çok iyi ara öğün yok sanırımGünaydın kızlar...Bu sabah gec uyandım..Canım menemen istedi ve yaptım...Kahvaltıda memeemen ve çay var...Öğle yok..Akşam da kereviz yemeğiyle yoğurt yiyeceğim. .Bol su içip ve ip atlıcam
hadiinş canım bende 60 a geçiş yapayım artık bende acayip su tuttum sabahtan beri 2 lt içtim bende 1 kilo su tutması olduSelam kizlar..
Topicteki hareketlenme sayesinde bende tekrar diet moduna gectim.. tesekkur ederim hepinize..
Bi kac gundur vucudum acaip su tutuyor.. dun kacamaksiz tartida 64 bile gordum, normalde 60 im.. bu gun ilacima basladim, bi iki gune duzelirim umarim.. cumartesi yine 59 gormek istiyorum. :)
Günaydın kızlar :) Dün -200 kaloriyle kaldım eşim çiğköfte yaptı bugün beraberiz dedi kaçış yok :) yani spor yaptım ama haftanın kaçamağı olsun o da dedikakşam 8-9 gibi bitirdik yemeyi.. Bugün işyerine haşlanmış yumurta getirdim bi cesaretle :) her yeri havalandırıyorum sabah yedi de iki dilim ekmek menemen yemiştim ve ara yumurta oldu
Bugün üç dilim ekmek hafif kahvaltılık yiyecekler iki bardak süt meyve 3 lt su bol yumurta gün böyle ce geçti canım az mı kiCanım masallah güzel kilo veriyorsun...Az yiyorsun ama
Hım bol yumurta yemişsin..açç kalma yani...Bugün üç dilim ekmek hafif kahvaltılık yiyecekler iki bardak süt meyve 3 lt su bol yumurta gün böyle ce geçti canım az mı ki
Evet Protein deposu oldumHım bol yumurta yemişsin..açç kalma yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?