Al benden de o kadar spor da yaptım ama nasıl bi şişlik var napsak ya offŞiştimmm patlıcamspora gidiyorum şimdi...
Spordan kaslarda ödem var sanırım. ..Ben çok yedim bidee bugün...ondan da şiştimm...o kadar hareket ve pilatese anca nefes almaya başladım. ..Al benden de o kadar spor da yaptım ama nasıl bi şişlik var napsak ya off
Canım şimdilik yokum diyim ozaman çünkü gelicem tekrar aranıza mutfak tartım glsin karbonhidrat ve kalori hesaplayacağım.bir süre sonra insan çok sıkılıyor mariancım 1 buçuk yıldır diyet yapıyorum 1 yılında çok güzel kilo verdim ama 6 aydır bi alıyoum bi veriyorum ve tek arzum o bğenmediğim 65 rakamına geri dönmek tekrar.şuan 68.8 kiloyumHoşgeldin dicektim yokum demişsinAmann ya sankiii ben çokk veriyorum da zeyascım...Bırakma kendinii...Ben de gecen hafta artıı çıktım...Nasıl şişim sorma..Sen bayagı kilo verdin yine yaparsın. ..
Yumurta gerçekten mükemmel kilo verdiriyor masumcum 1 hafta sonunda farkı göreceksin.insülin için ilaç kullanıyordun bıraktınmıİyi aksamlar kızlar
Bu hafta yumurta yiyim diyorum her sabah
Biraz hızlandırmış olurum kilo verme isini
Zeyascim sende dene istersen yumurta çok güzel kilo verdirir..
Kahvaltı
İki yumurta
Maydanoz peynir zeytin
Öğlen
Bir tabak etli nohut
İki bardak ayran
İki salatalik bir bardak ayran
Tamam canım gelsin terazi aramıza dön bomba gibi..Hersey gönlünce olsun canım:)Canım şimdilik yokum diyim ozaman çünkü gelicem tekrar aranıza mutfak tartım glsin karbonhidrat ve kalori hesaplayacağım.bir süre sonra insan çok sıkılıyor mariancım 1 buçuk yıldır diyet yapıyorum 1 yılında çok güzel kilo verdim ama 6 aydır bi alıyoum bi veriyorum ve tek arzum o bğenmediğim 65 rakamına geri dönmek tekrar.şuan 68.8 kiloyum
Topic bugün çok sessiz..Ben de bişi yemedim aksama kadar. .Aksam da misafirliğe gidicem bu akşam da böyle
benim moralim sıfır ama devam ve ben daha önce topik açmıştım haftada 1 kilo gitti ama 4 ten sonra yememek bende tersi etki yarattı galiba şişkinlik hazımsızlık marina moralim bozuk yemememe rağmen tartı da 62.2 yi gödüm resmen 1 kilo fazla e spora devam 3 lt su noldu anlamadım ama artık eskisi gibi vermeye çalışacağım her şeyden az ve sık yiyerek metabolizmam yavaşladı resmenTopic bugün çok sessiz..Ben de bişi yemedim aksama kadar. .Aksam da misafirliğe gidicem bu akşam da böyle
Sen ne zamandır spor ve diyet yapıyorsun canım??benim moralim sıfır ama devam ve ben daha önce topik açmıştım haftada 1 kilo gitti ama 4 ten sonra yememek bende tersi etki yarattı galiba şişkinlik hazımsızlık marina moralim bozuk yemememe rağmen tartı da 62.2 yi gödüm resmen 1 kilo fazla e spora devam 3 lt su noldu anlamadım ama artık eskisi gibi vermeye çalışacağım her şeyden az ve sık yiyerek metabolizmam yavaşladı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?