Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

marinacım ben aslında 61.2 ye düşmüştüm ama şimdi 62.9 u gördüm sebepsiz acaba ondan mı ki valla çok fena hem yemedim de alacak gibi bişeyler
Canim sen gecen haftadan beri regl bekliyosun dimi.. kac gun gecti? Test yapsan cikar belki.. gecikme veya siskinlik psikolojinden olabilir. Beklemek cok zordur..

Kizlar benimde yakin reglim.. 1 hafta onceden sismeye basliyorum ben..

Bu arada pazar gununden beri acma pogaca dondurma, yedim de yedim o bicim.. fren yapmam lazim.. midem buyucek diye korkmaya basladim..

kızlar ben bilerek tartılmıyorum en son tartıldıgımda 67 kiloydum yani 2 hafta önce falan. regl dönemim yaklaştığı için bilincli tartılmıycam nisan sonu bi tartılırım :)

Bende uzun bir süre tartılmıcam...Aksam kacamak yaptım. ..Aksam 5 den sonra olmuyor yaa(( Normal diyet yapıyorum ama aksamları da ac bırakmıcam kendimi. ..7 de kesicem mesela yeme işini...Ben grupdan cıkayım mı ki? 5 kuralına uymuyorum çünkü..

Menüm
sabah ac Karnına bitki çayı
kahvaltı; 3 dilim bugday ekmeği
1 yumurta domates maydonoz bal nescafe
öğle; 1 kase yoğurt
ara; bitki cayı
aksam; tonbalıklı salata ve 1 kase çorba
2,5 litre su tüketicem....Bugun spor yok ama ip atlarım bakalım....

canım ayrılma bence olabilir saatler farklı olabilir ama niyetler aynı amaç kilo vermek.... birbirimizi motive ediyoruz bence kal ayrılma..

merhaba kızlar ,

sabah
2 yk peynir
4 zeytin
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet light kızarmış ekmek

öğle
2 adet haşlanmış yumurta
maydanoz

akşam
fırında sebzeli tavuk ( dünden kaldı menüm dünün aynısı oldu )
cacık

akşama spora gidecem spor merkezinde 1,5 saat yapıyorum ama evde olduğum günler 1 saat bu ayın sonunda spor merkezine gitmeyi bırakacam evde daha rahat oluyor değşiklik olsun diye gidiyordum ama ben gidince kızım arkamdan çok ağlıyormuş eşim öyle dedi.. önce numaramı yapıyor diye düşündüm gitmeyeyim spora diye ama aradığım zamanlar anne anne diye ağlıyor kıyamam evde zaten yeterince aletlerim var gitmeyecem bu ayın sonunda bırakacam....

merhaba ben acemiyimde biraz bu sitede.ben daha önce akapunturla 14 kilo verdim.ameliyat oldum falan derken 8 ni geri aldım. daha sonraki bikaç yıl hep 4 kilo fazlalıkla dolaştım.yazın 4 kilo fazlam kışın 8 kilo falan fazlam oluyordu.ve 8 kilo vermem laazım ve akşam 5 ten sonra bende yemek yemicem artık ama desteginize ihtiyacım war

canım akupunturu merak ediyorum devlet hastanelerinde yapılıyor mu özelde mi yapıyorlar herhangi bir yan etkisi var mı merak ediyorum. fiyatı ne kadardı...

canım akupunturu merak ediyorum devlet hastanelerinde yapılıyor mu özelde mi yapıyorlar herhangi bir yan etkisi var mı merak ediyorum. fiyatı ne kadardı...
ben 3-3.5 yıl önce özele gittim.devleti bilmiyorum.normalde haftada 1 gidiyorlardı.ben 10 günde 1 yaptım fiyatı her seans için 100 tl idi.yani aylık 300tl ye mal oluyordu.herhangi bir yan etkisi yok.igneler rahatsızda etmiyor.yanında diyet listesi veriyor o listeyle normalde ayda 8-9 kilo vermişler ben ilk ay 5 kilo verdim.ama ben hep yag werdim.su kaybetmekte zorluk çekiyorum ben.ben memnun kaldım faydasını gördüm.daha sonra bi ameliyat geçirdim.2 ay kadar yatakta kaldım bi kısmını geri aldım.devleti gerçekten bilmiyorum

Canım çok teşekkürler cevabın için ünv yıllarımda yurtta bir kız akupuntur yöntemi ile bayağı kilo vermişti ama ben pek samimi değildim detay soramadım ... şimdi araştırıyorum bende bu yöntemi denemek istiyorum tabiii eşim çok pimpirikli ikna edebilirsem bende bu yöntemle zayıflamak istiyorum...

hiçbir yan etkisi yok.ama açıkçası birzaman sonra yeme düzenine alıştığımdan mı yoksa iğnelerden mi bilmiyorum açlık olayını daha az yaşıyordum.ama diyet yöntemlerini gördüm kendimde yapabilirim diye düşündüm. kış ve yaz kilo farkı değişiyor demiştim ya geçen yıl baharda lahana çorbası yaptım 6 günde 4 kilo vermiştim..

ben lahana çorbası yaptım ama içemedim nasıl bir diyet veriliyor klasik mi ?? ben çok klasik diyetleri denedim olmuyor bir şekilde bozuluyor yada veremiyorum kilo en azından akupunturla birlikte yeme şeklini düzelteyim kilo verebilidğimi göreyim sonra diyetle devam ederim diyet yapıyorum yapıyorum kilo veremeyince çıldırıyorum.. ayrıca bütün testlerimi yaptırdım kilo vermemi ne engelliyor diye hepsi temiz çıktı ...

kibrit kutusu kadar peynir 3-4 zeytin falan klasik var ya ondan..bi dene istersen ilk hafta baktın yapabiliyorsun devam et bence..

merhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim
biraz geç kaldım sanırım sormak içinde.nasıl verdiniz 1 haftada 2 kilo.6 dan önce diyetmi yaptınız yoksa normal yedinizmi.bilgilendirirseniz sewinirim

çıkma canım bende 17:30 / 18 arası yiyorum yiyorsam sonrası yok.

Diyet yapıyorum hafif ama..Saatler sıkıntılı oluyor gece yatana kadar...Bir müddet tartılmak istemiyorum...Saplantı oluyor sonra. .Menülerimi paylaşırım burada...

iyi aksamlar kızlar bende başladım çok dikkat ediyorum ekmek hic yemitorum sabah iki yumurta yiyorum peynir zeytin maydanoz öğlen pilav.makarna dışında çıkan yemekten yiyorum akşamda beş gibi sut yoğurt salata ile gevostiriyotum reglimde bitti bu hafta 67 li birşeyler görürüm umarim

Günaydin

Zeyas seni gördüm sanki geçmiş sayfalarda
Adacim sen ne yaptın hala gitmiyormu kilo senle ben ayniyiz ya yumurtaya döndüm bende sabahlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…