Geçmiş olsun, yatmadan önce soda limon gripin her derde devakızlar kilom 59.7 grip olmuşum çok hastayımm
çok teşekkür ederim canıım gripin yok amaGeçmiş olsun, yatmadan önce soda limon gripin her derde deva
soda limon al şimdilik o zaman ama yarın mutlaka içmelisin çok ii geliyo inan bana:)çok teşekkür ederim canıım gripin yok ama
Gecmiş olsun...kızlar kilom 59.7 grip olmuşum çok hastayımm
Slm arkadaşlar, ben de 1 haftadır akşam 6dan sonra yemiyodum ama baktım böyle bir başlık var yorumları okudum, ben de 17 den sonra yememeye karar verdim. Bugün başladım. 8 aylık anneyim, en son tartıldığımda 59,8 filandım. Şimdi tartım yok ne durumdayım bilemiyorummaalesef mahrumiyet bölgesindeyim İdeal kilom 53. Umarım ben de sizin gibi zayıflarım, bu göbeğim gider.
nasıl bi detoks bende adet geçince bi detoks yapacağımKizlarrrrr yarin 3 gunluk detoksa giriyorum. Bakalim kac kilo gidecek.cunku reglim yakin ve detoksa ihtiyacim var. Seyda coskunun 3 gunluk detoksunu yapacagim.bolsans dileyim bana
Benimde oğluşum 10 buçuk aylık...ben 1ay emziremedim bile,mama kullanıyorum bide çorbalar falan veriyorum...emziremediğim için kiloyu çabuk veremedim ben...ama bu ara çok hırs yaptım..az kaldıcanım çok haklısın vücut direncim çok düşüyor.Resmen pilim bitmiş gibi hissediyorum acıkınca.Oğluşum sekiz aylık ek gıdaya başladık ama ne kadar yerse yesin beni gene emiyor yediklerinin karnını doyuracagının farkında değil:) ben doğum kilosunu verdim çok dikkat ettim bol sıvı içtim ve süt yapacak şeyleri keşfettim ona ağırlık verdim bugün mesela mercimek köftesi yedim ve bol ayran içtim gögüslerim dolar yarına bu arada sanırım 1 kilo vermişim:))
Googleda yaz canim 3gunde 3 kilo seyda coskun orada cikiyor.ayrintili ogrenebilirsin.benim bugun ilk gunum bakalim netice ne olcak.tabi regl oncesi yaptigimdan tartida buyuk bir degisim beklemiyorum acikcasinasıl bi detoks bende adet geçince bi detoks yapacağım
Hoşbuldum, böyle bi başlık bulduğum için öyle mutluyum ki... Bundan sonra bol bol uğrarım, oğlum uyuyunca yapacak işim kalmıyo. Şırnağın bi köyünde öğretmenim, yapacak hiiiç bişey yokHoşgeldinizBen de 6 dan sonra yemiyorum...5 çok erken oluyor benim için. ..Zayıflarsınız hem...Çok fazlanız yok öyle...
hoşgeldin sayın meslektaşımHoşbuldum, böyle bi başlık bulduğum için öyle mutluyum ki... Bundan sonra bol bol uğrarım, oğlum uyuyunca yapacak işim kalmıyo. Şırnağın bi köyünde öğretmenim, yapacak hiiiç bişey yoksayfayı kullanmayı da pek bilmiyorum
işin zor senin de, Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin olur, çok güzel bi duygu, sevgi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ama bu şartlarda çok zor. Ben bebeğim iki aylıkken çıktım geldim buralara, üstelik babamız da Ankara'dahoşgeldin sayın meslektaşımdoğu güzeldir ben adıyamanlıyım tabi daha doğu senin tek kötü yönü yapacak bişey olmaması dışarıda bende eş durumundan ordan oraya sürükleniyorum ve bende bebiş istiyorum bakalım
amin inşallah bu ara olmazsa zaten bi deneme yapabileceğiz eşim 1 nisanda kayseride çalışacak ben eş durumu ataması ağustosu bekleyeceğimişin zor senin de, Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin olur, çok güzel bi duygu, sevgi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ama bu şartlarda çok zor. Ben bebeğim iki aylıkken çıktım geldim buralara, üstelik babamız da Ankara'daTek tesellim bebeğimin bol bol oksijen alması:)
Bu arada sen de zayıflamaya mı çalışıyosun? Neler yapıosun?
slm mariana bugün heyet raporu alma girişiminde bulunacağım umarım alırımGünaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?