Selam kizlar, Iyi guzel haftalar herkese..
Cumartesi bende fazla ciktim, regl baslangic gunumdu.. +600 gram..
Haftasonu da hayir diyemecegim kacamaklar yaptim.. ayrica mercimek corbasi, bulgur pilavi gibi beni de sisiren seyler yedim. Dun aksamda koca bir tabak makarnayla final yaptim.
Gecen ctesi 60.30, bu cumartesi 60.90
Cumartesi yatmadan once bi bakiim ddm, 63,30 gordum.. oha dedim kendi kendime.. :) bu sabah sadece + 900 le haftaya basladim. Bakalim haftaya neler gorcez..
Masumun ters tavrından ilginç yorumlarından dün tadım kaçtı canım...Neyse görmezden gelip kendi hedefim için burda kalıp paylasım yapmaya devam etmek en iyisi...
Tesekkür ederim canım...Pire için yorgan yakmaya değmez...Ben de sizlerle motive oluyorumkimseciklerdeeee yokkkk ADAAA kaçar spora see youuuu
hadi nesiiiil 59 u görter bize artik beybiiii
Merhaba Semoşşş hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun)
Canım kızım 22 aylık arkada dişler çıkıyor sanırım zorluyor bizide zorluyor)) mız mız ağlıyor herşeye yaniii onunla uğraşıyorum evde makina hiç susmuyor döküyor saçıyor bişeyde demiyorum kim bilir ne kadar canı ağrı çekiyordur .....
Gelelim diyete hafta sonu hiç spor yapmadım cünkü acayip vucudum ağrıyordu bugun 30 dakika eliptik yapmayı planlıyorum yürüyüş yapamam çünkü bu saate kadar evi temizledim yoruldum zaten kızımda uyanır bugun yapamam ama yarın hem yürüyüş hem eliptik devam....
Ben öğle yemeklerini eğer sabah kahvaltısından sonra hazırlamazsam ev işi ile uğraşıyorum o an yemek yapamıyorum yaaa hemen gidip bişeylere saldırıyorum onu fark ettim bundan sonra kahvaltıdan sonra diyetlik hafif salatamı yemeğimi hazırlayacam acıkınca hemen yerim bu daha iyi olacak .....
Semocum yaaa, tam 59 un ucuna geliorum.. sonra regl oluom, takilio kalio.. Biraz hareket yapcam artik..
evet haklisin canim ahhh su metabolizma bir calissa icmedigim bitki kalmadi bunaldim yani500- 600 gitse yine iyi diyecem bu kadar spora yemis bile olsam 200 gr daha fazla giderdiii ...cevremdekiler diyor ki ben gunluk senin gibi kardio calissam eririm diyorlar...
Zeyascım benim kiloyu da ekler misin...Telden giriyorum alıntılayamıyorum...66.00 kilo bu hafta10/01 - 17/01
Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 67.60 (- gram)
Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73.400 ( -gram )
Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.00 67.80(+800 gram)
Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 82.200 (- gram )
Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.30 ( - gram )
Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59,20 -59,70 (+500gram) (regl
Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 69.0 ( - gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 81.1 - 81.40 ( + 300 gram )
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)
Denvir ..... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)
Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram ) (Nerdesin baby?)
Canım hafta sonu liste paylaşmamıştık ya semocum dün listeyi bulmuş kilolarımızı yazalım diye.sanada günaydın..Günaydın
Zeyas bu eski listemi anlamadım ben cnm
ekledim canım.tebrik ederim buarada kocamann alkışşşşççZeyascım benim kiloyu da ekler misin...Telden giriyorum alıntılayamıyorum...66.00 kilo bu hafta
Aksam ofiste yedim yoğurt ve cevizi çıktım başka birşey yemedim acikmadimda migdem kuculmus sanırım 30 dk stepper yaptim ama tartı ne zaman ciksam 70.5 gosteriyor sabah .aksam ayni rakam ilginccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?