Adacim sen yine vermissin ben artı çıktım vnmbizim haril haril kilo veren bi bunyemiz yok cnm
evet haklisin canim ahhh su metabolizma bir calissa icmedigim bitki kalmadi bunaldim yani500- 600 gitse yine iyi diyecem bu kadar spora yemis bile olsam 200 gr daha fazla giderdiii ...cevremdekiler diyor ki ben gunluk senin gibi kardio calissam eririm diyorlar...
Bi ip atlamayla hızlı kilo verilmez yıllardır bu isin içindeyim yspmadigim sporda kalmadı .. Senin hızlı vermem bunyenle alakalı senin gibi kilo veren nadir insan var zatennnİnanma onlara canım...Bak ne dicem suyu artır 3lt içmeye calış...Ve sadece ip atla...Sabah 300 aksam 300 ...yedik lerine gün içinde dikkat et. ..İpin etkisi çok...Hatta netten araştır sadece ip atlayıp da yediklerine dikkat ederek 8 kılo vermişler ayda...İp atlayınca uykuda bile metobolizma çalışmaya devam ediyor. .Ben hızlı veriyorsam ipe borcluyum...
Pilates ve dansa da baslıcam hafta içi...Bedava halk spor merkezi...oraya gidicem bakalım basenler ne olacakk
Ben hızlı kilo alır ve hızlı veririm...Bu bizim ailedeki herkesde böyledir..Yapıyla alakalı sanırım. ..Bi ip atlamayla hızlı kilo verilmez yıllardır bu isin içindeyim yspmadigim sporda kalmadı .. Senin hızlı vermem bunyenle alakalı senin gibi kilo veren nadir insan var zatennn
Ben hızlı kilo alır ve hızlı veririm...Bu bizim ailedeki herkesde böyledir..Yapıyla alakalı sanırım. ..
Cok ters konusuyorsun bana karşı bana mı öyle geldi bilmiyorum ama umarım bana öyle gelmiştir...Ayni şeyi diyorum zaten ..
Liste yok sanırım bende cepten gidiyorum bulamadım çok geriye gitmek lazimm sanirimSelam fistiklar...
Ben listeyi bullamadim?
Malesef bende +500gram fazla ciktim tartida ama regl oldum ondan herhal
Insallah verirsin canim yaa..45 dk steoper yaptım simdi birde mekik yapayım beslenme şeklinde değişiklik yapcam kızlar bu hafta umarım aldığım 800 gr ve onceki kilolar gider
Insallah verirsin canim yaa..
Bende oukadar ugrasiyorum vermek icin ama vericeyime aliyorum.
Bakarsin bu hafta kirariz seytanin bacagini
Bende yarn tekrar lapa yapmayi düsünüyoru
Tesekkür ederim zeyascım...Dün keyfim kaçtı biraz...Listeden çıkmak istiyorum...Kendi basıma yol katedicem artık. ..Slm cadılar mariancım tebrik ederim canım snin yerinde olmayı çok isterdim.maşallah nazarımız değmesin insan devamlı verince motivasyonuda azalmaz.her hafta erdin nerdeyse süpersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?