Ada sende birşey cikmiycak cnm ben eminim sen bugün spor yapma sabah bi tatil bende yapmiycam spor yaintarti fazla gsteriyor çünkü
Verdiğin emegin karşılığını alamamak çok kotu biliyorum bende oyleydim çünkü halada oyleydim benden çok yiyenler daha fazla kilo erdi hep birde proteini artır cnm sen,
aksam yapmayacam canim...hic halim yok canim istemiyor zaten yemegimide yedim gunu kapattim bakalim yarin randevu aldim bi insulin direncimede baktiracam...Ada bari aks yapma birşey yanı sen bjilirsin asma fazla sporda zararlı cuma lati yapma ctesi yap yine 5 gün olur
İyi yapmışsın canım insülin direncin olduğunu düşünüyorum ben .birara bendede çıkmıştı ne yaptıysam 75 altına düşemiyordum ilaç kullandım sonra kilo bermeye başladım belki halada vardır ama ben dikkat ettiğimde kilo verebiliyorum.liste içinde twşwkkürler canımaksam yapmayacam canim...hic halim yok canim istemiyor zaten yemegimide yedim gunu kapattim bakalim yarin randevu aldim bi insulin direncimede baktiracam...
rica ederim canim. .. zeyascim bisey soracam insulin icin aldigin ilac sende yan etki yaptimi biraktiktan sonra ilaci kilo cok aldin mi ne kadar sure kullandin ilaci hep mi kullanmak gerekiyor gerci yarin gidiyorum dr bakalim ne diyecek bende insulin direncinden supheleniyorum...İyi yapmışsın canım insülin direncin olduğunu düşünüyorum ben .birara bendede çıkmıştı ne yaptıysam 75 altına düşemiyordum ilaç kullandım sonra kilo bermeye başladım belki halada vardır ama ben dikkat ettiğimde kilo verebiliyorum.liste içinde twşwkkürler canım
Bir kutu kullandım ben kontrole çağırmıştı doktor gitmedim sonrasında 66ya kadar düştüm hamile kaldım ben bi yan etkisini görmedim çok kolay kilo verdim ama onu hatırlıyorum.rica ederim canim. .. zeyascim bisey soracam insulin icin aldigin ilac sende yan etki yaptimi biraktiktan sonra ilaci kilo cok aldin mi ne kadar sure kullandin ilaci hep mi kullanmak gerekiyor gerci yarin gidiyorum dr bakalim ne diyecek bende insulin direncinden supheleniyorum...
ayyyy deminden beri esimle savasiyorum gitsek dr bile ilavi kullandirmam o tur ilaclar pankreasta tembellik yapiyormus yok ilaca bagimli olunuyormus kiracaksam insulini sporla kir diyor anlatiyorum anlamiyor dedim ozaman ne diye gidecegiz dedim offff gecen seferde boyle olmustum kan grubuna gore beslenerek kilo vermistim hatirliyorum kan grubuna tekrar mi donsem ayyt ben yumurta yedikce hic kilo veremiyorum benim kan grubu 0 rh pozitif tekrar kan grubuna bir bakayim hatirlarsanix ben ilk yaptigimda 71.800 lere kadar dusmustum sonra tatil fslan birakmistim bu hafta deniyecem kan grubunuBir kutu kullandım ben kontrole çağırmıştı doktor gitmedim sonrasında 66ya kadar düştüm hamile kaldım ben bi yan etkisini görmedim çok kolay kilo verdim ama onu hatırlıyorum.
ayyyy deminden beri esimle savasiyorum gitsek dr bile ilavi kullandirmam o tur ilaclar pankreasta tembellik yapiyormus yok ilaca bagimli olunuyormus kiracaksam insulini sporla kir diyor anlatiyorum anlamiyor dedim ozaman ne diye gidecegiz dedim offff gecen seferde boyle olmustum kan grubuna gore beslenerek kilo vermistim hatirliyorum kan grubuna tekrar mi donsem ayyt ben yumurta yedikce hic kilo veremiyorum benim kan grubu 0 rh pozitif tekrar kan grubuna bir bakayim hatirlarsanix ben ilk yaptigimda 71.800 lere kadar dusmustum sonra tatil fslan birakmistim bu hafta deniyecem kan grubunu
E ozaman gitmenin bi anlamı ypk adacım. Kendi vücudunu tanıman güzel ozaman kangrubu diyeti yap bakalım.buarada bendeayyyy deminden beri esimle savasiyorum gitsek dr bile ilavi kullandirmam o tur ilaclar pankreasta tembellik yapiyormus yok ilaca bagimli olunuyormus kiracaksam insulini sporla kir diyor anlatiyorum anlamiyor dedim ozaman ne diye gidecegiz dedim offff gecen seferde boyle olmustum kan grubuna gore beslenerek kilo vermistim hatirliyorum kan grubuna tekrar mi donsem ayyt ben yumurta yedikce hic kilo veremiyorum benim kan grubu 0 rh pozitif tekrar kan grubuna bir bakayim hatirlarsanix ben ilk yaptigimda 71.800 lere kadar dusmustum sonra tatil fslan birakmistim bu hafta deniyecem kan grubunu
evet canim deniyecem elbet kirilacak bu direnc sporada devamE ozaman gitmenin bi anlamı ypk adacım. Kendi vücudunu tanıman güzel ozaman kangrubu diyeti yap bakalım.buarada bende
0 pozitifim ama yumurta yediğimde çok güzel kilo veriyorum.her bünye farklı işte
Evet canim tartildim fakat vakit bullup bildirim yapamadim hemen yapim.Kimse bildirim yapmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?