Tebrikler canim cok güzel vermissin bu hafta.Selam kizlar..
Seytanin bacagini kirdim sonunda.. 59 lu bi rakam gordum.. adacim gecen haftanin listesini bulmustu sagolsun..
Duzelttim, Masum, sislim, maria ve kendimi ekledim ben.. kayiplar bayadir yok.. haftaya silelim diye dusunuyorum..
Adacim ben yazdan beri surunuyorum ayni kilodaydim.. cok kafana takma, sabirla bekle bakalim.. dr icin son kararin ne oldu? Insallah bisey cikmaz, haberlerini bekliyorum canim.. :)
merhaba canim yarin kesin dr gidiyorum ne olduguna bir baktirayim icim rshat etsin hafta sonu okudum bayagi bir arastirdim insulin direnci gibi gozukuyor bendeki o kadar spora diyete 100 gr bile verememek beni cokk uzdu keske daha once gitseydim dr..herkes derdi bana sen cook az yiyorsun nasil bu kadar kilo aliyorsun derlerdi ben hep metabolizma diye gecerdim ....Selam kizlar..
Seytanin bacagini kirdim sonunda.. 59 lu bi rakam gordum.. adacim gecen haftanin listesini bulmustu sagolsun..
Duzelttim, Masum, sislim, maria ve kendimi ekledim ben.. kayiplar bayadir yok.. haftaya silelim diye dusunuyorum..
Adacim ben yazdan beri surunuyorum ayni kilodaydim.. cok kafana takma, sabirla bekle bakalim.. dr icin son kararin ne oldu? Insallah bisey cikmaz, haberlerini bekliyorum canim.. :)
bu arada tebrikler canim darisi benim basima diyeyim...Selam kizlar..
canim yarin kesin gidiyorum dr testleri yaptiracam bakalim ne diyecekler bide inanilmaz regli siskinligim var belim agriyor...Nesilcim tebrikler cnm benimde hayalim 58 tam 10 kilo 800 gr var hedefine
Listeye de eklemissin TSK ler ada ne yaptı acaba bende merak ettim
canim bana en iyi gelen aktardan alinan yesil cay sabah ac karnina iciyorum sabah kahvalti yapiyorum hemen calusiyor bagirsaklar...Kızlar kabızlık problemini cozemoyorum ben yaform çayda etki etmiyor artik
Sandoloz karışımı var çok iyi geliyor ama bağımlılık yaparsa diye korkuyorum
Nesilcim kilomu eklemişsin çokk mersi...Tebrikler 59 u gördünn darısı başımaSelam kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?