Tesekkur ederim canım benimGünaydın kısssllaaaaarrr ... dün çok dikkat ettim istediğim rakamı göremedim tartıda sabah ama 2 gün sonra regli günüm olduğundan sanırım.bunada şükür.
sabah kahvaltısında 2 adet krep yedim evde bir yumurta vardı 3 kişiye yetecek birşey yapmam gerekiyodu oyuzden böyle oldu. Ara olarak kahve ve fındık kuruüzüm yerim.akşamada yine yumurta yerim inş çıkıp marketten almam lazım.
yürüyüşümü yaparım yine ve ipimide atlarımm ohh miss
Yani yiyebilirsiniz cnm o eski moda yok artik az ve sık yemek yada proteini sınırlı yemek gibi.. Protein geç sindirildigi için geç aciktirir ve glisemin endeks düşüktür.güzel zayıflatır bence her öğün yenir:))
Merhaba kızlar ,
Sabah klasik kahvaltımı yaptım ama haşlanmış yumurtada tedim ek olarak..
Öğle
5 kaşık tavuk sote
bir bardak yoğurt
akşam ince bir dilim tost yanında salata
Kızlar bişey soracam klasik diyetisyenlerin verdiği listede haftada en fazla 2 yumurta var ayrıca yumurta yenildiği zaman peynir yok listede veee yoğurt hep bir çay bardağı ile öneriliyor şimdi halbuki yumurta tok tutuyor neden hergün yada bir gün durup bir gün önermiyorlar kilomu aldırıyor yoksa başarı öykülerinde okuduğumda genelde insanlar yumurtayı çok az yemişler ama yoğurt tüketilmiş anlamadım......
Ada spora kaçar spor bitince kızımda uyanmadıysa damlarım)))
evet haklisiniz geneli oyle liste veriyor ama yumurta yemeyince cabuk acikiyor insan yogurtta oyle tesekkurler cevabin icin..slm canım benim diyetisyen arkadaşım var, yumurtayı le seçmeli bırakıyor. yani peynir yemezsen hergün bi tane yiyebilirsin diyor. listelerinde genel de 1,5 ya da 2 su bardağı süt yada yoğurt var fakat bunları çay bardağı olarak tüm güne dağıtıyor. süt yada yoğurt seçimi yine kilo vermek isteyen kişiye bırakılıyor. umarım anlatabilmişimdir, kusura bakmayın ölece daldım aranıza
Merhaba kızlar ,
Sabah klasik kahvaltımı yaptım ama haşlanmış yumurtada tedim ek olarak..
Öğle
5 kaşık tavuk sote
bir bardak yoğurt
akşam ince bir dilim tost yanında salata
Kızlar bişey soracam klasik diyetisyenlerin verdiği listede haftada en fazla 2 yumurta var ayrıca yumurta yenildiği zaman peynir yok listede veee yoğurt hep bir çay bardağı ile öneriliyor şimdi halbuki yumurta tok tutuyor neden hergün yada bir gün durup bir gün önermiyorlar kilomu aldırıyor yoksa başarı öykülerinde okuduğumda genelde insanlar yumurtayı çok az yemişler ama yoğurt tüketilmiş anlamadım......
Ada spora kaçar spor bitince kızımda uyanmadıysa damlarım)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?