Canim sen gecen haftadan beri regl bekliyosun dimi.. kac gun gecti? Test yapsan cikar belki.. gecikme veya siskinlik psikolojinden olabilir. Beklemek cok zordur..marinacım ben aslında 61.2 ye düşmüştüm ama şimdi 62.9 u gördüm sebepsizacaba ondan mı ki valla çok fena hem yemedim de alacak gibi bişeyler
Bende uzun bir süre tartılmıcam...Aksam kacamak yaptım. ..Aksam 5 den sonra olmuyor yaa(( Normal diyet yapıyorum ama aksamları da ac bırakmıcam kendimi. ..7 de kesicem mesela yeme işini...Ben grupdan cıkayım mı ki? 5 kuralına uymuyorum çünkü..
canım akupunturu merak ediyorum devlet hastanelerinde yapılıyor mu özelde mi yapıyorlar herhangi bir yan etkisi var mı merak ediyorum. fiyatı ne kadardı...merhaba ben acemiyimde biraz bu sitede.ben daha önce akapunturla 14 kilo verdim.ameliyat oldum falan derken 8 ni geri aldım. daha sonraki bikaç yıl hep 4 kilo fazlalıkla dolaştım.yazın 4 kilo fazlam kışın 8 kilo falan fazlam oluyordu.ve 8 kilo vermem laazım ve akşam 5 ten sonra bende yemek yemicem artıkama desteginize ihtiyacım war
ben 3-3.5 yıl önce özele gittim.devleti bilmiyorum.normalde haftada 1 gidiyorlardı.ben 10 günde 1 yaptım fiyatı her seans için 100 tl idi.yani aylık 300tl ye mal oluyordu.herhangi bir yan etkisi yok.igneler rahatsızda etmiyor.yanında diyet listesi veriyor o listeyle normalde ayda 8-9 kilo vermişler ben ilk ay 5 kilo verdim.ama ben hep yag werdim.su kaybetmekte zorluk çekiyorum ben.ben memnun kaldım faydasını gördüm.daha sonra bi ameliyat geçirdim.2 ay kadar yatakta kaldım bi kısmını geri aldım.devleti gerçekten bilmiyorumcanım akupunturu merak ediyorum devlet hastanelerinde yapılıyor mu özelde mi yapıyorlar herhangi bir yan etkisi var mı merak ediyorum. fiyatı ne kadardı...
ben 3-3.5 yıl önce özele gittim.devleti bilmiyorum.normalde haftada 1 gidiyorlardı.ben 10 günde 1 yaptım fiyatı her seans için 100 tl idi.yani aylık 300tl ye mal oluyordu.herhangi bir yan etkisi yok.igneler rahatsızda etmiyor.yanında diyet listesi veriyor o listeyle normalde ayda 8-9 kilo vermişler ben ilk ay 5 kilo verdim.ama ben hep yag werdim.su kaybetmekte zorluk çekiyorum ben.ben memnun kaldım faydasını gördüm.daha sonra bi ameliyat geçirdim.2 ay kadar yatakta kaldım bi kısmını geri aldım.devleti gerçekten bilmiyorum
hiçbir yan etkisi yok.ama açıkçası birzaman sonra yeme düzenine alıştığımdan mı yoksa iğnelerden mi bilmiyorum açlık olayını daha az yaşıyordum.ama diyet yöntemlerini gördüm kendimde yapabilirim diye düşündüm. kış ve yaz kilo farkı değişiyor demiştim ya geçen yıl baharda lahana çorbası yaptım 6 günde 4 kilo vermiştim..Canım çok teşekkürler cevabın için ünv yıllarımda yurtta bir kız akupuntur yöntemi ile bayağı kilo vermişti ama ben pek samimi değildim detay soramadım ... şimdi araştırıyorum bende bu yöntemi denemek istiyorum tabiii eşim çok pimpirikli ikna edebilirsem bende bu yöntemle zayıflamak istiyorum...
hiçbir yan etkisi yok.ama açıkçası birzaman sonra yeme düzenine alıştığımdan mı yoksa iğnelerden mi bilmiyorum açlık olayını daha az yaşıyordum.ama diyet yöntemlerini gördüm kendimde yapabilirim diye düşündüm. kış ve yaz kilo farkı değişiyor demiştim ya geçen yıl baharda lahana çorbası yaptım 6 günde 4 kilo vermiştim..
kibrit kutusu kadar peynir 3-4 zeytin falan klasik var ya ondan..bi dene istersen ilk hafta baktın yapabiliyorsun devam et bence..ben lahana çorbası yaptım ama içemedim nasıl bir diyet veriliyor klasik mi ?? ben çok klasik diyetleri denedim olmuyor bir şekilde bozuluyor yada veremiyorum kilo en azından akupunturla birlikte yeme şeklini düzelteyim kilo verebilidğimi göreyim sonra diyetle devam ederim diyet yapıyorum yapıyorum kilo veremeyince çıldırıyorum.. ayrıca bütün testlerimi yaptırdım kilo vermemi ne engelliyor diye hepsi temiz çıktı ...
biraz geç kaldım sanırım sormak içinde.nasıl verdiniz 1 haftada 2 kilo.6 dan önce diyetmi yaptınız yoksa normal yedinizmi.bilgilendirirseniz sewinirimmerhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim
çıkma canım bende 17:30 / 18 arası yiyorum yiyorsam sonrası yok.Bende uzun bir süre tartılmıcam...Aksam kacamak yaptım. ..Aksam 5 den sonra olmuyor yaa(( Normal diyet yapıyorum ama aksamları da ac bırakmıcam kendimi. ..7 de kesicem mesela yeme işini...Ben grupdan cıkayım mı ki? 5 kuralına uymuyorum çünkü..
Evet öylede yapabilirsin :)Diyet yapıyorum hafif ama..Saatler sıkıntılı oluyor gece yatana kadar...Bir müddet tartılmak istemiyorum...Saplantı oluyor sonra. .Menülerimi paylaşırım burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?