Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sagol canim, bugun coook daha iyiyim sukur.

Semosumm geçmiş olsun cnm iyimisin simdi

slm canim, bugun daha iyiyim sukur.

sagol tatlim, daha iyiyim bugun.
kizin kac aylikti ada cim? ilk dislerimi bunlar :)

kilo direnci olmus olabilir ada, ödem olmus olabilir, kaslarin agriyorsa tartida fazla cikman normal zaten. Tartilma gunune yakin sporu biraz azaltmayi dene, bak eksileri daha cabuk gorursun

bak tatlim bacagim baldirlarim agriyor feci yazmissin, kaslarin hamlamis durumdayken tartilman dogru degil. Kaslarin $uan kendini onariyor, onarim i$lemi yaparkende bi ce$it amino asit tutuyor kaslarin onarim icin...

buda tartida fazla cikmani sagliyor, kapish? sikma canini sen
1-2 gun dinlen, sonra tartil bak eksileri göreceksin

Semos iyi olmana sevindim cnmmm
Kas kütlesi benimde arttı sanırım tartı habire artıyordu

geldim caniko
diyet listelerine bir göz at istersen, menu icin fikir olur

Tesekkür ederim zeyascım...Dün keyfim kaçtı biraz...Listeden çıkmak istiyorum...Kendi basıma yol katedicem artık. ..

Semoşcum beni listeden alır mısın sana zahmet olacak...

Marian yaa, niye keyfin kacti?

Semos bugün 5 te kesicem yemeyi yoğurt ve ceviz yiycem en sonn

10/01 - 17/01

Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 67.60 (- gram)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73.400 ( -gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.00 (- gram)

Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 82.200 (- gram )

Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.30 ( - gram )

Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59,20 (- gram)

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 69.0 ( - gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 81.1 - 81.40 ( + 300 gram )
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)
Denvir ..... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)
Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)

Semos evet cnm basladimmm stepler yapmıyorum ama.. 6 da cikiyorum cnm isten

Kızlar listeye beni de ekleyin, boy 172 kg 56.7
Diyet ile birlikte perşembe günü 5 ten sonra yememeye başladım henüz tartılmadım 1 hafta dolduğunda yani bu perşembe tekrar tartılacağım. Arada kaçamak yaptığım oldu 2 kere çikolata yedim ama vermişimdir herhalde

geldim caniko
diyet listelerine bir göz at istersen, menu icin fikir olur

Marian yaa, niye keyfin kacti?

Masumun ters tavrından ilginç yorumlarından dün tadım kaçtı canım...Neyse görmezden gelip kendi hedefim için burda kalıp paylasım yapmaya devam etmek en iyisi...

Selam kizlar, Iyi guzel haftalar herkese..
Cumartesi bende fazla ciktim, regl baslangic gunumdu.. +600 gram..

Haftasonu da hayir diyemecegim kacamaklar yaptim.. ayrica mercimek corbasi, bulgur pilavi gibi beni de sisiren seyler yedim. Dun aksamda koca bir tabak makarnayla final yaptim.
Gecen ctesi 60.30, bu cumartesi 60.90
Cumartesi yatmadan once bi bakiim ddm, 63,30 gordum.. oha dedim kendi kendime.. :) bu sabah sadece + 900 le haftaya basladim. Bakalim haftaya neler gorcez..

Maşallah nsilim nekadar çok yedinde 3 kilo aldın...afiyet olsun canım neyseki 900 sana kalmış

Yemekte şehriye çorba pilav kurufasulye vardı salata yada yoğurt yoktu sadece iki servis kaşığı kurufasulye yedim (

Nesilcim sisliktir o bende bugün kurufasulye yedim yine sisicemm ((

Aynen, bencede sislik.. reglim de suruyor hala.. ama bu hafta daha cok dikkat edicem..
Haftalardir hic dikkat etmiyorum..
Simitler, pogacalar havada ucuyor..

Marian cim,

Bencede kalmalisin, kendin icin takimdan ayrilmak motivasyon ve devamlilik acisindan iyi olmayabilir.
kal sen kal

hadi nesiiiil 59 u görter bize artik beybiiii

Maşallah nsilim nekadar çok yedinde 3 kilo aldın...afiyet olsun canım neyseki 900 sana kalmış

zeeeyas cim, nassin kurban?

Yemekte şehriye çorba pilav kurufasulye vardı salata yada yoğurt yoktu sadece iki servis kaşığı kurufasulye yedim (

ovvv menu guzel, tadlari nasil yemeklerin guzelmi masum ?

Merhaba Semoşşş hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun )

Canım kızım 22 aylık arkada dişler çıkıyor sanırım zorluyor bizide zorluyor )) mız mız ağlıyor herşeye yaniii onunla uğraşıyorum evde makina hiç susmuyor döküyor saçıyor bişeyde demiyorum kim bilir ne kadar canı ağrı çekiyordur .....

Gelelim diyete hafta sonu hiç spor yapmadım cünkü acayip vucudum ağrıyordu bugun 30 dakika eliptik yapmayı planlıyorum yürüyüş yapamam çünkü bu saate kadar evi temizledim yoruldum zaten kızımda uyanır bugun yapamam ama yarın hem yürüyüş hem eliptik devam....

Ben öğle yemeklerini eğer sabah kahvaltısından sonra hazırlamazsam ev işi ile uğraşıyorum o an yemek yapamıyorum yaaa hemen gidip bişeylere saldırıyorum onu fark ettim bundan sonra kahvaltıdan sonra diyetlik hafif salatamı yemeğimi hazırlayacam acıkınca hemen yerim bu daha iyi olacak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…