Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizlar.. bende arti ciktim.. tam 61.. ama sacma sapan bi siskinligim var, normalde hic olmaz, akintim var, goguslerim de balon gibi ve aciyo.. reglimede neredeyse 15 gun var, anlamadim..
bu hafta gun icinde yumurta yedim. Genelde 2 tane yiyorum.. aksamlari hic yemedim sayilir.. bu haftada yumurta yemeden deniycem..

Günaydın

Gul. Kilo vermeye uyum sağlama sureci en son söylenecek kişi benim neredeyse hep diyetteyim ben ve bir diyetisyen kadar bilgi sahibiyim

Bıkmış ruh halim ve kilo vermekte zorlanan bir bunyem var

Adacim sıkma canini diycem ama sıkılıyor insanin cani

14.03.2015
  1. Mariana ------------------->64.700(-400gr)
  2. Ada------------------------>73,700(+200)
  3. Semo----------------------> 81.3
  4. Sisilm----------------------> 59,70
  5. Nesil----------------------->61(+700gr)
  6. Masum---------------------> 70.22(+1.900)
  7. Zeyas----------------------> 68,7
  8. Hedef52------------------->65,5
  9. Çisenaz-------------------->75,5
  10. CGN2010------------------>63.7
  11. mgul----------------------->61.2(-700gr)
  12. titizkokosh----------------->61.7(-500gr)
  13. erdom----------------------->62.3

Günaydın kızlar...Bu sabah gec uyandım..Canım menemen istedi ve yaptım...Kahvaltıda memeemen ve çay var...Öğle yok..Akşam da kereviz yemeğiyle yoğurt yiyeceğim. .Bol su içip ve ip atlıcam

Günaydın kızlar...Bu sabah gec uyandım..Canım menemen istedi ve yaptım...Kahvaltıda memeemen ve çay var...Öğle yok..Akşam da kereviz yemeğiyle yoğurt yiyeceğim. .Bol su içip ve ip atlıcam
çok iyi ara öğün yok sanırım ben 2 dilim ekmekle kahvaltı ara bi kase yoğurt ve kuru incir .. saat 4 te çiğköfte var üç-dört sıkımlık yerim artık

Canım çokk az değil mi...4den sonra yemiyorsun. ..Ben asiri diyet yapmıyorum ama o şişlik gitmeye basladi. ..Kilo vermek zorunda da hissetmiyorum kendimi...Kafam rahat ya bu işe yarıyor zaten

Canım çokk az değil mi...4den sonra yemiyorsun. ..Ben asiri diyet yapmıyorum ama o şişlik gitmeye basladi. ..Kilo vermek zorunda da hissetmiyorum kendimi...Kafam rahat ya bu işe yarıyor zaten

selam kızlar..
gun ıcınde cok katılamıyorum sızlere ama elımden geldıgınce her gun yazıcam.bugun kı menum soyle:
1 dılım peynır,domates,bıber,salatalık
1 yesıl elma
1 turkkahvesı,1 nescafe
4 kasık etsız turlu
yarım kase yogurt
1.5 lt su
bugun cok az oldu farkındayım ama saate yetısemedım

Günaydın kızlar. .
zeyascım nereelerdesin özlettin kendini..

Ada semoş nesil sizde burdan kaybolmayın..YYoklugunuz belli oluyor Yeni gelenlerle topic hareketlendi ne güzel...Menümü yazayım
sabaheynir zeytin domates salatalık ve tabiki Ekmeknescafe
ara:bol su bitki cay ıcemiyorum...
öğle:kereviz yemeği ve makarna
aksam:makarna
bugün pilates var...İp de atlayacagım gitmeden. ..Gece gelince acıkırsam eger süt içerim tarçınlı. ..
yada 1 elma yerim...Dün bişey yemedim ve çok dikkat etmiyorum öyleyken sabah -200 gr düşmüşüm...

Günaydın kızlar :) Dün -200 kaloriyle kaldım eşim çiğköfte yaptı bugün beraberiz dedi kaçış yok :) yani spor yaptım ama haftanın kaçamağı olsun o da dedik akşam 8-9 gibi bitirdik yemeyi.. Bugün işyerine haşlanmış yumurta getirdim bi cesaretle :) her yeri havalandırıyorum sabah yedi de iki dilim ekmek menemen yemiştim ve ara yumurta oldu

Selam kizlar..

Topicteki hareketlenme sayesinde bende tekrar diet moduna gectim.. tesekkur ederim hepinize..
Bi kac gundur vucudum acaip su tutuyor.. dun kacamaksiz tartida 64 bile gordum, normalde 60 im.. bu gun ilacima basladim, bi iki gune duzelirim umarim.. cumartesi yine 59 gormek istiyorum. :)

hadiinş canım bende 60 a geçiş yapayım artık bende acayip su tuttum sabahtan beri 2 lt içtim bende 1 kilo su tutması oldu bol su içeyim de geçer

Canım masallah güzel kilo veriyorsun...Az yiyorsun ama

kızlar listeye benide ekleyin 69.200 her daim sizleyim ekleyinde bir göreyim heves gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…