Günaydın herkese...Semoşcum geçmiş olsun dikkat et kendine...
Yeni gelenler de hoşgeldiniz
Hayırlı cumalar bu arada...
Menüm
sabah:1 poğaça ve nescafe
öğle:yarım simit ve ayran
ara:bitki çayı
akşam:çorba ve makarnadan 3 catal yer bırakırım. ..
Dün 200 ip atladım bugün 300hedefim...Gece yatmadan 1 kase yogurt yerim cok acıkırsam kılo vermede etkili...sabah tartıda eksi gördüm deneyebilirsiniz
Semosumm geçmiş olsun cnm iyimisin simdi
Seocum , kızım biraz daha iyi çok şükür sanırım diş çıkarıyor bu yüzden böyle bir hassas dönemdeyiz....Öğle menü önerilerin için sağo öğle hep tıkanıyorum bugun yumurta yaptım))
Semocum sanada çooook geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol keyfini çıkar cadı geldiğinde işler değişecek inan bana derlerdi de amannnn abartıyorlar derdim ama doğruymuş 40 gün uykuya hasret kaldık bende eşimde ama sonra düzeldiii)))
bugun 1 saat yürüyüş 10 dakikada eliptik yaptım heryerim ağrıyor ama ısrarla devam ediyorum çünkü kilo sabit yerinde sayıyor anlamadım acaba iki gündür ikindi gibi sarı leblebi yiyorum bir avuç o mu tutuyor anlamadım ... Ama açlığımı bastırıyor yerken çok tatlı geliyorrrrrr))))))
NESSS nerelerdesin yahuuuu ????
kizlar moralim bozulduu yaa butun hafta deli gibi spor yaptim belki ogle kacamaklarim oldu ama aksamlari kacamak yapmamaya ozen gosterdim ...kilom 73.200 cook şaşırdım sadece 200 gr gitmis inanin bacagim baldırlarim feci ağrıyor ama sadece 200 gr beni soke etti bu arada regli günüm yaklasti sanırım göğüslerim sisti cok agriyor karnimda sis sanirim erken olacam gibiii acaba regli siskinligi miii
semooo , nessss nerelerdesinizzz ozlettiniz kendinizi ben tum gazla geldim siz yoksunuz olmaz kiiiii....))
kizlar ben menu bulmakta zorluk yaşıyorum ozellikle ogle ne yesem ne yesem diye cook düşünüyorum....aksama yaptigim yemekten biraz yiyorum...sporda yapmis oluyorum cok acikiyorum...
Tesekkür ederim zeyascım...Dün keyfim kaçtı biraz...Listeden çıkmak istiyorum...Kendi basıma yol katedicem artık. ..
Semoşcum beni listeden alır mısın sana zahmet olacak...
Semos iyi olmana sevindim cnmmm
Kas kütlesi benimde arttı sanırım tartı habire artıyordu
Semos bugün 5 te kesicem yemeyi yoğurt ve ceviz yiycem en sonn
Mariana canım neden gidiyorsun farkındayım ama bence gitme yaa negüzel motive oluyoduk sendn özel mesajın kapalı olduğu için yazamadım ordanBend kalsın canım...Sen alırsan beni listeden sevinirim
geldim caniko
diyet listelerine bir göz at istersen, menu icin fikir olur
Marian yaa, niye keyfin kacti?
Maşallah nsilim nekadar çok yedinde 3 kilo aldın...afiyet olsun canım neyseki 900 sana kalmışSelam kizlar, Iyi guzel haftalar herkese..
Cumartesi bende fazla ciktim, regl baslangic gunumdu.. +600 gram..
Haftasonu da hayir diyemecegim kacamaklar yaptim.. ayrica mercimek corbasi, bulgur pilavi gibi beni de sisiren seyler yedim. Dun aksamda koca bir tabak makarnayla final yaptim.
Gecen ctesi 60.30, bu cumartesi 60.90
Cumartesi yatmadan once bi bakiim ddm, 63,30 gordum.. oha dedim kendi kendime.. :) bu sabah sadece + 900 le haftaya basladim. Bakalim haftaya neler gorcez..
Selam kizlar, Iyi guzel haftalar herkese..
Cumartesi bende fazla ciktim, regl baslangic gunumdu.. +600 gram..
Haftasonu da hayir diyemecegim kacamaklar yaptim.. ayrica mercimek corbasi, bulgur pilavi gibi beni de sisiren seyler yedim. Dun aksamda koca bir tabak makarnayla final yaptim.
Gecen ctesi 60.30, bu cumartesi 60.90
Cumartesi yatmadan once bi bakiim ddm, 63,30 gordum.. oha dedim kendi kendime.. :) bu sabah sadece + 900 le haftaya basladim. Bakalim haftaya neler gorcez..
Maşallah nsilim nekadar çok yedinde 3 kilo aldın...afiyet olsun canım neyseki 900 sana kalmış
Yemekte şehriye çorba pilav kurufasulye vardı salata yada yoğurt yoktu sadece iki servis kaşığı kurufasulye yedim(
sagol canim, bugun coook daha iyiyim sukur.
slm canim, bugun daha iyiyim sukur.
sagol tatlim, daha iyiyim bugun.
kizin kac aylikti ada cim? ilk dislerimi bunlar :)
kilo direnci olmus olabilir ada, ödem olmus olabilir, kaslarin agriyorsa tartida fazla cikman normal zaten. Tartilma gunune yakin sporu biraz azaltmayi dene, bak eksileri daha cabuk gorursun
bak tatlim bacagim baldirlarim agriyor feci yazmissin, kaslarin hamlamis durumdayken tartilman dogru degil. Kaslarin $uan kendini onariyor, onarim i$lemi yaparkende bi ce$it amino asit tutuyor kaslarin onarim icin...
buda tartida fazla cikmani sagliyor, kapish? sikma canini sen
1-2 gun dinlen, sonra tartil bak eksileri göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?