O zaman şöyle tavsiye ederim.. yumurtayı uzunlamasına 4 e böl, sonra da o parçaları 2 ye.. üzerinde çok az ayçiçek yada zeytinyağı gezdir.. (ben zeytinyağı hiç sevmem ağır gelir kokusu) azıcık ta limon tuz karabiber, pul biber koyanda var ama acı da sevmem ben.. mümkünse de kızarmış ekmek.. dene bakalım.. yorumunu merakla bekliycem...
ben zeytinyağlı bol acılı yerim ve diyet zamanımda haftanın çoğu günü sabah öğle akşam yer değiştirirek yemişimdir.
tavsiye ederim :)
Uffff Hele ziyafete bakKuru kuru yediğin zaman yiyeceğin varsa bile yiyemiyorsun.Ağzına biber sürerim Nesil Bir de 3 dilim ekmek cık cık cık..
Uffff Hele ziyafete bakKuru kuru yediğin zaman yiyeceğin varsa bile yiyemiyorsun.Ağzına biber sürerim Nesil Bir de 3 dilim ekmek cık cık cık..
sabah: 2 haslanmis yumurta yidim
ara: muz
oglende: 2 haslanmis yumurta yicem, zeytinyagli limonlu acili yiyim diyorum
ara: kivi
aksamda: bol yesillikli limonlu pul biberli salata ve tarhana corba.
gun icinde 1.5 litre su veee 2 bardak yesil cayyyy
veeee trampolin yapicammmm
yarina veya cumaya 68 li rakamlari gormek istiyorummmmm insallah
canım bu şekilde yiyerek kilo gidiyomu ya. yumurta beni çok korkutuyor yediğim zamanlarda korkarak yiyorum çokta severim kendisini.tavsiye edersen bende bi kaç günümü yumurtaya ayırıyım
yaza boyle girecegiz kizlarrrrrrrrrrrrrr
grup resimde, bizim grubun resmi farz edin hahha
Eki Görüntüle 984380
Eki Görüntüle 984381
Eki Görüntüle 984384
teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severimYumurtadan hiç korkma canım, tanesi 80 kalori. Kolesterol sorunun varsa günde 1 sarı diyorlar, akında hiç problem yok zaten o protein kısmıBen hemen her sabah 1 tane haşlama veya 1çk tereyağında yiyorum, öğlene kadar da tok tutuyor hiç ara öğün yapmıyorum ...
Kızcelerbende 2 haşlanmış uumurta ekmek iki dilim domates ve az peynir yediö bi saat sonra yogurtlu sebze yemegi yiceö günü kapatıcam :)
teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severim
Merhaba arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim...
Hosgeldin. Ben de cumartesiden beri burdayim.Söyliyeyim ki, bir cok kisinin senin gibi yeni yola ciktigini bil ve motive ol
Zeyas, yumurta diyet dostu bir gida, kaslari güylendiriyor. Et yemedigim günler yumurtali salata yiyorum. Özellikle spor yapiyorsan, yumurta yemeni tavsiye ederim.
Zeyas, yumurta diyet dostu bir gida, kaslari güylendiriyor. Et yemedigim günler yumurtali salata yiyorum. Özellikle spor yapiyorsan, yumurta yemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?