Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

34 yaşındayım canım. Valla yaşlanmışım, bana hiç öyle gelmiyor ama birileri sorunca dank ediyor

Evet kilo çizelgesi de iyi fikir önceki sayfalarda vardı bi bakayım ben

Ben de 34 yasindayim, ve tüm türk zihniyetine ragmen hala genc hissediyorum kendimi, dermisim Kilolarimdan dolayi büyük gösteriyorum ve düsün henüz evli degilim, coluk cocuk yok! ama 34 den sonra genclesenlerden olacagiz insallah

Kızlar bu arada öğle yemeğim bir esnaf lokantasında,

1 büyük pasta tabağında biraz pirinç pilavı, 3 fırın köfte, 3 yuvarlak dilim fırın patates, biraz tavuk sote ve yanında salata. Ama tabak büyüktü çok şiştim, bundan sonra küçük tabak isteyeceğim valla.

Kızlar bi de Deniz Seki yi gördünüz mü? 3 ayda 18 kilo vermiş hatun. Valla süper de olmuş. Darısı bizlere kızlarrr ...

http://www.posta.com.tr/magazin/GaleriHaber/Tig-gibi-oldu.htm?ArticleID=217455

Kızlar, ben de 34 yaşımdayımmm... Mayısta 35 dolacak ama bana sorsan 26-27 modundayım halaaa..
İnsan hissettiği yaştadır dmd ama..

afiyet olsun tatlımmm. ben de sabah yanımda getirdiğim kepek ekmek beyaz peynir sandviçimi kemiriyorum şimdi..

Deniz Seki ile ilgili haberi inceledim... İmrendimmmm... Darısı başımıza inşallah..

canım annem valla baya sıkı bi dukan diyeti yaptı birde şeker hastası zaten çok dikkat etti sonra ne olduysa yapamadı ve daha fazla kilo aldı kadıncağızz:44::44::44::44::44:

günaydın canımmm bence vücudunda ödem varr onun için şişkinlik var doğum kontrol hapı yapmaz heralde dimi:44::44::44::44:

canımmm çokkk pozitifsinn ve yürüyüş felann maşaallahhh sanaaaa

canım kahvaltı yapmadan nasıl durabiliyosunn bennn duramıyorumm maşaallahhh sizee yaaaa

Sabah ben de bu haberi okumuştum...Bütün mesele aslında insanın zayıflama olayına motive olması...Yaşam koçları diye tabir ediliyor biliyorsunuz bu hanımlar yapışıyor size bir an rahat bırakmıyor...Yoksa hepimiz biliyoruz hareket +düzgün sağlıklı öğünlerin bizi çıtır yapacağını değil mi?Bir hastalık yoksa elbet...

Yaniiiii, biz de birbirimizin yaşam koçusuyusss.. :))

merhaba kızlar benim forumda ilk defa yorum yapışım bu :) 4 ay sonra düğünüm var 1.72 boyunda 69 kiloyum 58-59 kilo olmak istiyorum bu diyetle birlikte yapabilecegim metabolizma hızlandırıcı biseyler biliyor musunuz? mesela bi tanıdığım 1 lt suya karbonat karıştırıp içenler var işe yarar mı başka oneriler var mı ?

Ayy ne kadar dikkatsizim. Gerçekten kilom gözükmüyor. Ama sitede doldurmuşum şimdi girip yine baktım. Bi saniye, şimdi ok sanırım

eneee oldu valla Güle güle kullan
kurbaga hizli adimlarla saga dogru ilerlesin insallah

56 kilomu olmus, heee hicte 56 gostermiyo valla. boyumu kisa acaba, ben 56 kilo olsam manken gibi olurum be, bunun kocaman gobegi var. bence bu 60 kilo falan kesin var!

aynen canim, katiliyorum sana motive olmak bir, iradeli olmakta iki.
cumartesiye hedefin kac valentinim?

ene dogru diyon kiz, kocum ah hemde biz kilo yoldasiyiz valentinde bizden oda ayni kilolarda
cumartesiye hedefin kac tatlim?

Selam canımmm, sana da KOCAMAANNN hoş geldin...

4 ay uzun bir zaman, iradeli davranırsan başarılmayacak bişey yok..
Metabolizma hızı konusunda söyleyebileceğim pek bişey yok
ama diet boyunca ara ara hızlanıp yavaşlaması çok normal...

Aktara danışabilirsin, hazır paketli ürün asla tavsiye etmem, bir çoğu düzmece,
ama önerebilecekleri otlar olabilir...

ene dogru diyon kiz, kocum ah hemde biz kilo yoldasiyiz valentinde bizden oda ayni kilolarda
cumartesiye hedefin kac tatlim?

Walla semocum, durumlar sakat... Pazar gunu regl olucam, nasıl etkilenirim bilemedimmm..
Sen şimdiden beni en sona yaz...

Son düzenleme:
Walla semocum, durumlar sakat... Pazar gunu regl olucam, nasıl etkilenirim bilemedimmm..
Sen şimdiden beni en sona yaz...

dur hele naptin, pazara daha 5-6 gun var.
cumartesiye 67 olursun istersen

dur hele naptin, pazara daha 5-6 gun var.
cumartesiye 67 olursun istersen

eneeee, ağzından bal damlıyor yemin ederim... ben c.tesi 67 olimm varyaaa,
67,9 a bile razıyım.. balkona çıkıp göbecikler atarım beaaa...

Yessssss babe ahahahaha

Dilara boşverin karbonatı siz bize takılın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…