Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ewet ekmek maalesef hamur işi bunları unutmalı bi süreliğine anlamadım stresli bi dönemdeyim ondan da olabilir bugün iki yere misafirliğe gittim spor filan yaptım -500 kalori kardayım ama hala şişkinim hala yarın bildirimgünü olması dolayısıyla stres yaptım neyse diğer hafta yansır tartı 61 den kurtulur umarım

eşinin yanında olması ne güzel benimkine diyetim bile batıyor ama o ne öyle yediklerinleinş bari spor yapmışsındır en azından

Benim kahvalti:
2dilim dogal ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates, salatalik
öğle:
1elma, nescafe
aksamda yemekten 3-4KASIK yerim artik

Yesilcay ve 2 lt su hergun fix zaten
iyimiş canım ara öğünlerle 5 e filan çıkarsan öğününü daha kolay kilo veririsin ben 4 te yemeyi bıraktığım için 4 öğü yiyebiliyorum

Evett kızlarrt spordaan geldim. .Pilates çok zorr ya...Kaslarınm acıyor yanıyor ama çokk rahatlıyorum...6 da kapattım dükkanı Geldim su içiyorum....Çok şükür bu akşam mutluyum bişi yemedim diye...Gece yatmadan 1 kase yogurt yerim yağlarımı yaksın diye..Hedef 58 kızlar....Bu arada resimm koyucammm...Taytım 42 bedendi beliii boll gelmeye baslamış...Basenlerim gitmeye başladı...

......

Eklentiler

• 20150320_180054-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 20150320_180015-1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 67
eşinin yanında olması ne güzel benimkine diyetim bile batıyor ama o ne öyle yediklerinleinş bari spor yapmışsındır en azından
doğudayız canım eşim her saniye yanımda herşeyime destek verir.Ben her gün plates yapıyorum ama bu gün bebeğim izin vermedi maalesef

Yani eşim benim de yanımda fiziken :) ama diyetimi istemiyor bu konuda yanımda değil yani bebek düşünüyoruz bi taraftan spor da yapma diyo ama dinleyen kim gidecek bu fazlalıklar öbürü kısmet bakalım

Yarın bildirim günü bakalım aramıza yeni katılmak isteyenler yarın ilk bildirimleri yapalım

Yani eşim benim de yanımda fiziken :) ama diyetimi istemiyor bu konuda yanımda değil yani bebek düşünüyoruz bi taraftan spor da yapma diyo ama dinleyen kim gidecek bu fazlalıklar öbürü kısmet bakalım
canım hamile kalmadan kiloları verme fikrini sonuna kadar destekliyorum spor sonuna kadar yap bence hamileykende.Ben doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar egzersiz yaptım sonrasında çok çabuk topladı vücudum

Günaydın kızlar ne güzel hareketlendi burası
Ben kısır dondu içinden cikamiyorum
Gecen hafta ;68.3
Bu hafta ;70.22
+1900

herkese günaydınn ilk bildirimimi yapıyorum 62.300 hedef 56 inşallah. Ben sabahları elma sirkesi bal içiyorum yeni başladım daha yapan var mı? bi etkisini gören var mı? bende sanki boşaltım sistemimi hızlandırdı.

canım hamile kalmadan kiloları verme fikrini sonuna kadar destekliyorum spor sonuna kadar yap bence hamileykende.Ben doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar egzersiz yaptım sonrasında çok çabuk topladı vücudum
Canım sen hamileyken hangi egzersiz leri yaptın bende o zamanda yapmak istiyorum zararlı diyenler çok ama ekber konuşuluyor ama insanın kafası karışıyor.. Yapan birini görüp tavsiye almak en iyisi

Bende geçen cumartesi 61.9 şimdi de şişkinlikten dolayı 61.2 (-700 gr) kızlar bildirimleri yapalım listeyi güncelleyeyim

Günaydın kızlar ne güzel hareketlendi burası
Ben kısır dondu içinden cikamiyorum
Gecen hafta ;68.3
Bu hafta ;70.22
+1900
Ne yaptın masummmm Bende bu hafta 1kilo fazlayım sorma,adetim yaklaşıyor deyip kendimi sakinleştiriyorum..
Günaydın kızlar. .Geçen hafta 65.100...Bu hafta 64.700
Sınırı atlamışın canım hadi inşallah devamı gelirde kurtulursun...

Ne yaptın masummmm Bende bu hafta 1kilo fazlayım sorma,adetim yaklaşıyor deyip kendimi sakinleştiriyorum..

Sınırı atlamışın canım hadi inşallah devamı gelirde kurtulursun...
Adet çok etkiliyo canım 1.5 kilo filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…