eti yok edicem Daha çok azimli oldum..Kim tutarr beni
Slm kızlar gunaydin kilom 69 listeye eklerseniz sevinirim artik her hafta bildirim yapicam telefon için uygulama hala yok değil mi??
Bu is yerimde yemek çıkıyor kızlar evden yemek taşımaktan biktigum için dengeleyip yiyorum akşamda yoğurt yiyorum koca bor kase içine zerdeçal tarçın zencefil kayıyorum ustunede bol su iciyorum hergun değil bazense pul biber nane arıyorum..... Mesela yemekte pzt etli nohut pilav mercimek çorba salata var ben sabah yulaf kepeginden krep yapıyorum arasına peynir zeytin koyup yiyorum öğlen yemek yiyip saat 4 gibi meyve 3-5 kuruyemiş yiyorum yada bir bardak sut akşamda yoğurt ama baya bi yediğim için artı kilom bugün 3. Günüm milyonkere başlayıp bozdum. ...... Umarım bu son olur yoksa yazı. Çok zorlancam evde spor yapıyoru . Basamaklı bir aletin var onu yapıyorum birde göbek için bir alet aldım onu yapıyoru . Benden haberler boyle burası çok yoğun kızlar kafami kaldiramiyorum inaninn hepinizi ozlefimmm semoss bebek nasilll ?? Nesille watsap tan konusuyoruzz zaten :)))
Kilom 67.0 kıZlar evde değilim benide eklerseniz sevinirim.
Kızlar ,
Dışarı çıkacam listeyi bulamadım bulan benide ekleyebilir mi yoksa yarın eklerim sorun değil...
Salı günü 74.200 idim veeeee bu sabah 73,400 çıktım tartıda 4 günde -800 akşam kaçamak yapmıyorum midem kazınıyor resmen ama yola devam 64 ilk hedefim hedefime ulaşmak istiyorum sonraki hedefim 60 sonra korumaya geçerim kilomu.....Ama deli gibi spor yapıyorum kızlar ve spor yaptıkça iştah gidiyor.....
Canım herşeyi mükrmmel olmuş geçen paylaştıklarında çok hoştu güle güle büyüsün fındık. Ay hamilelik takvimine baktımda 59 gün kalmış şaşırdım ne çabuk geçti ya.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımoleyyyy kizlar kilom eksi 100 gram olmus, cok sasirdim yav
cumartesi gunu bebegimin parkinida aldik
böyle resimdeki gibi beyaz kare :)
http://www.google.fr/imgres?imgurl=http://i.marktplaats.com/00/s/NjM0WDEwMjQ%3D/z/oMkAAOSwU9xUQ4H5/%24_84.JPG&imgrefurl=http://www.marktplaats.nl/a/kinderen-en-baby-s/boxen/m859933889-zgan-witte-babypark-baby-box-inclusief-2-box-kleden.html&h=308&w=498&tbnid=QBv7TMu4Btt3NM:&zoom=1&docid=jj1_3IZAMLlGGM&itg=1&ei=iIWzVIixKoGqUPrkg_AG&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=2357&page=1&start=0&ndsp=48&ved=0CCsQrQMwAw
elbise dolabi ve yatagida tamamdir, buyuk e$ya olarak sadece be$ik kaldi
Semo anteplim seni vuracak valla verdiği kilo yanlış kızzz
Canım herşeyi mükrmmel olmuş geçen paylaştıklarında çok hoştu güle güle büyüsün fındık. Ay hamilelik takvimine baktımda 59 gün kalmış şaşırdım ne çabuk geçti ya.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım
CANIM KIZLAR ERKEN GELİYOR GENELDE 38. HAFTANDAN SONRA HERAN GELEBİLİR.35, HAFTANDAN SONRA ÇANTANI HAZIRla.haha duzelttim canim
tesekkur ederiz zeyascim,hevet ya ciddi ciddi 8 hafta kaldi, tam 2 ay, sonra prensesimiz kucagimizda olucak
Gercekten inanilmaz bir sey, rabbime sukurler olsun :)
heycan basladi artik sabirsizlaniyorum, bizim cad .i cok hareketli cok merak ediyorum onu...
hakiklaten mükemmel kilo veriyosun marian hepiöiz kilon takılır demiştik ama takılamdı maşalllah.metobalizman iyi çalışıyor kıymetini bil valla.Günaydın kızlar...Bu sabah 66.700 g gördüm tartıda...Hızlı kilo verdim birden nedense. .Çok yoğun ve yorucu bi hafta gecirdim...Fazla efor sarfettim...İştahım da yoktu kaç gündür..Biraz da stresliydim ondan gitti sanırım...
Semoşum bebeğinin parkı harikaMenüm
sabah:2 börek nescafe
ara:bitki çayı
öğle yok şimdi yapıcam kahvaltımı çünkü..
aksam:dısarıdayım ne yerim bilmiyorum ama hafif gecer umarım...ip atlıcam bugun bol bol ihmal ettim dün ip olayını....
Beni görenler guzel kılo vermişsin dedi..
Ablam da yeme ıyısın dediyok daha vericem dedim...Yeğenimle aynı kılodayım...yegenim 17 yasında 67...o da kılo aldı...neyse tam gaz devam
Bitki çayı içiyorum bide spor hakikaten metebolizmayı hızlandırıyor ve tabiki bol su....Aman aman diyetim yok...Akşam kacamak yaptım mesela borek kek de yedim...Bünyeyi çok sasırtıyorum...Bugun 5 den sonra yemicem ama iki gün sonra hafif bişi yerim...Çünkü bir gün yeyip bir gün yeme yince metebolizma yakıyor daha çok...hakiklaten mükemmel kilo veriyosun marian hepiöiz kilon takılır demiştik ama takılamdı maşalllah.metobalizman iyi çalışıyor kıymetini bil valla.
Günaydın kızlar...Bu sabah 66.700 g gördüm tartıda...Hızlı kilo verdim birden nedense. .Çok yoğun ve yorucu bi hafta gecirdim...Fazla efor sarfettim...İştahım da yoktu kaç gündür..Biraz da stresliydim ondan gitti sanırım...
aksam:dısarıdayım ne yerim bilmiyorum ama hafif gecer umarım...ip atlıcam bugun bol bol ihmal ettim dün ip olayını....
Ablam da yeme ıyısın dediyok daha vericem dedim...Yeğenimle aynı kılodayım...yegenim 17 yasında 67...o da kılo aldı...neyse tam gaz devam
CANIM KIZLAR ERKEN GELİYOR GENELDE 38. HAFTANDAN SONRA HERAN GELEBİLİR.35, HAFTANDAN SONRA ÇANTANI HAZIRla.
Günaydın kızlar biktim artik bu kilo artışından bi düzene giremedimm bugün 5.gunumm inss artik boyle gider.
Semos az kalmiss cnm:))
Göbeğime sinir oluyorum artik yaza kadar gitmezse kotu olacak benim iicin
calismaktan iyi zayiflamis olabilirsin canim, dedigin gibi fazla efor sarfettin bu ara
menu iyi gorunuyor.
evet iyi verdin tabiki
evet canim heran hersey olabilir bende, valizimi bu hafta sonu yapayim diyordum zaten :)
cidden mi erken mi geliyo kizlar.
Neyse sikma canini masum, yaza daha zamanin var
spora biraz agirlik versen iyi gelir sana, göbiste gider cabucak
canim ip atlamak kollari ve omuzlari eritiyor mu benim ust taraf incelmiyorGünaydın kızlar...Bu sabah 66.700 g gördüm tartıda...Hızlı kilo verdim birden nedense. .Çok yoğun ve yorucu bi hafta gecirdim...Fazla efor sarfettim...İştahım da yoktu kaç gündür..Biraz da stresliydim ondan gitti sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?