Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet canım ben yeni atandım. Eş durumundan gidersin diyo herkes İnşallah giderim, ne zaman oluyo bu atamalar, ne zaman sonuçlanıyo bir bilgin var mı? Bu arada eşinden ayrı kalacak olmana çok üzüldüm, Allah sabır versin Ah bu kilolar kilolar. Ben bugün tartıldım 56 olmuşum:) ama göbüşüm hala yerinde, eskisi kadar değil ama vaaar of pof

1 seneni doldurman gerekiyor canım asaletini alınca ilk eş durumu atamasında gidersin hemen ve eş durumu şubat, ağustos ayında yapılıyor 56 gayet iyi boy kaç peki ?

kızlarr günaydın sürekli giremiyorum bebişim arkasından koşmaktan tam gaz gidiyordum ama sütten dolayı biraz arttırdım ama beşten sonra kilo yapıcı şeyler yemiyorum bi tek bunu yapabiliyorumm bu sabah tartıldım 61.600 olmuşum 62.300 düm iki haftaya 60 a düşerim inşallahh

Günaydın mtlu hafta sonları herkese ben mutluyum bugün hemde çok... kilom 68.2 :) yarına 67 görürmüyüm çok istersem neden olmasın dimi.

Selam kızlar..
Topigi biraz okudum da sormak istediğim bir iki şey var;

-son öğünde yani saat 5 veya 5ten biraz önceki ogununuz ne şekilde oluyor; abartısız bi aksam yemeği mi yoksa salata, yoğurt tarzı bi atıştırma seklinde mi?

- 5ten sonra mideniz kazininca ne yapıyorsunuz? Biraz yogurt yada mesela cay yahut kahve içmeye müsaade var mi?

-4-5 kilo fazlam var. Bunu saat 5ten sonra yememe kuralına uyarak yaklaşık ne kadar surede verebilirim? Daha önemlisi kiloyu verdikten sonra hafif bir ogun seklinde de olsa aksam yemeğine dönüş oluyor o zaman tekrar kilo alma gibi bi durum olur mu?..

Çok sordum ama tecrübe edenler yanıt verirse çok sevinirim.

günaydın güzellikler.. geldi çattı tartı günü.. 61.4 kg. hadi bakalım gidiyor azardan azardan aman gelmesinde gitsin dimi azda olsa.

maalesef ben +600 gr oldum sebepsiz şişkinliğim ya hamileyim ya da regl olcam ondan

uzun süreli uygulamadım ama arkadaşım öğlen yemek akşama salata elma.. veya öğlen hafif yediyse 5 te filan bi yemek yerdi o iyi kilo vermiş bu yöntemle ben yapamadım daha doğru dürüst dışarıdan misafirim gelecek bu ara yapamayadabilirim

2haftadır ilerleme yok kızlar bende...ne yapsam bilmiyorum,çokmu aç kaldım aceba ?tüm hafta çok az yedim,5den sonra değil bazen 3de bile bıraktım yemeyi...bi detox araştırıyım en iyisi...ya duraklama dönemindeyim yada yediğim bişey yanlış??

Merhaba
Ben 5e kadar az kalorili besleniyorum,son öğünü meyve yoğurt yedim ya da akşam yemeğine ne hazırladıysam azar azar yedim...sabah kesinlikle 2haşlanmış yumurta yedim hep,çünkü gerçekten tok tutuyor...birkaç gün ağlamaklı oluyorsun Ama alışılıyor...benimde 2hafta öncesine kadar hızlı gidiyordu,ama en son 2hafta önce Cumartesi 63.2yi gördüm...64e çıkıp indim ama bugün yine 64üm...ilk başlandığında etkisi büyük sanırım,veya benim bu ara durdu..senin gibi benimde çok kilom kalmadı,bu hafta bir detox yapıp hareketlenmem lazım...

al benden de o kadar adet göreyim bi detoks yapacağım bende almışım

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, sağolun. neredeyse 2 aydır diyet yapıyorum
ama 3 kilodan fazla veremedim, tabi son bir iki haftadır biraz savsakladım da ama
öylece kaldı. akşam belli bi saatten sonra yememek kilo vermede etkili diye biliyorum.
o yüzden bunu denemeyi düşünüyorum.

ağlamaklı olacağım kesin, bu ara bazı geceler gece uykudan kalkıp gözlerim yarı açık yarı kapalı
portakal yiyip yatıyoum. hararetim mi var bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…