Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

genelde erken geliyor canm ama istisnalar olabilir.benim kızım 38 haftalıktı doğdu.ayyy hamile kalasım geldi valla sEmoşum ya

enemmm, valizimi hemen hazirlayim o zaman :)
hayirlisi olsun canim hehehe senin 1kiz 1 oglandi demi zeyas?

evet motivasyonlar iyi gibi masallah
herkes kilo vermis ben bile hehe bi masumcum acicik kilo almis oda normal yeni i$, yeni duzen derken...
ha gayret az kaldi 59 a :)

agirlik calis canim kollarin icin, yarim litre su $i$e al onunla boks hareketleri yap.
o hafif gelince 1 litre lik su $i$esine gecersin faydali olur, ordaki kaslari calistirirsin, yaglarda erir cabucak he bide SIKILA$MA olur

canim ip atlamak kollari ve omuzlari eritiyor mu benim ust taraf incelmiyor
İp atlayarak bütün bölge inceliyor...Kollar da hareket ediyor ya...Alt taraf inceyse sen yürüyüş yapmamalısın...İp atla bence orantılı tüm bölge inceliyor...Benim üstüm incedir normalde kollar da sıkılaştı yani...Basenlerim hala var ama göz zevki bozacak kadar değil...Etkisi tartışılmaz...Ben de bugün yürüdüm ama ip kadar yorucu olmuyor yürüyüş....

Günaydın kızlar dün kacamak yaptım..1 börek ve biraz fıstık 1 elma yedim. ..;( Bugünden itibaren taviz vermeyeceğim artık...Her akşam birileri ağzıma bişileri tıkıyor...Çok mutsuz oldum ve öyle uyudum Bu arada zayıflamada son söz kitabıyla kilo veren olmuş...Ne düşünüyorsunuz alayım mı bu kitabı? Bilgisi olan var mı?
Menüm
2 yumurta tavada 2 dilim ekmek nescafe
ara:bitki çayı
öğle:1 kurabiye cay
akşam:köfte ve salata ayran
Bugün deli gibi ip atlayacağım...Sinir oldum kendime..

Merhaba kizlar
1 saat yürüyüşumu yaptim aksama elptik yapacam ve 100 kere ip atlayacam inşallah kollarda erir....
semocum dedigini uygulayacam once bir sise alayim evde sisem yok deneyecem Sağol canim

cook gaza geldim bu sefer gidecek bu kilolar ayyy nisana kadar gitmesi lazim nisan 15 te tam 64 olmalıyım...yani 9 kilo kaldi verebilirmiyim boyle gidersemmm..?

[QUOTmariana06, post: 38843967, member: 453531"]HeM dee nasıll verirsin...Kim tutarr senii[/QUOTE]
ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...

[QUOTmariana06, post: 38843967, member: 453531"]HeM dee nasıll verirsin...Kim tutarr senii
ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...[/QUOTE]
Bende sen gibiyim. ..Gündüz herşeyden az az yiyorum..Akşam kacamak yapmazsan ve tabiki bazı aksamlar az da olsa ye ertesi gün emin ol eksi göreceksin tartıda...vücudu çok alıstırma açlığa...Bu aksam ben de kacamak yapmıcam artık...Canım da hiç bişey çekmiyor. .İştah gitti ölmeyecek kadar yiyorum. ..Sabahki iki yumurta tavada ki bitmedi bile cok az yedim..
Yalnız spor yapamaz oldum bi kac gündür nazar ettim kendime...

Kizlarrrrrrrrrrr giremedim ama geldimmm yineee biraz kacamakli gecti. haftasonuu hiuihi

[QUOTEMariana06, post: 38845695, member: 453531"]ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...[/QUOTE]
Bende sen gibiyim. ..Gündüz herşeyden az az yiyorum..Akşam kacamak yapmazsan ve tabiki bazı aksamlar az da olsa ye ertesi gün emin ol eksi göreceksin tartıda...vücudu çok alıstırma açlığa...Bu aksam ben de kacamak yapmıcam artık...Canım da hiç bişey çekmiyor. .İştah gitti ölmeyecek kadar yiyorum. ..Sabahki iki yumurta tavada ki bitmedi bile cok az yedim..
Yalnız spor yapamaz oldum bi kac gündür nazar ettim kendime...[/QUOTE]
spor oyle yapmayinca insan soguyor yaptikcada yapasin geliyor benim icin oyle yapinca hep spor yapmak istiyorum...benim kizim cok kucuk o izin verse ben cok spor yaparim o uyudugunda yapiyorum yada aksam esim gelince onlar oynarken ben spora kaciyorum...ben bekarken gunluk hic abartmiyorum 2 saat spor yapardim ....

yaaa telden giriyorum alinti yapinca sıkıntı oluyor anlamadim.....aksam sporumuda yapip gunu kapatayim...

[QUOTEMariana06, post: 38845695, member: 453531"]ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...
Yalnız spor yapamaz oldum bi kac gündür nazar ettim kendime...[/QUOTE]
spor oyle yapmayinca insan soguyor yaptikcada yapasin geliyor benim icin oyle yapinca hep spor yapmak istiyorum...benim kizim cok kucuk o izin verse ben cok spor yaparim o uyudugunda yapiyorum yada aksam esim gelince onlar oynarken ben spora kaciyorum...ben bekarken gunluk hic abartmiyorum 2 saat spor yapardim ....[/QUOTE]

Maşallah ne güzel. .. Gece yatmadan atlıcam ip artık...

Iyi aksamlar kizlar....
Bugün eltimin 50 yas günüydü. tabiki muazzam bir sofra hazirlamisti
Börekler ,pastalar,tatlilar of of resmen kendimi kaybettim.
simdide oturup üzülüyorum niye oukadar cok yedim diye
kesin yarin tartida 2kilo fazla cikarim....
Ama kararliyim yarin pirinc lapasi yapicam eyer dayanabilirsem persembede yapmayi düsünüyorum.

Günaydin.....Bana biriniz pirinc lapasin tarifini tekrar yazabillirmi?
Slm cnm.. afiyet olsun, arada gerekli yaa.. aklinda kalicaana midende dursun.. :)
Pirinc lapasi hic yapmadim ama soyle yapiliyor; 1 cay bardagi pirinc, 3 cay bardagi su ile haslanip yeniyor. Yagsiz tuzsuz olcak. Baharat ekleyebilirsin yada birlikte salata yiyebilirsin, yada cok az 1 kasik filan mumkuse yagsiz yogurtla dene cnm.. tek basina tahammul edilebilir gibi degil.. :)

kizlar kac gündür spor yapiyorum bayagi toplandi vucudum ama kilom hep sabit cikiyor tartida neden acaba bugün spor yapmayacam vucudum dinlensin istiyorum ...bugun cok yediklerime dikkat edemedim kizim yine hafif hastalığı var o hasta olunca ben herseyden elimi ayağımi çekiyorum..yarin spora diyete devam....

Spor yapınca kaslar ödem topluyormuş...Spor yaptıgın ertesi günü tartılma...Arada dinlensin vücut. ..Kilo vermiyorum diye düşünme...Patır patır gidiyor kilolar vücut çözülünce...Geçmiş olsun canım...İnsallah hafif atlatır...Çok sık hasta oluyor bağışıklık sistemimi düşük...Beslenmesi nasıl kızının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…