Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

herkese merhaba kızlar bende katılıyorum size
yalnız kg verenler kaç kg dan kaç kg ya düştüler diye ilk sayfaya liste halinde güncelleme yaparsa konu sahibimiz daha motive edici olacaktır.

yalnız kg verenler kaç kg dan kaç kg ya düştüler diye ilk sayfaya liste halinde güncelleme yaparsa konu sahibimiz daha motive edici olacaktır.
Her hafta yayinlanan bir listemizde var zatenn :)).

Günaydın herkese...Semoşcum geçmiş olsun dikkat et kendine...
Yeni gelenler de hoşgeldiniz
Hayırlı cumalar bu arada...
Menüm
sabah:1 poğaça ve nescafe
öğle:yarım simit ve ayran
ara:bitki çayı
akşam:çorba ve makarnadan 3 catal yer bırakırım. ..
Dün 200 ip atladım bugün 300hedefim...Gece yatmadan 1 kase yogurt yerim cok acıkırsam kılo vermede etkili...sabah tartıda eksi gördüm deneyebilirsiniz

Olurr tabii niye olmasın....

Merhaba. .Semoş bugün listeyi hazırlar sanırım. ..O zaman görürsünüz....Masumun da dediği gibi her cumartesi kilo bildirimi yapıyoruz...

Seocum , kızım biraz daha iyi çok şükür sanırım diş çıkarıyor bu yüzden böyle bir hassas dönemdeyiz....Öğle menü önerilerin için sağo öğle hep tıkanıyorum bugun yumurta yaptım ))

Semocum sanada çooook geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol keyfini çıkar cadı geldiğinde işler değişecek inan bana derlerdi de amannnn abartıyorlar derdim ama doğruymuş 40 gün uykuya hasret kaldık bende eşimde ama sonra düzeldiii )))

bugun 1 saat yürüyüş 10 dakikada eliptik yaptım heryerim ağrıyor ama ısrarla devam ediyorum çünkü kilo sabit yerinde sayıyor anlamadım acaba iki gündür ikindi gibi sarı leblebi yiyorum bir avuç o mu tutuyor anlamadım ... Ama açlığımı bastırıyor yerken çok tatlı geliyorrrrrr ))))))

NESSS nerelerdesin yahuuuu ????

kızlar ilk gün kocam bırakmadı illa bu gün ye yarın yemezsin dedi bu gün bir şey çıkmazsa akşam 5 de bırakıyorum yemeyi ayy acaba nasıl geçecek akşamlarda uzun

Herkese günaydın ve iyi haftasonları..Kilom bu hafta 66.00
Menüm
sabah:2 yumurta tavada zeytin nescafe
ara yok kahvaltı yı birazdan yapıcam
öğle:çok acıkırsam 1 kase yogurt
ara:bitki çayı
akşam:makarna ve yogurt
nescafemi de içer günü kapatırım...2 lt su tamamlanacak..İp i de bugün 300 yapmak istiyorum bakalım gece yatmadan karnım guruldarsa da 1 kase yogurt. ..Etkisi muhteşem..Eksi çıkmamda faydası olduğunu düşünüyorum. ..Hepinize kolay gelsin...

kizlar moralim bozulduu yaa butun hafta deli gibi spor yaptim belki ogle kacamaklarim oldu ama aksamlari kacamak yapmamaya ozen gosterdim ...kilom 73.200 cook şaşırdım sadece 200 gr gitmis inanin bacagim baldırlarim feci ağrıyor ama sadece 200 gr beni soke etti bu arada regli günüm yaklasti sanırım göğüslerim sisti cok agriyor karnimda sis sanirim erken olacam gibiii acaba regli siskinligi miii

Spor yaptıgımda artı çıktığım zamanlar oldu...Kaslarda ödem olabiliyormuş ondandır..Regli de yaklasmıstır takma gercek kilon değil yanii.
Rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…