Her hafta yayinlanan bir listemizde var zatenn :)).herkese merhaba kızlar bende katılıyorum size
yalnız kg verenler kaç kg dan kaç kg ya düştüler diye ilk sayfaya liste halinde güncelleme yaparsa konu sahibimiz daha motive edici olacaktır.
Her hafta yayinlanan bir listemizde var zatenn :)).
Olurr tabii niye olmasın....Mrb arkadaskar bende size katılmak istiyorum..
Hic tartılmadım ama en az 75 kiloyumdur heralde.24yasında evliyim esim ve kendim icin zayıflamk istiyorum.diyet yapamıyorum dikkat edip 5ten sonra yemeyerek verebilirmiyim gercekten egzersizde yapıcam hergun olur mu sizce?
Ne yediğini paylaşmamışsınn kiiGunaydin kızlar coknu az yiyorum diye şüpheye düştüm
Merhaba. .Semoş bugün listeyi hazırlar sanırım. ..O zaman görürsünüz....Masumun da dediği gibi her cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz...herkese merhaba kızlar bende katılıyorum size
yalnız kg verenler kaç kg dan kaç kg ya düştüler diye ilk sayfaya liste halinde güncelleme yaparsa konu sahibimiz daha motive edici olacaktır.
Saol cnm ben hallettim :)Ne yediğini paylaşmamışsınn kiiaz mı çok mu ona göre yorum yapalım...
slm ada cim verirsin canim, cogunu verdin zaten
geldim tatlis.
hic sorma ya pazartesi gunu belimi incittim, 3gundur evde istirahat ediyorum.
ay insallah kotu olmaz kizin. umarim cabucak toparlar adacim. guclu ol sen.
geldim canim. pazartesi belimi incittim boraz. keyifsizdim, evdeyim 3 gundur.
canim oglen bunlari yiyebilirsin:
* tost yiyebilirsin 2dilim.
* cornfleaks yiyebilirsin
* yogurt icine elma kivi dograyip yiyebilirsin
simdilik aklima gelenler bunlar, hem doyurucu olur hem proteinli.
Regl dönemin yaklastı mı?Günaydın kızlar 69.8 800 gr artı çıktım kızlar(
HayırRegl dönemin yaklastı mı?
Anladım...Spor yapınca artı da çıkılabiliyor...Neyse sağlık olsun
Spor yaptıgımda artı çıktığım zamanlar oldu...Kaslarda ödem olabiliyormuş ondandır..Regli de yaklasmıstır takma gercek kilon değil yanii.kizlar moralim bozulduu yaa butun hafta deli gibi spor yaptim belki ogle kacamaklarim oldu ama aksamlari kacamak yapmamaya ozen gosterdim ...kilom 73.200 cook şaşırdım sadece 200 gr gitmis inanin bacagim baldırlarim feci ağrıyor ama sadece 200 gr beni soke etti bu arada regli günüm yaklasti sanırım göğüslerim sisti cok agriyor karnimda sis sanirim erken olacam gibiii acaba regli siskinligi miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?