- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
2014 te bi kere yaptım 8 kiloya yakın verdim sonra gebe kaldım riskli bilmem ne derken yat dinlen boş kese 3 ay sonunda aldırdık ve o ara stres atrı hep dinlen kilo aldım şimdilik 2 hafta oluyor normalde 60 olmam lazımdı tartı da ama 62 gösteriyo şişkinlikten ama doğru göstermediğinden eminim. 61 dim en son ve kilo alabilecek bi eylemde bulunmadımSen ne zamandır spor ve diyet yapıyorsun canım??
Canım az yediğin için...Az ve sık ye ki metobolizma hızlansın... Adet olacak mısın...Ben de şişimbenim moralim sıfır ama devam ve ben daha önce topik açmıştım haftada 1 kilo gitti ama 4 ten sonra yememek bende tersi etki yarattı galiba şişkinlik hazımsızlık marina moralim bozuk yemememe rağmen tartı da 62.2 yi gödüm resmen 1 kilo fazla e spora devam 3 lt su noldu anlamadım ama artık eskisi gibi vermeye çalışacağım her şeyden az ve sık yiyerek metabolizmam yavaşladı resmen
Sakın pes etme,tahmin ettim yeni başladığını, 3 haftanın sonunda göreceksin emeklerinin sonucunu...benimde kilo vermem ilk ciddi diyetimden 3hafta sonra başladı,birde tavsiyem spora birden yüklenme,sadece tempolu yürüyüş yapsan daha çok etkisini görürsün emin ol..daha sonralarda arttır sporu ama hem spor hem diyet birden başlayınca bazen hayal kırıklığı olabiliyor ve yeme arzusunu çoğaltabiliyor..2014 te bi kere yaptım 8 kiloya yakın verdim sonra gebe kaldım riskli bilmem ne derken yat dinlen boş kese 3 ay sonunda aldırdık ve o ara stres atrı hep dinlen kilo aldım şimdilik 2 hafta oluyor normalde 60 olmam lazımdı tartı da ama 62 gösteriyo şişkinlikten ama doğru göstermediğinden eminim. 61 dim en son ve kilo alabilecek bi eylemde bulunmadım
azmim güzelde canım aklımı karıştırançok şey var stresim var bu ara eşimden 5 ay ayrı şehirlerde olcaz iş dolasıylaSakın pes etme,tahmin ettim yeni başladığını, 3 haftanın sonunda göreceksin emeklerinin sonucunu...benimde kilo vermem ilk ciddi diyetimden 3hafta sonra başladı,birde tavsiyem spora birden yüklenme,sadece tempolu yürüyüş yapsan daha çok etkisini görürsün emin ol..daha sonralarda arttır sporu ama hem spor hem diyet birden başlayınca bazen hayal kırıklığı olabiliyor ve yeme arzusunu çoğaltabiliyor..
marinacım düşük ihtimalle hamileleik şüphem var azcık 1 haftaya belli olur acaba o mu dedim bende bakalımCanım az yediğin için...Az ve sık ye ki metobolizma hızlansın... Adet olacak mısın...Ben de şişimRegl yaklasıyor benim ondan sanırım. ..
amaOTE="mgul, post: 40132125, member: 588698"]marinacım düşük ihtimalle hamileleik şüphem var azcık 1 haftaya belli olur acaba o mu dedim bende bakalımadetkende olur normalde 1-2 fazla bu hafta böyle geçiririz senle şiş bi şekilde napalım
yoğurt dolu bir öüğün süpermiş yağ yakarGünaydın kızlar...
Kahvaltı :kek ve poğaça nescafe
ara: yok
Öğle:sebze yemeği ve yoğurt
aksam:sebze yemeği yogurt ve bir kac catal makarna yerim. .
Akşama pilates var. ..Gece yatmadan bir kase yogurt yerim yağları yaksın diye
yoğurt dolu bir öüğün süpermiş yağ yakarkek poğaça miktarı ne
Bence sen biraz yediklerine dikkat et canım,kaç aylık çocuğun bilmiyorum ama 6aydan önce çok yüklenme kendine,bağışıklığın bir düşerse benim gibi çekersin aylarca...ben aç kalmadan zayıflamanın mümkün olmadığına inanırım herzaman ama bir tecrübemde var,lohusa kadın iyi beslenmeli...çok yemeli demiyorum ama açsan en çok vitamini proteini minerali kalsiyumu neyle alabilirim diyerek ye..kimse neden yazmıor kızlarrbenim diyet güzel gidiyor sanırsam ikigündür tam yolunda ama bugün biraz arttıracagım sütüm azalmaya başladı korkuyorum biterse diye
Benimde birkaç gündür 1kilo fazlam vardı tartıda ama bugün düştü şükürselam kızlar liseteye adımı yazdıımdan beri katılamadım doğru düzgün ama dikkat ettim hep, regl haftam o yüzden 1 kilo fazla çıkıyom valla yalan yokben sabah yarımdan az buğday ekmeğine tost yedim, 1 saat öncede sekersiz türk kahvemi içtim açlığım varla yok arası şu an, yalnız akşamları 7 730 gibi evde oluyorum akşam ekmeksiz bi kase yemek çorba fean yesem bişe olurmu acaba yaa, öğlen ymek bulamıyorum iş yerimde doğru düzgün hep hamburger tarzı yememek daha iyi siz napıyosunuz
Tavsiye ederim...Çünkü uzun süreli açlıkta bu sefer yediklerini vücut depoluyor...Kafam rahat..istediğimi yiyorum ve saldırmıyorumm anlayacağıngrubun canlanmasına sevindimmarinacım vücudu şoka sokuyosun demek iyimiş kekler filan bende kepekli ekmeğin ucunu kaçırdım bugün
hımm bende duymuştum bunuTavsiye ederim...Çünkü uzun süreli açlıkta bu sefer yediklerini vücut depoluyor...Kafam rahat..istediğimi yiyorum ve saldırmıyorumm anlayacağın
canım çok haklısın vücut direncim çok düşüyor.Resmen pilim bitmiş gibi hissediyorum acıkınca.Oğluşum sekiz aylık ek gıdaya başladık ama ne kadar yerse yesin beni gene emiyor yediklerinin karnını doyuracagının farkında değil:) ben doğum kilosunu verdim çok dikkat ettim bol sıvı içtim ve süt yapacak şeyleri keşfettim ona ağırlık verdim bugün mesela mercimek köftesi yedim ve bol ayran içtim gögüslerim dolar yarına bu arada sanırım 1 kilo vermişim:))Bence sen biraz yediklerine dikkat et canım,kaç aylık çocuğun bilmiyorum ama 6aydan önce çok yüklenme kendine,bağışıklığın bir düşerse benim gibi çekersin aylarca...ben aç kalmadan zayıflamanın mümkün olmadığına inanırım herzaman ama bir tecrübemde var,lohusa kadın iyi beslenmeli...çok yemeli demiyorum ama açsan en çok vitamini proteini minerali kalsiyumu neyle alabilirim diyerek ye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?