eneeee, ağzından bal damlıyor yemin ederim... ben c.tesi 67 olimm varyaaa,
67,9 a bile razıyım.. balkona çıkıp göbecikler atarım beaaa...
Yıvrım bi' 71,5 gibi bi'şeyler düşünüyorum.Çok güzeldi ilk 15 günlük performans doyamadım destanı baştan yazmak istiyorum .
Hellooouu bacılarben bu sabaaaah kalvatımda bi tost yedim yanınada bi yarım bardak süt ve az peynir sonra 1 saat sonra süt dilimi :d ve bi elma mandalin de yedim :d ve birazdam yogurtlı makarna yiyip günü kapatıcam inşallah
kizlarrrrrrrr linke bakin, konu sahibi ne guzel kilo vermissss!!!!
bayildim valla 72den 56kilo olmussssss http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692387
Anteplim sen boyle beslenerek, kilo veriyomusun
ben boyle yesem, gunde 200gram alirim
kan grubun A degil o zaman senin, A grubuna sut ve peynir kilo aldiriyor, iyi gelmiyor cunku.
Vallah semo o değilde bn kan grubumu bilmymeyvaah
babanin kan grubu neyse, seninkide % 99 aynisidirama bazen degisik olabiliyor.
kizlarrrrrrrr linke bakin, konu sahibi ne guzel kilo vermissss!!!!
bayildim valla 72den 56kilo olmussssss http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692387
Anteplim sen boyle beslenerek, kilo veriyomusun
ben boyle yesem, gunde 200gram alirim
kan grubun A degil o zaman senin, A grubuna sut ve peynir kilo aldiriyor, iyi gelmiyor cunku.
dur bali sileyim agzimdan
hele anlat bakim neler yedin bugun
Kuzum, sabah evde kuccuk bi kase yogurt yidim, birkac tane ceviz yolda tırtıkladım..
Yanımda getirdiğim light kepek beyaz peynirli tost ekmeğimi öğlen gibi kemirdim,
az önce de ekmeksiz tarhana çorbası içtim..
evde de yine yoğurt yerim. başka bişi yemiim, yeter..
Sen naaptin bakalım tüm gün?
Hellooouu bacılarben bu sabaaaah kalvatımda bi tost yedim yanınada bi yarım bardak süt ve az peynir sonra 1 saat sonra süt dilimi :d ve bi elma mandalin de yedim :d ve birazdam yogurtlı makarna yiyip günü kapatıcam inşallah
semocum linke baktım gerçektem çok gaza getiren bir resim bravo hatuna 4 ayda iyi vermiş benimde hedefim buna yakın haziran ayına kadar 55 olurum inşallah bundan sonra diyeti bırakmaya niyetli değilim zaten
Kızlar ben çıkıyorum, yarın sabah görüşürüz inşallah. Akşam abartmayın haaSabredelim, günü çoktan yarıladık nassı olsa
gerçekten yedinmi hepsini.. :18: oku oku bitmedi liste..
meraba arkadaşlar geçenlerde tatlı krizim çok oluyor adetlerimde düzensiz demiştim ya doktora gittim insülin direnci var dedi.. Ayrıca diyet listesi de verdi.. Maalesef 17 den sonra yememe gibi bir durum söz konusu olmayacak.. Aranızdan ayrılıyorum yani ;(( inşallah hepiniz de ben de istediğimiz kiloya düşeriz.. Hoşçakalın..
semocum linke baktım gerçektem çok gaza getiren bir resim bravo hatuna 4 ayda iyi vermiş benimde hedefim buna yakın haziran ayına kadar 55 olurum inşallah bundan sonra diyeti bırakmaya niyetli değilim zaten
Kuzum, sabah evde kuccuk bi kase yogurt yidim, birkac tane ceviz yolda tırtıkladım..
Yanımda getirdiğim light kepek beyaz peynirli tost ekmeğimi öğlen gibi kemirdim,
az önce de ekmeksiz tarhana çorbası içtim..
evde de yine yoğurt yerim. başka bişi yemiim, yeter..
Sen naaptin bakalım tüm gün?
hmmm menu guzel olmus, basarili
sabah: 1kocaman bardak su ictimmm, 2 haslanmis yumurta
ara: yogurt ve muz
oglen: yarim kase corba.
ara: 1 elma
aksam, az sonrada: salata ve ton baligi
veeeee 1 kucuk dilim cilekli pasta yicem arkadasim geliyor oturmaya
gün boyu 1bucuk litre su ictim, ve 3 kupa yesil cay icicem. veee 15 dakka trampolinde ziplicam
Siz cok az yiyorsunuz ya maslallah :) Ben kahvaltiyi fena yapiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?