kaç ayda 20 kilo verdiniz ve ek olarak spor yaptınız mı?Ben de araniza katılmak istiyorum ben bu yöntemle yaklaşık 20 kilo verdim 65 e kadar düştüm Misafirlerim olduğum için( akşam hamur işleri ve kuruyemisler den dolayı ) dikkat etmedim ve 67.5 um bugün tekrardan dikkat edecem
Geçen nisan da başladım ilk 10 kilom 1 buçuk ayda gitti aksamlari yürümeye calistim sadece sonra duraklamaya girdim eski beslenmeme geri döndüm kasım da tekrar akşam yememeye dikkat ettim o zaman da 10 kilom gitti ve tekrar Duraklamadayim o zaman leslie 3 mil yapmaya çalıştım sularimi hep limonlu ya da karbonatli içiyorum oğlum suan 23 aylık ve emziriyorym belki bu yüzden de çabuk veriyorum eğer akşam en geç 6_7 den sonra birşey Yemessemben çalışıyorum kızlar çalışmasam liste yapabilirdim.
kaç ayda 20 kilo verdiniz ve ek olarak spor yaptınız mı?
valla bravo 1 ay da gitmesi umut verici.Ay keşke benimde 1 ayda 10 kilo gitse,ama siz emziriyorsunuz ve dogum sonrası daha kolay olmustur.Geçen nisan da başladım ilk 10 kilom 1 buçuk ayda gitti aksamlari yürümeye calistim sadece sonra duraklamaya girdim eski beslenmeme geri döndüm kasım da tekrar akşam yememeye dikkat ettim o zaman da 10 kilom gitti ve tekrar Duraklamadayim o zaman leslie 3 mil yapmaya çalıştım sularimi hep limonlu ya da karbonatli içiyorum oğlum suan 23 aylık ve emziriyorym belki bu yüzden de çabuk veriyorum eğer akşam en geç 6_7 den sonra birşey Yemessem
dikkat edersem hemen veriyorum dikkat etmessem alıyorum 74 kilo ile hamileligim başladı şimdi 67.5 um 10 kilo daha vermek istiyorumvalla bravo 1 ay da gitmesi umut verici.Ay keşke benimde 1 ayda 10 kilo gitse,ama siz emziriyorsunuz ve dogum sonrası daha kolay olmustur.
Aynen canim, bencede.. cumadan mazeret bildirmedikce yazmayani silelim.. bu ctesi ilk olsun, kalabalik olsun, devamina bakalim..kural koyalim cumartesi gunu bildirim yapmayani ve kendini listeye eklemeyeni cikaralim hadi insafli olsun cumartesi bi isi olabilir en gec pazar gunu kilosunu bildirmeyeni o hafta listeden hemen silelim ne dersiniz kati olsun kurallar ki herkes uysun
ben yapayim isterseniz listeyi ama herkes kilosu yazip cikmasin listeye eklesin kendini tek tek sayfalara bakip kilo yazmislar mi diye bakmam eski listeyi bulup yarin guncellerim cumada yayinlarim tekrar uyar miAynen canim, bencede.. cumadan mazeret bildirmedikce yazmayani silelim.. bu ctesi ilk olsun, kalabalik olsun, devamina bakalim..
Bence de yeni sayfa açılsın saat olarak ta 18 e uzatilabilir günler uzunben yeniden açalım sayfayı diyorum nerden baksanız 100 sayfasını okumustum ben buranın. :)Daha sonrasına üşendim açıkcası
Canim cikmana gerek yok.. istisna durumlar olabilir. Mazeretin var ve en duzenli bildirim yapanlardan birisin sen.. duzenli uyesin.. birimiz ekleriz seni.. kalmak istersen kal, bu yuzden cikmana gerek yok..Benim evde net yok calışmıyorum da. .Telden kiloyu listeye yazıp alıntı yapamıyorum ve bu yüzden beni eklemeyin listeye...Kuralları bozmuş olmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?