İnersin yaa boşver ,bozma moralini...valla ben kilo veriyorsam herkes verir :)çok fazla kilo sorunu olan biri olmadım hiç,ilk çocuğum 4buçuk yaşında,o doğduktan sonra bi 8kilo falan almıştım.sporla vermiştim..bu ikinci doğum baya bir uğraştırdı beni,58-60arası iyiyim ben.73.7ile başladım diyetlere2haftadır da 5den sonra yememeye başladım,bence en kolayı bu.bugün 66.6yım..bence olacak bu sefer....normalde çok zor veririm ben
Merhaba, seninle aynı durumdayız benim de 4,5 yaşında bir oğlum ve 10 aylık bir kızım var. 73 le başladım spor artı yediklerime dikkat ederek 69 oldum. Ama 1 kilo geri aldımbu sabah 69.900 idim. Yarın sabah tartılıp başlıyorum inş. Buarada benim de ideal olduğum kilo aralığı 58/60 boyum 168
Ay çok güldüm ya,benden 1tane dahamı var aceba Benimde boyum 168 mi 170mi bilmiyorum artık. Bazen 170im ben ama yıllarca 168 sandım...
bu durumda el ele veriyoruz sanırım
Gunaydin kizlar..
Masum super cnm.. aynen dewam.. :)
Yani arklar hos geldiniz sizde..
Ya benim ne manyak bi bunyem var, beni bile sasirtiyo walla..
Ctesi sabah 60.30, pazar aksam 63.. ptesi sabah 61.6 gordum. Normalde pazartesileri cok dikkat ederim, aksam dondugumde daha az gorurum kilomu. Dun abarttim. Sadece 1 tost ve ayranla gunu bitirdim resmen.. sonrada bu gun tartilmiim diye tuttum kendimi, tartilsam 60,5 gorurum saniyodum. Yatmadan bi baktim, dayanamadim, 62,50.. basimdan kaynar sular dokuldu.. sabah 61.1 gordum ama dun aksamki hayal kirikligim hala suruyo..
Bence bu zamana kadar hep sabah aksam tartildim, zararini gormedim.. birkac gunde bir tartilip eksi gorememek cok uzer bence.. her firsatta tartilin bence..
Günaydın şrkerler... buhünki ilk hedefim 5 ten sonra yemek yememek gün içinde de elimdn geldiğince dikkat etcem.kahvaltıda mecbırwn hamur kozartması yedim 2 adet.şuan hastanedwyim oğlumun kolu kırılmıştı hatırlarsanız onu çıkarcaklar eve gidince ne yerim bilemiyorum. Tartıda korkunç şeyler görüyorum artık bemde hazır komuta aranozdayım
Günaydın kızlar...İyice abarttım bu aralar...Ev arkadasım da basenli sen biraz kilo mu aldın dedim ...Yok dedi ben halimden memnunum seviyorum kendimi bu şekilde dediYani sanki biz çok mu abartıyoruz acaba...Birazcık rahatlayıp kendimizi bu halimizle de sevip kilo vermem gerek takıntısını kırdıgımızda hersey daha mı kolay olacak bilemedim..Kızın morali bozuldu ama kendisini savunma şekli hoşuma da gitti...Beni begenen böyle begensin vs....Tabiki biz de saglıgımız için ideal kıloya ulasmak istiyoruz ama eksi görmeyince üzülmeyelim...Ben bi ara aylarca kilo veremedim o kadar canım sıkılıyordu ki...Hem oruc tutuyordum hem de sahurda çok yemiyordum tabiki bu orucu zayıflamaak için tutmadım allah rızası için...Bu yanlış anlasılmasın ama ustune bide kılo alıp tum kıyafetler sıkmaya basladı..Bu aylarca sürdü motivasyon sıfırdı yani..Doktora gidip de troid yetersiz cıktı ve hapa basladıım patır patır gitti kilolar...Yani bi dönem vücut kendini kilitliyor..3 ay boyunca gram veremedim düşünün..Hatta dalga gectiler sen gibi bişi yemicez deri kemik kalırız diye...Çok şükür şimdi çoğu gitti azı kaldı. .Ama diyet yapamıyorum artık adet öncesi oldugum için belki..Sıkılaşmaya ihtiyacım var kilo vermekten ziyade...Çok hantallaştım sanki..Spor insanın iştahını kesiyor daha dinç yapıyor...Yaza az kaldı..58 kiloya da düşeceğim inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?