Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar ben calistigim icin bazen firsat bulup menü paylasamiyorum
Ama ellimden geldiyi kadar kacamak yapmamaya calisiyorum
Yinede bu hafta fazla kilo vermeyi umuyordum fakat kilo azaldikca vermekte daha zor oldu gibi.

çook teşekkürler cnm cevap beni bayaa aydınlattı.

masallah canim sana

oleyyy marian, 1 kilo muuu???? supersin canim

Slm kızlar gunaydin kilom 69 listeye eklerseniz sevinirim artik her hafta bildirim yapicam telefon için uygulama hala yok değil mi??

hosgeldin tatlim, sefalar getirdin

Canim onu daha dengelersin takma o kadar öglen yemek cikmasi senin icin cok iyi olmus bence!
Yeni i$ falan derken duzenin biraz degisti tabi.

canim i$ini ve i$ arkadaslarini sevdinmi peki, nasillar sana karsi?

biz iyiyiz cok sukur canim, kilomuzda iyi sagligimizda iyi

Kilom 67.0 kıZlar evde değilim benide eklerseniz sevinirim.

adacim eklemis

insallah olursun 64 kilo yaza , az kaldi zaten $unun $urasinda

27/12 - 03/01

Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 68.60 - 67.60 (- 1000 gram)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 74.20- 73.400 ( -800 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.30- 67.00 (- 300 gram)

Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 84.30-82.200 (- 100 gram )

Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.40 - 60.30 ( - 100 gram )

Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59.30 - 59,20 (-100 gram)

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 81.2 - 81.1 ( - 100 gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - 69.0 ( + 1400 gram ) (yeni i$e girdi, yogun)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Günaydın yağmurlu ve karlı ve aşırı soğuk bir istanbul gününden merhaba dostlar....
hafta sonlarını hiç sevvmiyorum artı çıktım bu sabah canım sıkıldı. Heçen hafta giden gelenden karbonhidrat protein karışımı bir hafta geçirdim bu hafta full protein takılmaya karar verdim.çarşamba günü sadece bozarım çünki günüm var ve benim evimde o zamanda sadece tek öğün yapıp akiamda deli gibi yürüyüp hoplayıp zoplayıp telafi etmeye çalışcam. Eşim iyice üstüme gelmeye başladı bu konuda 65.9 görmeden benle konuşmıcakmış. Bugünki menüm şöyle olcak.
Sabah: yumurta zeytin peynir klasik kahvaltı yaptım bir lokma ekmek yesim sadece.

Ara: sütlü kahve içerim yanında fındık ve kuruüzüm biraz

akşam: 2 yumurta bol pulbiberli ve yoğurt

artı olarak 40 dk yürüyüş ve atlayabildiğim kadar ip atlama

Canım herşeyi mükrmmel olmuş geçen paylaştıklarında çok hoştu güle güle büyüsün fındık. Ay hamilelik takvimine baktımda 59 gün kalmış şaşırdım ne çabuk geçti ya.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım

27/12 - 03/01

Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 84.30-82.200 (- 2100 gram )

Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 68.60 - 67.60 (- 1000 gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 74.20- 73.40 ( - 800 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.30- 67.00 (- 300 gram )

Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.40 - 60.30 ( - 100 gram )

Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59.30 - 59,20 (-100 gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +12.1) ... 81.2 - 81.1 ( - 100 gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 67,6 - 69.0 ( + 1400 gram ) (yeni i$e girdi, yogun)
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)

Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (bebis hasta)

Semo anteplim seni vuracak valla verdiği kilo yanlış kızzz

haha duzelttim canim

tesekkur ederiz zeyascim,hevet ya ciddi ciddi 8 hafta kaldi, tam 2 ay, sonra prensesimiz kucagimizda olucak
Gercekten inanilmaz bir sey, rabbime sukurler olsun :)
heycan basladi artik sabirsizlaniyorum, bizim cadi cok hareketli cok merak ediyorum onu...

Günaydın kızlar...Bu sabah 66.700 g gördüm tartıda...Hızlı kilo verdim birden nedense. .Çok yoğun ve yorucu bi hafta gecirdim...Fazla efor sarfettim...İştahım da yoktu kaç gündür..Biraz da stresliydim ondan gitti sanırım...
Semoşum bebeğinin parkı harika Menüm
sabah:2 börek nescafe
ara:bitki çayı
öğle yok şimdi yapıcam kahvaltımı çünkü..
aksam:dısarıdayım ne yerim bilmiyorum ama hafif gecer umarım...ip atlıcam bugun bol bol ihmal ettim dün ip olayını....
Beni görenler guzel kılo vermişsin dedi..
Ablam da yeme ıyısın dedi yok daha vericem dedim...Yeğenimle aynı kılodayım...yegenim 17 yasında 67...o da kılo aldı...neyse tam gaz devam

CANIM KIZLAR ERKEN GELİYOR GENELDE 38. HAFTANDAN SONRA HERAN GELEBİLİR.35, HAFTANDAN SONRA ÇANTANI HAZIRla.

hakiklaten mükemmel kilo veriyosun marian hepiöiz kilon takılır demiştik ama takılamdı maşalllah.metobalizman iyi çalışıyor kıymetini bil valla.

hakiklaten mükemmel kilo veriyosun marian hepiöiz kilon takılır demiştik ama takılamdı maşalllah.metobalizman iyi çalışıyor kıymetini bil valla.
Bitki çayı içiyorum bide spor hakikaten metebolizmayı hızlandırıyor ve tabiki bol su....Aman aman diyetim yok...Akşam kacamak yaptım mesela borek kek de yedim...Bünyeyi çok sasırtıyorum...Bugun 5 den sonra yemicem ama iki gün sonra hafif bişi yerim...Çünkü bir gün yeyip bir gün yeme yince metebolizma yakıyor daha çok...

Günaydın kızlar biktim artik bu kilo artışından bi düzene giremedimm bugün 5.gunumm inss artik boyle gider.

Semos az kalmiss cnm:))

Göbeğime sinir oluyorum artik yaza kadar gitmezse kotu olacak benim iicin

calismaktan iyi zayiflamis olabilirsin canim, dedigin gibi fazla efor sarfettin bu ara
menu iyi gorunuyor.
evet iyi verdin tabiki

CANIM KIZLAR ERKEN GELİYOR GENELDE 38. HAFTANDAN SONRA HERAN GELEBİLİR.35, HAFTANDAN SONRA ÇANTANI HAZIRla.

evet canim heran hersey olabilir bende, valizimi bu hafta sonu yapayim diyordum zaten :)
cidden mi erken mi geliyo kizlar.

Günaydın kızlar biktim artik bu kilo artışından bi düzene giremedimm bugün 5.gunumm inss artik boyle gider.

Semos az kalmiss cnm:))

Göbeğime sinir oluyorum artik yaza kadar gitmezse kotu olacak benim iicin

Neyse sikma canini masum, yaza daha zamanin var
spora biraz agirlik versen iyi gelir sana, göbiste gider cabucak

genelde erken geliyor canm ama istisnalar olabilir.benim kızım 38 haftalıktı doğdu.ayyy hamile kalasım geldi valla sEmoşum ya

Selam fistiklar..

Sabah ruzgarin sesiyle uyandim, deli bir firtina vardi, hala da oyle, hava berbat ama ben seviom boyle havalari, ptesi sendromum erken bitti.. :)

Semocum, ayy ne kadar az kaldi yaaa.. masallah.. daha dun gibi.. :)

Ben bildirim yapmamistim ama kilom ayni, listeyi kurcalamiim ddm.. haftaya eksili bir revize yapmayi umuyorum.. :)

Herkesi tebrik ediyorum, motivasyon tavan yapti yine.. :)

Merhaba kızlar
1 saat yürüyüş yaptim aksama 20 dakika eliptik yapar gunu kapatirim....kizlar ben spor yapinca alt tarafim hemen eriyor ama ust taraf icin ne yapmaliyim kol , omuz onlar erimiyor iri iri duruyor sinir oluyorum tamam göbek icin mekik kabul ama omuz ve kollar icin ne yapmali kiiii

canim ip atlamak kollari ve omuzlari eritiyor mu benim ust taraf incelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…