Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ada cim, vucudun kilo direnci yapmis olabilirmi?
yada cokmu fazla spor yapiyorsun? vucut kas yapiyor olabilirmi?
Suyu yeterince iciyormusun?
regli den ve ödem den olabilir...
veya tarti bozukmu, oda olabilir...
haftada 2 gun dinlenme yapiyormusun? hergunde spor yapma, kaslarinin dinlenmeye ihtiyaci var...
bu faktörlerin hepsini göz önunde bulundur tartiya ciktiginda canim...

vucudunun toparlanmis olmasi, iyi yani. Bosuna yapmiyorsun sporu.

canim 6.4 hiz az degilmi?
kosarkende 7 az gibi sanki...
cok hafif derecede spor yapmaninda cok faydasi yok diye dusunuyorum ben...

bunlari yaparken ter atiyormusun? kalp atislarin yukseliyormu?

Ada spor suresini biraz azalt birde ben spor eğer sabah tartilcaksam onceki aksam spor yapmıyorum

Akşamları leblebi yi kes bakalım o direk kh çünkü yoğurt yemeye çalış birde proteine ağırlık ver bakalim

masumcuma katiliyorum her iki konuda, ADAAAAAAAAAA bilgine tatlis.

Ada spor suresini biraz azalt birde ben spor eğer sabah tartilcaksam onceki aksam spor yapmıyorum

Akşamları leblebi yi kes bakalım o direk kh çünkü yoğurt yemeye çalış birde proteine ağırlık ver bakalim
bugun oyle yapacam leblebi yok yogurt yada sutle tarcin deniyecem bir kac gun yapayim bskalim sonuc ne olacak...

semocum yok gayet hizli nabzim kalbim deli gibi atiyor yavas degil dimdilik daha fazlasi beni zorlar spor salonunda egitmenler 5,5 oneriyorlar ama ben 6,5 kadar simdilik ciktim belki sonra vucud iyice acilinca 7 olabilir...

sallama yesil cayda, hangi markayi kullaniyordun da, etkisini gormedin canim?

bide onun özel demleme sekli var, su 100 derece olmicak. (yoksa cayin icindeki anti oxidantlar öluyor)
onun icin su kaynadiktan sonra, az bekletilmeli ve suyun 80 derece olmasi gerekiyor.
cayi salladigin zamanda 3-5 dakika dan fazla durmicak suyun icinde. (yoksa cay aci oluyor)

hiiim bide sauna esofmanla yapiyorum sporu su gibi terliyorum

semocum yok gayet hizli nabzim kalbim deli gibi atiyor yavas degil dimdilik daha fazlasi beni zorlar spor salonunda egitmenler 5,5 oneriyorlar ama ben 6,5 kadar simdilik ciktim belki sonra vucud iyice acilinca 7 olabilir...

tm canim önemli olan nabzinin iyi atmasi, o zaman iyi yoldasin demek

interval training yapmaya calis band ta.
mesela 5 dakka yuru - 5 dakka ko$,
5 dakka yuru - 5 dakka kos.
boyle devam et, istedigin sureyi doldurana kadar

ADAAAAAAAAAA:

haftada kac gun yapiyorsun spor?

tm canim önemli olan nabzinin iyi atmasi, o zaman iyi yoldasin demek

interval training yapmaya calis band ta.
mesela 5 dakka yuru - 5 dakka ko$,
5 dakka yuru - 5 dakka kos.
boyle devam et, istedigin sureyi doldurana kadar
bunu yapayim birde canim sagol onerilerin icin cici annecik....

Sallama icemiyorum ben cnm nortek yaseminli iciyorum ama sallamalar pek etkili değil diye biliyorum...

Adaaaa
Azmi yiyorsun acaba ??

Sallama icemiyorum ben cnm nortek yaseminli iciyorum ama sallamalar pek etkili değil diye biliyorum...

Adaaaa
Azmi yiyorsun acaba ??
bilmem ac oldugum dogruuu ama kiracam bu zinciri insallah...aksam yemeklerinden yiyorum insallah bu regli siskinligidir...regli sonrasi bayagi gider diye umuyorum

sabah ac kanina yesil cay
sonra yarim lt su
3 adet zeytin
1 yemek kasigi light peynir
haslanmis yumurta
3 adet kizarmis light ekmekform dan yedim

arada 2 cay ve su ictim
sonra temizlik yaptim veee sporumuda yaptim

biraz once
ispanak yemegi yapmistim ondan 10 yemek kasigi yedim yaninda kucuk kase yogurt 2 ince dilim kepekli ekmek ve yeme saatimi kapattim...

Ada cim nacizhane dusuncelerimi yaziyorum canim:

1) gunde 2 ögun yiyorsun, guzel ama her bunyede guzel olmayabilir, heleki metabolizman yava$sa o zaman ögün sayisini arttir.
(vucudun acaba bunu cok az olarak görupte, kilo direncimi yapiyor) ...
Her zaman mi 2 ögun yiyorsun canim, yoksa sadece bugun mu boyle oldu?

2) Bence gunluk aktivitelerine göre ögunde yediklerin, cok az.

3) aksam hergün karbonhidrat yeme derim ben, arada olsun bi sey olmaz ama.

4) bide burda sanki su cok eksik. yada tam olarak yazmadin?

Son düzenleme:
canim su iciyorum belirtmedim bugun boyle oldu temizlik yapacagimi biliyordum onceden yimurtami yedim yoksa kahvaltida yumurta yemiyorum hakkimi oglene sakliyorum tek fark bu canim...ama semocum o kadar spora ince 2 dilim kepekli ekmekten bisey olmaz gibi geliyor bana millet spor yapmadan yiyor zatenben bide ustune spor yapiyorum diye yedim onuda yemezsem kesin daha cok ac olurum

Ada menu çok az kh fazla protein az cnm iki öğün yiyorsan dolu dolu olacak.. Suyu cogaltmalisin birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…