Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba Kızlar ,

yine kimsecikler yok NES uğramış sadece ...

hafta sonu kaçamaklarla geçti misafirim vardı eee haliyle pastalar kısırlar havada uçuştu ( Zaten bu cuma günü regli olmam gerekiyor tabii gününde olursam şimdiden şişlikler ve yemek yeme isteği arttı ....açıkcası bu sabahta pek dikkat edemedim ama akşam 17,00 dan sonra bişey yemiyerek başlıyorum ..... spor bugun yapamadım canım istemiyor sporada yarın başlayacağım..

yine kan grubuna uygun bişeyler yapıyorum ...inşallah sonuç alacağım . kızlar uğrayın yaza az kaldı devam paylaşıma...

Herkese merhaba. ..Yoğun ve yorucu bir haftasonundan çıktım..paylaşım yapamadım...Misafirlerim var, yarından itibaren düzenli spor yapmayı umut ediyorum. ..Çok hareket halindeyim ama yinede düzenli sporun yeri başka...Kilo kaybım var fakat iştah yok dişimden sıkıntılııyım istesemde yiyemiyorum...
Yeni arkadaslarda hoş gelmiş
Zeyas canım nerdesin kayıpsın..

Semo sende yoksun gerci iş yoğunluğun var biliyorum. ...Hep beraber motive olalım böyle gercekten ipin ucu kacar oldu...

slmm kızlar.. ben de aranıza katılayım diyorum, ne dersiniz yarın sabah tartılıp kilomu yazacam ama benim merak ettiğim bişey var.17:00 dan sonra bişey yenmeyecek ya buna yoğurtta mı dahil..yani su dışında hiç bişey yok mu?

Kızlar ben kendimi nerelerden atsam ne yapsam.kilo bildirimi yapmayacaağım bu hafta çok moralim bozuk . Sürwkli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.ama yarın başlıyorum tekrar spor ve diyete

Merhaba, seninle aynı durumdayız benim de 4,5 yaşında bir oğlum ve 10 aylık bir kızım var. 73 le başladım spor artı yediklerime dikkat ederek 69 oldum. Ama 1 kilo geri aldım bu sabah 69.900 idim. Yarın sabah tartılıp başlıyorum inş. Buarada benim de ideal olduğum kilo aralığı 58/60 boyum 168

Ay çok güldüm ya,benden 1tane dahamı var aceba Benimde boyum 168 mi 170mi bilmiyorum artık. Bazen 170im ben ama yıllarca 168 sandım...
bu durumda el ele veriyoruz sanırım

Günaydın tartı iniyor 69.2 bugünkü kilom
Regli günüm yarın

Yürümeye devam

Gunaydin kizlar..
Masum super cnm.. aynen dewam.. :)

Yani arklar hos geldiniz sizde..

Ya benim ne manyak bi bunyem var, beni bile sasirtiyo walla..
Ctesi sabah 60.30, pazar aksam 63.. ptesi sabah 61.6 gordum. Normalde pazartesileri cok dikkat ederim, aksam dondugumde daha az gorurum kilomu. Dun abarttim. Sadece 1 tost ve ayranla gunu bitirdim resmen.. sonrada bu gun tartilmiim diye tuttum kendimi, tartilsam 60,5 gorurum saniyodum. Yatmadan bi baktim, dayanamadim, 62,50.. basimdan kaynar sular dokuldu.. sabah 61.1 gordum ama dun aksamki hayal kirikligim hala suruyo..
Bence bu zamana kadar hep sabah aksam tartildim, zararini gormedim.. birkac gunde bir tartilip eksi gorememek cok uzer bence.. her firsatta tartilin bence..

Günaydın şrkerler... buhünki ilk hedefim 5 ten sonra yemek yememek gün içinde de elimdn geldiğince dikkat etcem.kahvaltıda mecbırwn hamur kozartması yedim 2 adet.şuan hastanedwyim oğlumun kolu kırılmıştı hatırlarsanız onu çıkarcaklar eve gidince ne yerim bilemiyorum. Tartıda korkunç şeyler görüyorum artık bemde hazır komuta aranozdayım

bende 67 kiloyum poff ..şöyle sabah kalktığımızda 10 kilo gitmiş olsa dimi .bir kiloyu bile vermek ne kadar zor ..ben hafta,içi işteyken dikkat ediyorum ama haftasonu ne oluyosa bana içimdeki kurt kadın ortaya çıkıyor homini gırtlak yiyip haftanın elektriğini atıyorum hafta içi bir kilo veriyorum hafta sonu o bir kiloyu alıyorum..böyle böyle aylardır cebelleşiorum kendimle bu bir kısır döngü oldu..

Canım bende sen gibiyim bir gün farklı bir gün farklı çıkıyor tartıda neye inanacam şaşırdım .... ben hergün sabah wc den sonra aç karnına tartılıyorum ama sinirlerim bozuluyor açıkcası.... bugun spora başlıyorum tekrar 3 gün arar verdim zaten bu hafta regli haftası ister istemez şişlik ve yeme isteğide var...

Zeyascım , tekrar geçmiş olsun .. aramıza dönmene sevindim ben yerimde sayıyorum hala )))

Merhaba Kızlar ,

1 saat yürüyüşümü tamamladım sabahta 1 saat kızımla dolaştım bugunlük spor yeterli .....

Gunaydin canlar..

Iki gundur ogleden sonradan sonra hic bisey yemiyorum.. guzel acikiyorumda ama sonuc kocaman ''SIFIR''..
#diren Nes..

Günaydın kızlar...İyice abarttım bu aralar...Ev arkadasım da basenli sen biraz kilo mu aldın dedim ...Yok dedi ben halimden memnunum seviyorum kendimi bu şekilde dedi Yani sanki biz çok mu abartıyoruz acaba...Birazcık rahatlayıp kendimizi bu halimizle de sevip kilo vermem gerek takıntısını kırdıgımızda hersey daha mı kolay olacak bilemedim..Kızın morali bozuldu ama kendisini savunma şekli hoşuma da gitti...Beni begenen böyle begensin vs....Tabiki biz de saglıgımız için ideal kıloya ulasmak istiyoruz ama eksi görmeyince üzülmeyelim...Ben bi ara aylarca kilo veremedim o kadar canım sıkılıyordu ki...Hem oruc tutuyordum hem de sahurda çok yemiyordum tabiki bu orucu zayıflamaak için tutmadım allah rızası için...Bu yanlış anlasılmasın ama ustune bide kılo alıp tum kıyafetler sıkmaya basladı..Bu aylarca sürdü motivasyon sıfırdı yani..Doktora gidip de troid yetersiz cıktı ve hapa basladıım patır patır gitti kilolar...Yani bi dönem vücut kendini kilitliyor..3 ay boyunca gram veremedim düşünün..Hatta dalga gectiler sen gibi bişi yemicez deri kemik kalırız diye...Çok şükür şimdi çoğu gitti azı kaldı. .Ama diyet yapamıyorum artık adet öncesi oldugum için belki..Sıkılaşmaya ihtiyacım var kilo vermekten ziyade...Çok hantallaştım sanki..Spor insanın iştahını kesiyor daha dinç yapıyor...Yaza az kaldı..58 kiloya da düşeceğim inşallah. ..

Günaydın
Çok mutluyum kizlar direnci kirdim gidiyor kilollar 68.6 çıktım bugun

Merhaba Kızlar ,

Maşallah dirençleri kırmışsınız ben hala yerimde sayıyorum spor yapmaktan diz kapağım ağrıyor ama yine bende tık yok ....kan grubuna benzer diyet yapıyorum inşallah bende kıracam... gerçi bu hafta regli haftam şişkinliğim var dolayısıyla pek tartıya yansımayacak gibi....

sabah,
1,5 yk peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
4 adet yeşil zeytin
3 kızarmış light form ekmek

öğle
soğan suyu
pirinç lapası

akşam
pirinç lapası

bu sabah kızımla 45 dakika yürüdük.. birazdan 30 dakika eliptik yapacam diz kapağım ağrıyor fazla yüklenmeyecem....

Canım o %80 bayanların savunma mekanızmasıdır... aslında oda farkındadır kilosunun ayrıca bak gör birkaç gün sonra diyete başlayacak ... çünkü o anlık savunmuş ama şuan içi içini yiyordur bence... hiç kimse kilolarıyla barışık olmuyor .. en zayıf insan bile kilo mu aldın denilince hemen bi yüz ifadesi değişiyor....

Senin maşallahın var çok hızlı gördüğüm kadarda kalıcı kilo veriyorsun ama ben bir türlü direnci kıramadım savaşıyorum resmen bir iki hafta bekleyecem sonra diyetisyene gidecem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…