genelde erken geliyor canm ama istisnalar olabilir.benim kızım 38 haftalıktı doğdu.ayyy hamile kalasım geldi valla sEmoşum ya
Selam fistiklar..
Sabah ruzgarin sesiyle uyandim, deli bir firtina vardi, hala da oyle, hava berbat ama ben seviom boyle havalari, ptesi sendromum erken bitti.. :)
Semocum, ayy ne kadar az kaldi yaaa.. masallah.. daha dun gibi.. :)
Ben bildirim yapmamistim ama kilom ayni, listeyi kurcalamiim ddm.. haftaya eksili bir revize yapmayi umuyorum.. :)
Herkesi tebrik ediyorum, motivasyon tavan yapti yine.. :)
Merhaba kızlar
1 saat yürüyüş yaptim aksama 20 dakika eliptik yapar gunu kapatirim....kizlar ben spor yapinca alt tarafim hemen eriyor ama ust taraf icin ne yapmaliyim kol , omuz onlar erimiyor iri iri duruyor sinir oluyorum tamam göbek icin mekik kabul ama omuz ve kollar icin ne yapmali kiiii
İp atlayarak bütün bölge inceliyor...Kollar da hareket ediyor ya...Alt taraf inceyse sen yürüyüş yapmamalısın...İp atla bence orantılı tüm bölge inceliyor...Benim üstüm incedir normalde kollar da sıkılaştı yani...Basenlerim hala var ama göz zevki bozacak kadar değil...Etkisi tartışılmaz...Ben de bugün yürüdüm ama ip kadar yorucu olmuyor yürüyüş....canim ip atlamak kollari ve omuzlari eritiyor mu benim ust taraf incelmiyor
HeM dee nasıll verirsin...Kim tutarr seniicook gaza geldim bu sefer gidecek bu kilolar ayyy nisana kadar gitmesi lazim nisan 15 te tam 64 olmalıyım...yani 9 kilo kaldi verebilirmiyim boyle gidersemmm..?
ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...[/QUOTE][QUOTmariana06, post: 38843967, member: 453531"]HeM dee nasıll verirsin...Kim tutarr senii
HoşgeldinKizlarrrrrrrrrrr giremedim ama geldimmm yineee biraz kacamakli gecti. haftasonuu hiuihi
Bende sen gibiyim. ..Gündüz herşeyden az az yiyorum..Akşam kacamak yapmazsan ve tabiki bazı aksamlar az da olsa ye ertesi gün emin ol eksi göreceksin tartıda...vücudu çok alıstırma açlığa...Bu aksam ben de kacamak yapmıcam artık...Canım da hiç bişey çekmiyor. .İştah gitti ölmeyecek kadar yiyorum. ..Sabahki iki yumurta tavada ki bitmedi bile cok az yedim..[QUOTEMariana06, post: 38845695, member: 453531"]ayyy insallah canim yaaa aksam 5 ten sonra yemiyorum sadece cay ama gunduz az az sevdigim seyleride yiyorum cunku bu omurluk diyet olsun istiyorum...
Slm cnm.. afiyet olsun, arada gerekli yaa.. aklinda kalicaana midende dursun.. :)Günaydin.....Bana biriniz pirinc lapasin tarifini tekrar yazabillirmi?
Spor yapınca kaslar ödem topluyormuş...Spor yaptıgın ertesi günü tartılma...Arada dinlensin vücut. ..Kilo vermiyorum diye düşünme...Patır patır gidiyor kilolar vücut çözülünce...Geçmiş olsun canım...İnsallah hafif atlatır...Çok sık hasta oluyor bağışıklık sistemimi düşük...Beslenmesi nasıl kızının?kizlar kac gündür spor yapiyorum bayagi toplandi vucudum ama kilom hep sabit cikiyor tartida neden acaba bugün spor yapmayacam vucudum dinlensin istiyorum ...bugun cok yediklerime dikkat edemedim kizim yine hafif hastalığı var o hasta olunca ben herseyden elimi ayağımi çekiyorum..yarin spora diyete devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?