Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah kahvaltı olarak muz ve ılık su.muzu ilk 2 gün tek yedim ama 2-3tane yemeliymişiz,sonra ikiye çıkardım. .üstüne 2bardak ılık su. Akşam 7ye kadar kalori hesabı yaparak istediğini yiyorsun ama ben 5e kadar sınır koydum.az öz yedim.diyet boyunca süt ürünleri yasak ve tatlı çok istersen öğlen 2 gibi azz yiyebilirsin..bu kadar..aç karnına yenilen muz metabolizmayı hızlandırıyormuş..bide her öğün de ılık su içilecek. ..1haftada 1kilo 300gr farkettiğine göre var bir numarası ,ben bu kadar kolay veremem normalde o kiloyu..

bende denemek istiyorum... inşallah kalan kilolarımıda veririm...

Kabizlik yapar derler muza olmadinmi

merhaba kızlar. uzun süredir 5ten sonra yemek yemeyen var mı aranızda ve ne kadar fark etti kilonuz acaba?teşekkürler

20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8

cumaya kadar 64,5 olmak hedefim inşallah.

Benim 4 ncü haftam ama her haftada genelde cumartesileri 1 gün saat 5i geçiyorum. .heralde 3-4kezde tatlı yedim..sanırım 67 küsürle başladım ,yani küsürünü hatırlamıyorum,bu geçtiğimiz cumartesi 65.3düm..nerden baksan 2kilo.ama sırf 1300ü bu son hafta gitti.her diyette 3ncü hafta çok önemlidir. .ne varsa bu haftada var yani :)
Smoothie yi nasıl Yapıyosun,yani neli?

smoothy hm22 diye bir arkadaş 'haftanın birincileri sırlarını paylaşıyor ' başlığında paylaşmıştı. ben de yaptım ama onun gibi yemedim resmen tatlı niyetine veya kahvaltıdan önce yedim gene de ödem attırdı bence. aşağıdaki tarif

Ben tatlandırıcı koymam...ayy çok güzel bişey bu bence hemen yarın yapmalıyım...hergün bununla beslensem nolur aceba.?

Merhaba ,
Smoothy benimde hoşuma gitti ama ben tatlandırıcı ve hindistan cevizi koymadan yapacam peki bunu hangi öğünde yediniz sabah, öğle , akşam .....

Ben şöyle yapayım diyorum normal sabah diyet kahvaltımı yapayım öğlede diyet yemeğimi yiyeyim akşama saat 17.00 da smoothy yapıp günü kapatayım diyorum olur mu acaba ??? hem tatlı isteğimi almış hemde akşamı hafif geçirmiş olurum gibi düşündüm nedersiniz kızlar olur mu ???

Eki kızlar nerdesiniz bıraktınız mı diyeti hu huuuu ??????

Benim hafta sonu kaçamklarla geçti reglinin etkisi oldu sanırım... yarın spora başlayacağım bugunde regli devam ediyor...

Ben tatlandırıcı koymam...ayy çok güzel bişey bu bence hemen yarın yapmalıyım...hergün bununla beslensem nolur aceba.?
her öğün bunu yaparsan bıkarsın zaten. bıkmazsan da bence dengesiz olur.

bence olkur neden olmasın. uygulayuan kişi de zaten 2 öğün smoothy 1 öğün hafif öğün yapmış sen de tam tersini yapacaksın.

ben tatlandırıcı koymuyorum ama içine 1 çk bal koyuyorum

Ahh herkes denemiş smoothie deseniz ya
Demek ara öğün olarak da etki etmiş. Ben olmaz zannediyordum ama öğrendiğim iyi oldu.
Afiyet olsun şekerler.

Ben az önce şöyle bir karışım yaptım.
1 yeşil elma
Çeyrek muz
Yarım armut
2kaşık yoğurt
Yarım bardak süt
Birde birkaç gün önce 5tane narı 1kaşık pekmezle buharda kaynatıp kavanoza koymuştum,ondan 2yemek kaşığı koydum..tadı çok güzel oldu..
Biz eşimle 6yıl önce falan her akşam böyle Shake gibi şeyler yapar içerdik,demekki ben o yüzden o dönem 56kiloymuşum...ki 60 da bile zayıfım..

Ahh herkes denemiş smoothie deseniz ya
Demek ara öğün olarak da etki etmiş. Ben olmaz zannediyordum ama öğrendiğim iyi oldu.
Afiyet olsun şekerler.
bir japon muz diyeti varmış geçen yıl bu zamanlar internette çok konuşulmuş demek ki daha öncesi de japonyada yaşanmış. japon bir bitki uzmanı mı ne sabah muz yiyince hatta ne kadar çok yersen o kadar fazla kilo veriliyor demiş japonyada kısa süreli bir muz kıtlığı olmuş:) bizim smothy de muz içeriyor e kadatay da demiyor mu kahvaltı yapamayan sabah muz yesin diye:) ben tatlı niyetine yiyorum bu karışımı .

Smothy ne kızlar kaçı din ben

Adacim bende çok kacirdim hafta sonu

bunu daha once bende uygulamıstım kilo verdimmi tartılmadım bilmiyorum ama karnım her gün dümdüz kalkıyordum :)

Eki kızlar nerdesiniz bıraktınız mı diyeti hu huuuu ??????

Benim hafta sonu kaçamklarla geçti reglinin etkisi oldu sanırım... yarın spora başlayacağım bugunde regli devam ediyor...
Burdayim cnm....
Ada bu aralar biraz rahatsizim cnm öncelliyi sagligima verdimBiraz toparlaniym kaldigim yerden devam ederim.

Selam kizlar..

Birkac gundur yazamadim ama okuyorum gecmisi..
Muz diyeti ve smothy benimde ilgimi cekti, muz deneyebilirim ama digeri beni zorlar.. usenirim ben hazirlamaya.. ama olumlu sonuclariniz paylasirsaniz dusunebilirim.. :)

Kizlar bu hafta kimsa bildirim yapmadi, bende uyuz oldum, liste filan yapmadim..
Bundan sonra ihmal etmek yok, bu ctesi itibari ile herkes yazsin kilosunu lutfen..
Zaman cabuk geciyor ve martta oldugumuzu hatirlatmama gerek yok.

Zeyasssss.. iyice kayboldun..

Semonun da iyi haberlerini alcaz ins. Az kalmis olmasi lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…