Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Siz cok az yiyorsunuz ya maslallah :) Ben kahvaltiyi fena yapiyorum :)))

ben daha 2 gundur boyle yiyorum ))
hafta sonu 2gun misafirim vardi cok kacirdim, ve gecen hafta kilo veremedim.

onun icin bu hafta menuleri biraz daha SIKI tutup kilo vermeyi hedefliorum

ben daha 2 gundur boyle yiyorum ))
hafta sonu 2gun misafirim vardi cok kacirdim, ve gecen hafta kilo veremedim.

onun icin bu hafta menuleri biraz daha SIKI tutup kilo vermeyi hedefliorum

Bu hafta çok azimlisin Semoş İnşallah en az 2 kilo verirsin canım bu hafta...

Sabah peynir ve 2 dilim ekmekten sonra öğlen 5 yumurta beyazı yedim..Haftalık kargom geldi peynir ve taze ekmek biraz kemirdim açıkçası böylece bitirdim günü....Bugün daha iyiyim bir daha haftasonu bırakmak kesinlikle yok..Toparlamakta çok zorlandım şayet burası olmasaydı çoktan dieti bırakmıştım..Tam bir şey canım çekiyor cumartesi listesi geliyor gözümün önüne bir silkelenip kendime geliyorum.Aferin bana

Spor devam ediyor 20 dk yürüyüş 20 dk tenis oynadım panpalar bazen buna karın hareketleri ve ip atlama da ekliyorum keyfime göre...

insülin direnci nasıl anlaşılıyor, doktora ne gibi şikayetini dile getirdin.. nasıl bir diyet verdi.. paylaşabilirmisin..

bazen ben de kendimden şüpheleniyorum.. o yüzden merak ettim..

1500 cal lik diyet verdi.. Endokrin uzmanı belirliyo zaten bu şikayetleri söyleyince nelere bakılacağını.. Bende tatlıya hamur işine abartı bir düşkünlük vardı ama bu tamamen vucutdumun etkisiyle oluyordu çünkü iradesix biri değilimdir bide bir tek şeker e karşı böyle.. Canım hiç iskender istemez mesela ama çikolata gibi şekerli şeyler istiyordu.. Ama tek bunlara bakarak insülin direnci var diyemem doktora görün sen.. Bu belirtiler olmasına rağmen hiçbir sorunun olmayadabilir.. Bide bende adet düzensizliği tüylenme uyku problemi falanda vardı

Hu hu kızlar ben geldim

Vınımız kapandı sanıyordum ama şubat sonu kapanacakmış, ben de akşam raporumu vereyim dedim İşten gelir gelmez 1 tane meyveli yoğurt yedim ve 45 dakka eliptik yaptım. Duşumu da aldım, oh miss, oturuyorum şimdi. O kadar emek verip 350 kalori yaktıktan sonra daha da bişey yemem, zaten öğlen pilav ve patates çok kaçtı. Bu saaten sonra bol su ve 1 fincan yeşil çay yapacağım güzeller

selam kizlar bugun tekrar dususe gectim cok sukur en son 3 gibi salata yedim ve az once de dayanamayip 10-15 tane patates kizartmasi yedim

ama ac hissediyorum yarin da vermis olurun insallah :)

merhabalar :) bugün hayatımın en iradeli günüydü kendi kendime sevindim durdum biraz kalorili bir gün olsa da 6 da bir portakalla günü kapattım şimdi suyla devam sabah kalktığıma iştahım olmuyor ve muz diyeti diye bir şey duymuştum aslında diyet gibi değil pek sabah kalktım 1 adet muz ve bol bol oda sıcaklığında su içtim. öğlene kadar hiçbirşey yemedim sadece su ve bir bardak çay öğlende okulda olduğum için yoğurlu tantuni yedim onunda hepsini yiyemedim ancak patatesleri götürdüm okuldan çıkınca arkadaşlarla kafeye gittik bir arkadaşımla küçük pizza paylaştık onun yarısını yeim ve bir şeftalili icetea içtim sonrada karadut çayı içtim :) biliyorum biraz fazla kalorili fakat benim eski yediklerimin yanında bir hiç

ama buralara çok fazla gelmiyorsun ondan bizi takip et içindeki hırsı kaybetme ve eski kıyafetlerini hep üstüne dene olmadığını gördükçe içene girmeyi daha çok isticeksin umarım enerjini kaybetmessin

doğru diyosun daha çok girmem lazım. Ben ipin ucunu kaçırdığımda pişman oluyorum ve özellikle buraya girmekten kaçınıyorum. Herkes çok iyi gidiyor çünkü. bugün dikkat ettim çok su içtim en son 3 te yedim birşeyler 4 gibi meyve yedim daha birşey yemiycem inşallah su ile çaya devam

iyi akşamlar hanımlar nekadar çok muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedi benim bugün misafirlerim geldi zayıflamışsın dediler bende motivasyon tavam yaptı tabi.ama bugün dikkat edemedim yarın çok dikkat etmem lazım.

Ve aksam bes raporu :)

Sabah yediklerimid demistim
ögle sütlü kahve ictim ve aksam yemegim: bir dolu tabak kiymali nohut + 2zeytinli+peynirli salata. Sonrasinda artik cay icerim aksama.

Yemek yemeden önce tartildim: 85.8

Veee aksam aksam üc kasik pilav yedim :84: Insan kacamak yaparda pilavla yapar mi yaaaaaaaa. Bu benim icin üc dilim baklava yemek gibi bir sey. gercekten büyük bir izdirap duyuyorum asirinca

Cok güzel bir duygu birisinin zayiflamissin demesi, tebrikler

merhaba herkese, nisanda düğünüm var benimde 7 kilo civarında vermem lazım.yarından itibaren bende başlıyorum haydi bismillah:))

nasıl güzel bir şeydir insanları zayıflamışsın demeleri çok imrendim darısıma başıma. Ben son üç yıldır hep tam tersini duyuyorum hamile misin kilo almışsın kıyafetin mi öyle gösteriyor vb şeyler . Ama yakındır benim de öyle güzel şeyler duymam inşallah kurtulcam bu kilolardan

Cok güzel bir duygu birisinin zayiflamissin demesi, tebrikler

gerçekten çok mutlu oldum kızlar uzun zamandır diyetteyim ama ayda 1 kilo veriyodum insanlar farketmiyodu. bu aralar hem sıkı diyet hem spor yapınca 1 kilo bile insanda farkediyor
merhaba herkese, nisanda düğünüm var benimde 7 kilo civarında vermem lazım.yarından itibaren bende başlıyorum haydi bismillah:))

hoşgeldin umarım istediğin kiloya inersin

Kızlar günaydınlar;

İyisinizdir umarım. Bugün havalı kapalı, yağmur yağdı yağacak ama olacak o kadar kıştayız şu anda, dimi?

Dün akşam 1 meyveli yoğurda ek olarak 1,5 portakal, 1 havuç ve 15 tane tuzlu fıstık yedim. Bu sabah da 1 çk tereyağlı keçi peynirli omlet ve 1 tane mantarlı börek yedim.

Bugün çok halsizim kızlar adetim yaklaşıyor, şişim ve sinsi sinsi karın ağrım var. Eliptik de dizlerimi biraz yoruyor sanırım. Dün gece uykum da bile dizlerim sızladı. Zaten bizde ailecek dizlerde ve eklemlerde bi sıkıntı var. En kısa zamanda bir doktora gitmem lazım

Gününüz güzel geçsin

Herkese günaydıııın hanımlar . Hepimz için bugün dünden daha güzel olsun inş az yemekli boş enerjili hafifmi hafif bir gün olsun

Ozaman kendini fazla yorma canım bir gün ya birgün yapm spor. Sağlıkta çok önemli. Akşam biraz fazlamı olmuş ne

Ozaman kendini fazla yorma canım bir gün ya birgün yapm spor. Sağlıkta çok önemli. Akşam biraz fazlamı olmuş ne

Evet sanırım biraz ağır oldu, çünkü eliptiğim düşük vitesle başlayıp yükseliyor, pedallar bildiğin külçe gibi oluyor. Kaç senedir yatıyordu alet, ilk kez de bu kadar kararlı olunca pazardan beri her akşam 45 dakika yapıyordum.

Ama her şekilde doktora gitmem lazım, çocukluğumdan beri dizlerim katır kutur, şimdi aynı ses ayak bileklerimden de geliyor. Son aylarda 3 kat merdiveni zor çıkıyorum dizlerimin ağrısından

geçmiş olsun. kireçlenme olabilir romatizmal bir durumda olabilir rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…