- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ewet ekmek maalesef hamur işiAnladım canım..Adet şişkinliği mi acaba? Diyetin gayet iyi. ..Benim kaçamaklarıım oluyor gün içinde. ..Ama daha eve çikolata vs almıcam....Bu aksam yemeden vücudumu kendi haline bırakıcam..Müthiş şişkinim bende..Ödem var sanırım. .Yada spordan dolayı kaslarda ödem olmuş olabilir. ..Ekmeği tamamen çıkarıcam hayatımdan..O bile farkeder zaten. ..
eşinin yanında olması ne güzel benimkine diyetim bile batıyorben bildiğiniz dibine vurdum 4 gibi pizza patattse kızartması kola yedim içtim akşam 7 de lahana salatası yedim daha da bişey yemem kocişim benim diyetimi çok sabote ediyor.Çünkü iddiaya girdik gelecek hafta 61 e düşersem bana marka çanta alacaktı
iyimiş canım ara öğünlerle 5 e filan çıkarsan öğününü daha kolay kilo veririsinBenim kahvalti:
2dilim dogal ekmek
2 dilim beyaz peynir
domates, salatalik
öğle:
1elma, nescafe
aksamda yemekten 3-4KASIK yerim artik
Yesilcay ve 2 lt su hergun fix zaten
Bende bolluk görüyorum bak pilatesi bende yapmıştım harika inceltiyor......
Yani eşim benim de yanımda fiziken :) ama diyetimi istemiyor bu konuda yanımda değil yani bebek düşünüyoruz bi taraftan spor da yapma diyo ama dinleyen kim gidecek bu fazlalıklar öbürü kısmet bakalımeşinin yanında olması ne güzel benimkine diyetim bile batıyorama o ne öyle yediklerinleinş bari spor yapmışsındır en azından
doğudayız canım eşim her saniye yanımda herşeyime destek verir.Ben her gün plates yapıyorum ama bu gün bebeğim izin vermedi maalesef
Ben daha çok yeniyim..1 ay sonunda müthiş sıkılaşma olacak gibi. ...Bende bolluk görüyorum bak pilatesi bende yapmıştım harika inceltiyor
canım hamile kalmadan kiloları verme fikrini sonuna kadar destekliyorum spor sonuna kadar yap bence hamileykende.Ben doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar egzersiz yaptım sonrasında çok çabuk topladı vücudumYani eşim benim de yanımda fiziken :) ama diyetimi istemiyor bu konuda yanımda değil yani bebek düşünüyoruz bi taraftan spor da yapma diyo ama dinleyen kim gidecek bu fazlalıklar öbürü kısmet bakalım
Günaydın kızlar ne güzel hareketlendi burası
Ben kısır dondu içinden cikamiyorum
Gecen hafta ;68.3
Bu hafta ;70.22
+1900
Canım sen hamileyken hangi egzersiz leri yaptın bende o zamanda yapmak istiyorum zararlı diyenler çok ama ekber konuşuluyor ama insanın kafası karışıyor.. Yapan birini görüp tavsiye almak en iyisicanım hamile kalmadan kiloları verme fikrini sonuna kadar destekliyorum spor sonuna kadar yap bence hamileykende.Ben doğuma gitmeden bir gün öncesine kadar egzersiz yaptım sonrasında çok çabuk topladı vücudum
İyimiş Marina senin İdeal kilona kavuşacağından eminimGünaydın kızlar. .Geçen hafta 65.100...Bu hafta 64.700
Ne yaptın masummmmGünaydın kızlar ne güzel hareketlendi burası
Ben kısır dondu içinden cikamiyorum
Gecen hafta ;68.3
Bu hafta ;70.22
+1900
Sınırı atlamışın canım hadi inşallah devamı gelirde kurtulursun...Günaydın kızlar. .Geçen hafta 65.100...Bu hafta 64.700
Adet çok etkiliyo canım 1.5 kilo filanNe yaptın masummmmBende bu hafta 1kilo fazlayım sorma,adetim yaklaşıyor deyip kendimi sakinleştiriyorum..
Sınırı atlamışın canım hadi inşallah devamı gelirde kurtulursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?