Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Cunku sen iyisin dediğimde yokk diyordu...hhani o kadar zayıf 58 kılo basen müthiş yani...Ben basenliyim diyorum ama orantılı benim. ...dar gıymış bıde bu beni kilolu gösteriyor dedi...ekmek yemiyor ama abur cubur kuru yemişler götürüyor aksamları...hani kendi fizigim bana güzel göründü...hafif toplu olsam da orantısız değil...Ama adacım onun yaptığı gibi yapıcaksın aslında ben seviyorum bu halimi kocam beğenmiş beni deyip gececeksin canım...Ben masallah olup yemek yemedm tamam kacamaklar oldu ama tatlıyla aram yok pek...belki oradan yırtıyorum...

İşte benimde en büyük sorunum tatlı akşam olunca çay sefası başlıyor bizim eşimde bende çok çay içiyoruz ama ikimizde şeker kullanmıyoruz Allahtan.... Ama yanında tatlı bişeyler arıyoruz dün akşam evde tatlı yoktu ama eşim lokum çok sever normalde yüzüne bakmam lokumun ama o kadar canım tatlı istediki çayın yanında 2 tane yedim valla.....tutmaya çalışıyorum kendimi ama bazen başaramıyorum....

Aslında geçen sene bu zamanlar günlük tartıda 100 gr da versem bu beni çook güdülüyordu... ama şimdi tartıya çıkıyorum hiç yerinden oynamayınca sallıyorum sanırım....üstelik bazen + bile çıkıyorum buda beni çok etkiliyor... Geçen sene önce hafta 300 falan veriyordum sonra gittikçe kilo vermelerim artmıştı... ama şimdi hiç bişey yok sinir oluyorum....bi kuvvet ısrarla tutuyor vucudumda Spor yapmasam kesin obez olmuştum sanırım...ama az yiyerek obez olanlardan olurdum...

Evet 30 dakika eliptik yaptım bugunluk sporum bu kadar....

Ada benimde ilaç+ spor ile kırıldı hep 70 geliyordim ,70.6 71 sürekli bu rakamlar iki gündür iniyor tartı yatında yemekte tatlı varmış eyvah ki ne eyvah;(

Ada sen eliptik den memnunmusun??bikaç haftadır model araştırıyorum ama karar veremedim...sen hangi marka ve modeli kullanıyorsun??

Ada sen eliptik den memnunmusun??bikaç haftadır model araştırıyorum ama karar veremedim...sen hangi marka ve modeli kullanıyorsun??

canım, ben memnunum benimlinin markası adler orbıtrac eski model 5 senedir var benim..yürüyüş bandımda var 1 saat yapıyorum 15 dakika eliptik yapıyorum iyi geliyor popoyu ve baldırları çok iyi topluyor ...Kesinlikle tavsiye ederim zaten eliptik 1 saat yapman çok zor en fazla 30 dakika yapabiliyorsun yorucu çok efor harcıyor insan çok terletiyor...

Merhaba kızlar ,

Diyete hak getire diyet falan yapamıyorum bozuldu gitti regli yaklaştı ondan mı nedir sürekli ttalı bişeyler istiyor canım....

bugun dışarıda 1 saat kızımla yürüdük kızım çok yordu beni parka gittik indir kaldır kaydır koş peşinden pert oldum resmen ...spor yapasım yok canım istemiyor saldım sanırım bennnnn ..kimsede gelmiyor artık paylaşımda yokkkkk (((

Adet olucam ben de diyet yapamıyorum. .takipdeyim ama. ..

Benim adetimin 2nci günü,sanırım ondan 2 gündür gece olmuyor :) ama dayandım...bu gün halsizim aslında sırf cumartesi günü kaç kilo olurum merak ettiğim için dayanıyorum.
ben birde muz diyeti diye bişey duydum kızlar,pek yapıpta yorum yapan bulamadım ama 3 ncü günüm deniyorum..yani ek olarak sabah 1-2muzla 1bardak ılık su içiyorum. Bakalım bir artısı olacakmı?

Benimde koşu bandım var evde ama çok sıkılıyorum ada,hatta biri istese vereceğim. ..eliptik tüm vücudu çalıştırdığı için tercih ediyorum..hala bakınıyorum..

Kizla
Evet 30 dakika eliptik yaptım bugunluk sporum bu kadar....
R hic duydunuzmu inandigim biseyi soylicem eger 80 kiloysan ve spor yapiyosan o seksen kiloyu sklastiriyosun o yuzden diyetisyenler belirli bir kiloya kadar spor onermiyor ben 60 kiloya dustum simdi spora basladim oncesinde yapmadim kilo vermeniz duruyosa spordan bence bide boyle deneyin belki farkli olur sporsuz kilo verin tabi dustugunde kilo yapin beni yanlis anlamayin spora karsi degilim

Merhaba kızlar ,

diyet falan yapamadım hep acıkıyordum bu sabah regli oldum böylece yeme isteğide gitti çok şükür .. bu hafta cumartesi tartılmayacam çünkü bayağı + çıkar diğer hafta bildirim yapacam ....

Haklısınız aslında annemde diyor kızım belli bir süre diyet yap sonra ufak ufak spora başla diye ama ben dinlemiyorum )) spor yapınca sanki birazdaha iştahım kesiliyor gibi ... spor yapmadığım günler daha çok yemeğe saldırıyorum... bütün teslerimde yapıldı bişeyde çıkmadı ama niye kilo veremiyorum anlamıyorum öyle hamarat falan değilim pasta börek yapmam yapamam zaten )) niye bu kadar sabit kalıyorum anlamıyorum sabit kaldıkça motivasyonda gidiyor bu sefer yemek yemeye sarıyorum .. benim en çok sevdiğim şey peynir acaba onu mu bıraksam ????

Ya ben az önce çok kötü bişey yaptım. ..tahin helvası yedim 100gr yemişimdir nolcak dedim...internetten baktım en az 450 kalori yazıyor, bir sitede 650kalori yazıyor. ..oooof oof
kaç haftadır az kalori yiyorumda noluyor deyip kendimi sakinleştirdim..
Ada sanırım sende benim gibi aç kalıp zayıflayacağını sananlardansın...aslında doğru,aç kalınmalı ama arada bir ağzına bişeyler at..birkaç leblebi,yarım elma,kuru meyve falan...bana birkaç gündür birkaç kişi zayıflamışsın dedi...bende öyle sanıyorum ama adet dönemim diye tartı yanıltır.yarına yinede tartılcam, inşallah hareketlenme olmuştur(eksi olarak yani)yoksa dağıtmak üzereyim. ..

Evet spor biraz istahi kapatiyo bende farkettim ama bi sure yapma bakalim nasil olcak ben on kilo verdim oyle simdi spora basladim

Günaydın

Kimsecikler yok neredesiniz kızlar yaz geliyor canlanin hadi
Zeyas,ada,nesil, Semos hamile izinli neredesiniz hu huuuuuu

Benim dün misafirim vardı fırsat bulup giremedim..bu hafta büyük atak yapmışım kızlar 65.3 üm Geçen hafta Cumartesi 66.6ydım ,ondan önceki hafta 67li bişeydim..görüntü olarakta çok fark var...ben birkaç gündür sabahları aç karnıma 2muz 1bardak ılık su yeyip içiyorum...hani yazmıştım yine,japonların muz diyeti diye bişey duydumda onu deniyorum...belkide onun etkisidir..

muz diyeti nasılmış merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…