öğünlerinde salata da ye içine elma sirkesi koy o da çok etkiliBugunkü menüm
sabah:1 yumurta tavada pul biberli...2 dilim ekmek ve nescafe
ara:bitki çayı
öğle:kuru fasulye ve yoğurt
ara:1 bardak tarçınlı süt
akşam:lahana yemeği ve yogurt
Su içmek de zorlanıyorum..2 lt yi zor tamamlıyorum bu aralar bazen o da olmuyor....Akşam da yine bitki çayı içerim..Spor olarak da fırsat buldukca sayısız ip atlarım....
Günaydın kızlar...Kaç gündür iştahım pek yoktu zoraki yiyordum.
.Dudagımda uçuk çıktı o da çok etkiledi yemek yemekde zorlandım..Cumartesiden beri tartılmadım...Görenler artık yeter iyisin deyip de üstümdekiler emanet gibi durmaya başlayınca tartılayım dedim ve tartıda 65'i gördüm. ..Hedefime ulaştım ancak vücudum istediğim gibi değil. ..Sıkılaşmaya ihtiyacım var...Basenler tamamen gitmeyecek bunu anladım ancak bacaklarım daha derli toplu olmaya başladı ipten dolayı. ..Sayısını artırıp daha çok atlamam lazım başka türlü olmayacak....Bu arada zayıflayınca ayakkabı no da küçülür mü...Nıke spor ayakkabıyı severek almıştım yeni ayağım içinde yüzüyor resmen...Hedefim şimdi de 58 artık..
Gunaydin kızlarr :)))
Kızartma vardı karisik spagetti makarna ve mantar çorba...
Karisik kızartma ve mantar çorba yedim patateslerini yemedim ama
Evde pc yok..video izleyemiyorum kota sınırlı..ondan sguat vs yapamıyorum. ..Sadece ip şimdilik
Nasıl olmuş yaaaaaaa
Ama bence o iki kalça çok farklı ya okadar fark edermi resmen bazen olmuş birde ne kadar yapmak lazim bu hareketi kaç dk
Tamam bakıcam canımmhareket bu, cok basit ama yorucu :)
http://www.google.fr/imgres?imgurl=...&sa=X&ei=F93AVLrIN8HsUJyNhLAB&ved=0CCgQ9QEwAA
Semocum bor haftadır bi alet var evde onu kullanoyorum baya fark etti pantolonlarim filan. Birde gecen hafta kahvaltı öğlen arada meyve kuruyemiş aksam evde yoğurt yedim alışma haftasiydi incelme hissetmefim bu hafta 5 te kestim çok iyi oldu daha fazla fark etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?