Siz cok az yiyorsunuz ya maslallah :) Ben kahvaltiyi fena yapiyorum :)))
ben daha 2 gundur boyle yiyorum))
hafta sonu 2gun misafirim vardi cok kacirdim, ve gecen hafta kilo veremedim.
onun icin bu hafta menuleri biraz daha SIKI tutup kilo vermeyi hedefliorum
insülin direnci nasıl anlaşılıyor, doktora ne gibi şikayetini dile getirdin.. nasıl bir diyet verdi.. paylaşabilirmisin..
bazen ben de kendimden şüpheleniyorum.. o yüzden merak ettim..
ama buralara çok fazla gelmiyorsun ondan bizi takip et içindeki hırsı kaybetme ve eski kıyafetlerini hep üstüne dene olmadığını gördükçe içene girmeyi daha çok isticeksin umarım enerjini kaybetmessin
Ve aksam bes raporu :)
Sabah yediklerimid demistim
ögle sütlü kahve ictim ve aksam yemegim: bir dolu tabak kiymali nohut + 2zeytinli+peynirli salata. Sonrasinda artik cay icerim aksama.
Yemek yemeden önce tartildim: 85.8
iyi akşamlar hanımlar nekadar çok muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedibenim bugün misafirlerim geldi zayıflamışsın dediler bende motivasyon tavam yaptı tabi.ama bugün dikkat edemedim yarın çok dikkat etmem lazım.
iyi akşamlar hanımlar nekadar çok muhabbet etmişsiniz oku oku bitmedibenim bugün misafirlerim geldi zayıflamışsın dediler bende motivasyon tavam yaptı tabi.ama bugün dikkat edemedim yarın çok dikkat etmem lazım.
Cok güzel bir duygu birisinin zayiflamissin demesi, tebrikler
gerçekten çok mutlu oldum kızlar uzun zamandır diyetteyim ama ayda 1 kilo veriyodum insanlar farketmiyodu. bu aralar hem sıkı diyet hem spor yapınca 1 kilo bile insanda farkediyornasıl güzel bir şeydir insanları zayıflamışsın demeleri çok imrendim darısıma başıma. Ben son üç yıldır hep tam tersini duyuyorum hamile misin kilo almışsın kıyafetin mi öyle gösteriyor vb şeyler . Ama yakındır benim de öyle güzel şeyler duymam inşallah kurtulcam bu kilolardan
merhaba herkese, nisanda düğünüm var benimde 7 kilo civarında vermem lazım.yarından itibaren bende başlıyorum haydi bismillah:))
Hoşgeldin canim verirsin inşallah :))merhaba herkese, nisanda düğünüm var benimde 7 kilo civarında vermem lazım.yarından itibaren bende başlıyorum haydi bismillah:))
Kızlar günaydınlar;
İyisinizdir umarım. Bugün havalı kapalı, yağmur yağdı yağacak ama olacak o kadar kıştayız şu anda, dimi?
Dün akşam 1 meyveli yoğurda ek olarak 1,5 portakal, 1 havuç ve 15 tane tuzlu fıstık yedim. Bu sabah da 1 çk tereyağlı keçi peynirli omlet ve 1 tane mantarlı börek yedim.
Bugün çok halsizim kızlar adetim yaklaşıyor, şişim ve sinsi sinsi karın ağrım var. Eliptik de dizlerimi biraz yoruyor sanırım. Dün gece uykum da bile dizlerim sızladı. Zaten bizde ailecek dizlerde ve eklemlerde bi sıkıntı var. En kısa zamanda bir doktora gitmem lazım
Gününüz güzel geçsin
Ozaman kendini fazla yorma canım bir gün ya birgün yapm spor. Sağlıkta çok önemli. Akşam biraz fazlamı olmuş ne
Evet sanırım biraz ağır oldu, çünkü eliptiğim düşük vitesle başlayıp yükseliyor, pedallar bildiğin külçe gibi oluyor. Kaç senedir yatıyordu alet, ilk kez de bu kadar kararlı olunca pazardan beri her akşam 45 dakika yapıyordum.
Ama her şekilde doktora gitmem lazım, çocukluğumdan beri dizlerim katır kutur, şimdi aynı ses ayak bileklerimden de geliyor. Son aylarda 3 kat merdiveni zor çıkıyorum dizlerimin ağrısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?