Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hayirli sabahalar

Evet Poyraz, bugün hava kapali Olsun laha suyumu ictim, bir saat yürüdüm ve dün aksam yaptigim 3 kasik pilav ve bir dilim baklava sebebiyle, bugün kahvaltiyi kücük elma, yarim portakal ve yogurt olarak yaptim.

Hepimize hayirli ve az kalorili günlerr

saol tatlım.. benim şikayeimde benzer.. açlığa dayanamıyorum.. tatlı bişey yeyincede ateşler basıyo, yıkılıyorum resmen..
dewamlılığını farkedersem bende doktora giderim.. teşekkür ederim.. sana da çok geçmiş olsun..:13:

Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇

Çok tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmek nasip etsin Babanın haberi oldu mu?Olmadı ise güzel bir sürpriz hazırla sonra pişman olma benim gibi tak diye söyleyip :)

Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇

Ayyyy, çok sevindim.. allah tamamına erdirsin, daha çok yenidir sanırım. umarım herşey yolunda gider..
Rejim olayını bırakıcan o zaman ama bizi bırakma, haberdar et sık sık... :)))

Gününüz güzel geçsinnn herkese günaydın

İstanbul'da sis iyice kalktı şu saatlerde ben de sporumu bitirdim döndüm kahve keyfindeyim.Bugün kalan her iki öğünü de protein yapmaya çalışacağım...

Sabah:2 dilim ekmek peynirli omlet

hehe eh biraz iddaliyim bu hafta, eh olsun o kadar, gecen hafta kilo veremedim ((
hehe 69u gördum bugun, cok mutluyummmmmmmmmm

gecmis olsun canim, iyi bak kendine

Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇

heheyyyyy tebrik ederim canim, umarim guzel ve saglikli bi hamilelik gecirirsin

Selam kızlarrr...
Güne güzel bir kahvaltı ile başladım.. 2 haşlanmış yumurta yağlı limonlu filan.. az beyaz peynir, domates..
2-3 çay kaşığı nutella ve 3 dilim ekmek yedim.. Ne zamandır böyle doymamıştım, gözüm hep masada kalıyordu..
Bunlar bana tüm gün yeter, ama akşam çok dikkat edicem.. :)))

canim sen haslanmis yumurtayi nasil limonlu yagli yiyosun??????

kızlar günaydın

güne yine kocaman bir bardak kefirle başladım

8400 adım atarak 6,5 km yürümüşüm ve 285 kalori yakmışım

şimdi ofise geldim lıght süt ve meyveli nesfit yedim

bu hafta bir çok kişiden güzel bildirimler gelicek gibi

cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum

Öyle güzel yiyorumki.. arada ekmek bandırıp filan.. sen sevmezmisin böyle.. ben de kuru kuru yiyemem.. (

bilmiyorum hic denemedimki, sevip sevmedigimi yarin sabah kesfederim artik.
bugun 2 yumurtayi yedim valla kuru kuru

bilmiyorum hic denemedimki, sevip sevmedigimi yarin sabah kesfederim artik.
bugun 2 yumurtayi yedim valla kuru kuru

O zaman şöyle tavsiye ederim.. yumurtayı uzunlamasına 4 e böl, sonra da o parçaları 2 ye.. üzerinde çok az ayçiçek yada zeytinyağı gezdir.. (ben zeytinyağı hiç sevmem ağır gelir kokusu) azıcık ta limon tuz karabiber, pul biber koyanda var ama acı da sevmem ben.. mümkünse de kızarmış ekmek.. dene bakalım.. yorumunu merakla bekliycem...

ben zeytinyağlı bol acılı yerim ve diyet zamanımda haftanın çoğu günü sabah öğle akşam yer değiştirirek yemişimdir.
tavsiye ederim :)

Uffff Hele ziyafete bak Kuru kuru yediğin zaman yiyeceğin varsa bile yiyemiyorsun.Ağzına biber sürerim Nesil Bir de 3 dilim ekmek cık cık cık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…