Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İnşallah cıkmaz canım sağol ... Ama Masum ben uslu durmadım tatil yapmadım 1 saat 10 dakika yürüdüm 10 dakikada twist aletimle twist yaptım yanlar iyi eriyor.. akşama 20 dakiada eliptik yapacam varsın tartı + göstersin elbet kırılacak bir noktada sabırla 5 gün spor yapacam en azından vucudum çook şekillendi ....Evet haklısın proteine ağırlık verecem bu hafta proteine ağırlık verirsem bir sonraki hafta ne olacak sabırla bekliyorum..İçim rahat etsin diye pazartesi dr da gidecem...
Ben bu kadar spor yapıyorum birde sabahları hergün ev süpür sil banyo tuvalet yıka yani hergün bunlarıda yapıyorum bunlarda hareket. kızım küçük olduğu için heryere bişeyler döküyor mutlaka hergün süpürüyorum ve siliyorum ...yani evdeyim ama oturmuyorum ... Ben çalıştığım zaman hep oturuyordum çalışırken dinleniyormuşum vallaha .....

10/01 - 17/01

Mariana .. (78,0) - (toplam -09.40) ... 67.60- 66.0 (- 1600 gram)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03.00) ... 73.40- 73,20 (- 200 gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplm +10.8) ... 81.1 - 81.40 ( + 300 gram )

Sisilm ..... ( 67.9) - (toplam -o7.50) ... 59,20 -59,70 (+ 500 gram ) regl

Nesil ....... (72.0) - (toplam -11.50) ... 60.30 - 60.90 (+ 600 gram ) regl

Masum ..... (71.0) - (toplam -03.30) ... 69.0 - 69.80 ( + 800 gram )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10.0) ... 67.00- 67.80 (+ 800 gram )

----------------------------------------------------------------------------------------------------

KAYIPLAR

Antepli..... (85.0) - (toplam -0.70) ... 82.2 - ? (- ? gram )
Kokoml .... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - ? gram )
Denvir ..... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68?4 - ? ( - ? gram )
Sinifci ..... (68.5) - (toplam - 02.20) ... 66,3 - ? ( - ? gram )

Semo yok sanırım listeyi buldum yarın kolaylık olsun bize hoş benimki iç açıcı değil ama olsun

kizlar aile hekimligi insülin direncini olcmuyor diye biliyorum dahiliye insülin direncini olcer degilmi yarin icin ozel hastaneden randevu alayim...

Ada bari aks yapma birşey yanı sen bjilirsin asma fazla sporda zararlı cuma lati yapma ctesi yap yine 5 gün olur

Ada bari aks yapma birşey yanı sen bjilirsin asma fazla sporda zararlı cuma lati yapma ctesi yap yine 5 gün olur
aksam yapmayacam canim...hic halim yok canim istemiyor zaten yemegimide yedim gunu kapattim bakalim yarin randevu aldim bi insulin direncimede baktiracam...

aksam yapmayacam canim...hic halim yok canim istemiyor zaten yemegimide yedim gunu kapattim bakalim yarin randevu aldim bi insulin direncimede baktiracam...
İyi yapmışsın canım insülin direncin olduğunu düşünüyorum ben .birara bendede çıkmıştı ne yaptıysam 75 altına düşemiyordum ilaç kullandım sonra kilo bermeye başladım belki halada vardır ama ben dikkat ettiğimde kilo verebiliyorum.liste içinde twşwkkürler canım

Sabah ; 1 elma

Kahvaltı; krep arasına peynir, 7 zeytin

Öğlen;1.5 servis kaşığı et kavurma,iki tabak salata

Aksam; 1 kase yoğurt,bir avuç kuruyemiş

3 lt su 1 yeşil cay dükkân kapandı,sabah ola hayrola:)))

rica ederim canim. .. zeyascim bisey soracam insulin icin aldigin ilac sende yan etki yaptimi biraktiktan sonra ilaci kilo cok aldin mi ne kadar sure kullandin ilaci hep mi kullanmak gerekiyor gerci yarin gidiyorum dr bakalim ne diyecek bende insulin direncinden supheleniyorum...

Bir kutu kullandım ben kontrole çağırmıştı doktor gitmedim sonrasında 66ya kadar düştüm hamile kaldım ben bi yan etkisini görmedim çok kolay kilo verdim ama onu hatırlıyorum.

Bir kutu kullandım ben kontrole çağırmıştı doktor gitmedim sonrasında 66ya kadar düştüm hamile kaldım ben bi yan etkisini görmedim çok kolay kilo verdim ama onu hatırlıyorum.
ayyyy deminden beri esimle savasiyorum gitsek dr bile ilavi kullandirmam o tur ilaclar pankreasta tembellik yapiyormus yok ilaca bagimli olunuyormus kiracaksam insulini sporla kir diyor anlatiyorum anlamiyor dedim ozaman ne diye gidecegiz dedim offff gecen seferde boyle olmustum kan grubuna gore beslenerek kilo vermistim hatirliyorum kan grubuna tekrar mi donsem ayyt ben yumurta yedikce hic kilo veremiyorum benim kan grubu 0 rh pozitif tekrar kan grubuna bir bakayim hatirlarsanix ben ilk yaptigimda 71.800 lere kadar dusmustum sonra tatil fslan birakmistim bu hafta deniyecem kan grubunu

Bak o da olabilir. ..Kan grubuna göre yasak olan neyse onları azalt öyle dene bakalım. ..birden gidecek kilo senden inanıyorum. ..Bozma moralini..

E ozaman gitmenin bi anlamı ypk adacım. Kendi vücudunu tanıman güzel ozaman kangrubu diyeti yap bakalım.buarada bende
0 pozitifim ama yumurta yediğimde çok güzel kilo veriyorum.her bünye farklı işte

E ozaman gitmenin bi anlamı ypk adacım. Kendi vücudunu tanıman güzel ozaman kangrubu diyeti yap bakalım.buarada bende
0 pozitifim ama yumurta yediğimde çok güzel kilo veriyorum.her bünye farklı işte
evet canim deniyecem elbet kirilacak bu direnc sporada devam

Adacim ben o ilacı iki sene kullandım bagimlilik filan yapmiuor cnm zaten sende insulin direnci olduğunu düşünmüyorum varsa bile ilaçsızda çözülüyor mesela karatay ve dukan yapanlar kurtuluyor indulin direncinden glisemin endeks dusuk beslendikleri için senin menüleri gözden geçirmek lazım

Bende ab+ im bana tavuk yoğurt yasak ama ben onları yedigimde mükemmel kilo veriyorum

Dün vakit bulup bildiri yapamadim kizlar önce dün yediklerimi yazim..
Dün sabah ,öylen,aksam pirinc lapasi yedim
1bucuk litre su ictim birde elma yedim.

Bugün tartilmadim ama kendimi baya hafif hissetim
bugünkü menüm..
Sabah:2 dilim ekmekle kahvalti
Öylen:1 tost
Aksam:biraz yesil fasulye ve yaninda 2 kasik bulgur pilavi
2 litrede su ictim.

Günaydın kızlar

Gecen hafta;69.8
Bu hafta; 68.6
Giden ; 1200
Reglim basladi çok iyi bir rakamdeil

Selam kızlar iyi haftasonları...Kilom bu hafta 65.00
Menüm
sabaheynir zeytin domates çay 2 dilim ekmek. .
Öğle:sebze yemeği ve yoğurt
ara:bitki çayı
akşam:balık ve salata
bol su ve bitki çayı bol egzersizli bir gün olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…