- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Aynen canım inşallah boğazımı tutup akşamları 6 dan sonra yemeyeceğim...Bir kaç gün daha zorlanır sonra alışırım....Ne yaptın masummmmBende bu hafta 1kilo fazlayım sorma,adetim yaklaşıyor deyip kendimi sakinleştiriyorum..
Sınırı atlamışın canım hadi inşallah devamı gelirde kurtulursun...
ilk üç ay düşük riski oldugu için yürüyüş yaptım sadece onu da doktoruma sordum onayladı öyle yaptım üç aydan sonra 40 dk yürüyüşe devam ettim ama arttırarak devam ettim 1 saat 15 dk yı filan buldu son zamanlarda bunun dışında bacak hareketlerime devam ettim ama yerde çok uzun süreli hareket yapmadım tansiyon problem olabiyormus bunun dışında platese devam ettim zaten hamileliğim süresincede çalıştım okulda merdivenleri hoplaya zıplaya çıkıodumCanım sen hamileyken hangi egzersiz leri yaptın bende o zamanda yapmak istiyorum zararlı diyenler çok ama ekber konuşuluyor ama insanın kafası karışıyor.. Yapan birini görüp tavsiye almak en iyisi
teşekkürler canımöğrtmen misin bende rehber öğretmenim psikolojik danş. rehbr öğrt.listeyi görünce gaza geldiimm:) mgul tebrikler en fazla sen vermişsin kilo
evet canım öğretmenim sınıf öğretmeniyim hamilelikte 18 kiloyla bitirirdim ama kaynanm ve annem saolsun onlar aldırdı resmen ben 10 kiloyla tamamlıyordum ama hamilelik kilosunun hepsini verdim.Evlenmeden önce 58 kiloydum sonrasında 4 kilo aldım vermeden hamile kaldım onları vermek istiyorum ama yavaş yavaş verceem çünkü emziriyorum fazla verirsem halsiz düşüyorumteşekkürler canımöğrtmen misin bende rehber öğretmenim psikolojik danş. rehbr öğrt.sende maşşalh hamileleikte öyleymişsin kaç kiloyla tamamladın
500 gr gitmiş wowwben daha yenıyım persembe gunu başlamıştım ama bugun bildirim günü madem kilom 61.7 kg. bu sabah uyandıktan yarım saat sonra tartıldım.
Canim sudandir o sanirim.yoksa 2 gunde zor 500 gr.500 gr gitmiş woww
İlk günler kilo cokk gidiyor zaten...Ben ilk hafta 2 kilo vermiştim. .Sonra bünye alışıyor...Canim sudandir o sanirim.yoksa 2 gunde zor 500 gr.
ip baya kalori yakıyor canım 15dk yapsan her gün süperBen yiyorum gün içinde ...Çok dikkat etmiyorum ama bütün gün hareket halindeydim..6 da kapattım yeme olayını. ..Gece yatana kadar bol su içerim bi de ip atlıcam...Haftada 3 gün pilates...Diger günlerde de ip atlıcam boşş kalmamak adına. ..
Ahhhh ahhhh benim de sulandıEşime bir tost yaptım karşısında ağzım sulanıyo sulanıyo ama yemiycem işte
Üzme kendini. .Ben de gecen hafta artı cıktıım...Çok kasma kendini. .Beynin rahat olsun..Kilo vermeeliyim saplantısını atınca kolay gidiyor. ...kizlar moralim yine sifir 73.700 ciktim 200 almisim sinirimden bugun yedim yedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?