Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Adacim sen yine vermissin ben artı çıktım vnmbizim haril haril kilo veren bi bunyemiz yok cnm

Adacim sen yine vermissin ben artı çıktım vnmbizim haril haril kilo veren bi bunyemiz yok cnm

evet haklisin canim ahhh su metabolizma bir calissa icmedigim bitki kalmadi bunaldim yani500- 600 gitse yine iyi diyecem bu kadar spora yemis bile olsam 200 gr daha fazla giderdiii ...cevremdekiler diyor ki ben gunluk senin gibi kardio calissam eririm diyorlar...

[QUOTmariana06, post: 38925789, member: 453531"]Spor yaptıgımda artı çıktığım zamanlar oldu...Kaslarda ödem olabiliyormuş ondandır..Regli de yaklasmıstır takma gercek kilon değil yanii.
Rahat ol[/QUOTE]

ahhh insallah oyledir dun gecede yatmadan ozellikle limonlu maydanoz kuru yaptim ictim odem varsa gitsin diye bence regli sisligi var sanirim...ama pes etmeyecem israrla sporaaa diyete devammmm

Bir regli mağduruda benim sanırım bu hafta iyi geçmedi ama aynı çıkarım diyordum.bir çıktımki +700 FAZLA.yani kilom 67.7

Gunsydinn
Zeyas ben spordan articiktim cnm
Bu hafta kuruyemiş ve yoğurdunu ofiste gitcem eve bitakmiycam

Bende krep yiyordum kahvaltıda ama normal ekmek yiyeceğim artik TB ekmegi

İnanma onlara canım...Bak ne dicem suyu artır 3lt içmeye calış...Ve sadece ip atla...Sabah 300 aksam 300 ...yedik lerine gün içinde dikkat et. ..İpin etkisi çok...Hatta netten araştır sadece ip atlayıp da yediklerine dikkat ederek 8 kılo vermişler ayda...İp atlayınca uykuda bile metobolizma çalışmaya devam ediyor. .Ben hızlı veriyorsam ipe borcluyum...
Pilates ve dansa da baslıcam hafta içi...Bedava halk spor merkezi...oraya gidicem bakalım basenler ne olacakk

Bi ip atlamayla hızlı kilo verilmez yıllardır bu isin içindeyim yspmadigim sporda kalmadı .. Senin hızlı vermem bunyenle alakalı senin gibi kilo veren nadir insan var zatennn

Bi ip atlamayla hızlı kilo verilmez yıllardır bu isin içindeyim yspmadigim sporda kalmadı .. Senin hızlı vermem bunyenle alakalı senin gibi kilo veren nadir insan var zatennn
Ben hızlı kilo alır ve hızlı veririm...Bu bizim ailedeki herkesde böyledir..Yapıyla alakalı sanırım. ..

Selam fistiklar...
Ben listeyi bullamadim?
Malesef bende +500gram fazla ciktim tartida ama regl oldum ondan herhal

45 dk steoper yaptım simdi birde mekik yapayım beslenme şeklinde değişiklik yapcam kızlar bu hafta umarım aldığım 800 gr ve onceki kilolar gider

45 dk steoper yaptım simdi birde mekik yapayım beslenme şeklinde değişiklik yapcam kızlar bu hafta umarım aldığım 800 gr ve onceki kilolar gider
Insallah verirsin canim yaa..
Bende oukadar ugrasiyorum vermek icin ama vericeyime aliyorum.
Bakarsin bu hafta kirariz seytanin bacagini
Bende yarn tekrar lapa yapmayi düsünüyoru

Insallah verirsin canim yaa..
Bende oukadar ugrasiyorum vermek icin ama vericeyime aliyorum.
Bakarsin bu hafta kirariz seytanin bacagini
Bende yarn tekrar lapa yapmayi düsünüyoru

Ucunu birakincada olmuyor cnm napalim zar zorda olsa vericez

Slm cadılar mariancım tebrik ederim canım snin yerinde olmayı çok isterdim.maşallah nazarımız değmesin insan devamlı verince motivasyonuda azalmaz.her hafta erdin nerdeyse süpersin..

Günaydın kizlarr
Sabah 1 portakal ve limonlu suyumu içtim 500 cc bu hafta eksi görürüm umarim

Slm cadılar mariancım tebrik ederim canım snin yerinde olmayı çok isterdim.maşallah nazarımız değmesin insan devamlı verince motivasyonuda azalmaz.her hafta erdin nerdeyse süpersin..
Tesekkür ederim zeyascım...Dün keyfim kaçtı biraz...Listeden çıkmak istiyorum...Kendi basıma yol katedicem artık. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…