Kızlar Merhaba ,
Çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yawwher gün 1,5 saat spor yapıyorum tartı hep yerinde sayıyor akşamları 5 ten sonra gerçekten bir avuç beyaz leblebi dışında bişey yemiyorum hatta açlıktan uykum bile kaçıyor ) ama tartı aynı diyor delirecem vucudum inanılmaz toplandı göbek bile indi ama bu tartı niye bana böyle yapıyor günlükte öyle abartmıyorum normal yumurtamı bile haşlanmı yiyiorum yağda falan yapmıyorum peynirim light 3 adet zeytin yiyiorum yani bu kadar spora bence bunların erimesi lazımmmmmmm
Tamam regli yaklaştı biliyorum acayip şişkinliğim var ama eğer regliden sonrada bu kilocuklar gitmezse bende problem var demek .....günde iki defa yeşil çay ve bir bardakta soğan suyu içiyorum.... geçen akşamda kirazsapı suyu yaptım içtim ödemi atsın diye bende tık yokkk garip değil mi tamam spor sayesinde gözle görülür bir incelme var ama tartı niye bişey demiyor kiiiii
Hııımmm bu arada biraz önce 1 saat 10 dakikalık yürüyşümü yaptım yürüyüş bandı olanlar bilirler yürüyüş hızım 6,4 -6,5 hızında yürüyorum koşarkende 7 e çıkıyorum .....eliptik akşama yapabilirmiyim bilmiyorum belki dışarı çıkarız eşimle o yüzden yapmaya bilirim.... sanki yapınca eriyormuyummm kiiii
Ada spor suresini biraz azalt birde ben spor eğer sabah tartilcaksam onceki aksam spor yapmıyorum
Akşamları leblebi yi kes bakalım o direk kh çünkü yoğurt yemeye çalış birde proteine ağırlık ver bakalim
bugun oyle yapacam leblebi yok yogurt yada sutle tarcin deniyecem bir kac gun yapayim bskalim sonuc ne olacak...Ada spor suresini biraz azalt birde ben spor eğer sabah tartilcaksam onceki aksam spor yapmıyorum
Akşamları leblebi yi kes bakalım o direk kh çünkü yoğurt yemeye çalış birde proteine ağırlık ver bakalim
semocum yok gayet hizli nabzim kalbim deli gibi atiyor yavas degil dimdilik daha fazlasi beni zorlar spor salonunda egitmenler 5,5 oneriyorlar ama ben 6,5 kadar simdilik ciktim belki sonra vucud iyice acilinca 7 olabilir...Ada cim, vucudun kilo direnci yapmis olabilirmi?
yada cokmu fazla spor yapiyorsun? vucut kas yapiyor olabilirmi?
Suyu yeterince iciyormusun?
regli den ve ödem den olabilir...
veya tarti bozukmu, oda olabilir...
haftada 2 gun dinlenme yapiyormusun? hergunde spor yapma, kaslarinin dinlenmeye ihtiyaci var...
bu faktörlerin hepsini göz önunde bulundur tartiya ciktiginda canim...
vucudunun toparlanmis olmasi, iyi yani. Bosuna yapmiyorsun sporu.
canim 6.4 hiz az degilmi?
kosarkende 7 az gibi sanki...
cok hafif derecede spor yapmaninda cok faydasi yok diye dusunuyorum ben...
bunlari yaparken ter atiyormusun? kalp atislarin yukseliyormu?
Semocum ben iki yeşil bir tanede beyaz cay iciyorum. Sallama çayların hic bir etkisi yok benim favorim caykur bergamutlu Yeşilçay 4 yildir onu iciyorum hic degistirmedim
Yeşil cay ictigimde daha az istahim oluyor ve fark ediyor kilo...
Umarım fark eder yani bi hafta - leri görürüm(
semocum yok gayet hizli nabzim kalbim deli gibi atiyor yavas degil dimdilik daha fazlasi beni zorlar spor salonunda egitmenler 5,5 oneriyorlar ama ben 6,5 kadar simdilik ciktim belki sonra vucud iyice acilinca 7 olabilir...
5 gun yapiyorum cumartesi pazar yapmiyorum disarda geziyoruz o gunler oda bir yuruyus oluyor...ADAAAAAAAAAA:
haftada kac gun yapiyorsun spor?
bunu yapayim birde canim sagol onerilerin icin cici annecik....tm canim önemli olan nabzinin iyi atmasi, o zaman iyi yoldasin demek
interval training yapmaya calis band ta.
mesela 5 dakka yuru - 5 dakka ko$,
5 dakka yuru - 5 dakka kos.
boyle devam et, istedigin sureyi doldurana kadar
bilmem ac oldugum dogruuu ama kiracam bu zinciri insallah...aksam yemeklerinden yiyorum insallah bu regli siskinligidir...regli sonrasi bayagi gider diye umuyorumSallama icemiyorum ben cnm nortek yaseminli iciyorum ama sallamalar pek etkili değil diye biliyorum...
Adaaaa
Azmi yiyorsun acaba ??
Sallama icemiyorum ben cnm nortek yaseminli iciyorum ama sallamalar pek etkili değil diye biliyorum...
Adaaaa
Azmi yiyorsun acaba ??
bunu yapayim birde canim sagol onerilerin icin cici annecik....
Kızlar Merhaba ,
Çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum yawwher gün 1,5 saat spor yapıyorum tartı hep yerinde sayıyor akşamları 5 ten sonra gerçekten bir avuç beyaz leblebi dışında bişey yemiyorum hatta açlıktan uykum bile kaçıyor ) ama tartı aynı diyor delirecem vucudum inanılmaz toplandı göbek bile indi ama bu tartı niye bana böyle yapıyor günlükte öyle abartmıyorum normal yumurtamı bile haşlanmı yiyiorum yağda falan yapmıyorum peynirim light 3 adet zeytin yiyiorum yani bu kadar spora bence bunların erimesi lazımmmmmmm
Tamam regli yaklaştı biliyorum acayip şişkinliğim var ama eğer regliden sonrada bu kilocuklar gitmezse bende problem var demek .....günde iki defa yeşil çay ve bir bardakta soğan suyu içiyorum.... geçen akşamda kirazsapı suyu yaptım içtim ödemi atsın diye bende tık yokkk garip değil mi tamam spor sayesinde gözle görülür bir incelme var ama tartı niye bişey demiyor kiiiii[/QUOT]
bi doktora görün canım...Ben de kilo aldım ve ilk zamanlar habire kilo alıyordum meğer troid bezi yeterli çalışmıyormuş hap başlatıldı sonrasında hormonlar dengelenince kilo vermeye başladım..Tahlil yaptırmak iyi olur senin için....Bence de vermen lazımdı. .Yoksa tartı mı bozuk ki..
sabah ac kanina yesil cay
sonra yarim lt su
3 adet zeytin
1 yemek kasigi light peynir
haslanmis yumurta
3 adet kizarmis light ekmekform dan yedim
arada 2 cay ve su ictim
sonra temizlik yaptim veee sporumuda yaptim
biraz once
ispanak yemegi yapmistim ondan 10 yemek kasigi yedim yaninda kucuk kase yogurt 2 ince dilim kepekli ekmek ve yeme saatimi kapattim...
canim su iciyorum belirtmedim bugun boyle oldu temizlik yapacagimi biliyordum onceden yimurtami yedim yoksa kahvaltida yumurta yemiyorum hakkimi oglene sakliyorum tek fark bu canim...ama semocum o kadar spora ince 2 dilim kepekli ekmekten bisey olmaz gibi geliyor bana millet spor yapmadan yiyor zatenben bide ustune spor yapiyorum diye yedim onuda yemezsem kesin daha cok ac olurumAda cim nacizhane dusuncelerimi yaziyorum canim:
1) gunde 2 ögun yiyorsun, guzel ama her bunyede guzel olmayabilir, heleki metabolizman yava$sa o zaman ögün sayisini arttir.
(vucudun acaba bunu cok az olarak görupte, kilo direncimi yapiyor) ...
Her zaman mi 2 ögun yiyorsun canim, yoksa sadece bugun mu boyle oldu?
2) Bence gunluk aktivitelerine göre cok az yiyorsun.
3) aksam hergün karbonhidrat yeme derim ben, arada olsun bi sey olmaz ama.
4) bide burda sanki su cok eksik. yada tam olarak yazmadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?