allaha cok sukur yemesi biraz biraz iyi anlamadim cabuk rahatsizlaniyor bu sefer hafif geciriyor cok sukurSpor yapınca kaslar ödem topluyormuş...Spor yaptıgın ertesi günü tartılma...Arada dinlensin vücut. ..Kilo vermiyorum diye düşünme...Patır patır gidiyor kilolar vücut çözülünce...Geçmiş olsun canım...İnsallah hafif atlatır...Çok sık hasta oluyor bağışıklık sistemimi düşük...Beslenmesi nasıl kızının?
İyi hadi çok şükür...allaha cok sukur yemesi biraz biraz iyi anlamadim cabuk rahatsizlaniyor bu sefer hafif geciriyor cok sukur
slm cnm....yaptim ama pirinc yerine bulgurla yaptim. Bütün gün lapadan yedim.Slm cnm.. afiyet olsun, arada gerekli yaa.. aklinda kalicaana midende dursun.. :)
Pirinc lapasi hic yapmadim ama soyle yapiliyor; 1 cay bardagi pirinc, 3 cay bardagi su ile haslanip yeniyor. Yagsiz tuzsuz olcak. Baharat ekleyebilirsin yada birlikte salata yiyebilirsin, yada cok az 1 kasik filan mumkuse yagsiz yogurtla dene cnm.. tek basina tahammul edilebilir gibi degil.. :)
şahanesiniz :)Çok işe yarıyor kızlar perşembe günü başladım 67.5 la akşam yememeye saat 5ten sonra hiçbişey yemedim bygün pazar sabah tartıldım kilo 65.9 hedefe adım adım kızlar :)) ben 55 kilo olacam onun bileğine adımı yazdırıcammmm resminide buraya yazıyorum :))) motivasyon şartt :))
Tok mu tutuyor...zencefil ile Zerdeçalı nerden bulacagım dersem gülmeyinSelam adacim ben akşam sadece yoğurt yiyorum içine zerdeçal tarçın ve zencefil katip
cook gaza geldim bu sefer gidecek bu kilolar ayyy nisana kadar gitmesi lazim nisan 15 te tam 64 olmalıyım...yani 9 kilo kaldi verebilirmiyim boyle gidersemmm..?
Semoşcum nerdesin ya bugun girmedin....
kizlar kac gündür spor yapiyorum bayagi toplandi vucudum ama kilom hep sabit cikiyor tartida neden acaba bugün spor yapmayacam vucudum dinlensin istiyorum ...bugun cok yediklerime dikkat edemedim kizim yine hafif hastalığı var o hasta olunca ben herseyden elimi ayağımi çekiyorum..yarin spora diyete devam....
semooo , nessss nerelerdesinizzz ozlettiniz kendinizi ben tum gazla geldim siz yoksunuz olmaz kiiiii....))
kizlar ben menu bulmakta zorluk yaşıyorum ozellikle ogle ne yesem ne yesem diye cook düşünüyorum....aksama yaptigim yemekten biraz yiyorum...sporda yapmis oluyorum cok acikiyorum...
hosgeldin naber fistikkk.Tadı fena değil yiyorum ama hergun yememek lazimmis sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?