Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ne guzel kilo vermissinizz darisi basima aksamlari ne yiuorsunuz spor yapiyormusunuz...ben ayda 3 kiloya bile raziyim ...

Bugün yediklerim..

kahvalti:2 dilim ekmekle klasik kahvalti
arada:1 haslanmis yumurta
öylen:2 tane waffel
Aksam :1 tabal zeytin yagli sebze
En az 2 litre su ictim,

ne guzel kilo vermissinizz darisi basima aksamlari ne yiuorsunuz spor yapiyormusunuz...ben ayda 3 kiloya bile raziyim ...

şöyle söyliyeyim öncelikle boyum 1.62 şu anda 60 kiloyum 2 yıl öncesinde bi hamilelik geçirdim ve 25 kilo aldım hepsini de geri verdim :) artık son 5 kilom kaldı

hiç spor yapmadım bunun için ne vaktim var ne de enerjim 2 yaşındaki oğlumun peşinden koşuyorum yeterince:)
1 aylık diyetim boyunca 2 defa tam pizza simit pasta börek tatlı çikolata sayısını hatıramadığım kadar çok yedim :)
ama nası yedim o gün pizza mı yiycem sabah kahvaltımı yapıyorum öğleyin yemiyorum 3-4 gibi pizza yiyorum akşam da hiç birşey yemiyorum sabah kalktığımda bakıyorum kilo vermişim

yada tatlı mı yiycem o gn yada evde kek var ya onları öğle yemeğime koyuyorum ya da ara öğüne koyup o gün hiç ekmek yemiyorum simitte aynı şekilde 1 tane simiti öğle yemeğine koyuyorum yanında 1 bardak ayran gibi dengeliyorum ve istediğim herşeyi yiyorum patates kızartması bile :)

bunların dışında öğleye kadar menüm hep aynı :) belirli bi listem yok aslında kendimce uydurdum bişeyler ama etkili oldu

sabah: 1 yumurta tereyağında pişirilmiş,peynir avuçiçi kadar,yarım dilim ekmek
kahvaltıyı 9 30 gibi yapıyorum
öğle:1 tane haşlanmış yumurta,yarım dilim ekmek
1,1:30 gibi yapıyorum ardından yeşilçay
ilkindi:2-3 kaşık yoğurt,1 meyve ama ben meyve sevmediğim için yerine yeşil çayla birlikte 2-3 tane ligt bisküvi yiyiorum
4 gibi yiyorum
akşam:2-3 kaşık yoğurt elma sirkeli bol salata(yağ ve tuz koyuyorum çok abartmadan) ya sebze yemeği ya da çorba evde ne varsa yiyorum yağını falan az koymadan normal yemek yapıyorum burdaki kural porsiyonu küçült :)

hiç birşeyin ligtını yemiyorum bisküvi dışında yoğurdumu kendim mayalıyorum böyle yapmak daha mantıklı bence çünkü bütün diyet boyunca ligt şeyler tüketip yağdan tuzdan kesiyosun diyet bitip eski düzene dönünce hop geri geliyo kilolar :) bügüne kadar hiç geri verdiğimi almadım 2 yıl oldu

ayrıca 2 litre su içtim fazla içemiyorum maalesef akşam 6 dan sonra bişey yemedim diyemiycem evet yedim az yağda patlamış mısır yedim tuzsuz ama :) öyle 1 bardak değil doyana kadar yedim çok acıktığım zamanlarda yaptım bunu ve 8 de yeme içme bitti benim için ha bide günde 2 tane rulokat yedim :) herşeyi ölçülü yerseniz hiç bir sorun olmuyo
sadece zamanı ve miktarı önemli

çok yazdım ama herşeyimi anlattım işte ben böyle verdim kiloları :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Bergen çok relax bir basari hikâyesi okudum tebrik ederim cnmm

Merhaba herkese...
Menüm
sabah:1 poğaça çay
ara:türk kahvesi
Öğle:sebze yemeği ve yoğurt
ara:bitki çayı
akşam:sebze yemeği ve salata..
2,5 litre su
Ve 1 saat kadar da spor yapar günü kapatırım...

Öcelikle tebrik ederim bende sizin gibi düşünüyorum herşeyden az az ölçülü yiyerek zayıflamak istiyorum bende doğum yapalı 21 ay oldu doğuma 86 kilo girdim yaklaşık 19 kilo aldım hamileliğimde zaten öncede çook zayıf biri değildim...ama üzerime 73 kilo yapıştı resmen çook spor yapıyorum bu yüzden görenler 73 durduğumu düşünmüyor şaşırıyorlar hatta ama tartı gerçekleri yüzüme söylüyor ))

Bende bu sefer diyete başlarken sizin gibi yapmaya kafamda tasarladım cıss şeyleri öğle az az yiyeceğim akşamı hafif geçirip saat 17.00 dan sonra bişey yememe kararı aldım ve bunu artık bir yeme alışkanlığım olsun istiyorum böylece kilomu korurum yanlız akşamları arada midem guruldadığında beyaz leblebi bir avuç yiyiorum yanında koca bir bardak su gerçekten iyi geliyor....

Bende yoğurtumue vde yapıyorum yemeklerin yanında küçük bir kase günlük tüketiyorum yeşil çayı ben sabahları aç karnına bir fincan içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum ... bağırsaklarıma iyi geliyor su bende günde 2-2,5 tüketiyorum bir bardağım var tam yarım litre alıyor sabah uyandığımda ilk bir bardak tüketiyorum gün içerisinde de aynı bardakla (yarım litrelik )içiyorum...

paylaşımınız için teşekkürler kızım uyanmadan spora başlayayım ))))

O bardaktan ben de alıcam...Bardak sayıyorum artık...2 lt içiyorum da 2.5 lt olmadı hiç...Bu gün içmeye çalışıcam bakalım....

Ada cnm aciktihinda leblebi yerine tarcinli süt tavsiye ederim kan şekerini düzenler yağ yakar uykuda :)

Ada cnm aciktihinda leblebi yerine tarcinli süt tavsiye ederim kan şekerini düzenler yağ yakar uykuda :)
Haklısın ama sütü çok sevmiyorum hep kaçıyorum tarçını seviyorum ama sütü zor içiyorum arada deniyorum leblebi o anlık daha cazip geliyor sanırım ))

1 saat 10 dakika yürüyüşümü tamamladım sabahta kızımı dışarı çıkarmıştım biraz güneş görsün diye 45 dakikada dışarda gezmiştik....

akşama 30 dakika eliptik yapar günü kapatırım ))

sabah klasik kahvaltı
öğle
1 dilim kemekli ekmek ve haşlanmış yumurta

akşam
ince bir dilim tost yapacam yanında salata

kızlar spor çoook yaptığım için açıkcası günde kepekli kare ekmek olanlardan varya onlardan gün içerisinde 5 tane yemiş oluyorum.... ama spor yyapıyorum anca tutuyor ....

O bardaktan ben de alıcam...Bardak sayıyorum artık...2 lt içiyorum da 2.5 lt olmadı hiç...Bu gün içmeye çalışıcam bakalım....

Al canım kesinlikle tavsiye ederim zaten ben küçük bardaklaır hiç sevmem evimde koca koca dev gibi bardaklarım var..... )))

Merhaba herkese...
Menüm
sabah:1 poğaça çay
ara:türk kahvesi
Öğle:sebze yemeği ve yoğurt
ara:bitki çayı
akşam:sebze yemeği ve salata..
2,5 litre su
Ve 1 saat kadar da spor yapar günü kapatırım...

Merhaba,
menu cok basarili canim

Su da cidden önemli ben 3 lt tamamliyorum çok fark ediyorr

evet masum aynen katiliyorum, su cok fark ettiriyor !

Ya kizcelerim,

Yesil cayi cokmu az iciyorsunuz? fayda etmiyormu sizde?
Benim 3 tane yesil cay ictigim gunlerde ve icmedigim gunlerde acaip fark oluyor !

(gebelikten önce tabi, suan icemiyorum)

Ya kizcelerim,

Yesil cayi cokmu az iciyorsunuz? fayda etmiyormu sizde?
Benim 3 tane yesil cay ictigim gunlerde ve icmedigim gunlerde acaip fark oluyor !

(gebelikten önce tabi, suan icemiyorum)
2 bardak içiyorum ben...3.bardakta tansiyonum düşüyor nedense...ama düzenli değil tabi bu aklıma gelirse Düzenli içmeye calisacagım artık...

2 bardak içiyorum ben...3.bardakta tansiyonum düşüyor nedense...ama düzenli değil tabi bu aklıma gelirse Düzenli içmeye calisacagım artık...

Dene tabiki, umarim etkilerini hemen gorursun duzenli icitignde
sabah, öglen, aksam icildigi taktirde, etkisi daha uzun vadeli oluyor canim.
insallah dogumdan sonra, bebegime gaz yapmazsa ben duzenli 3tane icecegim.

Dene tabiki, umarim etkilerini hemen gorursun duzenli icitignde
sabah, öglen, aksam icildigi taktirde, etkisi daha uzun vadeli oluyor canim.
insallah dogumdan sonra, bebegime gaz yapmazsa ben duzenli 3tane icecegim.
Peki hangi çayı önerirsin bana...Akşam marketten alayım iş ödönüşü. ..

Peki hangi çayı önerirsin bana...Akşam marketten alayım iş ödönüşü. ..

tat olarak, damak tadimiz farkli olabilir :)
sade olanini ben pek sevmiyorum, naneli yesil cay en guzeli. limonluda fena degil

tat olarak, damak tadimiz farkli olabilir :)
sade olanini ben pek sevmiyorum, naneli yesil cay en guzeli. limonluda fena degil
Tat olarak değil etkisi çok olan çay önemli. ..naneli yeşil çay alayım o zaman. ..tesekkur ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…