Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

zayıflama takımlarına geleli 1,5 yıl oldu. hep 3ay 5 ay hesapları yaptım yok 1 yılda gitmesin 3 ayda gitsin yok hemen gitsin geşke 1,5 yılda gitseydi! kilon kaçtı bu arada?

kızlar 1 saat yürüyüşümü tamamladım tekrar spora başladım .... akşam 30 dakika yürüyecem günü kapatacam...

aferim doğru yoldasın. ben de 40 dk. yürüdüm. evde de zaman zaman leslie ile 1 mil veya callanetics hareketleri yapmaya çalışıyorum. basenler için callanetics öneriyorlar. son bir kaç gündür farklı pantolon tayt vs. giyiorum ondan mıdır bilemiyorum ama sanki baseenlerim de inceliyor.

canim 73 -72.800 arasinda surekli degisiyorum...:)))))sen kac kilosun canim...

4, member: 211678"]paylaşımın için teşekkürler bende 73 kiloyum inanın kıızmla resim çektirmek bile istemiyorum çook kilolu gözüküyorum sinir oluyorum alt tarafım daha ince üst tarafım daha kalın... evet diyet değil sağlıklı yaşam şeklinde ayarlamamız gerekiyor ama olmuyorrr bazen offfff[/QUOTE]
Olmuyor deme ben bu yola bas

benim bir sloganım var başladığım gunden bu yana ne olursa olsun ben bu yola baş koydum bugün ucunu kaçırdım diye arkasını getirmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum nefsimize hakim olmak gerçekten çok zor benimde kaçamakları oluyor ama DURMAK YOK YOLA DEVAM

Son düzenleme:
Slm kızlar yeni arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş.adacım bide diyetisyene git bakalım inş işe yarar canım.semocum kesin doğurdu içime öyle doğuyor.marian kayboldu kilo alıp gelmese bariii.nesilcim azmine hayranım.kilonu koruyo olman bile büyük başarı canım.bana gelince çok korkunç günler geçirdim üstüste gelen misafir toplantılarımdan sonra tartıda 70i gördüm kabus gibiydi. Hemen bu gidişata bir dur demeliydim. Şuan 68 küsur kiloyum tekrar 65 göreceğime inancım geldi ve bebek düşünmeyw başladık oyuzden zayıflayabildiğim kadar zayıflamam lazım.şuan açım azönce 40 dakikalık yürüyüş yaptım.ip atladım mekik çektim.aferim bana.yarın 67 göremesemde yaklaşmak istiyorum.

A. Slm zeyas hosbuldum aranıza katılmak istedim bende 5 haftadır yeme aliskanligimi değiştirdim daha öncede yazdığım gibi.
Sormak istediğim birsey var ip atladım demissin nekadar süre atliyorsun merak ettim

A. Slm zeyas hosbuldum aranıza katılmak istedim bende 5 haftadır yeme aliskanligimi değiştirdim daha öncede yazdığım gibi.
Sormak istediğim birsey var ip atladım demissin nekadar süre atliyorsun merak ettim
canım sabah 100 adet atlıyorum bide akşam yürüyüşten sonra 100 adet atlıyorum.

Bende atlamaya çalıştım 50, 50 aralarda durarak 300 kere atladım iki gün ama bugün annemin sözüyle kendime geldim kilolu olunca bacaklarin zarar görür dedi zorlama dedi gerçektende bacaklarım çok ağırlıyor.
Sizin ağrı olmuyor mu yoksa bende mi bir anormallik var

Gunaydin kizlar..

Gunduz yogun olucam, simdi yaziim ddm..

Adacim, haber bekliyoruz cnm..

Tebrikler.. 8 bana cok gec geldi acikcasi, ama sonuc alip korumaniz cok guzel..
8 değil 7 canım zaten o dönem çok da sorunlarım vardı KV ile yaklaşık 6 ayda verdim 8 kilo 170 boyunda şua 60 kiloyum artık dikkat etmiyorum pek ama genede gecelere dikkat ediyorumBide 3 gündür 20 lik dişim ağrıdı yemek yiyemedim karnım içine yapışdı bugün dişi aldırdım yarın telafi edecem

Aşırı kilolu olunca belki sıkıntı olur ama bende sıkıntı olmuyor . Çok faydasonı görüyorum ben

ben ip anladığım hafta 1. 200g vermiştim ama sıkıntılı oluyor.
Az olsun kalici olsun şimdilik memnunum inşallah böyle kilo vermeye devam ederim. Rabbim hepimizin gonlumuzden geçenleri uygulamayı nasip etsin.
FAZLALIKLARA ELVEDA

Gunaydin kizlar..

Dun sabah 3 tane pogaca yedim, peynirli, sicacik.. sonra oha dedim kendime, yavasla.. :)
Sonra tum gun 1-2 grissini, 1-2 eti burcak ve 1 tane maximus.. daha hala bisey yemedim.. cok aciktim ama, su an resmen icim kaziniyor, dunyalari yiyebilirim, istahimi kessin diye kahveyle basladim gune, birazdan dusunucem biseyler..

KSRAYS hosgeldin.. ip atlamak yerine, ip atliyomus gibi ufak ufak ziplayarak kardiyo yapabilirsin, bi de boyle dene istersen..
Jillian michel Killer ABS videosuna firsat bulursan bak bi, egzersizlerin arasinda boyle yapiyolar, denemistim, bir anda terleme ve isinma basliyor.. :)

Zeyasim, hosgeldin kuzum.. gecen gun aklima geldi, icimden dedimki, bu kizin sesi cikmio, kesin 68 i gorup oyle gelecek.. sana iri puntolarla alinti yapicaktim ama tahmin ettim yogun oldugunu, yazmiim dedim.. :)

S
Sorma nesilim yaa yoğunluk biyandan iştah bi yandan mahvetti beni.neyseki toparladım kendimi hala tartıda mutlu olamıyorum ama 7 li rakamları görmediğin içinde şükür ediyorum.

20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8
12. gün/4 mart çarşamba:66,2
13.gün 5mart perşembe 65,6

dün akşam araöğün yer gibi yemek yedim tokum diye, günü 3 dilim ekmekle kapattım baskül kıpırdadı

merhaba arkadaşlar... ben de katıldım aranıza. günlerdir araştırıyorum diyet listelerini ama içinden yapabileceğim tek diyet bu. hem boğazında kısabilen bir insan asla değilim hem de 4 aylıkbir bebeğim var yani emziriyorum. sütüme bir zarar gelmesini istemem tabi :) her sabah 8:00de kalkıyorum 1 saat lesslie yapıyorum sabah doyasıya bir kahvaltı ikindin bir ara öğün ve akiam en geç 18:00de akşam yemeği. ama akşam yemeğini de hafif tutmaya çalışıyorum. hadi hayırlısı.. :)

20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8
12. gün/4 mart çarşamba:66,2
13.gün 5mart perşembe 65,6

14.gün 6mart cuma 65,7

bugün depresifim. ufaklıklardan birinin kulağı ağrıyordu rahat uyumadı da uyutmadı da. uykusuzluk bende doğrudan asabiyet yapıyor. öğle arasında bi yerlerde kıvrılıp uyucam. huysuzluğum reglin yaklaşmasından da kaynaklanabilir. genelde ruh halim böyle olduğunda gece gündüz demeden ne bulursam yerim ve kilo alırım. bu dönemi kilo almadan kapatacağımı düşünüyorum.
yoksa kilo veremeyen biri değilim . tek problemim verdiğim kilo sonrasında aşırı ve gece yiyierek kilo almak. geri vites bu şekilde olmayacak inşallah

merhabalar sizlere bişey sormak istiyorum
sadece akşam 17 den sonra keserekmi kilo veriyorsunuz
yoksa gündüzde herşeye dikkat ediyormusunuz? ve mesela akşam yemeğinde ne yiyerek günü kapatıyorsunuz?

Merhaba kızlar ,

diyet yapamıyorum bugunlerde bir iştahım açıldı anlatamam acaba b12 iğnesi vuruluyorum he rhafta sanırım o iştah yaptı dr iştah açar demişti bu hafta son pazarteside vurulacam bitecek....çünkü ben hiç bu kadar iştahlı olmamıştım Allahtan spor yapıyorumda kilom yerinde sayıyor....yarın diyetisyene gidecem inşallah bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…