Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese selam. p.tesi başladım. 2 kg verdim.üstelik regliyim.hedefime 10 kilo kaldı.üstelik hiç bir şey kısmasan herşeyi yedim.

Cok spor yapanlarin fazla su tuketmesi gerek, yag hücrelerini parcaliyorsun, fazlaliklari atiyorsun, ter atiyorsun... onlarin bir yerden cikmasi gerek.
(buda ancak bol su icerek idrar yolu ile olur)

Vucutta su eksik olursa organlarin gerektigi gibi calismaz, gerektigi gibi calismazsa zayiflama olayinin gerceklesmesi zorlasir. Su cok önemli, heleki zayiflamada!
(Arabanin yagi bitti gibi yada az kaldi gibi dusun, motor gerektigi gibi calismaz, diger parcalara zarar verir)

Ekmek cok degil tatlim sadece aksam yeme, o iki dilim ekmegi öglen ye
ne kadar spor yaparsan yap aksam fazla karbonhidrat tavsiye de etmem $ahsen bende yemem.
aksam protein ye bol miktar.

Aksam yenilen ekmek, sabah ödem yapiyor gibime geliyor benim, bu ne kadar dogru bilmiyorum tabi :)

Sabah iki elma (1 yetmedi)

Kahvaltı; 4 galeta uzunlardan.zeytin.peynir

Öğlen; kızartma karışım patates haric,zero bir kase mantar çorba

Aksam; tarcinli yoğurt,4 ceviz

3 lt su iki yeşil cay
Spor yapicam

Dükkân kapandı :))

bütün yazılanları okudum canlarım mariancım sen bu hızla 58i de görürsün canım.semocum squat hareketi için teşekkürler bende yapacağım ama çok zor gibi.veee adacığım sna gelince senin kesinlikle bir dahiliye uzmanına görünmen lazım troidlerine baktırman lazım insülin direncine baktırman lazım çünkü bu hiç normal değil.bukadar spora kesinlikle vermen lazımdı.yürüyüş hızınd çok ideal çünki ben 6 dan yukarıda yürüyemiyorum koşmam gerekiyor ozman.dahiliye uzmanına gidemezsen eğer mutlaka aile hekimine gidip kan tahlili yaptır.

zeyasciiim haklisin bende esimle konustum bunu pazartesi aile hekimi bana cook yakin oraya gidecem ac karnina gidip hemen kan vereyim...gercekten normal degil benim gibi spor yapanlar yedikleri halde kilo veriyorlar ben sauna esofmanlari giyiyorum deli gibi spor yapiyorum sonuc ayni tarti ...biliyormusun bazi gunlerde 100 gr fazla bile cikiyorum komik degil mi....ama bundan 9 ay once yaptirmistim bisey cikmamisti ...bakalim hayirlisi

canim gunde 2 - 2,5 lt su iciyorum ... bende dr gitcem pazartesi....

canim gunde 2 - 2,5 lt su iciyorum ... bende dr gitcem pazartesi....

Ben de veremiyordum...troid bezi yeterli calışmadıgı için kilo aldım habire...Hap baslattı doktor ondan sonra vücut çözüldü...Mutlaka görün doktora...önemli bişey yoktur inşallah. ..

Ben de veremiyordum...troid bezi yeterli calışmadıgı için kilo aldım habire...Hap baslattı doktor ondan sonra vücut çözüldü...Mutlaka görün doktora...önemli bişey yoktur inşallah. ..
sagol canim insallah 9 ay once yaptirmistim testi bisey cikmamisti sen aile hekiminde mi yaptirdin yoksa dahiliye mi gittin

Bu akşam kaçamak yaptım. ..patlamış mısır yedim...mandalina vs işte. ..Regl olacağım bir ağırlık halsizlik üstümde...

Günaydın kizlarrr

Adacim aile hekimliğinde yaptirabilirsin
Ama çıkacağını sanmiyorum

69.5 çıktım sabah ama baya inceldim nasıl oluyor anlamadım valla sporda yaptığım için sistim yine bu aksam yapmiycam spor bakalım yarin sabah kaç cikicam

Günaydın kizlarrr

Adacim aile hekimliğinde yaptirabilirsin
Ama çıkacağını sanmiyorum

Aile hekimliğine pazartesi gideceğim canım bakalım ne çıkacak ama dediğim gibi 9 ay önce yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ailede de böyle bir rahatsızlık yok...Hatta ben burada ilk diyete başladığımdada aynı şey oldu 1-2 hafta hiç kilo veremedim aynı şekilde spor yapıyordum ozamanda yakınıyordum böyle sonra yine gitmiştim aile hekimine yine bişey çıkmamıştı.... Sonra kendiliğinden yavaş yavaş gitmeye başlamıştı kilom ki ozaman 75 ile başlamıştım 71,800 e kadar düşmüştüm sonra ama uzun vadede düşmüştüm bu kiloya yani millet 1,5 -2 ayda verirken bu kiloyu ben 3,5 ayda ancaa vermiştim....

Ama moralim bozulmadı dersem yalan olurrr... yani o kadar uğraşıp kilo veremedğimi görünce ne oluyor diyorum ... birazdan spora başlayacam nasılsa cumartesi pazar spor yapmıyorum dinlenirim tartıya takılmayacam bu hafta gerçekten popom bacaklarım çook toparlandı göbeğim bile indi...

Tartının pilini değiştirdim yine aynı rakamı verdi sonra yerini değiştirdim oooo bir sürü farklı kilolar verdi ben yine işaretlediğim yere koydum tartıyı sabit kalsın yerinde...

Ablam hemşire aile hekimliğinde. ..Önce orada sonra hastanede kontrole gittim...

Canım bişey soracam bu ilaca başlarken herhangi bir yan etki yaptı mı sende ???? bazen diyorlar kalp çarpıntısı oluyor diye o yüzden sordum..

Birde bu ilacı ne kadar süre içeceksin dr bişey dedi mi? ilacı bırakınca hızla kilo yerine geri geliyormuş araştırdım netten dr konuştun mu sordun mu ?

Son bir soru daha ailede de bu rahatsızlığı yaşayanlar var mı irsimi acaba ???

Bizim genetik. ..bende de bu yaz çıktı...ilacı baslamadan önce cok halsizdim basım çok agrıyordu...elim ayagım titriyordu tansiyon düşüyordu sürekli uyku modundaydım ve cabuk yoruluyordum.ilaca basladım rahatladım bıraktığımda eski belirtiler oldu...ömürlük benimki...baslangıc dozda benim ilacım...zaman zaman kontrole göre dozu artırabilir de aynı da kalabilir...içmeyenlerde var ama ben kullanınca daha dinç ve iyi oldum..memnunum...

Cevabın için teşekkürler canım ben de çıkarmı bilmiyorum ama bakalım değilse vucud kendini belli bir süre kitliyor o döneme denk geldim sanırım...

Cevabın için teşekkürler canım ben de çıkarmı bilmiyorum ama bakalım değilse vucud kendini belli bir süre kitliyor o döneme denk geldim sanırım...
Genetik değil ya cıkmaz bencede. .Bunlar bir takım belirtileri zaten. ..Vücut kilitlenmiştir sanırım...

Ada sende birşey cikmiycak cnm ben eminim sen bugün spor yapma sabah bi tatil bende yapmiycam spor yaintarti fazla gsteriyor çünkü

Verdiğin emegin karşılığını alamamak çok kotu biliyorum bende oyleydim çünkü halada oyleydim benden çok yiyenler daha fazla kilo erdi hep birde proteini artır cnm sen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…