Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesil cok fena anlattin yanliz, agzim sulandi beaaa
yarin sabah mutlaka yapicam, oggghhhh bol pul biberli iyi gider, hem sabah sabah metabolismam hizlanir

ben zeytinyağlı bol acılı yerim ve diyet zamanımda haftanın çoğu günü sabah öğle akşam yer değiştirirek yemişimdir.
tavsiye ederim :)

bol acili iyi gider demiii, herkes biliyomus bunu. Bi benmi cahil kalmisim bu yumurta konusunda

Uffff Hele ziyafete bak Kuru kuru yediğin zaman yiyeceğin varsa bile yiyemiyorsun.Ağzına biber sürerim Nesil Bir de 3 dilim ekmek cık cık cık..

valentinim ben yiyodum kuru kuru napim; BOYLE limonlu karabiberli falan yendigini bilmiyodumkiiii :26:

yaza boyle girecegiz kizlarrrrrrrrrrrrrr
grup resimde, bizim grubun resmi farz edin hahha

Uffff Hele ziyafete bak Kuru kuru yediğin zaman yiyeceğin varsa bile yiyemiyorsun.Ağzına biber sürerim Nesil Bir de 3 dilim ekmek cık cık cık..

yaaa, öyle ama doydum wallaaa. ne yalan söyliimm, sabahtan bişey olmaz diye düşündüm..

sabah: 2 haslanmis yumurta yidim
ara: muz
oglende: 2 haslanmis yumurta yicem, zeytinyagli limonlu acili yiyim diyorum
ara: kivi
aksamda: bol yesillikli limonlu pul biberli salata ve tarhana corba.

gun icinde 1.5 litre su veee 2 bardak yesil cayyyy
veeee trampolin yapicammmm
yarina veya cumaya 68 li rakamlari gormek istiyorummmmm insallah

Son düzenleme:
Hi babies

Bugün öğle yemeğinde eve gittim.

Menüm:

3 kaşık pirinç pilavı
Haşlanmış tavuk göğsü ( didip az tereyağında baharatlandırdım)
1,5 kase cacık

Pilavım çok güzel olmuştu, yemiycem demiştim ama dayanamadım

inşallah canım bende 62 den düşmek istiyorum 61 leri görsem zaten süper olucak

kızlar napıyonuz bakiiiim ben sabah oğlumdan kalan 2-3 çatal yağda yumurta zeytin 1 adette poğaça yedim.öğlen 5 kaşık makarnayı yoğurtla hüplettim saat 3 gibide nescafemi içip günü bitirmeyi planlıyorum bu hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım olcakmı

canım bu şekilde yiyerek kilo gidiyomu ya. yumurta beni çok korkutuyor yediğim zamanlarda korkarak yiyorum çokta severim kendisini.tavsiye edersen bende bi kaç günümü yumurtaya ayırıyım

canım bu şekilde yiyerek kilo gidiyomu ya. yumurta beni çok korkutuyor yediğim zamanlarda korkarak yiyorum çokta severim kendisini.tavsiye edersen bende bi kaç günümü yumurtaya ayırıyım

Yumurtadan hiç korkma canım, tanesi 80 kalori. Kolesterol sorunun varsa günde 1 sarı diyorlar, akında hiç problem yok zaten o protein kısmı Ben hemen her sabah 1 tane haşlama veya 1çk tereyağında yiyorum, öğlene kadar da tok tutuyor hiç ara öğün yapmıyorum ...

Dietisyen Ayça'nın bir yazısını buldum çok hoşuma gitti efenim okumak isterseniz buyrun linki

http://www.adanamedya.com/5ten-sonra-yemek-yemeyin-47768h.htm

yaza boyle girecegiz kizlarrrrrrrrrrrrrr
grup resimde, bizim grubun resmi farz edin hahha

Eki Görüntüle 984380

Eki Görüntüle 984381

Eki Görüntüle 984384

Bunlar insan değil şekerim alien

İnşallah canım

inşallah tatlım.. güzel bakion kendine..
ben şişmeye devam ediyorum.. pazar günü regl olucam demiştimya..
c.tesi yerine p.tesi sabah yaziim kilomu ben ne dersin.. daha doğru çıkar sanki..

Kızceler bende 2 haşlanmış uumurta ekmek iki dilim domates ve az peynir yediö bi saat sonra yogurtlu sebze yemegi yiceö günü kapatıcam :)

teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severim
Kızceler bende 2 haşlanmış uumurta ekmek iki dilim domates ve az peynir yediö bi saat sonra yogurtlu sebze yemegi yiceö günü kapatıcam :)

süpersin canım bugün güzel menün

Sabah yedigim meyveli yogurdtan sonra hamsi ve salata yedim. Ve simdi haber aldim, misafir geliyor 3 gibi. Kendimi ne kadar tutabilirim bilmiyorum. Ah su acikmadan agzina bir sey koymamayi nasil ögrenecegim yaaa.. "Ben tokum, sagol!" cümlesi biz de hic yokkkk...

Bugün yersem, yediklerim üzerine yarin orucluyum Cumartesi 84.küsür cikmak istiyorum.. 84.9 da olsa olur :)))))

teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severim

Zeyas, yumurta diyet dostu bir gida, kaslari güylendiriyor. Et yemedigim günler yumurtali salata yiyorum. Özellikle spor yapiyorsan, yumurta yemeni tavsiye ederim.

Hosgeldin. Ben de cumartesiden beri burdayim. Söyliyeyim ki, bir cok kisinin senin gibi yeni yola ciktigini bil ve motive ol

Hoşbulduk çok teşekkür ederim şuan 67.1 kiloyum...81.3 ten 62 küsürlere kadar inmiştim fakat son 2 aydır bıraktım dikkat etmeyi işte sonuç kilo aldım...Hepimize kolay gelsin...

Zeyas, yumurta diyet dostu bir gida, kaslari güylendiriyor. Et yemedigim günler yumurtali salata yiyorum. Özellikle spor yapiyorsan, yumurta yemeni tavsiye ederim.

yiyordum ama canım haftda 2-3 kere ve 1 tane. yarın yiyeceğim hemde 2 tane

Sohbetinize giriyorum arkadaşlar bende bildiklerimi paylaşayım et,süt,yumurta vs. hayvansal ürünler zengin protein içerir hem tok tutar hemde metabolizmayı hızlandırır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…