merhaba herkese, nisanda düğünüm var benimde 7 kilo civarında vermem lazım.yarından itibaren bende başlıyorum haydi bismillah:))
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
1500 cal lik diyet verdi.. Endokrin uzmanı belirliyo zaten bu şikayetleri söyleyince nelere bakılacağını.. Bende tatlıya hamur işine abartı bir düşkünlük vardı ama bu tamamen vucutdumun etkisiyle oluyordu çünkü iradesix biri değilimdir bide bir tek şeker e karşı böyle.. Canım hiç iskender istemez mesela ama çikolata gibi şekerli şeyler istiyordu.. Ama tek bunlara bakarak insülin direnci var diyemem doktora görün sen.. Bu belirtiler olmasına rağmen hiçbir sorunun olmayadabilir.. Bide bende adet düzensizliği tüylenme uyku problemi falanda vardı
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
Bu hafta çok azimlisin Semoşİnşallah en az 2 kilo verirsin canım bu hafta...
Sabah peynir ve 2 dilim ekmekten sonra öğlen 5 yumurta beyazı yedim..Haftalık kargom geldi peynir ve taze ekmek biraz kemirdim açıkçası böylece bitirdim günü....Bugün daha iyiyim bir daha haftasonu bırakmak kesinlikle yok..Toparlamakta çok zorlandım şayet burası olmasaydı çoktan dieti bırakmıştım..Tam bir şey canım çekiyor cumartesi listesi geliyor gözümün önüne bir silkelenip kendime geliyorum.Aferin banaSpor devam ediyor 20 dk yürüyüş 20 dk tenis oynadım panpalar bazen buna karın hareketleri ve ip atlama da ekliyorum keyfime göre...
1500 cal lik diyet verdi.. Endokrin uzmanı belirliyo zaten bu şikayetleri söyleyince nelere bakılacağını.. Bende tatlıya hamur işine abartı bir düşkünlük vardı ama bu tamamen vucutdumun etkisiyle oluyordu çünkü iradesix biri değilimdir bide bir tek şeker e karşı böyle.. Canım hiç iskender istemez mesela ama çikolata gibi şekerli şeyler istiyordu.. Ama tek bunlara bakarak insülin direnci var diyemem doktora görün sen.. Bu belirtiler olmasına rağmen hiçbir sorunun olmayadabilir.. Bide bende adet düzensizliği tüylenme uyku problemi falanda vardı
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
Selam kızlarrr...
Güne güzel bir kahvaltı ile başladım.. 2 haşlanmış yumurta yağlı limonlu filan.. az beyaz peynir, domates..
2-3 çay kaşığı nutella ve 3 dilim ekmek yedim.. Ne zamandır böyle doymamıştım, gözüm hep masada kalıyordu..
Bunlar bana tüm gün yeter, ama akşam çok dikkat edicem.. :)))
canim sen haslanmis yumurtayi nasil limonlu yagli yiyosun??????
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
Öyle güzel yiyorumki.. arada ekmek bandırıp filan.. sen sevmezmisin böyle.. ben de kuru kuru yiyemem..(
bilmiyorum hic denemedimki, sevip sevmedigimi yarin sabah kesfederim artik.
bugun 2 yumurtayi yedim valla kuru kuru
O zaman şöyle tavsiye ederim.. yumurtayı uzunlamasına 4 e böl, sonra da o parçaları 2 ye.. üzerinde çok az ayçiçek yada zeytinyağı gezdir.. (ben zeytinyağı hiç sevmem ağır gelir kokusu) azıcık ta limon tuz karabiber, pul biber koyanda var ama acı da sevmem ben.. mümkünse de kızarmış ekmek.. dene bakalım.. yorumunu merakla bekliycem...
O zaman şöyle tavsiye ederim.. yumurtayı uzunlamasına 4 e böl, sonra da o parçaları 2 ye.. üzerinde çok az ayçiçek yada zeytinyağı gezdir.. (ben zeytinyağı hiç sevmem ağır gelir kokusu) azıcık ta limon tuz karabiber, pul biber koyanda var ama acı da sevmem ben.. mümkünse de kızarmış ekmek.. dene bakalım.. yorumunu merakla bekliycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?