Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tat olarak değil etkisi çok olan çay önemli. ..naneli yeşil çay alayım o zaman. ..tesekkur ederim canım

haha tadin önemi yok hepsini icerim diyosun yani
Evet naneli yesil cay kessinlikle

Cok ödem oluyorsanda, cok fayda sagliyor, hemde yag yakimini hizlandiriyor

teşekkür ederim canımm ne güzel spor yapıyosun bak sen daha sıkı zayıflarsın hamilelikten sonra vücut çok değişiyo biliyosun artık genç kızlık fiziğimiz yok :) ben de 1 ay sonra eliptik alıcam sıkılaşmam lazım :)

ben su içmeyi hiç sewmiyorum o yüzden senin gibi kocaman bir bardağım var :) onunla çabucak içiyorum 2 lt

insallah veririm kesinlikle eliptik bisikleti tavsiye ederim benim hem eliptik hemde yuruyus bandim var ama eliptik daha zor popoyu iyi topluyor..

insallah veririm kesinlikle eliptik bisikleti tavsiye ederim benim hem eliptik hemde yuruyus bandim var ama eliptik daha zor popoyu iyi topluyor..

işte benim sorunum :) belimde sıkıntı yok ama bütün kilom basende 48 kiloykende hep vardı basenim şunu anladım ki tamamen yok olmıycaklar ama incelseler kafi şimdi tatile gidicem muğaya annemlere dönüşte hemen alıp başlıyorum bakalım nolucak

Ne kadar ki bu eliptik bisiklet?? Ben de istiyorum almayı...

benimde ust tarafim incelmiyor yuryusle eliptikle bacaklar popo tamam topluyor guzel oluyor ama omuz kollar beni cok iri gosteriyor bi arkadasim spor egitmeni diyorki takilma sen spor yaptikca yediklerine dikkat ettikce hidecek omuz ve kollar diyor insallah goguslerimde buyuk duruyor yani ust tarafim daha kilolu alttrafta sorun yok senin isin daha kolay ust inceyse alt taraf kesinlikle eliptikle erir....

Semocum ben iki yeşil bir tanede beyaz cay iciyorum. Sallama çayların hic bir etkisi yok benim favorim caykur bergamutlu Yeşilçay 4 yildir onu iciyorum hic degistirmedim

Yeşil cay ictigimde daha az istahim oluyor ve fark ediyor kilo...

Umarım fark eder yani bi hafta - leri görürüm(

Ne kadar ki bu eliptik bisiklet?? Ben de istiyorum almayı...
canim ben coktaaan aldim 5 yil oldu alali ozaman 280 almistim ama simdi nedir bilmiyorum site ismi verebiyorum ama intertte var bende netten siparisle almistim..

Sabah :bir çb süt .1 portakal
Kahvaltı
Labne peynirli krep,7 zeytin,dom-salatalik

Öğlen
İki baget,bir parca tavuk göğüs, salata

Aksam
Yoğurt, 4 ceviz

3 lt su 2 yeşil 1 beyaz cay

Dükkânı kapadimm:)))

30 dakika eliptik yaptim cay iciyorum 1 avuc beyaz leblebi yedim....gunu kapattim
ayyyy inşallah gidecek bu kilolar...cicilerimi giyecem.

Merhaba kizlar...
Sabah:2 dilim ekmekle kahvalti
öylen: 5 tane pancek yaninda komposto
En az 1 litre su ictim ve öylenki panckeklerden sonra dükkani kapattim.

Kizlar yarin lapa yapmak istiyorum bana katilmak istiyen varmi?
canim sana onerim lapa yapmak cozum degil benfe denemistim zamaninda ama sonra bi sekilde normal yeme sekline geciliyor tekrar kilo aliniyor...bence normal yiyerek az az uzun badede kalici kilo ver ben simdi buna basladim..aksamlari 5 ten sonra yemiyorum bu coook etkili gun icerisinde az az sevdiklerimden yiyorum...sadece bir oneri ben tecrube etmistim lapayi yaptim nereye kadar boyle gider dedim...

Adacim lapa zaten sürekli yapilacak bir şey değil cnm en fazla hafta bir yada 10 günde sürekli yapılırsa zararli

Çok güzel ödem atıyor ama

Canim lapiyi zaten bende sürekli yapmiyoru Bu aralar artidayim ve nekar dikkat etsemde bir türlü veremiyorum
Bir iki gün disimi sikip yapsam iyi geleceyine eminim enazindan ödem atarim.

Günaydın kızlar...Kaç gündür iştahım pek yoktu zoraki yiyordum.
.Dudagımda uçuk çıktı o da çok etkiledi yemek yemekde zorlandım..Cumartesiden beri tartılmadım...Görenler artık yeter iyisin deyip de üstümdekiler emanet gibi durmaya başlayınca tartılayım dedim ve tartıda 65'i gördüm. ..Hedefime ulaştım ancak vücudum istediğim gibi değil. ..Sıkılaşmaya ihtiyacım var...Basenler tamamen gitmeyecek bunu anladım ancak bacaklarım daha derli toplu olmaya başladı ipten dolayı. ..Sayısını artırıp daha çok atlamam lazım başka türlü olmayacak....Bu arada zayıflayınca ayakkabı no da küçülür mü...Nıke spor ayakkabıyı severek almıştım yeni ayağım içinde yüzüyor resmen...Hedefim şimdi de 58 artık..

Bugunkü menüm
sabah:1 yumurta tavada pul biberli...2 dilim ekmek ve nescafe
ara:bitki çayı
öğle:kuru fasulye ve yoğurt
ara:1 bardak tarçınlı süt
akşam:lahana yemeği ve yogurt

Su içmek de zorlanıyorum..2 lt yi zor tamamlıyorum bu aralar bazen o da olmuyor....Akşam da yine bitki çayı içerim..Spor olarak da fırsat buldukca sayısız ip atlarım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…