Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba,,,
Ben 2-3 hafta önce katılmıştım. ama ma ailenin sağlık sorunları yüzünden ara verdim. 70 kg ile başladım.
şu anda 68,10 olarak sabah tartıldım.

haziran sonuna kadar 55 kg olmam gerekiyor. Eşim ile iddalaştık, durum ciddi .yardımlarınız ve desteklerinizi bekliyorum

Smothy ne kızlar kaçı din ben

Adacim bende çok kacirdim hafta sonu

ahhhh ben hala kaçırıyorum yine bana bişey oldu disiplin gitti kayboldu ben sporu bırakınca ÇOK yemek yiyorum yaklaşık 8 gündür spor yapmıyorum yarın inşallah başlayacam spora artık yediklerimede dikkat edecem off offf çekiyorum ...

Merhaba canım smoothy olayına ben bu akşam başlıyorum akşam menü olarak hergün smoothy yapacam ....değişik meyvelerle çeşitlendirecem sabah normal kahvaltı öğle diyet bir yemek akşam smoothy ile günü kapatacam midemi bu şekilde alıştırmayı düşünüyorum....Ahhh NES bana bişeyler oldu yiyiorum yiyorum anlamadım yemek istemiyorum ama hep yerken buluyorum kendimi ((

Burdayim cnm....
Ada bu aralar biraz rahatsizim cnm öncelliyi sagligima verdimBiraz toparlaniym kaldigim yerden devam ederim.

Canım çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık sen toparlan bekliyoruz seni ....

Adacim, bence sabah yada oglen yap onu.., aksam saati elma bile yesen tarti oynamaz.. ya da dene, sen bilirsin..
Sporu da abartma, sadece yuru.. soz dinle biraz.. eliptike ayiracagin zamanida yurumene ekle..
Icine sinmiyosa mekik cek, baska bisey yapmadan dene lutfen..
Bi de, toparlan biran once cnm..

canim randevu aldim cumartesi diyetisyene gidecem boyle deneme yanilmalardan biktim yoruldum 2 ay diyetisyen ne derse harfiyen yapacam bari 2 ayda 5 , 6 kilo versem motivasyon patlama olacak diyetisyene gidersem belki daha dikkatli olurum.

Ada bencede neş doğru söylüyor
Sporu abartms

canim diyetisyene gidecem tahlil sonuclarini gosterip nederse harfiyen yapacam biktim su diyeti yap dene bu diyeti yap gidecem iyice konusup bir noktada bulusmak istiyorum...

Merhaba kızlar ben akşam 7 den sonra bişey yemeden 8 kilo verdim 2 yıldırda aynı kilodayım

Gunaydin kizlar..

Gunduz yogun olucam, simdi yaziim ddm..

Adacim, haber bekliyoruz cnm..

Merhaba kızlar ben akşam 7 den sonra bişey yemeden 8 kilo verdim 2 yıldırda aynı kilodayım
Tebrikler.. 8 bana cok gec geldi acikcasi, ama sonuc alip korumaniz cok guzel..

20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8
12. gün/4 mart çarşamba:66,2

ekmek bulgur vs. yedikçe kilolar gitmiyor. bir de regl yaklaşıyor zannederim o yüzden bu hafta yüzüm pek gülmeyeceksabredeceğim...

dün akşam oğlumun etüdü yüzünden eve 6dan sonra gittim. saat 5 gibi yemek üzere çerez kefir gibi şeyler almıştım yanıma onları da yedim içtim ama eve gidince gözüm açtı. saat 6,35 gibi yemeyi bitirdim. yemekte 5-6 yk bulgur ile 2 su bardağı sütten yapılmış acılı çorba vardı...gene de masada kuruyemişleri gördükçe iyi ki bu saatten sonra yememe kararı almışım dedim. acıktığımdan değil daha öncesi boş boş onları yiyeceğimi bildiğim için...

Hergün tartılma bence, 100-200gr da fazla çıksa moral bozuluyor..bende hergün tartılıyordum ama bıraktım(çok merak etsemde)haftada bir olunca diyete daha sadık kalıyorum..birden 1kilo falan eksilmiş görünce dahada asılıyorum diyete...
Bide şu ayran detoksunu denesek mi kızlar??biri ok derse yarına hazırım

Gunaydin kizlar..

Gunduz yogun olucam, simdi yaziim ddm..

Adacim, haber bekliyoruz cnm..

Tebrikler.. 8 bana cok gec geldi acikcasi, ama sonuc alip korumaniz cok guzel..

cumartesi randevum bakalım nasıl bir diyet uygulayacak ...şu klasik diyetler olmasında oturalım konuşalım ortak bir sonuca varalım istiyorum.....böyle çok yoruldum nes yok karatay diyeti yok başka bişey hep yerimde sayıyorum benim tüm derdim haftada 200-300 bile versem beni güdüleyecek hiç kilo gitmemesi benim motivasyonumu çok düşürüyor daha çok yemeğe sarılıyorum orda film kopuyor bende....

ben bir ara yapmıştım. 2 gün sıkıyor ama etkiliydi

canım diyetisyenler hep klasik liste veriyorlar sorun listede değil bizde. klasik diyet listesini elime alsam haaa gene mi bu diyorum,taylan kümeli -bi tane daha ünlülerin dyt. vardı berrin yiğit hatırladığım kadarıyla onlar haftalık özel diyetler veriyor onlara da bahane buluyorum,canım kefir istemiyor,hiç mi kebap yemicem, kahvaltıda neden peynir diyet ekmek yemek yerine probiyotik yoğurt ve meyve veriyorlar!!! nefse söz geçmiyor. madem diyetisyene gideceksin kafandaki diyetleri bir kenara bırak ve bir daha ki kontrole kadar diyetisyen ne derse onu yap...paranı ver,diyetini yap, ve de ki sıkıcı listeyle 3 kilo verdim sıkıldım bunu yapmak istemiyorum, ya da benim gibi otur oturduğun yerde:)

Slm hanımlar
bende sizinle hikayemi paylaşmak istiyorum belki bir fayda dokunur
Herşey kızımın aksam yemeği yerken resmimizi çekmek istemesiyle başladı tabi ben farkındaydım kilo aldigimin ama resmi gorunce sok oldum ve korkudan tartilmadigim tartiyi çıkardım ve 82kg çıktığımı gördüm hamilelik dışında ilk defa bu kiloyu gecmistim oysa 57 kg ile gelinlik giymistim ve bu aralar kalbimde sikismalarda olmaya baslamisti (bilmiyorum alakasi varmidir ama dogustan kalbimde masum ufurum var ergenlikte de bu kalp sikismalarini yasiyordum)ve genc yasta cok yasli gorunuyordum sanki birden kafama dank etti bu gidiş nereye diye sordum once kendime daha sonra internetten arastirmaya basladim kimler nasil zayiflamis hangi diyetisyen ne diyor vs.
Ben diyet yapmaya degil yasam tarzimi yeme aliskanligimi degistirmeye karar verdim cunku ben bu kilolari tekrar geri almak istemiyordum ve daha once kendimce birseyler yapmis ve basarili olamamistim o yuzden ya basaramazsam diye de cok korkuyordum.
Bir sabah namazdan sonra Rabbime yalvardim ilk once ondan istedim ve hayatimdaki degisikliklere basladim
Oncelikle beyaz ekmek yerine cavdar, tam bugday bazende kepekli ekmek aldirdim esime sabah kahvaltisinda yedigim herseyi azalttim en fazla 2 dilim ekmek yedim oglen ekmek bir dilim pilav makaena varsa cok az yedim ve ben sebzeyi cok severim bir tabak kadarda ondan yedim arada cok acikirsam ufak tefek birseyler atistirdim aksamda aynisini uyguladim bir dilim ekmek bazen pilav veye makarna varsa ekmek hic yemedim gunde 30dk bazen 45 dk spor yaptim 1, 5 lt su sisesini doldurup yanima aliyorum spor suresince aralarda onu icip bitiriyorum gun icerisinde de su tuketiyorum ve aci yi seviyordum simdi daha fazla yiyorum her yemegi aci biberle yiyorum bende aksam 5 bazen 6dan sonra yemek yemiyorum sadece yeşil çay veya normal çay içiyorum tabi ben hiçbir çayı şekerli içmem çok eski bir alışkanlık bu.
SONUC HER HAFTA BIR KILO GARANTI VERIYORUM INSALLAH DEVAMI GELIR SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM suan kilom 77 ve bu yaşam tarzını çok sevdim.
KADINLAR KAYBETMEYI SEVER AMA SADECE KILOLARINI

haklısın birkere daha gitmiştim devlet hastanesinde elime kalsik diyeti yapıştırdı kilo verirsen görüşelim vermezsen gelme demeye çalıştııı ))))

şimdi randevu aldığım yer bir özel hastanede bilmiyorum haklısın aslında iş kendinde bitiyor nereye kadar o listeye bağlı kalmakda doğru değil aslında sağlıklı beslenmeyi yasaşam stili haline getirmeliyiz ama kendimize söz geçmiyor sanırım... ben şöyle düşündüm belki 10 gün sonra diyetisyene kontrole gidecem diye utancımdan yemem heralde tutarım kendimi alıştırırım kendimi böylece ama şimdi tartıya çıkıyorum hiç vermemişim amannnnn diyorum yiyiorum 1 ay deniyecem diyetisyeni baktım güzel gidiyor 3 aya tamamlarım baktım yine yerimde sayıyorum bırakırım ne yapayımmm ... çok mutsuz oluyorum şu kilolardan...

paylaşımın için teşekkürler bende 73 kiloyum inanın kıızmla resim çektirmek bile istemiyorum çook kilolu gözüküyorum sinir oluyorum alt tarafım daha ince üst tarafım daha kalın... evet diyet değil sağlıklı yaşam şeklinde ayarlamamız gerekiyor ama olmuyorrr bazen offfff

kızlar 1 saat yürüyüşümü tamamladım tekrar spora başladım .... akşam 30 dakika yürüyecem günü kapatacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…