Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydin fistiklar.. :)
Benimde reglim baslamasina ragmen cumartesi 60.4 geldim.. sewindim tabi, cok yemistim gecen hafta.. buna ragmen -300 ..

Kizlar bu liste isine bi care bulalim..
Gecen hafta da kimse dogru duzgun bildirim yapmadi.. daha netmi davransak.. yazmayani cikaralim filan ne biliim..

Mgul yapamiycam artik demissin.. ben ilgileniim ama dewamsiz bi kalabalik var.. napalim..
Zeyas sen ilgilenebilirmisin. Yada ada masum, gonullu baska kimse varmi?

Günaydın hatunlar. ..Teldenn baglanmasam ilgilenirdim...Devamsız kalabalık var evet..Gelen düzenli paylaşım yapsın diye bir kural koyalıım...Listeyi yenileyelim..

Ben de araniza katılmak istiyorum ben bu yöntemle yaklaşık 20 kilo verdim 65 e kadar düştüm Misafirlerim olduğum için( akşam hamur işleri ve kuruyemisler den dolayı ) dikkat etmedim ve 67.5 um bugün tekrardan dikkat edecem

selam kızlar ya kan tahlili yaptırdım demirim bitmiş resmen ondan veremiyorum demekki kilo biraz ete balığa yöneldim düzelir inşallah, ama çok dengeszleşti yemek yemem milad ilan ediyorum bugün 5 ten sonra yemicem yemicem yemicem

Arkadaslar sürekli gelenn var listeye Hemen isim eklenmiyordu önceden...1 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye dahil ediliyordu isimler...Bir karmasa oldu böyle..Listede kim var yok kesin olarak belli değil...Listeyle ilgilenecek arkadasımız belli olunca netliğe kavusturalım... Ahhh semoş nerdesin...Sen olmayınca listemizde kayıp olduuuu Neyse yenidenn belirleyip ciddilik acısından bazı sınırlar koyalım ne dersiniz...

ben çalışıyorum kızlar çalışmasam liste yapabilirdim.
kaç ayda 20 kilo verdiniz ve ek olarak spor yaptınız mı?

ben çalışıyorum kızlar çalışmasam liste yapabilirdim.

kaç ayda 20 kilo verdiniz ve ek olarak spor yaptınız mı?
Geçen nisan da başladım ilk 10 kilom 1 buçuk ayda gitti aksamlari yürümeye calistim sadece sonra duraklamaya girdim eski beslenmeme geri döndüm kasım da tekrar akşam yememeye dikkat ettim o zaman da 10 kilom gitti ve tekrar Duraklamadayim o zaman leslie 3 mil yapmaya çalıştım sularimi hep limonlu ya da karbonatli içiyorum oğlum suan 23 aylık ve emziriyorym belki bu yüzden de çabuk veriyorum eğer akşam en geç 6_7 den sonra birşey Yemessem

valla bravo 1 ay da gitmesi umut verici.Ay keşke benimde 1 ayda 10 kilo gitse,ama siz emziriyorsunuz ve dogum sonrası daha kolay olmustur.

valla bravo 1 ay da gitmesi umut verici.Ay keşke benimde 1 ayda 10 kilo gitse,ama siz emziriyorsunuz ve dogum sonrası daha kolay olmustur.
dikkat edersem hemen veriyorum dikkat etmessem alıyorum 74 kilo ile hamileligim başladı şimdi 67.5 um 10 kilo daha vermek istiyorum

bende bu yöntemle iki haftada 2,5 kilo verdim çok mutluyum inşallah devam edecem böyle daha vermem gereken 9 kilo var ama sadece yememek değil yürüyüş spor da etkili her gün bir saat yürüyüş yapıyorum spor henüz yapmıyorum bakalım zamanla inşallah onu da yapacam

Kizlar karar verelim liste olayina..

Telden girmek pek bahane degil, bende telden giriyorum, zahmetli ama imkansiz degil.. birak liste yapmayi, kilosunu bile eklemeye usenenler var.. calismakta bahane degil.. istemek ve ustlenmek lazim..

Neredeyse her yeni gelen ayni soruyla baslio.. naaptiniz, ise yariyomu, hic mi bisey yemediniz, cay icsek noolur? falan filan.. 1500 kusur sayfa paylasim var burda, gercekten ilgilenen biraz okur ve sormaz bunlari.. bunlar sorulunca acikcasi tutarlilik hissetmiyorum ve kalici gozuylede bakamiyorum kimseye..

Simdi kim eklenecek kim cikarilacak? Son liste bile kayip galiba.. en son gecen sali 3 kisi bildirim yapmistik.. aksam firsat bulursam bakmaya calisicam.
Oneriniz varsa sizde paylasin kizlar.. fikir verin napalim..

kural koyalim cumartesi gunu bildirim yapmayani ve kendini listeye eklemeyeni cikaralim hadi insafli olsun cumartesi bi isi olabilir en gec pazar gunu kilosunu bildirmeyeni o hafta listeden hemen silelim ne dersiniz kati olsun kurallar ki herkes uysun

Aynen canim, bencede.. cumadan mazeret bildirmedikce yazmayani silelim.. bu ctesi ilk olsun, kalabalik olsun, devamina bakalim..

ben yeniden açalım sayfayı diyorum nerden baksanız 100 sayfasını okumustum ben buranın. :)Daha sonrasına üşendim açıkcası

Aynen canim, bencede.. cumadan mazeret bildirmedikce yazmayani silelim.. bu ctesi ilk olsun, kalabalik olsun, devamina bakalim..
ben yapayim isterseniz listeyi ama herkes kilosu yazip cikmasin listeye eklesin kendini tek tek sayfalara bakip kilo yazmislar mi diye bakmam eski listeyi bulup yarin guncellerim cumada yayinlarim tekrar uyar mi

Kızlar selam
Valla bir garip oldu ben dahil kimse doğru düzgün bilmidirim dahi yapmıyor
Benimkisi bıkkın nlikten veremiyorum bi 67 ileri göremedim çok sinirlerim bozuluyor nesilin dediği gibi hcirsey bahane değil

Kati kurall konulsn

Benim evde net yok calışmıyorum da. .Telden kiloyu listeye yazıp alıntı yapamıyorum ve bu yüzden beni eklemeyin listeye...Kuralları bozmuş olmak istemiyorum...

Benim evde net yok calışmıyorum da. .Telden kiloyu listeye yazıp alıntı yapamıyorum ve bu yüzden beni eklemeyin listeye...Kuralları bozmuş olmak istemiyorum...
Canim cikmana gerek yok.. istisna durumlar olabilir. Mazeretin var ve en duzenli bildirim yapanlardan birisin sen.. duzenli uyesin.. birimiz ekleriz seni.. kalmak istersen kal, bu yuzden cikmana gerek yok..

Adacim ben buldum listeyi..
Yaninda parantez olmayanlar hic bildirmemis demekki, direkt ayiklayalim..
Bende destek olurum sana.. birlikte toparlayalim..
28.03.2015
Mariana ------------------->64.500(-200gr)
Ada------------------------>73,700(+200)
Semo----------------------> 81.3
Sisilm----------------------> 59,70
Nesil----------------------->60.7(-300gr)
Masum---------------------> 70.22(+1.900)
Zeyas----------------------> 68,2(-500gr)
Hedef52------------------->65,5
Çisenaz-------------------->75,5
CGN2010------------------>64(-300)
mgul----------------------->61.7(+500)
titizkokosh----------------->61.4(-800gr)
erdom----------------------->61.600(-800gr)
mertnaz--------------------->69.200
civcivciik--------------------->59.2
ejderha dövmelikız--------->62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…