Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

allaha cok sukur yemesi biraz biraz iyi anlamadim cabuk rahatsizlaniyor bu sefer hafif geciriyor cok sukur

Menümü yazayım...
sabah:1 yumurta ekmek kahve
öğle:yok
akşam:tarhana corbası akdeniz salatası
şimdide kahve içiyorum...Eti cin yiyorum aksam da bıtkı cayı icerim...inş ip de atlarım...

slm cnm....yaptim ama pirinc yerine bulgurla yaptim. Bütün gün lapadan yedim.
Dayanabillirsem yarinda yapicam.

şahanesiniz :)

Günaydın çıtırlar Nasılsınız kimsecikler yok, özledim hepinizi..Musaitken menü yazayım ben de...
sabah:beyaz peynir yumurta kahve 2 dilim tam buğday ekmek
ara:bitki çayı
öğle:1 kase yoğurt ve
ceviz
ara:kahve ve istersem bisküvi
akşam:dünden kalma tarhana çorbasını içer son kez de nescafemi de içer günü kapatırım...
Bugun hedefim 2.5 lt su içmek. .İnşallah içebilirim 500 ip atlayıp yağlarımı parçalayıp arkadasımın bana kilolu muamelesinden kurtulmak istiyorum

Merhaba kizlar
1 saat yurudum 15 dakikada eliptik yaptim 100 kerede ip atladim bugün spory kapattim...cok aciktim bişeyler yiyip gelirim birazdan

slm kızlar nasılsınız
benim diyet süper gidiyor ama yarınofiste dogum günü var
bugünde güzel geçti öglende tavuk yedim mantarlı birde salata
sporda yapıyorum 20 dk twesten shape 100 de mekik çektim ctesiye ne fark etcek bakalım :))

semooo , nessss nerelerdesinizzz ozlettiniz kendinizi ben tum gazla geldim siz yoksunuz olmaz kiiiii....))

kizlar ben menu bulmakta zorluk yaşıyorum ozellikle ogle ne yesem ne yesem diye cook düşünüyorum....aksama yaptigim yemekten biraz yiyorum...sporda yapmis oluyorum cok acikiyorum...

Selam adacim ben akşam sadece yoğurt yiyorum içine zerdeçal tarçın ve zencefil katip

Bugun ben de acıktım gece yatmadan 1 kase Yogurt yerim belki...Hem yağlarımı yakar...

Yağları yaşıyormuş normal yoğurt içine tarçın zencefil zerdacal katiyorum

ben o karisimi yapmistim ama yemekte cook zorlandim...ben herseyide yiyemiyorum midem cok yanıyor....

cook gaza geldim bu sefer gidecek bu kilolar ayyy nisana kadar gitmesi lazim nisan 15 te tam 64 olmalıyım...yani 9 kilo kaldi verebilirmiyim boyle gidersemmm..?

slm ada cim verirsin canim, cogunu verdin zaten

Semoşcum nerdesin ya bugun girmedin....

geldim tatlis.
hic sorma ya pazartesi gunu belimi incittim, 3gundur evde istirahat ediyorum.

ay insallah kotu olmaz kizin. umarim cabucak toparlar adacim. guclu ol sen.

geldim canim. pazartesi belimi incittim boraz. keyifsizdim, evdeyim 3 gundur.

canim oglen bunlari yiyebilirsin:
* tost yiyebilirsin 2dilim.
* cornfleaks yiyebilirsin
* yogurt icine elma kivi dograyip yiyebilirsin

simdilik aklima gelenler bunlar, hem doyurucu olur hem proteinli.

ADAAAAAAAA

oglen tonbalikta yiyebilirsin canim,
uzerine limon ve pul biber cok guzel oluyor.

Yada sabah yumurta yemediysrn oglen haslanmis yumurta, az zeytin yagli pul biberli.

Mrb arkadaskar bende size katılmak istiyorum..
Hic tartılmadım ama en az 75 kiloyumdur heralde.24yasında evliyim esim ve kendim icin zayıflamk istiyorum.diyet yapamıyorum dikkat edip 5ten sonra yemeyerek verebilirmiyim gercekten egzersizde yapıcam hergun olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…