Selam...İnşallah alırsın.Ben de iyiyim çok şükür:)slm mariana bugün heyet raporu alma girişiminde bulunacağım umarım alırımsen naılsın
Evet canım ben yeni atandım. Eş durumundan gidersin diyo herkes İnşallah giderim, ne zaman oluyo bu atamalar, ne zaman sonuçlanıyo bir bilgin var mı? Bu arada eşinden ayrı kalacak olmana çok üzüldüm, Allah sabır versinamin inşallah bu ara olmazsa zaten bi deneme yapabileceğiz eşim 1 nisanda kayseride çalışacak ben eş durumu ataması ağustosu bekleyeceğimayrı gayrı olcaz bizde sen yeni mi atandın canm eş durumundan gidersin bi senen dolunca allah yardım etsin bize evet kilo vermek istiyorum ancak bu ara aldım gibi şişkinlik var üzerimde stresten olmalı
1 seneni doldurman gerekiyor canım asaletini alınca ilk eş durumu atamasında gidersin hemen ve eş durumu şubat, ağustos ayında yapılıyorEvet canım ben yeni atandım. Eş durumundan gidersin diyo herkes İnşallah giderim, ne zaman oluyo bu atamalar, ne zaman sonuçlanıyo bir bilgin var mı? Bu arada eşinden ayrı kalacak olmana çok üzüldüm, Allah sabır versinAh bu kilolar kilolar. Ben bugün tartıldım 56 olmuşum:) ama göbüşüm hala yerinde, eskisi kadar değil ama vaaar of pof
1.61 boyum, 3 kilo fazlam kaldı ama ya göbek1 seneni doldurman gerekiyor canım asaletini alınca ilk eş durumu atamasında gidersin hemen ve eş durumu şubat, ağustos ayında yapılıyor56 gayet iyi boy kaç peki ?
maşşaallah aynı boydayz ben 62 kiloyum1.61 boyum, 3 kilo fazlam kaldı ama ya göbek
bende de sadece basen var kalça var göbek hiç yok1.61 boyum, 3 kilo fazlam kaldı ama ya göbek
bende de sadece basen var kalça var göbek hiç yok[/QUO
canım benim o göbek var ya dünyaya bedel:) İnnnnşallah sen de verirsin. Ben sadece akşamları yemeyerek zayıfladım. Sen de zayıflarsın.bende de sadece basen var kalça var göbek hiç yok
Ayrıca ben de 62 kiloyla başladım:)ah göbeğin
uzun süreli uygulamadım ama arkadaşım öğlen yemek akşama salata elma.. veya öğlen hafif yediyse 5 te filan bi yemek yerdi o iyi kilo vermiş bu yöntemleSelam kızlar..
Topigi biraz okudum da sormak istediğim bir iki şey var;
-son öğünde yani saat 5 veya 5ten biraz önceki ogununuz ne şekilde oluyor; abartısız bi aksam yemeği mi yoksa salata, yoğurt tarzı bi atıştırma seklinde mi?
- 5ten sonra mideniz kazininca ne yapıyorsunuz? Biraz yogurt yada mesela cay yahut kahve içmeye müsaade var mi?
-4-5 kilo fazlam var. Bunu saat 5ten sonra yememe kuralına uyarak yaklaşık ne kadar surede verebilirim? Daha önemlisi kiloyu verdikten sonra hafif bir ogun seklinde de olsa aksam yemeğine dönüş oluyor o zaman tekrar kilo alma gibi bi durum olur mu?..
Çok sordum ama tecrübe edenler yanıt verirse çok sevinirim.
MerhabaSelam kızlar..
Topigi biraz okudum da sormak istediğim bir iki şey var;
-son öğünde yani saat 5 veya 5ten biraz önceki ogununuz ne şekilde oluyor; abartısız bi aksam yemeği mi yoksa salata, yoğurt tarzı bi atıştırma seklinde mi?
- 5ten sonra mideniz kazininca ne yapıyorsunuz? Biraz yogurt yada mesela cay yahut kahve içmeye müsaade var mi?
-4-5 kilo fazlam var. Bunu saat 5ten sonra yememe kuralına uyarak yaklaşık ne kadar surede verebilirim? Daha önemlisi kiloyu verdikten sonra hafif bir ogun seklinde de olsa aksam yemeğine dönüş oluyor o zaman tekrar kilo alma gibi bi durum olur mu?..
Çok sordum ama tecrübe edenler yanıt verirse çok sevinirim.
al benden de o kadar adet göreyim bi detoks yapacağım bende almışım2haftadır ilerleme yok kızlar bende...ne yapsam bilmiyorum,çokmu aç kaldım aceba ?tüm hafta çok az yedim,5den sonra değil bazen 3de bile bıraktım yemeyi...bi detox araştırıyım en iyisi...ya duraklama dönemindeyim yada yediğim bişey yanlış??
uzun süreli uygulamadım ama arkadaşım öğlen yemek akşama salata elma.. veya öğlen hafif yediyse 5 te filan bi yemek yerdi o iyi kilo vermiş bu yöntemleben yapamadım daha doğru dürüst dışarıdan misafirim gelecek bu ara yapamayadabilirim
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, sağolun. neredeyse 2 aydır diyet yapıyorumMerhaba
Ben 5e kadar az kalorili besleniyorum,son öğünü meyve yoğurt yedim ya da akşam yemeğine ne hazırladıysam azar azar yedim...sabah kesinlikle 2haşlanmış yumurta yedim hep,çünkü gerçekten tok tutuyor...birkaç gün ağlamaklı oluyorsunAma alışılıyor...benimde 2hafta öncesine kadar hızlı gidiyordu,ama en son 2hafta önce Cumartesi 63.2yi gördüm...64e çıkıp indim ama bugün yine 64üm...ilk başlandığında etkisi büyük sanırım,veya benim bu ara durdu..senin gibi benimde çok kilom kalmadı,bu hafta bir detox yapıp hareketlenmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?