Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

öğünlerinde salata da ye içine elma sirkesi koy o da çok etkili

Kızartma vardı karisik spagetti makarna ve mantar çorba...

Karisik kızartma ve mantar çorba yedim patateslerini yemedim ama

Canim o zaman diyet ve dikkat etme seklini böyle korumaya calis.
ve spora asilmaya bak, cardio degilde daha cok agirlik veya squat calis derim ben.

eneeeeeeeeeem, hedefe gelin kizlarrrr, 58 miii

Gunaydin kızlarr :)))

selam tatlisko

Kızartma vardı karisik spagetti makarna ve mantar çorba...

Karisik kızartma ve mantar çorba yedim patateslerini yemedim ama

afiyet bal seker olsun canim
iyi yapmissin patatesleri yememekle.

Evde pc yok..video izleyemiyorum kota sınırlı..ondan sguat vs yapamıyorum. ..Sadece ip şimdilik

Evde pc yok..video izleyemiyorum kota sınırlı..ondan sguat vs yapamıyorum. ..Sadece ip şimdilik

squata videa gerekmiyor canim
ilk baslarda, gunde 50 tane yapsan yeter. (1 hafta boyunca, baktin hamlamiyorsun artik)
75 e cikar, veya 50 yapmaya devam et ve agirlik al eline

Ama bence o iki kalça çok farklı ya okadar fark edermi resmen bazen olmuş birde ne kadar yapmak lazim bu hareketi kaç dk

Agirliklarimda var bende yapayım ama anlamadım nasıl olcakk

Ama bence o iki kalça çok farklı ya okadar fark edermi resmen bazen olmuş birde ne kadar yapmak lazim bu hareketi kaç dk

canim vucuda göre degisir tabi, dakika ile degilde sayi ile sayiliyor.
50 tane yaparak baslayabilirsin mesela, yada bacak kaslarin cok aliskin degilse fazla spora 30 la baslayabilirsin

Semocum bor haftadır bi alet var evde onu kullanoyorum baya fark etti pantolonlarim filan. Birde gecen hafta kahvaltı öğlen arada meyve kuruyemiş aksam evde yoğurt yedim alışma haftasiydi incelme hissetmefim bu hafta 5 te kestim çok iyi oldu daha fazla fark etti

Kızlar Merhaba ,

Çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yaww her gün 1,5 saat spor yapıyorum tartı hep yerinde sayıyor akşamları 5 ten sonra gerçekten bir avuç beyaz leblebi dışında bişey yemiyorum hatta açlıktan uykum bile kaçıyor ) ama tartı aynı diyor delirecem vucudum inanılmaz toplandı göbek bile indi ama bu tartı niye bana böyle yapıyor günlükte öyle abartmıyorum normal yumurtamı bile haşlanmı yiyiorum yağda falan yapmıyorum peynirim light 3 adet zeytin yiyiorum yani bu kadar spora bence bunların erimesi lazımmmmmmm

Tamam regli yaklaştı biliyorum acayip şişkinliğim var ama eğer regliden sonrada bu kilocuklar gitmezse bende problem var demek .....günde iki defa yeşil çay ve bir bardakta soğan suyu içiyorum.... geçen akşamda kirazsapı suyu yaptım içtim ödemi atsın diye bende tık yokkk garip değil mi tamam spor sayesinde gözle görülür bir incelme var ama tartı niye bişey demiyor kiiiii

Hııımmm bu arada biraz önce 1 saat 10 dakikalık yürüyşümü yaptım yürüyüş bandı olanlar bilirler yürüyüş hızım 6,4 -6,5 hızında yürüyorum koşarkende 7 e çıkıyorum .....eliptik akşama yapabilirmiyim bilmiyorum belki dışarı çıkarız eşimle o yüzden yapmaya bilirim.... sanki yapınca eriyormuyummm kiiii

Sporla diyet beraber cok guzel fark ediyor canim. Tebrik ederim kiz masummm foto at hele bize, bi görek seni :)

Canim bu squat hareket özellikle bacak basen kalca calistiriyor, bi dene istersen. Hemen fark edersin bacaklarinda.
Benim sorun bölgemde bacak basen kalca zaten... dogumdan sonra bu hareketi hergun duzenli yapmayi pilanliyorum.

Ada spor suresini biraz azalt birde ben spor eğer sabah tartilcaksam onceki aksam spor yapmıyorum

Akşamları leblebi yi kes bakalım o direk kh çünkü yoğurt yemeye çalış birde proteine ağırlık ver bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…