Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlaaaar :) bgün sabah bişi yemedim öğlene doğru ayvalıkm tost yedim okuda başka seçeneğim yok ayrıca öğlende 1 dondurma yedim eve 17 den sonra geldğim içn başka bişi yiyemicem

Yeni Gelenler hoşgeldiniz :) en kısa zamanda listeyi güncelleyeyim yalnız her cumartesi bildirim şartı ve burda sık sık buluşalım olur mu hep destek, tam destek kilolarınızı yazın yalnız

Slm kızlar Semo canım doğurmuşsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini.
Bn aranızda yokum çünkü diyet yapmıyorum. Mutfak terazisi siparişi verdim gelsin kalori ve karbonhidrat hesaplayarak tekrar başlayacağım.
Nare83 canım aynı durumdayız senle ben okadar kiloyu nasıl vermişim bilemiyorum. Ara vermeyi dene bnce bi süre diyet modundan çık kilo alma yeter sonra illaki bir yerden tekrar hırsla başlarsın.

Hoşgeldin dicektim yokum demişsin Amann ya sankiii ben çokk veriyorum da zeyascım...Bırakma kendinii...Ben de gecen hafta artıı çıktım...Nasıl şişim sorma..Sen bayagı kilo verdin yine yaparsın. ..

İyi aksamlar kızlar

Bu hafta yumurta yiyim diyorum her sabah
Biraz hızlandırmış olurum kilo verme isini
Zeyascim sende dene istersen yumurta çok güzel kilo verdirir..

Kahvaltı
İki yumurta
Maydanoz peynir zeytin

Öğlen
Bir tabak etli nohut
İki bardak ayran

İki salatalik bir bardak ayran

Hoşgeldin dicektim yokum demişsin Amann ya sankiii ben çokk veriyorum da zeyascım...Bırakma kendinii...Ben de gecen hafta artıı çıktım...Nasıl şişim sorma..Sen bayagı kilo verdin yine yaparsın. ..
Canım şimdilik yokum diyim ozaman çünkü gelicem tekrar aranıza mutfak tartım glsin karbonhidrat ve kalori hesaplayacağım.bir süre sonra insan çok sıkılıyor mariancım 1 buçuk yıldır diyet yapıyorum 1 yılında çok güzel kilo verdim ama 6 aydır bi alıyoum bi veriyorum ve tek arzum o bğenmediğim 65 rakamına geri dönmek tekrar.şuan 68.8 kiloyum

Yumurta gerçekten mükemmel kilo verdiriyor masumcum 1 hafta sonunda farkı göreceksin.insülin için ilaç kullanıyordun bıraktınmı

Tamam canım gelsin terazi aramıza dön bomba gibi..Hersey gönlünce olsun canım:)

Zeyascim yemedim yumurta şimdi yeni yeni yiyorum tiksindirmeyi kendimi yine karatay sonrası yumurta kabus oldu benim için

İlacı icmiyordum yine basloycam
Yeme atakların oluyor icmeyince

ben bugün sabah 2 boğaca ve meyvesuyu öğlende bir kase pilav üstü döner bir de sade dondurma yedim :) çok şey yemişim aslında ama çok zorlanıyorumm inşAllah devamını getirebilirim yumurtanın nasıl bir faydası oluyor kızlar?

Son düzenleme:
Topic bugün çok sessiz..Ben de bişi yemedim aksama kadar. .Aksam da misafirliğe gidicem bu akşam da böyle
benim moralim sıfır ama devam ve ben daha önce topik açmıştım haftada 1 kilo gitti ama 4 ten sonra yememek bende tersi etki yarattı galiba şişkinlik hazımsızlık marina moralim bozuk yemememe rağmen tartı da 62.2 yi gödüm resmen 1 kilo fazla e spora devam 3 lt su noldu anlamadım ama artık eskisi gibi vermeye çalışacağım her şeyden az ve sık yiyerek metabolizmam yavaşladı resmen

Sen ne zamandır spor ve diyet yapıyorsun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…