Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm arkadaşlar, ben de 1 haftadır akşam 6dan sonra yemiyodum ama baktım böyle bir başlık var yorumları okudum, ben de 17 den sonra yememeye karar verdim. Bugün başladım. 8 aylık anneyim, en son tartıldığımda 59,8 filandım. Şimdi tartım yok ne durumdayım bilemiyorum maalesef mahrumiyet bölgesindeyim İdeal kilom 53. Umarım ben de sizin gibi zayıflarım, bu göbeğim gider.

Hoşgeldiniz Ben de 6 dan sonra yemiyorum...5 çok erken oluyor benim için. ..Zayıflarsınız hem...Çok fazlanız yok öyle...

Kizlarrrrr yarin 3 gunluk detoksa giriyorum. Bakalim kac kilo gidecek.cunku reglim yakin ve detoksa ihtiyacim var. Seyda coskunun 3 gunluk detoksunu yapacagim.bolsans dileyim bana

ne güel tüm takım burda galiba herkese günaydın sabah yoğurt ve ara yesil elma olcak bugünü çoook haif geçirmeliyim çünkü olduğum yerde sayıyorum nazara mı geldik bu moral bozukluğuyla akşam da magnum mini yemişim zaten öğlen gidince eve haslanmış yumurta ve peynir maydonoz yicem akşama çorba ara da 6 adet kuruyemiş o kadar

Benimde oğluşum 10 buçuk aylık...ben 1ay emziremedim bile,mama kullanıyorum bide çorbalar falan veriyorum...emziremediğim için kiloyu çabuk veremedim ben...ama bu ara çok hırs yaptım..az kaldı

nasıl bi detoks bende adet geçince bi detoks yapacağım
Googleda yaz canim 3gunde 3 kilo seyda coskun orada cikiyor.ayrintili ogrenebilirsin.benim bugun ilk gunum bakalim netice ne olcak.tabi regl oncesi yaptigimdan tartida buyuk bir degisim beklemiyorum acikcasi

Hoşgeldiniz Ben de 6 dan sonra yemiyorum...5 çok erken oluyor benim için. ..Zayıflarsınız hem...Çok fazlanız yok öyle...
Hoşbuldum, böyle bi başlık bulduğum için öyle mutluyum ki... Bundan sonra bol bol uğrarım, oğlum uyuyunca yapacak işim kalmıyo. Şırnağın bi köyünde öğretmenim, yapacak hiiiç bişey yok sayfayı kullanmayı da pek bilmiyorum

hoşgeldin sayın meslektaşım doğu güzeldir ben adıyamanlıyım tabi daha doğu senin tek kötü yönü yapacak bişey olmaması dışarıda bende eş durumundan ordan oraya sürükleniyorum ve bende bebiş istiyorum bakalım

işin zor senin de, Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin olur, çok güzel bi duygu, sevgi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ama bu şartlarda çok zor. Ben bebeğim iki aylıkken çıktım geldim buralara, üstelik babamız da Ankara'da Tek tesellim bebeğimin bol bol oksijen alması:)
Bu arada sen de zayıflamaya mı çalışıyosun? Neler yapıosun?

Merhaba Herkese yöntemi deneyip de zayıflayan var mı içinizde ben bir haftadır yapıyorum bu yöntemi akşam en geç 6 da sonra bişe yemiyorum çok acıkırsam bi tane kepekli galeta yiyorum sizce işe yarar mı

amin inşallah bu ara olmazsa zaten bi deneme yapabileceğiz eşim 1 nisanda kayseride çalışacak ben eş durumu ataması ağustosu bekleyeceğim ayrı gayrı olcaz bizde sen yeni mi atandın canm eş durumundan gidersin bi senen dolunca allah yardım etsin bize evet kilo vermek istiyorum ancak bu ara aldım gibi şişkinlik var üzerimde stresten olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…