Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

eneeee, ağzından bal damlıyor yemin ederim... ben c.tesi 67 olimm varyaaa,
67,9 a bile razıyım.. balkona çıkıp göbecikler atarım beaaa...

dur bali sileyim agzimdan
hele anlat bakim neler yedin bugun

Yıvrım bi' 71,5 gibi bi'şeyler düşünüyorum.Çok güzeldi ilk 15 günlük performans doyamadım destanı baştan yazmak istiyorum .

nayiiiirrr valentinnn pes etme, hazir benide gaza getirdin sende devam etttt verelim beraber

Hellooouu bacılar ben bu sabaaaah kalvatımda bi tost yedim yanınada bi yarım bardak süt ve az peynir sonra 1 saat sonra süt dilimi :d ve bi elma mandalin de yedim :d ve birazdam yogurtlı makarna yiyip günü kapatıcam inşallah

kizlarrrrrrrr linke bakin, konu sahibi ne guzel kilo vermissss!!!!
bayildim valla 72den 56kilo olmussssss http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692387

Anteplim sen boyle beslenerek, kilo veriyomusun
ben boyle yesem, gunde 200gram alirim
kan grubun A degil o zaman senin, A grubuna sut ve peynir kilo aldiriyor, iyi gelmiyor cunku.

Son düzenleme:
biraz önce 2 haşlanmış yumurta 1dilim tahıllı ekmekle yedim dahada bişey yemem

evde kefirimi içicem bu geceyi kapatıcam

bu hafta 62 den düşmem lazım artık

semocum linke baktım gerçektem çok gaza getiren bir resim bravo hatuna 4 ayda iyi vermiş benimde hedefim buna yakın haziran ayına kadar 55 olurum inşallah bundan sonra diyeti bırakmaya niyetli değilim zaten

gerçekten yedinmi hepsini.. :18: oku oku bitmedi liste..

semocum linke baktım gerçektem çok gaza getiren bir resim bravo hatuna 4 ayda iyi vermiş benimde hedefim buna yakın haziran ayına kadar 55 olurum inşallah bundan sonra diyeti bırakmaya niyetli değilim zaten

İşte budur arkadaşlar. 4 ayda 16 kilo. Ben de böyle planlıyorum Ama en son 2012 Haziranda 63 ü görmüştüm, bu 60 larda nasıl bir duraklama olur bilmiyorum :44::44: Ama azim yani, kıvırıp bahane aramaya gerek yok Ben de varım ülennnnn

Kızlar ben çıkıyorum, yarın sabah görüşürüz inşallah. Akşam abartmayın haa Sabredelim, günü çoktan yarıladık nassı olsa

meraba arkadaşlar geçenlerde tatlı krizim çok oluyor adetlerimde düzensiz demiştim ya doktora gittim insülin direnci var dedi.. Ayrıca diyet listesi de verdi.. Maalesef 17 den sonra yememe gibi bir durum söz konusu olmayacak.. Aranızdan ayrılıyorum yani ;(( inşallah hepiniz de ben de istediğimiz kiloya düşeriz.. Hoşçakalın..

insülin direnci nasıl anlaşılıyor, doktora ne gibi şikayetini dile getirdin.. nasıl bir diyet verdi.. paylaşabilirmisin..

bazen ben de kendimden şüpheleniyorum.. o yüzden merak ettim..

derincim, basari oykulerine surekli göz atiyorum ben iyi oluyor, sonra onlar yapabiliyorsa bende yaparim diyorum
darisi hepimizin basina insallah, haziran degil. nisan, mayista hedefine ulasirsin bence

hmmm menu guzel olmus, basarili
sabah: 1kocaman bardak su ictimmm, 2 haslanmis yumurta
ara: yogurt ve muz
oglen: yarim kase corba.
ara: 1 elma
aksam, az sonrada: salata ve ton baligi
veeeee 1 kucuk dilim cilekli pasta yicem arkadasim geliyor oturmaya

gün boyu 1bucuk litre su ictim, ve 3 kupa yesil cay icicem. veee 15 dakka trampolinde ziplicam

Ve aksam bes raporu :)

Sabah yediklerimid demistim
ögle sütlü kahve ictim ve aksam yemegim: bir dolu tabak kiymali nohut + 2zeytinli+peynirli salata. Sonrasinda artik cay icerim aksama.

Yemek yemeden önce tartildim: 85.8

Siz cok az yiyorsunuz ya maslallah :) Ben kahvaltiyi fena yapiyorum :)))

Siz cok az yiyorsunuz ya maslallah :) Ben kahvaltiyi fena yapiyorum :)))

Benim karnım yemek yemeye alışık olduğum saatlerde çok acıkıyo, sonrasında sadece boş... idare edebiliyorum..

Kahvaltı çok önemli ama öğlene yakın bir saate kaydırsan, akşamüstü final yapabiliyorsun, kaçamaklar da dokunmuyor o zaman..

Sabah yoğurt denemeni tavsiye ederim.. elmayla yada ceviz badem gibi zenginleştirebilirsin..

Bu arada ben yoğurdu hiç sevmem, yerken ağzımda büyüyor.. ama kolay geldiği için dayanmaya çalışıyorum..

Denemeni tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…