Şimdi oldu. Çok teşekkürler
sen cizelgeyi yaparken, kilonu falan doldururken orda kilogram sectigine eminmisin? :)))
Ayy ne kadar dikkatsizim. Gerçekten kilom gözükmüyor. Ama sitede doldurmuşum şimdi girip yine baktım. Bi saniye, şimdi ok sanırım
34 yaşındayım canım. Valla yaşlanmışım, bana hiç öyle gelmiyor ama birileri sorunca dank ediyor
Evet kilo çizelgesi de iyi fikir önceki sayfalarda vardı bi bakayım ben
Ben de 34 yasindayim, ve tüm türk zihniyetine ragmen hala genc hissediyorum kendimi, dermisimKilolarimdan dolayi büyük gösteriyorum ve düsün henüz evli degilim, coluk cocuk yok! ama 34 den sonra genclesenlerden olacagiz insallah
Kızlar bu arada öğle yemeğim bir esnaf lokantasında,
1 büyük pasta tabağında biraz pirinç pilavı, 3 fırın köfte, 3 yuvarlak dilim fırın patates, biraz tavuk sote ve yanında salata. Ama tabak büyüktü çok şiştim, bundan sonra küçük tabak isteyeceğim valla.
Kızlar bi de Deniz Seki yi gördünüz mü? 3 ayda 18 kilo vermiş hatun. Valla süper de olmuş. Darısı bizlere kızlarrr ...
http://www.posta.com.tr/magazin/GaleriHaber/Tig-gibi-oldu.htm?ArticleID=217455
Hoşbulduk canım,
Anneni merak ettim, ne kadar yaptı ve sonuçları nasıl oldu?
Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim hep duyuyoruz ama mucize diyet diye bir şey yok, her şeyden ölçülü ama az yemek, evet kilo vermek istiyorsak karbonhidratlara biraz dikkat etmek ve kesinlikle spor yapmak. Bir de aceleci ve karamsar olmamak ve fazlalığımıza göre ayda 2-6 kilo arası verip uzun vadede ama kalıcı olarak o kiloyu korumak. Çok istisna durumlar hariç bence tek formül bu.
Sana da kolay gelsin canım
Günaydınlaarrr...
Kızlar aksam ben de çok az bulgur pilavı ve az yoğurt yedim.. Sabah ta yine az yoğurt birkaç parça da ceviz.. Sandviçimi öğlene doğru yerim, akşam üstü de hafif takilcam bugün. Ya ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, yarın bitcek, pazar günü de regl olucam.. ama şişkinliğim sanki şimdiden başladı, daha önce zamanına dikkat etmemiştim. normalmi bu kadar erken başlaması..
3 gundur gram oynamadı baskül.. bi fikir verin bana, napiim?bu hafta birinci oldum, haftaya da sondan birinci olcam galiba..
Kocaman bir günaydin :)
Arkadaslar nihayet yürümeye basladimLahan suyumu ictim, ve bir saatlik yürüsün ardindan :
1 yumurta, 1 dilim peynir, iki marul, naneli+dereotlu+ sarmisakli yogurtcugumu yedim :) Ve cokkkkkkkkk tokum su an, elhamdulillah
günaydın hanımlar...bugün misafirim var o yüzden gün içerisinde giremem bidaha. sabah kahvaltı yapmadım öğlen misafirimle abartmadan yiyip günü kapatmayı planlıyorum . dün çok az yemiştim bugün tartıda -900 kadar vermiş çıktım.umarım bugünkü kalorili yiyecekler bu rakamı bozmazherkese kolay gelsin herkes çok az yemek yesin
1 büyük pasta tabağında biraz pirinç pilavı, 3 fırın köfte, 3 yuvarlak dilim fırın patates, biraz tavuk sote ve yanında salata. Ama tabak büyüktü çok şiştim, bundan sonra küçük tabak isteyeceğim valla.
Kızlar bi de Deniz Seki yi gördünüz mü? 3 ayda 18 kilo vermiş hatun. Valla süper de olmuş. Darısı bizlere kızlarrr ...
Sabah ben de bu haberi okumuştum...Bütün mesele aslında insanın zayıflama olayına motive olması...Yaşam koçları diye tabir ediliyor biliyorsunuz bu hanımlar yapışıyor size bir an rahat bırakmıyor...Yoksa hepimiz biliyoruz hareket +düzgün sağlıklı öğünlerin bizi çıtır yapacağını değil mi?Bir hastalık yoksa elbet...
Yaniiiii, biz de birbirimizin yaşam koçusuyusss.. :))
Ayy ne kadar dikkatsizim. Gerçekten kilom gözükmüyor. Ama sitede doldurmuşum şimdi girip yine baktım. Bi saniye, şimdi ok sanırım
Sabah ben de bu haberi okumuştum...Bütün mesele aslında insanın zayıflama olayına motive olması...Yaşam koçları diye tabir ediliyor biliyorsunuz bu hanımlar yapışıyor size bir an rahat bırakmıyor...Yoksa hepimiz biliyoruz hareket +düzgün sağlıklı öğünlerin bizi çıtır yapacağını değil mi?Bir hastalık yoksa elbet...
merhaba kızlar benim forumda ilk defa yorum yapışım bu :) 4 ay sonra düğünüm var 1.72 boyunda 69 kiloyum 58-59 kilo olmak istiyorum bu diyetle birlikte yapabilecegim metabolizma hızlandırıcı biseyler biliyor musunuz? mesela bi tanıdığım 1 lt suya karbonat karıştırıp içenler var işe yarar mı başka oneriler var mı ?
ene dogru diyon kiz, kocum ah hemde biz kilo yoldasiyizvalentinde bizden oda ayni kilolarda
cumartesiye hedefin kac tatlim?
Walla semocum, durumlar sakat... Pazar gunu regl olucam, nasıl etkilenirim bilemedimmm..
Sen şimdiden beni en sona yaz...
dur hele naptin, pazara daha 5-6 gun var.
cumartesiye 67 olursun istersen
merhaba kızlar benim forumda ilk defa yorum yapışım bu :) 4 ay sonra düğünüm var 1.72 boyunda 69 kiloyum 58-59 kilo olmak istiyorum bu diyetle birlikte yapabilecegim metabolizma hızlandırıcı biseyler biliyor musunuz? mesela bi tanıdığım 1 lt suya karbonat karıştırıp içenler var işe yarar mı başka oneriler var mı ?
aynen canim, katiliyorum sana motive olmak bir, iradeli olmakta iki.
cumartesiye hedefin kac valentinim?
Yıvrım bi' 71,5 gibi bi'şeyler düşünüyorum.Çok güzeldi ilk 15 günlük performans doyamadım destanı baştan yazmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?