Smothy ne kızlar kaçı din ben
Adacim bende çok kacirdim hafta sonu
Merhaba canım smoothy olayına ben bu akşam başlıyorum akşam menü olarak hergün smoothy yapacam ....değişik meyvelerle çeşitlendirecem sabah normal kahvaltı öğle diyet bir yemek akşam smoothy ile günü kapatacam midemi bu şekilde alıştırmayı düşünüyorum....Ahhh NES bana bişeyler oldu yiyiorum yiyorum anlamadım yemek istemiyorum ama hep yerken buluyorum kendimiSelam kizlar..
Birkac gundur yazamadim ama okuyorum gecmisi..
Muz diyeti ve smothy benimde ilgimi cekti, muz deneyebilirim ama digeri beni zorlar.. usenirim ben hazirlamaya..ama olumlu sonuclariniz paylasirsaniz dusunebilirim.. :)
Kizlar bu hafta kimsa bildirim yapmadi, bende uyuz oldum, liste filan yapmadim..
Bundan sonra ihmal etmek yok, bu ctesi itibari ile herkes yazsin kilosunu lutfen..
Zaman cabuk geciyor ve martta oldugumuzu hatirlatmama gerek yok.
Zeyasssss.. iyice kayboldun..
Semonun da iyi haberlerini alcaz ins. Az kalmis olmasi lazim..
Burdayim cnm....
Ada bu aralar biraz rahatsizim cnm öncelliyi sagligima verdimBiraz toparlaniym kaldigim yerden devam ederim.
Adacim, bence sabah yada oglen yap onu.., aksam saati elma bile yesen tarti oynamaz.. ya da dene, sen bilirsin..
Sporu da abartma, sadece yuru.. soz dinle biraz.. eliptike ayin zamanida yurumene ekle..
Icine sinmiyosa mekik cek, baska bisey yapmadan dene lutfen..
Bi de, toparlan biran once cnm..
Ada bencede neş doğru söylüyor
Sporu abartms
Tebrikler.. 8 bana cok gec geldi acikcasi, ama sonuc alip korumaniz cok guzel..Merhaba kızlar ben akşam 7 den sonra bişey yemeden 8 kilo verdim 2 yıldırda aynı kilodayım
Gunaydin kizlar..
Gunduz yogun olucam, simdi yaziim ddm..
Adacim, haber bekliyoruz cnm..
Tebrikler.. 8 bana cok gec geldi acikcasi, ama sonuc alip korumaniz cok guzel..
ben bir ara yapmıştım. 2 gün sıkıyor ama etkiliydiHergün tartılma bence, 100-200gr da fazla çıksa moral bozuluyor..bende hergün tartılıyordum ama bıraktım(çok merak etsemde)haftada bir olunca diyete daha sadık kalıyorum..birden 1kilo falan eksilmiş görünce dahada asılıyorum diyete...
Bide şu ayran detoksunu denesek mi kızlar??biri ok derse yarına hazırım
canım diyetisyenler hep klasik liste veriyorlar sorun listede değil bizde. klasik diyet listesini elime alsam haaa gene mi bu diyorum,taylan kümeli -bi tane daha ünlülerin dyt. vardı berrin yiğit hatırladığım kadarıyla onlar haftalık özel diyetler veriyor onlara da bahane buluyorum,canım kefir istemiyor,hiç mi kebap yemicem, kahvaltıda neden peynir diyet ekmek yemek yerine probiyotik yoğurt ve meyve veriyorlar!!! nefse söz geçmiyor. madem diyetisyene gideceksin kafandaki diyetleri bir kenara bırak ve bir daha ki kontrole kadar diyetisyen ne derse onu yap...paranı ver,diyetini yap, ve de ki sıkıcı listeyle 3 kilo verdim sıkıldım bunu yapmak istemiyorum, ya da benim gibi otur oturduğun yerde:)cumartesi randevum bakalım nasıl bir diyet uygulayacak ...şu klasik diyetler olmasında oturalım konuşalım ortak bir sonuca varalım istiyorum.....böyle çok yoruldum nes yok karatay diyeti yok başka bişey hep yerimde sayıyorum benim tüm derdim haftada 200-300 bile versem beni güdüleyecek hiç kilo gitmemesi benim motivasyonumu çok düşürüyor daha çok yemeğe sarılıyorum orda film kopuyor bende....
haklısın birkere daha gitmiştim devlet hastanesinde elime kalsik diyeti yapıştırdı kilo verirsen görüşelim vermezsen gelme demeye çalıştıııcanım diyetisyenler hep klasik liste veriyorlar sorun listede değil bizde. klasik diyet listesini elime alsam haaa gene mi bu diyorum,taylan kümeli -bi tane daha ünlülerin dyt. vardı berrin yiğit hatırladığım kadarıyla onlar haftalık özel diyetler veriyor onlara da bahane buluyorum,canım kefir istemiyor,hiç mi kebap yemicem, kahvaltıda neden peynir diyet ekmek yemek yerine probiyotik yoğurt ve meyve veriyorlar!!! nefse söz geçmiyor. madem diyetisyene gideceksin kafandaki diyetleri bir kenara bırak ve bir daha ki kontrole kadar diyetisyen ne derse onu yap...paranı ver,diyetini yap, ve de ki sıkıcı listeyle 3 kilo verdim sıkıldım bunu yapmak istemiyorum, ya da benim gibi otur oturduğun yerde:)
paylaşımın için teşekkürler bende 73 kiloyum inanın kıızmla resim çektirmek bile istemiyorum çook kilolu gözüküyorum sinir oluyorum alt tarafım daha ince üst tarafım daha kalın... evet diyet değil sağlıklı yaşam şeklinde ayarlamamız gerekiyor ama olmuyorrr bazen offfffSlm hanımlar
bende sizinle hikayemi paylaşmak istiyorum belki bir fayda dokunur
Herşey kızımın aksam yemeği yerken resmimizi çekmek istemesiyle başladı tabi ben farkındaydım kilo aldigimin ama resmi gorunce sok oldum ve korkudan tartilmadigim tartiyi çıkardım ve 82kg çıktığımı gördüm hamilelik dışında ilk defa bu kiloyu gecmistim oysa 57 kg ile gelinlik giymistim ve bu aralar kalbimde sikismalarda olmaya baslamisti (bilmiyorum alakasi varmidir ama dogustan kalbimde masum ufurum var ergenlikte de bu kalp sikismalarini yasiyordum)ve genc yasta cok yasli gorunuyordum sanki birden kafama dank etti bu gidiş nereye diye sordum once kendime daha sonra internetten arastirmaya basladim kimler nasil zayiflamis hangi diyetisyen ne diyor vs.
Ben diyet yapmaya degil yasam tarzimi yeme aliskanligimi degistirmeye karar verdim cunku ben bu kilolari tekrar geri almak istemiyordum ve daha once kendimce birseyler yapmis ve basarili olamamistim o yuzden ya basaramazsam diye de cok korkuyordum.
Bir sabah namazdan sonra Rabbime yalvardim ilk once ondan istedim ve hayatimdaki degisikliklere basladim
Oncelikle beyaz ekmek yerine cavdar, tam bugday bazende kepekli ekmek aldirdim esime sabah kahvaltisinda yedigim herseyi azalttim en fazla 2 dilim ekmek yedim oglen ekmek bir dilim pilav makaena varsa cok az yedim ve ben sebzeyi cok severim bir tabak kadarda ondan yedim arada cok acikirsam ufak tefek birseyler atistirdim aksamda aynisini uyguladim bir dilim ekmek bazen pilav veye makarna varsa ekmek hic yemedim gunde 30dk bazen 45 dk spor yaptim 1, 5 lt su sisesini doldurup yanima aliyorum spor suresince aralarda onu icip bitiriyorum gun icerisinde de su tuketiyorum ve aci yi seviyordum simdi daha fazla yiyorum her yemegi aci biberle yiyorum bende aksam 5 bazen 6dan sonra yemek yemiyorum sadece yeşil çay veya normal çay içiyorum tabi ben hiçbir çayı şekerli içmem çok eski bir alışkanlık bu.
SONUC HER HAFTA BIR KILO GARANTI VERIYORUM INSALLAH DEVAMI GELIR SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM suan kilom 77 ve bu yaşam tarzını çok sevdim.
KADINLAR KAYBETMEYI SEVER AMA SADECE KILOLARINI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?