Günaydın kızlar
Bergen çok relax bir basari hikâyesi okudum tebrik ederim cnmm
Tat olarak değil etkisi çok olan çay önemli. ..naneli yeşil çay alayım o zaman. ..tesekkur ederim canım
El mahkum napalım içerim artıkk...haha tadin önemi yok hepsini icerim diyosun yani
Evet naneli yesil cay kessinlikle
Cok ödem oluyorsanda, cok fayda sagliyor, hemde yag yakimini hizlandiriyor
Öcelikle tebrik ederim bende sizin gibi düşünüyorum herşeyden az az ölçülü yiyerek zayıflamak istiyorum bende doğum yapalı 21 ay oldu doğuma 86 kilo girdim yaklaşık 19 kilo aldım hamileliğimde zaten öncede çook zayıf biri değildim...ama üzerime 73 kilo yapıştı resmen çook spor yapıyorum bu yüzden görenler 73 durduğumu düşünmüyor şaşırıyorlar hatta ama tartı gerçekleri yüzüme söylüyor))
Bende bu sefer diyete başlarken sizin gibi yapmaya kafamda tasarladım cıss şeyleri öğle az az yiyeceğim akşamı hafif geçirip saat 17.00 dan sonra bişey yememe kararı aldım ve bunu artık bir yeme alışkanlığım olsun istiyorum böylece kilomu korurum yanlız akşamları arada midem guruldadığında beyaz leblebi bir avuç yiyiorum yanında koca bir bardak su gerçekten iyi geliyor....
Bende yoğurtumue vde yapıyorum yemeklerin yanında küçük bir kase günlük tüketiyorum yeşil çayı ben sabahları aç karnına bir fincan içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum ... bağırsaklarıma iyi geliyor su bende günde 2-2,5 tüketiyorum bir bardağım var tam yarım litre alıyor sabah uyandığımda ilk bir bardak tüketiyorum gün içerisinde de aynı bardakla (yarım litrelik )içiyorum...
paylaşımınız için teşekkürler kızım uyanmadan spora başlayayım))))
insallah veririm kesinlikle eliptik bisikleti tavsiye ederim benim hem eliptik hemde yuruyus bandim var ama eliptik daha zor popoyu iyi topluyor..teşekkür ederim canımm ne güzel spor yapıyosun bak sen daha sıkı zayıflarsın hamilelikten sonra vücut çok değişiyo biliyosun artık genç kızlık fiziğimiz yok :) ben de 1 ay sonra eliptik alıcam sıkılaşmam lazım :)
ben su içmeyi hiç sewmiyorum o yüzden senin gibi kocaman bir bardağım var :) onunla çabucak içiyorum 2 lt
insallah veririm kesinlikle eliptik bisikleti tavsiye ederim benim hem eliptik hemde yuruyus bandim var ama eliptik daha zor popoyu iyi topluyor..
Ne kadar ki bu eliptik bisiklet?? Ben de istiyorum almayı...işte benim sorunum :) belimde sıkıntı yok ama bütün kilom basende 48 kiloykende hep vardı basenim şunu anladım ki tamamen yok olmıycaklarama incelseler kafi şimdi tatile gidicem muğaya annemlere dönüşte hemen alıp başlıyorum bakalım nolucak
benimde ust tarafim incelmiyor yuryusle eliptikle bacaklar popo tamam topluyor guzel oluyor ama omuz kollar beni cok iri gosteriyor bi arkadasim spor egitmeni diyorki takilma sen spor yaptikca yediklerine dikkat ettikce hidecek omuz ve kollar diyor insallah goguslerimde buyuk duruyor yani ust tarafim daha kilolu alttrafta sorun yok senin isin daha kolay ust inceyse alt taraf kesinlikle eliptikle erir....işte benim sorunum :) belimde sıkıntı yok ama bütün kilom basende 48 kiloykende hep vardı basenim şunu anladım ki tamamen yok olmıycaklarama incelseler kafi şimdi tatile gidicem muğaya annemlere dönüşte hemen alıp başlıyorum bakalım nolucak
canim ben coktaaan aldim 5 yil oldu alali ozaman 280 almistim ama simdi nedir bilmiyorum site ismi verebiyorum ama intertte var bende netten siparisle almistim..Ne kadar ki bu eliptik bisiklet?? Ben de istiyorum almayı...
canim sana onerim lapa yapmak cozum degil benfe denemistim zamaninda ama sonra bi sekilde normal yeme sekline geciliyor tekrar kilo aliniyor...bence normal yiyerek az az uzun badede kalici kilo ver ben simdi buna basladim..aksamlari 5 ten sonra yemiyorum bu coook etkili gun icerisinde az az sevdiklerimden yiyorum...sadece bir oneri ben tecrube etmistim lapayi yaptim nereye kadar boyle gider dedim...Kizlar yarin lapa yapmak istiyorum bana katilmak istiyen varmi?
Canim lapiyi zaten bende sürekli yapmiyoru Bu aralar artidayim ve nekar dikkat etsemde bir türlü veremiyorumcanim sana onerim lapa yapmak cozum degil benfe denemistim zamaninda ama sonra bi sekilde normal yeme sekline geciliyor tekrar kilo aliniyor...bence normal yiyerek az az uzun badede kalici kilo ver ben simdi buna basladim..aksamlari 5 ten sonra yemiyorum bu coook etkili gun icerisinde az az sevdiklerimden yiyorum...sadece bir oneri ben tecrube etmistim lapayi yaptim nereye kadar boyle gider dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?