canim su iciyorum belirtmedim bugun boyle oldu temizlik yapacagimi biliyordum onceden yimurtami yedim yoksa kahvaltida yumurta yemiyorum hakkimi oglene sakliyorum tek fark bu canim...ama semocum o kadar spora ince 2 dilim kepekli ekmekten bisey olmaz gibi geliyor bana millet spor yapmadan yiyor zatenben bide ustune spor yapiyorum diye yedim onuda yemezsem kesin daha cok ac olurum
canim gunde 2 - 2,5 lt su iciyorum ... bende dr gitcem pazartesi....Cok spor yapanlarin fazla su tuketmesi gerek, yag hücrelerini parcaliyorsun, fazlaliklari atiyorsun, ter atiyorsun... onlarin bir yerden cikmasi gerek.
(buda ancak bol su icerek idrar yolu ile olur)
Vucutta su eksik olursa organlarin gerektigi gibi calismaz, gerektigi gibi calismazsa zayiflama olayinin gerceklesmesi zorlasir. Su cok önemli, heleki zayiflamada!
(Arabanin yagi bitti gibi yada az kaldi gibi dusun, motor gerektigi gibi calismaz, diger parcalara zarar verir)
Ekmek cok degil tatlim sadece aksam yeme, o iki dilim ekmegi öglen ye
ne kadar spor yaparsan yap aksam fazla karbonhidrat tavsiye de etmem $ahsen bende yemem.
aksam protein ye bol miktar.
Aksam yenilen ekmek, sabah ödem yapiyor gibime geliyor benim, bu ne kadar dogru bilmiyorum tabi :)
canim gunde 2 - 2,5 lt su iciyorum ... bende dr gitcem pazartesi....
sagol canim insallah 9 ay once yaptirmistim testi bisey cikmamisti sen aile hekiminde mi yaptirdin yoksa dahiliye mi gittinBen de veremiyordum...troid bezi yeterli calışmadıgı için kilo aldım habire...Hap baslattı doktor ondan sonra vücut çözüldü...Mutlaka görün doktora...önemli bişey yoktur inşallah. ..
Ablam hemşire aile hekimliğinde. ..Önce orada sonra hastanede kontrole gittim...sagol canim insallah 9 ay once yaptirmistim testi bisey cikmamisti sen aile hekiminde mi yaptirdin yoksa dahiliye mi gittin
Günaydın kizlarrr
Adacim aile hekimliğinde yaptirabilirsin
Ama çıkacağını sanmiyorum
Ablam hemşire aile hekimliğinde. ..Önce orada sonra hastanede kontrole gittim...
Bizim genetik. ..bende de bu yaz çıktı...ilacı baslamadan önce cok halsizdim basım çok agrıyordu...elim ayagım titriyordu tansiyon düşüyordu sürekli uyku modundaydım ve cabuk yoruluyordum.ilaca basladım rahatladım bıraktığımda eski belirtiler oldu...ömürlük benimki...baslangıc dozda benim ilacım...zaman zaman kontrole göre dozu artırabilir de aynı da kalabilir...içmeyenlerde var ama ben kullanınca daha dinç ve iyi oldum..memnunum...Canım bişey soracam bu ilaca başlarken herhangi bir yan etki yaptı mı sende ???? bazen diyorlar kalp çarpıntısı oluyor diye o yüzden sordum..
Birde bu ilacı ne kadar süre içeceksin dr bişey dedi mi? ilacı bırakınca hızla kilo yerine geri geliyormuş araştırdım netten dr konuştun mu sordun mu ?
Son bir soru daha ailede de bu rahatsızlığı yaşayanlar var mı irsimi acaba ???
Bizim genetik. ..bende de bu yaz çıktı...ilacı baslamadan önce cok halsizdim basım çok agrıyordu...elim ayagım titriyordu tansiyon düşüyordu sürekli uyku modundaydım ve cabuk yoruluyordum.ilaca basladım rahatladım bıraktığımda eski belirtiler oldu...ömürlük benimki...baslangıc dozda benim ilacım...zaman zaman kontrole göre dozu artırabilir de aynı da kalabilir...içmeyenlerde var ama ben kullanınca daha dinç ve iyi oldum..memnunum...
Genetik değil ya cıkmaz bencede. .Bunlar bir takım belirtileri zaten. ..Vücut kilitlenmiştir sanırım...Cevabın için teşekkürler canım ben de çıkarmı bilmiyorum ama bakalım değilse vucud kendini belli bir süre kitliyor o döneme denk geldim sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?